دمای پیش فرضش از 45 پایین نمیاد.
خمیر سلیکون هم همون استوکی هست که ابتدا روی heatsink فن نصب شده.
خودم به فکر TX2 هستم تا ببنم چی میشه.
---
مهدی حان حقیقتش مدل فن استوک رو نمیدونم، باید یک نگاهی بندازم.
از دوست عزیز دیگه ای که حواب داده تشکر می کنم.
دمای پیش فرضش از 45 پایین نمیاد.
خمیر سلیکون هم همون استوکی هست که ابتدا روی heatsink فن نصب شده.
خودم به فکر TX2 هستم تا ببنم چی میشه.
---
مهدی حان حقیقتش مدل فن استوک رو نمیدونم، باید یک نگاهی بندازم.
از دوست عزیز دیگه ای که حواب داده تشکر می کنم.
مدل های بهتر از tx2 هم هستش! میشه به اونها هم فکر کرد!خودم به فکر tx2 هستم تا ببنم چی میشه.
خب، من یک سری تحقیقاتی توی تابستون البته داشتم به این نتیجه رسیدم که تا 30 تومن بهترین گزینه tx2 هستش، شما دوست عزیز چه پیشنهادی دارین؟
تا 30 تومن؟! میتونی به 45 تومن یه Hyper 212 بگیری!
ولی به نظر من صبر کن با یک بودجه خوب یه چیز بگیر که بدرد خوره شما فردا بخوای سیستم رو عوض کنی جوابگو باشه!
Tuniq Tower هم بد نیست ولی گرونه!
حاجی رفیقم یه رم 2گیگ باس 800 سوپر تلنت و مادر بورد گیگا ep31 یه چیزی تو همین مایه ها و سی پی یو 8400 core2 داره(اینتل) داره.پاورشم 430 وات سیلور استونه.سی پی یو کولر هم نداره.
حالا اگه بخواد آور کلاک کنه به نظر شما هر کدوم از قطعه هاش(در صورت امکان) تا چه حد میشه اورکلاک کردش؟ در ضمن سی پی یو ک.ولر تا 50 تومن هم اگه چیزی سراغ دارین بگین .![]()
سلام! شما میتونید سی پی یو رو حدودا 30 درصد اور کنید تقریبا! (دقیق نمیدونم!)
در رابطه با رم هام من اصلا توصیه اور رم رو نمیکنم چون فزایش Performance چشمگیری نداره!
در رابطه با کولر هم من Tuniq Tower رو توصیه میکنم!
سلام.
من یه سیستم با مشخصات زیر دارم:
CPU : intel Q6600 2.4 Ghz Quad core
MainBoard : Asus p5B
Ram : 2Gb Kingstone
Hard : 3 Trabyte
VGA : Ati X1050
سیستمم رو اورکلاک کردم.Cpu Frequency رو تا 325 بردم بالا.اما سیستمم خیلی ناپایدار شد و همش خاموش میشد.
توی 325 شده بود 2.92 Ghz .الان روی 318 هست و 99% پایداره و شده 2.86Ghz
توی اکثر سایت ها خوندم که 6600 رو میشه تا 3.6 Ghz هم اورکلاک کرد.
اما هر تنظیم پیشنهادی که توی سایت ها می خوندم رو انجام می دادم ،سیستم پایدار نبود یا اصلا روشن نمیشد.
خواستم ببینم مشکل از چیه؟آیا دما زیاد میره بالا که سیستم هنگ می کنه و یا خاموش روشن میشه؟یا از تنظیمات هست؟
ممنون میشم اگه کسی با مشخصات سیستمم تنظیمات دقیق بده.(در ضمن فقط Cpu Frequency رو کم و زیاد می کنم اورکلاک میشه Cpu.پس بقیه تنظیمات Cpu چیه؟)
سلامم..دما را كه خود شما بايد بگي رووي چنده نه ما!!!!!
ببين ناپايداري ممكنه از اوركلاك شدن همزمان رم نامرغوب هم باشه.....
ساير تنظيماتي كه پرسيدي مربوطه به ولتاژ دادن به چيپهاي مادربورد از CPU گرفته تا پل شمالي و رم
داخل همين انجمن جستجو كني انواع سوالات و تنظيمات واسه q6600 وجود داره......
دما که وقتی هنگ میکنه و می رم توی بایوس حدودا 46،47 درجه هست.
رم نا مرغوب داستانش چیه؟رم من نا مرغوبه؟شخصات رمم اینه :
module Size : 1024 Mb
Max bandwitdth : Pc2-6400(400 Mhz
Manufactor : Kingston
ببینید وقتی شما اورکلاک میکنید با اورکلاک cpu رم شما هم اور میشه! در نتیجه اگر رم نا مرغوب باشه هنگامی که اور میشه رم نا پایداریس ایجاد میکنه و بهترین راهش اینه که از توی تنظیمات بایوس به صورت دستی بزاریم در فرکانس پایین تر! مثلا 533 یا 667 !
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)