تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 827 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 مديرعامل شهيد قندي: ترسي از پرسپوليس نداري

بازيکنان ما بازي بدي را از خود ارائه نکردند اما حريف يک بازي بسته را در دستور کار خود قرار داده بود و اين موضوع کار ما را سخت کرد.
    عبدالرضا دستا مديرعامل باشگاه شهيد قندي يزد در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: بازيکنان ما نتوانستند دفاع چند لايه تيم مقابل را باز کنند و در نهايت به يک امتياز بسنده کردند ولي با امتيازاتي که در بيرون از خانه مي گيريم، اين نتايج را جبران مي کنيم.

وي ادامه داد: در ليگ امسال تمام بازي ها چه در خانه و چه در خارج از خانه مهم و حساس است، البته وجود تماشاگر خودي حائز اهميت است ولي بعضي مواقع نتيجه عکس مي دهد. به بازيکنان خود گفته ايم به اين مسائل فکر نکنند و فقط به فکر ارائه دستورات کادر فني در زمين مسابقه باشند.
    مديرعامل قندي اظهار داشت: کم تجربگي بازيکنان باعث شده است در دو بازي برابر سايپا و سپاهان امتيازات خانگي را از دست بدهيم.
    تيمي که به تازگي شکل گرفته است و در يک ميدان بزرگ مثل ليگ برتر شرکت مي کند با اين مشکلات مواجه مي شود.
    البته از روند کلي تيم راضي هستم زيرا در طي چهار بازي هفت امتياز گرفته ايم و در جهت هدف گذاري اول فصل خود حرکت مي کنيم.
    دستا در پايان تاکيد کرد: پرسپوليس در روز جمعه بايد مقابل ما نتيجه بگيرد، در غير اين صورت مشکلات آن ها بيش از اين خواهد شد.
    ما در جام صلح و دوستي با همين تيم بازي کرديم و ترسي از آن ها نداريم. ضمن اين که بازيکنان قندي براي ارائه يک بازي زيبا و کسب امتياز به تهران مي روند و هر نتيجه اي که در اين ديدار به دست آيد قابل قبول است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Friend
    دوستان سلام
    برای پیش بینی کردن این بازی دو چیز لازمه
    1- داشتن موبایل
    2- دارا بودن امکانات اس ام اس
    برای اینکار
    شما باید یک عدد دو رقمی بنویسید که رقم اول تعداد گلهای پرسپولیس و رقم دوم تعداد گلهای شهید قندی است شما این عدد دو رقمی را به شماره 20008 ارسال نمایید تا در مسابقه شرکت کنید
    با تشکر
    جایزه یک سکه تمام بهار آزادی است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 در آغاز هفته پنجم ليگ ايتاليا ميلان به صدر جدول نزديک شد

در ادامه رقابت هاي هفته پنجم ليگ باشگاههاي ايتاليا تيم فوتبال آث ميلان توانست با نتيجه دو بر صفر در برابر ترويزو به برتري دست يابد.
    در اين بازي که به ميزباني ترويزو برگزار شد ميلان در دقيقه 44 و از روي نقطه پنالتي توسط آندري شوچنکو به يک گل دست يافت و در ادامه آلبرتو جيلاردينو در دقيقه 73 گل دوم اين تيم را به ثمر رساند.
    ميلاني ها که با يک تساوي و يک شکست از کورس قهرماني جدا شده بودند با اين پيروزي به صدر جدول نزديک تر شدند.
    در ديگر بازي هاي امروز لاتزيو در پر گل با نتيجه چهار بر دو پالرمو را شکست داد ، سيه نا با همين نتيجه از سد مسينا گذشت. کيه وو دو بر يک سامپدوريا را از پيش روي برداشت و ليورنو نيز با نتيجه دو بر صفر بر آسکولي چيره شد.
    ديدار تيم هاي رم و کالياري نيز با تساوي بدون گل خاتمه يافت.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 موجي: آنري به يوونتوس باز نمي گردد

لوچانو موجي مدير موفق يوونتوس و مردي که با انتقال پاتريک ويه را لقب مرد موفق فصل نقل و انتقالات تابستان ايتاليا را به خود اختصاص داد اذعان مي کند که براي بازيکني که يووه را ترک مي کند خيلي سخت است دوباره به اين تيم باز گردد.
    موجي مي گويد: يوونتوس سعي در بازگرداندن تيه ري آنري به تورين ندارد و مطمئن هستم که او هم چنين قصد ندارد. مدير يووه با اشاره به بازي خوب يووه و پيروزي در تاردينه گفت: پارما در نيمه اول خيلي خوب بازي کرد اما تغييراتي که کاپلو در نيمه دوم انجام داد و بازيکناني که به زمين آورد موجب شد تا نتيجه به سود ما رقم بخورد خوشحالم که ويه را در تورين به خوبي جاي خود را پيدا کرده و گل هاي مهمي هم براي تيم به ثمر مي رساند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 بنيتس: تساوي ما را هوشيار کرد

رافائل بنيتس، سرمربي ليورپول در خصوص اين بازي گفت: " ما دوامتياز از دست داديم اما تلاش تيم جدي بود و حداقل چيزي که در اين بازي عايد بازيکنان شد، افزايش مقاومت آنها بود."
    وي افزود: "در هر دو نيمه فرصت هاي خوبي ايجاد شد. مخصوصا در نيمه اول بازي تحت کنترل ما بود اما در نيمه دوم به علت حملات پي در پي حريف باز ياز کنترل ما خارج شد."
    سرمربي ليورپول در خاتمه گفت: "تساوي در اين بازي اين جرقه را در ذهن ما بوجود آورد تا در بازي مقابل چلسي حواس خود را بيشتر جمع کنيم و براي اينکه بازي بهتري ارائه دهيم بايد فيلم بازي خود با بيرمنگام را که نتيجه آن مساوي بود (2-2)"، مورد تجزيه و تحليل قرار دهيم تا پي به اشتباهات خود ببريم.
    استيو بروس، سرمربي تيم بيرمنگام نيز بعد از اين بازي اظهار داشت: "درست است که اين بازي به تساوي کشانده شد اما از اين بابت خوشحالم که در مقابل تيمي مثل ليورپول شکست نخورديم و مهمتر از همه اينکه بازيکنان تيم من روحيه خود را تا آخر بازي حفظ کرده بودند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 دروازه بان تيم ملي عمان: بازي در ليگ انگليس را دوست دارم

علي الحبسي دروازه بان تيم ملي عمان و بازيکن سابق تيم ---- نروژ اولين دروازه بان از کشورهاي عربي است که موفق به حضور در يکي از تيم هاي اروپايي و انگليسي شده است.

به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ علي الحبسي دروازه بان بيست و سه ساله تيم ملي عمان با اشاره به حضورش در تيم فوتبال بولتون تاکيد کرد: يکي از آرزوهاي من بازي در ليگ انگليس بوده است و براي کسب اين موفقيت تلاش زيادي انجام داده ام.
    وي در ادامه اظهار داشت: خواسته مقامات بولتون مبني بر حضور من در اين تيم انگليسي از اهميت بسيار زيادي برخوردار است.
    لازم به توضيح است، سام آلارديس سرمربي تيم فوتبال بولتون پس از مشاهده بازي هاي علي الحبسي تمايل خود را براي حضور اين دروازه بان در تيمش اعلام کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 اينزاگي: براي بازي مشکلي نداريم

فيليپو اينزاگي مهاجم ميلان آماده است تا اين تيم را در ادامه رقابت هاي سري A و ليگ قهرمانان اروپا همراهي کند.
    پس از چند ماه دوري از ميادين پيپو مدتي است که به طور جداگانه تمرينات خاصي را سپري مي کند. وي اذعان نمود که در مدت 10 روز گذشته با توپ خيلي خوب تمرين کرده و هيچ مشکلي از بابت مصدوميت نداشته است. نام اينزاگي در فهرست بازيکنان ميلان در برابر ترويزو قرار گرفت و به احتمال فراوان هم اين بازيکن براي ديدار چهارشنبه شب در ليگ قهرمانان مقابل شالکه 04 آلمان باز هم در کنار تيم خواهدبود.
    او مي گويد: خوشحالم که مدتي است بدون احساس درد تمرين مي کنم و آماده ام تا براي ميلان بازي کنم و بايد بگويم هيچ مشکلي ندارم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 کاپلو: بايد از سيستم چرخشي استفاده کنم

يوونتوس در ادامه پيروزي هاي متوالي درسري A شنبه شب پارما را در خانه 2 بر يک شکست داد تا همچنان در صدر جدول جاي گيرد.
    فابيو کاپلو مربي يووه پس از اين بازي در مصاحبه با خبرنگاران گفت: ما سزاوار اين پيروزي بوديم.
    پارما در نيمه اول بهتر از يووه بازي کرد اما در نيمه دوم همه چيز به سود ما بود. من به خاطر فشردگي بازي هاي اين فصل و براي درامان ماندن بازيکنان از مصدوميت مجبورم که از سيستم چرخشي استفاده کنم و خوشحالم که تا به اين لحظه تيم با اين روش موفق بوده است. وي در پايان از بازي خوب پارما تجليل کرد و اذعان نمود که حريف در ورزشگاه خانگي خود خيلي زيبا بازي کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 آنچلوتي: نگران آينده نيستم

کارلو آنچلوتي مربي ميلان به رغم شايعات حضور يک جانشين براي خود در پايان فصل قصد دارد بدون توجه به اين مسائل به کار خود ادامه دهد.
    کارلتو در مصاحبه با کانال تلويزيوني ميلان گفت: من وظيفه ام را خوب انجام خواهم داد و اهميتي هم به شايعات نمي دهم. باشگاه به من اعتماد دارد و سعي ام را مي کنم تا به خوبي ميلان را به سمت پيروزي هاي بزرگ هدايت کنم. مدتهاست که چنين چيزهايي را در روزنامه ها مي خوانم و تمايلي ندارم در مورد آنها اظهار نظر کنم. ميلان نياز به آرامش دارد و من اين آرامش را به تيم تزريق خواهم کرد. بعد از باخت به سمپدوريا پيروزي در برابر لاتزيو خيلي شيرين بود و حالا بايد به فکر بازي هاي آينده باشيم من نگران چيزي نيستم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 آرسن ونگر: ليگ برتر هنوز تمام نشده است

آرسن ونگر، مربي تفنگداران آرسنال معقتد است که رقابت بر سر عنوان قهرماني ليگ برتر انگلستان هنوز به پايان نرسيده است. تساوي اخير هايبري برابر وستهام باعث شد تا آرسنال دو امتياز ديگر نيز از آبي پوشان عقب بيفتد، با اين وجود ونگر با اميد به ليگ جزيره مي نگرد. آرسنال با اين تساوي يازده امتياز با صدرنشين جدول اختلاف دارد
    ونگر با تاکيد بر مطلب فوق مي گويد: "به نظر من تکليف قهرماني هنوز روشن نشده است. اگر قرار بود که اينطور باشد، بايد چلسي را قهرمان مي دانستيم و ديگر هيچ انگيزه اي براي باقي تيم هاي جدول باقي نمي ماند و رقابت هاي ليگ به يک جريان خسته کننده تبديل مي شد. چلسي پس از مدت ها يک گل را از مردان بلکبرن دريافت کرد که خود باعث ايجاد انگيزه در تيم هاي ديگر مي شود."
    ونگر با اشاره به موقعيت هاي از دست رفته شاگردانش در برابر وستهام افزود: "از اينکه موفق به شکست دادن وستهام نشديم، احساس تاسف مي کنم. ما استحقاق پيروزي را داشتيم. توانستيم تا موقعيت هاي بسيار خوبي را خلق کنيم، اما از به ثمر رساندن حتي يک گل باز مانديم.
    در حال حاضر نمي توانم نظر بسيار سخت گيرانه اي را در مورد شاگردانم داشته باشم. ما توانستيم يک امتياز را از وستهام بگيريم و اين تساوي چندان هم نااميدکننده نيست. به عقيده من فاصله فوتبال ما و وستهام آنقدرها هم زياد نيست. وستهام طي سال هاي گذشته خود را به سطح برترين تيم هاي جزيره رسانده است."
    ونگر از سوي ديگر به شدت از مصدوميت زانوي گيلبرتو سيلوا هافبک برزيلي خود ناراحت است و مصدوميت او را پيگيري مي کند.
    قرار است تا توپچي ها روز سه شنبه به آمستردام هلند بروند تا در ديداري ديگر از سري رقابت هاي ليگ قهرمانان مصاف برابر آژاکس هلند را تجربه کنند.
    با وجود مصدوميت دنيس برگکمپ و گيلبرتو سيلوا، ونگر موقعيت مناسبي را از لحاظ ستارگان ترکيب تيم خود ندارد.
    وي با اشاره به مطلب فوق مي گويد: "به احتمال زياد گيلبرتو سيلوا را در ديدار برابر آژاکس در اختيار خواهيم داشت که البته وي نمي تواند باتمام قوا به مصاف هلندي ها برود. شانس حضور دنيس برگکمپ تنها دو درصد است، در حالي که رابرت پيرس به احتمال 70 درصد در ترکيب اصلي خواهد بود."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •