خواستم بگم عده ای که میگفتن این مودم تجمیع نداره کاملا اشتباه میکنن
بعد از چند روز کلنجار رفتن با فریمور این مودم بالاخره موفق شدم تجمیع رو براش فعال کنم
و تفاوت محسوسی تو سرعت ایجاد شد!
![]()
خواستم بگم عده ای که میگفتن این مودم تجمیع نداره کاملا اشتباه میکنن
بعد از چند روز کلنجار رفتن با فریمور این مودم بالاخره موفق شدم تجمیع رو براش فعال کنم
و تفاوت محسوسی تو سرعت ایجاد شد!
![]()
ما از محدودیت سیم کارت ها روی این مودم گذشتیم، قطعا راه حلی برای digital signature فریم ورک های اپراتوری هست D:
اگه واقعا تجمیع فرکانس روی فرکانس 2600 و 1800 برای این مودم امکان پذیر نیست ویرایش کردن فریم ورک زیاد کاربردی نیست
به جز فعال کردن USSD و غیره....
WebUI فریمور B525 روی این مودم گذاشتید گفتید قسمت هایی ازش کار نمیکنه تونستید روی حالت تجمیع دو فرکانس قزار بدید؟
Last edited by yunes222; 25-08-2018 at 18:31.
سلام.فریمورو بزارید تا دیگران هم ازش استفاده کنند
زمانی که مودم لاک هست و سیمکارت اپراتور دیگهای تو مودم قرار میدین، این صفحه میاد؟
![]()
بله عزیز
ولی برای آنلاک باید فریمور مخصوص آنلاک رو فلش کنین
بله فایل شبکه اش رو برای فرکانس های ایران ویرایش کردم اما گزینه تجمیع فرکانس هیچ تأثیری برام نداشت به همین خاطر دیگه دنبالش نرفتم. اگه در حال حاضر امکان تجمیع با این مودم وجود داشته باشه بدون نیاز به ویرایش WebUI فریمور، شما می تونید از نسخه جدید برنامه آندرویدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تو پست های قبلی برای دوستان گذاشته بودم، عمل تجمیع رو اجرا کنید.
اگه در حال حاضر این مودم برای اپراتورهای ایرانی امکان تجمیع داشت، شرکت هواوی و اپراتورها برای فروش بیشتر مودم و خدماتشون حتما فعالش می کردند اما...
برای دیدن قدرت واقعی این مودم باید منتظر بود که آیا اپراتورها ایرانی از MIMO 2*2 به MIMO 4*4 مهاجرت خواهند کرد یا نه. ولی تا هنوز از هدف برخی دوستان از گذاشتن تصاویر فیک +4G برای این مودم موندم.
![]()
Last edited by balouchi; 25-08-2018 at 21:28.
دقیقا همین مشکل با ویندوز 7- 32 بیتی برای من پیش اومده
کسی راهحلی داره؟
حل شد
جای پورت usb رو عوض کردم و دیگه مشکلی نبود
خب با لطف دوستان و کاربران انجمن مخصوصا کاربر و که زحمت تهیه فایل زیپ اموزش و فایلهای مورد نیاز رو کشیدن، مودم رو انلاک کردم
چند تا عکس از مقایسه این مودم با وینگل E8372 و مودم GP-2101
سرعت دانلود 52 مگابیت بود
آنتن 4 خط از 5 خط
این تست با آنتن دوتایی اکسترنال هواوی انجام شد
سرعت مشابه تست قبلی در حدود 52 مگابیت بود
آتتن اما تنها 2 از 5 خط بود
این تست بدون آنتن بود
سرعت بعد از اسکرینشات افزایش داشت
تست رایتل 4G با وینگل E8372
سرعت بین 7 تا 8 مگابیت بود
وضعیت آنتن 2 از 5 خط بود
تست شبکه TD-LTE ایراسنل مودم B612
سرعت حدود 20 مگابیت بود
آنتن 2-3 از 5 خط
تست اینترنت ثابت ایرانسل با مودم GP-2101
سرعت حدود 12 مگابیت
آنتن 3 از 3 خط
در کل B612 واقعا عملکرد خوبی داره
بخصوص زمانی که آنتندهی شبکه در اون منطقه وضعیت چندان خوبی نداره
این مورد تو تست رایتل کاملا مشخص هست
تنها موردی که یکم برام عجیب بود، تست موقع اتصال انتن خارجی بود که تقریبا تفاوتی با بدون آنتن نداشت و طوری که میشه گفت بدون آنتنها وضعیت آنتندهی کمی بهتر بود
البته این مورد رو دوباره تست میکنم
Last edited by zorro0641; 26-08-2018 at 00:44.
سلام ورژن فریمور مودمتون قبل انلاک چند بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)