تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 157 از 391 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

داره خودمونی میشه navaro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

بر نا مه ها ما چی رو اجرا کنید بعد اکا نتی رو که بر ای دو ستا نتان هست رو ببینید اگر آنلا ین بو دند در همون بر نا مه ها ما چی می ت نید با ها شو ن چت کنید اگر اسم هر دو باز یکنان در ها ما چی بود بر ید داخل بازی البته دو باز یکن هم باید آنلا ین باشند فایر و ال ها رو خا مو ش کنید و همچنین آنتی ویر و س رو بعد بر ید در قسمت نت ور ک ببینید در قسمت منو نتو ر ک نام حاظر ین باید باشد اگر نبود بر ید قسمت آپشن (در منو ی اصلی )
    و در آپشن تنظیمات قسمت نتور ک را تنظیم کنید بعد حتما نا م دو ستان در منو ظاهر می شود بعد یکی از شما بریدنقشه و بقیه چیز ها رو انتخاب کنید در طرف مقابل نا م کسی که در حال انتخاب نقشه و ... است رو می بینید روش کلیک کنید و وارد بازی بشید ... والسلا م
    ممنون از راهنماییتون ...ولی دیگه برنامه ها ما چی من کار نمی کنه میشه بازم کمک کنید؟؟ ممنون میشم.

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقا دقیقا یه جواب درست بدید کی مد ایران ساخته میشه ؟ من از دو سال پیش که عضو این فروم بودم قرار بود ساخته بشه ولظ ظاهرا ...... و.....

سلا م
    بار ها گفتم من قصدسر کار گذاشتن و بد قولی نیستم دو ستان بازی تقر یبا تمو م شده و به زودی طر یقه تهیشو می گم احتما لا به دلیل اینکه حجم بازی نزدیک به 1.3 گیگا بایت شده و دلیلش هم اینکه باز یقابلیتهای آپدیت فر اوانی داره یعنی اینکه شما به راحتی می تونید با سایتی که بعدا معرفی می کنم در ار تبا ط با شید و با کمترین حجم دانلود تعقییر ات دلخواه تون رو به بازی بدید ....و ضمنا من قصد دارم تا داستان بازی رو هم تعقییر بدم که مقدمات این کار انجام شده و شما با داشتن این مد همنطور که گفتم به راحتی با در یافت فایل های کم حجم که بعدا طرز تهیشو بهتون می گنم داستان بازی رو هم تعقییر بدید ...کار بازی 98% تمام شده است و تمام کار ها شده ....
    و ضمنا دو ستانی که اینقدر عجله دارند ببینید دوستان عزیز این پک استار تش تقر یبا 50 روز که خورده با این حجم ! من روی این پک شب و روز دارم کار می کنم باور تون نمیشه من روز ی 16 ساعت هم شده البته مفید ...وگر نه تا بیست سا عت هم داشتم .....
    پس می بینید که نه سر کارید و نه من قصد کم کاری دارم دو ستانی هم که می خواهند فشار کار و یا سختی کار رو درک کنند خواهش می کنم یک تانک یا هواپیمای جدید طر احی کنید و به بازی اضا فه کنید یا حداقل یک قابلیت جدید بر ای بازی تعر یف کنید تا ببینید چه کار پر دردسر و وقتگیر یه ...
    البته و صد البته حق با شماست که بی صبری کنید چون مدت آغاز این تایپیک خیلی زیاده ومن هم سر همین موضوع قصد شر و ع این کار رو کردم ....

اقا پس این آموزشا برای هک جنرال چی شد؟راستی یه سوال دیگه مود ایران واسه دانلود میذارید یا برای خرید؟
    در مورد طرز تهیه بازی همنطور که گفتم چون حجمش زیا دشده و اکثر دو ستان دیا لا پیند و من خودم هم بر ای آپلود همچین حجمی مشکل فر اوان دارم به احتمال خیلی قوی به صور ت دی وی دی خد مت دو ستان ار ائه میشه امید وارم با بازی کردن با او ن لذت ببر ید .........
    تار یخ نها ئی انتشار بازی هم انشا ءالله به زودی می گم چون یک مورد ی هست که در تا ریخ انتشار بسیار تعین کنندست ....
    Last edited by ufo-alien; 02-10-2009 at 11:22.

3. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

واقعا خسته نباشی میدونم کار پر زحمتی رو انجام دادی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ما بی صبرانه منتظر مد ایران هستیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم من پچ 1.4 را ریختم اما باز تا یک مرحله از بازی که می رسم این ارور را می دهد

technical difficulties
    you have encountered a serious error...
    اعصابم را به هم ریخته
    سیستم را هم تازه جمع کردم از نظر سخت افزاری هیچ مشکلی نداره اگر امکان داره یکی راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم من پچ 1.4 را ریختم اما باز تا یک مرحله از بازی که می رسم این ارور را می دهد

technical difficulties
    you have encountered a serious error...
    اعصابم را به هم ریخته
    سیستم را هم تازه جمع کردم از نظر سخت افزاری هیچ مشکلی نداره اگر امکان داره یکی راهنمایی کنه
    رفع مشکل ارور :

سلا م
    دو ست عزیز این مشکل به سخت افزار شما اصلا مر بو طنیست ...چندین بار تو ضیح دادم بازم می گم این مشکلات و ارو رها خار ج از این موارد نیست با آپگر ید یا کرک یا نصب نا صحیح که البته به طور اتما تیک اتفاق می افتد ... این ارور در مواردی که عرض کردم فقط پیش می آد ...
    را ه حل ها :
    1- از این کرک استفا ده کنید آنزیپش کنید در قسمتی که بازی نصب شده در هر در ایوی... یعنی در قسمت آدرس آدرس محل نصب رو بدید ....
    2- پک 1.04 رو بذارید خود بازی از قسمت بازی آنلاین خودش نصب یا غلط گیری کنه ....
    3-مطمئن بشید از مو دهای قبلی چیزی نمو نده حتی یک فایل 1 کیلو بایتی ...
    ااگه باز م مشکل حل نشد بازی رو آنیستال کرده ودو باره نصب کنید ....
    ادر سدانلو د کرک (بی نقص)جنر ال زرو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا در مواردی من دیدم که با اضا فه کردن مپ های نا قص این ارور اتفا ق می افته

موفق باشید منصوری
    Last edited by ufo-alien; 04-10-2009 at 23:11.

پروفشنال Javadgenral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

اه اره این خطا مربوط به پچ بازی شماست باید پچ خود رو ارتقا بدید .

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا من تمام مراحل این بازی رو برم تا اخر،چیز جدیدی میاد ((تیم ها یا مپ ))؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا من تمام مراحل این بازی رو برم تا اخر،چیز جدیدی میاد ((تیم ها یا مپ ))؟
    سلا م
    نه دوست عزیز چیزی اضا فه نمیشه ولی پک ایر ان که در حال سا ختش هستم حدود 90 نقشه جدید و بیش از 15 جنرال جدید به بازی اضافه میشه به زودی کار هاش تموم میشه ....

11. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Javadgenral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

ببینم اسم این جنرال های جدید چیه ؟؟؟؟؟ مثلا جای تیم GLA toxin چی امده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •