یه گیمر واقعی تو بدترین شرایط هم ترینر نمیزنه !![]()
یه گیمر واقعی تو بدترین شرایط هم ترینر نمیزنه !![]()
من اعتراف میکنم که فقط یکبار اونم برای DMC 3 ار ترینر استفاده کردم ولی بعد فهمیدم که چه اشتباهی کردم و 4 رو خودم رفتم.
اصلآ حال نمیده با ترینر
مزه ی بازی میره
وقتی گیم پلی یکنواخت باشه و فقط بخوای ببینی آخرش چی میشه ترینر راه خوبیه. من خودم برای alan wake دستی مقدارها رو زیاد کردم. چرا؟
چون گیم پلی خستم کرده بود فقط می خواستم بدونم آخرش چی میشه.
برای بازی های جذاب مثلا COD به هیچ وجه استفاده نمی کنم چون مزه بازی میره و گیم پلی هم اصلا یکنواخت نیست و جذابه.(پس برای اکثر بازیها که گیم پلی خوبی دارن اصلا به ترینر فکر نمی کنم.)
من به شما استفاده از save رو پیشنهاد میکنم![]()
به نظرمن یک نکته متناقض توبازی وجودداره
اگه دقت کنیدتواون یه هفته ای که تاریکی وجودش روتسخیرکرده تاداستان خودشو بنویسه گفته شده که قسمتی ازآلن که تسخیرنشده بود تونسته نقشه فرارشو بنویسه،خب تااینجا مشکلی به نظر نمیاد این تناقض زمانی به نظرمیرسه که آلن برای فرارش ازتوماس زین استفاده کرده درحالی که تااون زمان آلن زین رو نمی شناخته وازوجودش باخبرنبوده درحقیقت اولین بارکه این اسم به گوشش میرسه فکرکنم بری بود که داشت اطلاعاتی اززین به آلن میداد.
نظرشماچیه؟
راستی چراهرچی تو اسپویلرمی نویسم نشون نمیده؟
اولین بار آلن توی جاکفشی خونه ی دریاچه ی کالدرون که پر بود از کتاب های زین اسم زین رو می بینه و تو کتاب هاش داستانشو می فهمه اما چون حافظه اش رو از دست داده(اون یک هفته) وقتی بری داستان زین را براش میگه چیزی به یادش نمیاد![]()
منظورتون اینه که تواون یه هفته باتوماس زین ازطریق کتابهاش که توکابین بوده آشناشده،این موردروشماخودتون استنباط کردین یاتو خودداستان بازی بیان شده؟
این کتابهادرموردسرگذشت توماس زین بوده که تونسته با زین کاملاآشنا بشه؟تااونجایی که به یاددارم سرگذشته توماس زین رو سینتیا(بانوی روشنی)نوشته بوده نه خودتوماس زین
دقیقا تو یکی از تلویزیون ها که خود به خود روشن میشن این موضوع معلوم میشه ومن از خودم در نیاوردم( تو داستانایی هم که نوشتم هست) آلن تو تلویزیون میگه که اونا همه مال زین بودن![]()
میشه یه نفر بگه دو تا DLC که توی بازی هست یعنی signal و writer داستانش چیه ؟ چون حوصله ندارم این دو تا رو برم؟
داستان نداره فقط بازبینی داستان اصلی بازی باید باشه. و شاید جزئیاتی بیشتر.
به یاد سیو نبودم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)