تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 227 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درود. دوستان اگر مقدار line attenuation خط حدود 17 باشه و مقدار snr margin خط 8_9 باشه معنیش چیه؟ آیا مشکل از سمت داخل خونه هست یا مخابرات؟زمانی که adsl داشتم کیفیت خط من همیشه عالی بود فول سرعت رو میگرفتم فاصله مون تا مرکز مخابراتی هم زیر 500 متر هست. از وقتی vdsl گرفتم این مقادیر رو چک نکرده بودم البته مشکلی عملی از بابت پارازیت مثل قطع و وصلی ندارم و سرعتی که برام بستن رو هم تقریبا فول میگیرم اما امروز که مشخصات خط رو در مودم چک میکردم دیدم که مخصوصا snr خیلی پایین هست که نباید این اندازه باشه قبلا اینجوری نبود حالا نمیدونم داخل خونه اتفاقی افتاده یا از مخابرات هست

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

2. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

درود. دوستان اگر مقدار line attenuation خط حدود 17 باشه و مقدار snr margin خط 8_9 باشه معنیش چیه؟ آیا مشکل از سمت داخل خونه هست یا مخابرات؟زمانی که adsl داشتم کیفیت خط من همیشه عالی بود فول سرعت رو میگرفتم فاصله مون تا مرکز مخابراتی هم زیر 500 متر هست. از وقتی vdsl گرفتم این مقادیر رو چک نکرده بودم البته مشکلی عملی از بابت پارازیت مثل قطع و وصلی ندارم و سرعتی که برام بستن رو هم تقریبا فول میگیرم اما امروز که مشخصات خط رو در مودم چک میکردم دیدم که مخصوصا snr خیلی پایین هست که نباید این اندازه باشه قبلا اینجوری نبود حالا نمیدونم داخل خونه اتفاقی افتاده یا از مخابرات هست

وقتی سرعت بالاتر بسته میشه،طبیعیه که اس ان آر کم بشه

Sent from my G8342 using Tapatalk

4. 2 کاربر از Caspian swan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

من چندین بار پیگیری کردم ولی مخابرات هیچ تغییری توی سرعتم نداد و همون 40 قبلی باقی موند. حتی 50 هم نکردن.
    بنظرم الکی پول بابت مودم 35B ندید مخابرات تو 12A مونده، حتی به 17A هم تغییرش نمیده.
    بله قبلا گفتم که اگه بسته شانزده مگ داشته باشید،پشتیبانی شما رو میپیچونه، برا من که به مرحله لجبازی از سمت اونا رسیده بود، یعنی سرعت رو آورده بودن رو بیست مگ، که در نهایت رو پنجاه مگ بسته شد.
    البته پنجاه مگ اسمی هستش و سرعت تا 5.6 مگابایت میرسه که خوبه.پشتیبانی گفته بود که برای گرفتن سرعت بالاتر باید بسته تغییر کنه.این در حالیه که همه جا اعلام میکنن ما برای سرعت بیشتر پول بیشتر نمیگیریم!

Last edited by Caspian swan; 25-06-2020 at 14:11.

6. 3 کاربر از Caspian swan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

وقتی سرعت بالاتر بسته میشه،طبیعیه که اس ان آر کم بشه

آلان برای شما که خطتون رو روی 50 مگ بستن مقادیر snr و line چقدر هست؟

8. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

آلان برای شما که خطتون رو روی 50 مگ بستن مقادیر snr و line چقدر هست؟

پیوست

10. 5 کاربر از Caspian swan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله قبلا گفتم که اگه بسته شانزده مگ داشته باشید،پشتیبانی شما رو میپیچونه، برا من که به مرحله لجبازی از سمت اونا رسیده بود، یعنی سرعت رو آورده بودن رو بیست مگ، که در نهایت رو پنجاه مگ بسته شد.
    البته پنجاه مگ اسمی هستش و سرعت تا 5.6 مگابایت میرسه که خوبه.پشتیبانی گفته بود که برای گرفتن سرعت بالاتر باید بسته تغییر کنه.این در حالیه که همه جا اعلام میکنن ما برای سرعت بیشتر پول بیشتر نمیگیریم!

در مورد سرعت من قبلا ازشون پرسیدم جواب این بود:

تو زمینه سرعت ظاهرا خودشون هم دقیق نمیدونن و روی VDSL هم اپراتور ها اطلاعات کافی ندارن وقتی به طرف گفتم خطمو بزار رو 100 مگ طرف تعجب کرد گفت 100 مگ که برای فیبره!
    برای VDSL هم بسته 50مگ ماهیانه توی پنل نیست، مشخصه که فعلا هدفشون همون 40 مگه.
    Last edited by Tehranshahr; 27-06-2020 at 09:00.

12. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز دوباره پیگیری کردم و بالاخره یه تغییری دادن. سرعتمو گفتن روی 100 بستن. چون پروفایل 12A هست (احتمالا DSLAM اینجا کانفیگ 17A نداره) بیشتر از اینی که آپ شده نمیکشه و SNR رفت روی مرز.

14. 4 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد سرعت من قبلا ازشون پرسیدم جواب این بود:

تو زمینه سرعت ظاهرا خودشون هم دقیق نمیدونن و روی VDSL هم اپراتور ها اطلاعات کافی ندارن وقتی به طرف گفتم خطمو بزار رو 100 مگ طرف تعجب کرد گفت 100 مگ که برای فیبره!
    برای VDSL هم بسته 50مگ ماهیانه توی پنل نیست، مشخصه که فعلا هدفشون همون 40 مگه.
    پهنای باند ندارن که بدن
    همین 40 مگم با تردید دارن میدن، میخوام سطح دسترسی رو توی همه محله ها و شهرهای کوچیک با نصب تجهیزات بالا ببرن بعد بفکر پهنای باند هستن
    Last edited by Gamexland; 28-06-2020 at 10:05.

16. 2 کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز دوباره پیگیری کردم و بالاخره یه تغییری دادن. سرعتمو گفتن روی 100 بستن. چون پروفایل 12A هست (احتمالا DSLAM اینجا کانفیگ 17A نداره) بیشتر از اینی که آپ شده نمیکشه و SNR رفت روی مرز.

خطت رسیده مرحله بحرانی
    ممکنه نصف پکت هات درست نرسه مقصد
    اگه روی 60 مگ ببندن وضعیتت بهتر میشه.تجربه من میگه زیر 10db خیلی اذیت کننده ست

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خطت رسیده مرحله بحرانی
    ممکنه نصف پکت هات درست نرسه مقصد
    اگه روی 60 مگ ببندن وضعیتت بهتر میشه.تجربه من میگه زیر 10db خیلی اذیت کننده ست
    تو این یک روزی که ریت رفته بالا مشکل خاصی نبوده و ارور CRC کمی هم داشت در حد 50 تا نهایت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •