ممنون از راهنماییتون ...ولی دیگه برنامه ها ما چی من کار نمی کنه میشه بازم کمک کنید؟؟ ممنون میشم.
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
ممنون از راهنماییتون ...ولی دیگه برنامه ها ما چی من کار نمی کنه میشه بازم کمک کنید؟؟ ممنون میشم.
سلا م
بار ها گفتم من قصدسر کار گذاشتن و بد قولی نیستم دو ستان بازی تقر یبا تمو م شده و به زودی طر یقه تهیشو می گم احتما لا به دلیل اینکه حجم بازی نزدیک به 1.3 گیگا بایت شده و دلیلش هم اینکه باز یقابلیتهای آپدیت فر اوانی داره یعنی اینکه شما به راحتی می تونید با سایتی که بعدا معرفی می کنم در ار تبا ط با شید و با کمترین حجم دانلود تعقییر ات دلخواه تون رو به بازی بدید ....و ضمنا من قصد دارم تا داستان بازی رو هم تعقییر بدم که مقدمات این کار انجام شده و شما با داشتن این مد همنطور که گفتم به راحتی با در یافت فایل های کم حجم که بعدا طرز تهیشو بهتون می گنم داستان بازی رو هم تعقییر بدید ...کار بازی 98% تمام شده است و تمام کار ها شده ....
و ضمنا دو ستانی که اینقدر عجله دارند ببینید دوستان عزیز این پک استار تش تقر یبا 50 روز که خورده با این حجم ! من روی این پک شب و روز دارم کار می کنم باور تون نمیشه من روز ی 16 ساعت هم شده البته مفید ...وگر نه تا بیست سا عت هم داشتم .....
پس می بینید که نه سر کارید و نه من قصد کم کاری دارم دو ستانی هم که می خواهند فشار کار و یا سختی کار رو درک کنند خواهش می کنم یک تانک یا هواپیمای جدید طر احی کنید و به بازی اضا فه کنید یا حداقل یک قابلیت جدید بر ای بازی تعر یف کنید تا ببینید چه کار پر دردسر و وقتگیر یه ...
البته و صد البته حق با شماست که بی صبری کنید چون مدت آغاز این تایپیک خیلی زیاده ومن هم سر همین موضوع قصد شر و ع این کار رو کردم ....
در مورد طرز تهیه بازی همنطور که گفتم چون حجمش زیا دشده و اکثر دو ستان دیا لا پیند و من خودم هم بر ای آپلود همچین حجمی مشکل فر اوان دارم به احتمال خیلی قوی به صور ت دی وی دی خد مت دو ستان ار ائه میشه امید وارم با بازی کردن با او ن لذت ببر ید .........
تار یخ نها ئی انتشار بازی هم انشا ءالله به زودی می گم چون یک مورد ی هست که در تا ریخ انتشار بسیار تعین کنندست ....
Last edited by ufo-alien; 02-10-2009 at 11:22.
واقعا خسته نباشی میدونم کار پر زحمتی رو انجام دادی
ما بی صبرانه منتظر مد ایران هستیم
راستی یادم رفت بگم من پچ 1.4 را ریختم اما باز تا یک مرحله از بازی که می رسم این ارور را می دهد
technical difficulties
you have encountered a serious error...
اعصابم را به هم ریخته
سیستم را هم تازه جمع کردم از نظر سخت افزاری هیچ مشکلی نداره اگر امکان داره یکی راهنمایی کنه
رفع مشکل ارور :
سلا م
دو ست عزیز این مشکل به سخت افزار شما اصلا مر بو طنیست ...چندین بار تو ضیح دادم بازم می گم این مشکلات و ارو رها خار ج از این موارد نیست با آپگر ید یا کرک یا نصب نا صحیح که البته به طور اتما تیک اتفاق می افتد ... این ارور در مواردی که عرض کردم فقط پیش می آد ...
را ه حل ها :
1- از این کرک استفا ده کنید آنزیپش کنید در قسمتی که بازی نصب شده در هر در ایوی... یعنی در قسمت آدرس آدرس محل نصب رو بدید ....
2- پک 1.04 رو بذارید خود بازی از قسمت بازی آنلاین خودش نصب یا غلط گیری کنه ....
3-مطمئن بشید از مو دهای قبلی چیزی نمو نده حتی یک فایل 1 کیلو بایتی ...
ااگه باز م مشکل حل نشد بازی رو آنیستال کرده ودو باره نصب کنید ....
ادر سدانلو د کرک (بی نقص)جنر ال زرو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا در مواردی من دیدم که با اضا فه کردن مپ های نا قص این ارور اتفا ق می افته
موفق باشید منصوری
Last edited by ufo-alien; 04-10-2009 at 23:11.
اه اره این خطا مربوط به پچ بازی شماست باید پچ خود رو ارتقا بدید .
سلام دوستان
اقا من تمام مراحل این بازی رو برم تا اخر،چیز جدیدی میاد ((تیم ها یا مپ ))؟
سلا م
نه دوست عزیز چیزی اضا فه نمیشه ولی پک ایر ان که در حال سا ختش هستم حدود 90 نقشه جدید و بیش از 15 جنرال جدید به بازی اضافه میشه به زودی کار هاش تموم میشه ....
ببینم اسم این جنرال های جدید چیه ؟؟؟؟؟ مثلا جای تیم GLA toxin چی امده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)