چه طوره هرکس سیوش را بگذارد تا دانولد کنیم
چه طوره؟
چه طوره هرکس سیوش را بگذارد تا دانولد کنیم
چه طوره؟
علیرضا این سیو خودته؟
سلام:
آقا این سیو که کامل نیست!!!!!این فقط3تادختر داره؟؟!!![]()
یکی سیو کامل رو بده
اونم سیوی که 6 تا دختر رو داشته باشه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
والا اين Save من نيست از سايته
بعدش هم من نمي دونم كه همه ي Save ها اينجوري (ناقص) اند ! يعني همون طوري كه دوستمون گفته اون 6 نفر رو كامل نمي آرن؟!
بچه ها
ماشين باحال و خفن چه جوري ميشه تو بازي آورد؟
البته بدون ماشين هايي كه با كد تقلب ميان
يا حق (:
خوب از کجا بیاری ؟
منظورت جای مخصوصیه توی بازی ؟
اینم save خودم...تمام دختر ها هم هستند.چشماتونو درویش کنید!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
374 KB
منظورش وارد کردن فایلهای ماشینهای خاص به بازی هست.
البته بازی تمام شده 2 دوست دختر دارد
و بقیه ها ماموریت ها فرعی هست که به طریق زیر می توانید با آنها دوست شوید:
به نام Denise robinson در شهر لس سانتس که در ماموريت burning desire mission با ان اشنا ميشيد و به عبارتي نجاتش ميديد زمانهايي که در خانه حضور داره هم 6:00 تا 16:00
به نام michelle cannes در شهر سان فيررو درون مدرسه تعليم رانندگي و عاشق ماشينها بعد که با ان دوست شديد ماشينتون رو مجاني براتون تعمير ميکنه زمانهاي حضور در خانه هم 12:00 تا 00:00
به نام helena wankstein واقع در بالکون ammu-nation در منطقه blueberry red country که تمرين تيراندازي ميکنه و توي اسلحه ها تا حدودي چيزهايي ميدونه (يکمي هم رفتاراش عجيب غريب هست ) بهرحال ساعت هاي حضور در خانه هم 2:00 تا 14:00 و 12:00 تا 08:00
به نام Barbara Schternvart واقع در ایستگاه پلیس یا همون کلانتری منطقه ei quebrados و خودش پليس هست و دو تا بچه هم داره بهرحال چون پليسه در اينده به درد ميخورهزمانهاي حضور هم در خانه هم 06:00 تا 16:00
]
به نام Katie Zahn واقع در منطقه گلف بازي در شهر سان فيررو و خودش پرستار هست و کلآ به خون خيلي علاقه داره و اگر بعدها بلايي سرتون امد مجاني معالجتون ميکنه البته به شرطي که باهاش مهربان باشيد ساعت هاي حضور در خانه هم 00:00 تا 12:00
به نام Millie Perkins واقع در لاس ونتورس که در ماموریت key to her heart با ان اشنا ميشيد و در کاسينوي Caligula کار ميکنه که براي به دست اورد کارت امنيتي انجا مجبور ميشيد باهاش دوست بشويد ساعت هاي حضور هم 18:00 تا 14:00 و 10:00 تا 02:00
اینم سیو من فقط حال و حوصله نداشتم برم دختر بازی به همین دلیل دو تا دوست دختر دارم و ماموریت های Z هم انجام ندادم چون حالم بهم می خوره و کلا بازی 100 تمام شده به جز همان ماموریت که گفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اديت شد
ممنون »» امين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)