اينو بخونين !!!!!!!! ميشه يه كارايييش كرد ؟؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينو بخونين !!!!!!!! ميشه يه كارايييش كرد ؟؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین
بعد از اینکه eciadsl-start رو می زنی و اون خروجی ها میاد
بعد از Connecting to provider...
سعی می کنه که tap0 رو ایچاد کنه
در این مرحله تو با دستور ifconfig -a کنترل کن ببین ایچاد می شه یا نه
و بعدش باید پایدار بمونه
دقیق بگو بعد این چی می شه
یعنی می خوام بدونم وقتی که دستور eciadsl-start رو اجرا می کنی و کارش تموم می شه چه اتفاقی میوفته
چراغهای مودم چطوری می شه؟
اون tap0 چطوری می شه
این همه بچه ها داد می زنن مودم یو اس بی نگیرید گوش نمی کنید که![]()
ببين بببين ببين !! فكر كنم تا يه جاهايي بيش رفتم !!! اكه يه سر به اين تابيك بزني مي بيني اون ها هم مشكلات من رو داشتن و اخر هم وصل شدن !!!!
دقيقا مثل من !!! من هم اول اون ارور رو كرفتم !!! ولي حالا ارور نداد !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش هم كه eciadsl-start رو زدم همه جيز طبق معول بيش رفت و اخرش ارور نداد و ويتينك زد و رفت روي خط بعدي و جراغ اي دي اس ال هم روشن شد !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا وقتي دارم با pppoe تنظيمات مي كنم و مي خواد port مودم رو بشناسه اين ارور رو مي ده :
خب !!! حالا مسله تا حدودي حل شد !!! در ضمن طبق كفته هاي يكي از سازنده هاي اين برنامه ... اين tap0 رو به eth0 تبديل ميكنه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اين provider توي ايران كدوم كزينه رو بايد بزنم ؟؟؟ من other رو زدم ! جون نمي دونستم والله كدوم يكي رو بايد بزنم ... ولي خب dns رو دستي انتخاب كردم ! حالا مسله ي ديكه اين جاست !!! كسايي كه به اين مرحله رسيدن و با اين ارور مواجه شدن كفتن كه ما از rp-pppoe استفاده كرديم و وصل شديم !!! يكيشون هم ايراني بود كه معلوم ميشه chipsat هاي داخل ايران رو هم ميشه حلش كرد !!!
كسي مي تونه بكه جه طوري از اين rp-pppoe استفاده كنم ؟
عجب !!! اين package هاي اوبنتو هم سايتش داون شده نميشه رفت توش !!!! عجب !
Last edited by bersam; 10-08-2009 at 04:07.
اي خدا !!! يه برنامه ي ساده ي RP-PPPOE هم روش نصب نشد :|
محتوای مخفی: كد هاي نصب برنامه
واقعا عجــــب
صبر کن تا سایت packges.ubuntu.com درست بشه
از اونجا دانلود و نصب کن
خیلی راحت تره
با بسته کد منبعش نصب نکن
من rp-pppoe از قبل داشتم
یه محیط گرافیکی داره که خیلی کار کردن باهاش آسونه
دستور sudo tkpppoe رو بزن تا محیط گرافیکیش بیاد
حالا مطمئنی که tap0 ساخته می شه؟
خروجی ifconfig که گفتم رو نزاشتی که
سلام،
من در ابونتو سری 7 در نصب مودم اصلا مشکل نداشتم،ولی ابونتو 9.4 درایور رو اینیستال نمیکنه! دوباره دانلود کردم بازم همینو میده،دوباره ابونتو رو نصب کردم بازهمین اررور میده.
از ترمینال واسه اینیستال میرم اونجا هم اینیستال نمیکنه!
مشکل میتونه از کجا باشه؟
Error: Dependency is not
satisfiable: alsa-driver-linuxant
لینک عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور های جدید 2009 مربوط به مودم های اینترنال 536ep , 537ep :
RP-PPPoE
رو بيدا نكردم !!! :|
You have searched for packages that names contain RP-PPPoE in all suites, all sections, and all architectures.
Sorry, your search gave no results
عجب !!!
فقط اين رو بيدا كردم كه اينم سورس هاش هست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bersam; 10-08-2009 at 15:18.
rootnt !!! به يك دليل مهم مي كم مشكل از CHIPSAT مودمم نيست !!!
جون كه اكه يه مودم ديكه رو انتخاب كنم ... وقتي دستور eciadsl-start رو مي زنم يا modem not found ميزنه !!! يا يه ارور ديكه ميده !!! و فقط وقتي كه من مودمم رو انتخاب مي كنم حل ميشه !!! همون با pppoe مشكل دارم و بايد از rp-pppoe استفاده كنم ... كه اون رو هم دارم روش كار مي كنم !
تمام مشكلات من توي همين يه FAQ خلاصه ميشه !!!
فقط جان من اكه يكي اين rp-pppoe بكه جه طوري نصبش كنم يه تابيك مي زنم كه ديكه هيج احد و الناسي در اين مورد هيج كونه مشكلي نداشته باشه !!! : دي !!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bersam; 10-08-2009 at 20:51.
خوب من حتی تو دبیان هم گشتم ولی بسته باینری برای rp-pppoe پیدا نکردم
بعد اومد یه بار دیگه خروجی که برای نصب این برنامه گذاشتی رو چک کردم
ظاهرا برنامه بدرستی کامپایل و نصب شده ولی مشکل در make install هست
الان احتمالا می تونی تو همون پوشه برنامه
/media/$/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10
یا
/media/$/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10/src
بری و tkpppoe رو اجرا کنی
اینجا هم راهنمای دقیق نصب:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)