تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 376 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

هنگامی که دارم توسط برنامه uTorrent دانلود و آپلود می کنم. بعد از یه مدت دیگه نمی تونم با Internet Explorer صفحه ها رو Load کنم. مشکل هم بخاطر پهنای باند نیست چرا که وقتی uTorrent با سرعت خیلی پایین هم که در حالت دانلود هست باز تا یک صفحه رو باز می کنم سریع The Page Cannot be Displayed می زنه، بدون معطلی، هر چقدر هم که F5 یا Ctrl+F5 رو می رنم باز سریع The Page Cannot be Displayed می زنه. اینقدر باید Back رو بزنم بعد Forward رو بزنم تا یه صفحه بیاد. مشکل از کجاست!؟ تا برنامه uTorrent رو می بندم درست می شه مشکل. بازم می گم با سرعت خیلی خیلی پایین هم که در حال دانلود باشه این مشکل هست، کسی علتش رو می دونه!؟!؟!
    شما احتمالا اون پچ Windows XP SP2 TCP/IP "Patch" رو اجرا نکردین ، این پچ رو از سایت زیر دانلود کنین و بعد از اجرا تعداد half open connection رو از 10 به 100 افزایش بدین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما احتمالا اون پچ Windows XP SP2 TCP/IP "Patch" رو اجرا نکردین ، این پچ رو از سایت زیر دانلود کنین و بعد از اجرا تعداد half open connection رو از 10 به 100 افزایش بدین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی دوست عزیز، می شه بگی این کار دقیقا چه کاری انجام می ده!؟ و چه معایب و مزایایی داره!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

در ویندوز xp سرویس پک دو تعداد half open connection هایی که میتونین به طور همزمان داشته باشین حد اکثر 10 هست که ( ویندوز های دیګه این محدودیت رو ندارن این هم به خاطر این هست که اګه تروجانی چیزی سیستم رو الوده کرد شانس کمتری واسه کانکت شدن به نت داشته باشه ) موقع استفاده از برنامه های p2p چون تعداد کانکشن ها زیاد هست ممکنه هر ده کانکشن مورد استفاده قرار بګیره در این صورت شما اګه بخواین از مرورګر استفاد کنین باید صبر کنین تا یکی از کانکشن ها خالی بشه و مرورګر بتونه از اون کانکشن برای برقراری ارتباط استفاده کنه
    کلا این پچ واسه کسایی که از تورنت استفاده میکنن ضروری هست و بر داشتن این محدودیت 10 تایی میتونه هم به سرعت تورنت و هم به وبګردی کمک کنه
    اګه سیستم شما انتی ویروس و فایروال رو سیستم دارین از اون پچ استفاده کنین و تعداد کانکشن ها رو بین 50 تا 100 بزارین

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در ویندوز xp سرویس پک دو تعداد half open connection هایی که میتونین به طور همزمان داشته باشین حد اکثر 10 هست که ( ویندوز های دیګه این محدودیت رو ندارن این هم به خاطر این هست که اګه تروجانی چیزی سیستم رو الوده کرد شانس کمتری واسه کانکت شدن به نت داشته باشه ) موقع استفاده از برنامه های p2p چون تعداد کانکشن ها زیاد هست ممکنه هر ده کانکشن مورد استفاده قرار بګیره در این صورت شما اګه بخواین از مرورګر استفاد کنین باید صبر کنین تا یکی از کانکشن ها خالی بشه و مرورګر بتونه از اون کانکشن برای برقراری ارتباط استفاده کنه
    کلا این پچ واسه کسایی که از تورنت استفاده میکنن ضروری هست و بر داشتن این محدودیت 10 تایی میتونه هم به سرعت تورنت و هم به وبګردی کمک کنه
    اګه سیستم شما انتی ویروس و فایروال رو سیستم دارین از اون پچ استفاده کنین و تعداد کانکشن ها رو بین 50 تا 100 بزارین
    آقا خیلی حال دادی دمت گرم.
    من Patch که گفتی رو نصب کردم اما هنوز مطمئن نیستم که Half Open Connection هام 100 شده یا نه کجا باید برم ببینم که این تغییر انجام شده!؟ شرمنده ها!

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اګه درست پچ کرده باشین ازتون میخواد سی دی ویندوز رو وارد کنین که شما نباید این کار رو انجام بدین و کنسل رو بزنین بعد سیستم رو ریستارت کنین
    اګه شما داخل utorrent توو قسمت number of connection چیزی تغییر نداده باشین که باید با نصب پچ مشکلتون حل بشه اګه نشد احتمالا توو اون قسمت از تنظیمات تعداد کانکشن ها رو زیادی بالا بردین

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی اون زمانی که می خواست Cd ویندوز رو بذارم من این کار رو کردم. و Ok کردم. الان چه مشکلی ممکنه پیش بیاد و باید چیکار کنم!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اون پچ یکی از فایل های ویندوز رو تغییر میده برا همین ویندوز از شما میخواد سی دی رو وارد کنین اګه وارد کردین فایل تغییر یافته رو به حالت قبل بر میګردونه ( پس سیستم شما الان مثل موقع قبل از اجرا کردن پچ هستش ) دو باره پچش کن و اینبار سی دی رو وارد نکن ( کنسل رو بزن )

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Current maximum concurrent half-open connections: 100
    If you continue, please press 'Abort' and 'Yes' on the popup from Windows
    File Protection. Because we change system files, Windows tries to restore the
    original one. So it's normal.
    Do you really want to change the limit to 10?
    (Y=Yes / N=No / C=Change limit / U=Uninstall)

والا من پچ رو که دوباره اجرا کردم این پیغام اولش بود یعنی: Current maximum concurrent half-open connections: 100
    ولی من با این حال دوباره Half Opening رو 100 کردم.
    امیدوارم الان دیگه ردیف شده باشه.

داره خودمونی میشه s_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما همه چیز در مورد تورنت گفتید . اما این رو هم در نظر بگیرید همونطور که گفته شد تورنت یک سیستم اشتراک فایله که از جدش Kaza به ارث برده و این سیستم یه عیب بزرگ داره اونم اینه که در لحظه ای که میخواید دانلود رو انجام بدید حتما سرور منبع یا همون کسی که فایلی رو به اشتراک گذاشته باید روشن باشه و به اصطلاح On باشه . وگرنه شما هر چقدر هم که توی سایتهای تورنت لینک فایلهاتون رو پیدا کنید وبعد اونو توی برنامه تورنت برای دانلود بزارید جواب نمیگیرید .

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

شما همه چیز در مورد تورنت گفتید . اما این رو هم در نظر بگیرید همونطور که گفته شد تورنت یک سیستم اشتراک فایله که از جدش Kaza به ارث برده و این سیستم یه عیب بزرگ داره اونم اینه که در لحظه ای که میخواید دانلود رو انجام بدید حتما سرور منبع یا همون کسی که فایلی رو به اشتراک گذاشته باید روشن باشه و به اصطلاح On باشه . وگرنه شما هر چقدر هم که توی سایتهای تورنت لینک فایلهاتون رو پیدا کنید وبعد اونو توی برنامه تورنت برای دانلود بزارید جواب نمیگیرید .
    راستش من از کازا تا حالا استفاده نکردم اګه اون هم مثل emule و limeware و ... هست که اصلا از نظر کیفیت و سرعت و امنیت با تورنت قابل مقایسه نیست ، خیلی از فایل هاش ویروس هست و رو فایل هاش هم هیچ نظارتی نمیشه ، سرعتش خیلی کمه یعنی کلی طول میکشه تا دانلود شروع بشه ،در مورد فایل ها اطلاعات چندانی وجود نداره .برا دانلود فایل های حجیم و جدید هم تورنت بسیار اپدیت تر هستن
    شما اګه با تورنت اشنایی داشته باشین و بدونین کجا دنبال چی بګردین میتونین هرچیزی رو داخلش پيدا کنین بدون این که مشکلی از لحاظ سیدر سرعت یا امنیت داشته باشین
    این مشکلی که شما بهش اشاره کردین مشکل تورنت نیست در واقع تمام p2p ها بر همون اساس هستن که یه نفر یه فایل رو داره به اشتراک بقیه میزاره و بعد از مدتی چندین نفر اون فایل رو دارن و همونطور ادامه پیدا میکنه ، حالا چه داخل تورنت چه داخل emule یا کازا اګه اولین نفری که فایل رو به اشتراک میزاره انلاین نباشه یا وسط اپلود دیسکانکت بشه بقیه نمیتونن فایل رو دانلود کنن ، برا همین هم بهشون میګن p2p هرچند این مشکل با عضو شدن در سایت های خصوصی حل میشه و اګه کسی تورنتی رو اپلود کنه تا زمانی که حد اقل چند نفر فایل رو به صورت کامل دانلود نکردن اپلود رو ادامه میده برا تورنت های بدون سیدر هم درخواست میدن و سیدر براشون پیدا میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •