سلام
اقایان یفر در مورد انپک کردن دی ال ال توضیح بده
دوست عزيزنوشته شده توسط IRANI118
من قبلاً تست كردم جواب نداده
حالا شما با كدوم Pregap و با چه تنظيماتي اين قفل رو رد كردي !!!
بفرماييد تا من امتحان كنم !!؟
ببينم جواب ميده يا نه ؟
سلام
1. میشه این clony xxl را یه توضیحی براش بدین که چه جوری کار می کنه؟ زبانش چه زبانیه ؟ چه جور میشه به جای کلون بلایند را بهش معرفی کرد؟چه جور از اون پیش فرضاش میشه استفاده کرد؟ کجاش میگه قفل سی دی اینه.
2. از پروفایلای کلون در ورژنای پایین چه جوری استفاده میشه؟ چون در ورژنای پایین جایی به نام پروفایل ندیدم.
3. پروفایلای بلایند را چه جور استفاده کنیم ؟ اقا مهدی گفتند که توضیح دادند اگه میشه یا دوباره توضیح دهید و یا پست مربوطه را بگویید.
4. این pre gap چیه؟ برنامس هر چی هست برا ما هم بذارید بفهمیم . ایساک گفته بود مثلا این سی دی را میشه با pre gap سه سوت ایمیج گرفت من خیال کردم برنامس اما اقا مهدی سوالاتی که پرسید و اقا پیمان جواب داد نمیدونم چی شد آخرش!!!!!!!!!!!
دوستان سلام
peyman khatar
عزيز اين كه لينكش سالمه اما از اين به بعد توي
سايتي كه اقا مهدي گفتند اپلود مي كنم
اما اگر دوستان امكانش را دارند يك جايي اپلود كنند و بگذارند (باعث شرمندگي)
====================================
اقا مهدي گل سوء تفاهم نشه من هنوز شاگردشمام اما در مرود "پيچيده"
يك سري ترفند دارم آماده مي كنم كه خيلي جالبه پس منتظر باشيد
با سلام !
عجيبه ! يعني نسخه جديد ايراداتش رفع نشده ... خوب اگه تنظيم خاصي مي خواد بگو كه بر و بچ كه دارند تست كنند !نوشته شده توسط IRANI118
اينجا اين سوال شما جواب داده نميشه ... چون بحث اصلي ما چيز ديگري هست ...نوشته شده توسط mammadsayfee
براي بار صدم بايد بگم كه بايد به سايتهايي چون شبگرد و آنريل مراجعه كنيد !
ehsan30 جان !
من كه رفتم دانلود كنم ، به خاطر اينكه محل سكونتمون ايران هست نذاشت !
در ضمن لطفا يه جاي ديگه آپلود كنيد كه ما هم استفاده كنيم .
به قول M.R.M بايد بگم كه شما استاد مايي ... ما منتظريم ! البته دو هفته يك بار دير هست ... سعي كن زودتر آمادش كني !
با تشكر ـ مهدي![]()
با سلامي دوباره !
اين هم آخرين نسخه نرم افزار Pregap Image Builder كه شاهكار دوست خوبمون persiankitty هست :
لينك دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر ـ مهدي![]()
سلام !
پس احسان خان چي كار كردي ؟!
خوب من اين بار اين را براتون مي ذارم ... برنامه MoleBox كه همونيه كه شتاب ازش استفاده كرده و فايلهاي جانبي را محاقظت مي كنه و يادم نيست كدوم يك از دوستان پرسيده !
حالش را ببريد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده يادم رفت جواب بدم ...پروفایلای بلایند را چه جور استفاده کنیم ؟ اقا مهدی گفتند که توضیح دادند اگه میشه یا دوباره توضیح دهید و یا پست مربوطه را بگویید
عين پروفايلهاي كلون هست ...
در جايي كه برنامه نصب هست پوشه اي به نام profiles وجود داره كه پروفايل را اينجا كپي مي كنيد . بعد وقتي كه مي خوايد ايميج بگيريد در قسمت تنظيماتش اسم اون را انتخاب مي كنيد ! ( منظورم كادر كشويي اي هست كه گزينه هايي مثل Automatic و ِAudio CD داره )
سلامنوشته شده توسط mehdi_7070
تو ورژن 3 كه رفع نشده بلكه به نظر من بدتر هم شده از ورژن2.3
راستي آقا مهدي Pm رسيد ه رو خوندي بعدشم اي سريال مريال ميخوادmelobox
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)