تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 157 از 1547 اولاول ... 571071471531541551561571581591601611672072576571157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم از همه شرکتا این مدت سرویس داشتم،از های وب-آسیاتک-فن آوا-پارس آنلاین-داتک و.... می تونم بگم یک روز اینترنت بدون تایم اوت و پکت لاس نداشتم از این شرکتا ، از وقتی اومدم شاتل حداقل کیفیت سرویسم خوبه،به خاطر همین با اینکه دارم 2 برابر شرکتای دیگه پول می دم اما چاره ای ندارم،تو چالوس هیچ شرکتی کیفیت شاتل و نداره،الان من واسه 8 مگ 4 گیگ دارم ماهی 40 می دم ، اگه قیمت و 50-60 هم بکنه بازم از این شرکت سرویس می گیرم چون حداقل مشکلی باهاش ندارم،تک لینک سرور داخلی-خارجی همیشه 1 مگ سرعت دانلود می ده ، هم شرکت و هم خونه از شاتل دارم،ناگفته نمونه 1 خط پارس آنلاین هم دارم که از اونم از نظر پینگی راضیم.
    بله حرف شما قطعا درسته منم چندین خط اینترنمت دارم (2تا خونه-و محل کار) یه نمونش هم همون پینگی که بالا گذاشتم 12میلی برای خط مخابرات هست... حتی دیگه جدیدا در ساعت افت مصرف مثل صبح ها هم پینگ مخابرات (8.8.8.8) از شاتل 40تا50تا پایین تره.
    شاید در شهرهای کوچیک تر کاربر انتخاب کمتری داشته باشه و شاتل همگول ملت رو ببره چون سرویسی با کیفیت دیگه ای در کار نیست! ولی نه برای شهری مثل تهران! 2سال پیش واقعا شاتل داشت حرف اول رو میزد انقدر هم حرف و ادعا نبود بیشتر عمل می کیرد اما الان چی؟! شبانه که پولی شد اینم از پینگ همین الان شاتل... پس چرا هم گران شده خدمات با اینکه گران بود بطرو پیش فرض هم کیفیت افت کرده نسبت به شرکتهای دیگه!؟

پس می بینید هم کیفیت داره روز به روز تنزل پیدا می کنه هم قیمت گران و گران تر میشه!
    زمستون هم چیزی حدود 60ساعت شاتل در مرکز مخابراتی ما قطع بود سر جمع شاتل هم لطف کرد 5هزارتومن خسارت پرداخت کرد از اونور 31هزارتومن بیشتر از من گرفت برای شبانه!...

2. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کسی مشکل قطع و وصل و نوسان سرعت نداره ؟
    وحشتناک مشکل دارم

امشب اوضاع چرا اینقدر خرابه !! (( گیلان ))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان سرویس قابل رقابت با آرت ۴چی هست؟isp های دیگه
    یعنی ۵۰گیگ اینترنت ۲/۴مگ رو بده ۵۷ یا کمتر؟!

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

شانسیه دیگه؛ شما که چالوسی از این شرکت راضیی و با شاتل بیشتر حال میکنی..
    ولی منظور من این بود که در مورد یه شرکت کلی باید در نظر بگیریم و همیشه طبق آرا،ملت از شاتل ناراضی بودن( حتی نظرسنجی این تاپیک) ؛ منتها با تبلیغ و زبون بازی نصف عوام رو که از اینترنت چیزی نمی دونن،جذب میکنن و اونا هم نمی دونن کیفیت چیه و فک میکنن همین که به نت وصلن یعنی اوکیه...
    نه آقا شانسی و این حرفا نیست

من خودم 5 سال لاهیجان بودم اونجا هم همه ی کافی نتا و .... شاتل میگیرن اونورا قبلا بیشتری اندیشه ی سبز خزر و میگرفتن که از وقتی شاتل سرویساشو راه اندازی کرد اکثرا رفتن رو شاتل , کلا گیلان و مازندران همین سیستم برقراره....

6. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بله حرف شما قطعا درسته منم چندین خط اینترنمت دارم (2تا خونه-و محل کار) یه نمونش هم همون پینگی که بالا گذاشتم 12میلی برای خط مخابرات هست... حتی دیگه جدیدا در ساعت افت مصرف مثل صبح ها هم پینگ مخابرات (8.8.8.8) از شاتل 40تا50تا پایین تره.
    شاید در شهرهای کوچیک تر کاربر انتخاب کمتری داشته باشه و شاتل همگول ملت رو ببره چون سرویسی با کیفیت دیگه ای در کار نیست! ولی نه برای شهری مثل تهران! 2سال پیش واقعا شاتل داشت حرف اول رو میزد انقدر هم حرف و ادعا نبود بیشتر عمل می کیرد اما الان چی؟! شبانه که پولی شد اینم از پینگ همین الان شاتل... پس چرا هم گران شده خدمات با اینکه گران بود بطرو پیش فرض هم کیفیت افت کرده نسبت به شرکتهای دیگه!؟

پس می بینید هم کیفیت داره روز به روز تنزل پیدا می کنه هم قیمت گران و گران تر میشه!
    زمستون هم چیزی حدود 60ساعت شاتل در مرکز مخابراتی ما قطع بود سر جمع شاتل هم لطف کرد 5هزارتومن خسارت پرداخت کرد از اونور 31هزارتومن بیشتر از من گرفت برای شبانه!...
    حرف شما درست هستش،اما اینجا از نظر کیفیت اول شاتل و بعدشم پارس آنلاین حرف اولو می زنه ، وگرنه مگه من دوست دارم دو برابر پول بدم؟شما یک شرکت تو چالوس به من معرفی کنید که پینگ 8.8.8.8 تایمش مثل شاتل باشه بدون تایم اوت ، من هر دو تا شاتلم و جمع می کنم می رم ، این پینگ 8.8.8.8 من که شاتل هستش :

8. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان فقط می خوام از سرورهای داخل دانلود کنم بهترین سرویسی که می تونم از شاتل بگیرم که بیشترین حجم رو بهم بده و ارزونم باشه چیه؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه آقا شانسی و این حرفا نیست

من خودم 5 سال لاهیجان بودم اونجا هم همه ی کافی نتا و .... شاتل میگیرن اونورا قبلا بیشتری اندیشه ی سبز خزر و میگرفتن که از وقتی شاتل سرویساشو راه اندازی کرد اکثرا رفتن رو شاتل , کلا گیلان و مازندران همین سیستم برقراره....
    والا اونجاها رو خبر ندارم که چی به چیه؛ شاید به قول دوستمون dj77 ، شرکته دیگه ایی اونجاها سرویس نمیده و شرکت کم اونجا هست ولی تهرانو می دونم که از شاتل بهتر فراوانه و الان شاتل مفت نمی ارزه!

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من خودم از همه شرکتا این مدت سرویس داشتم،از های وب-آسیاتک-فن آوا-پارس آنلاین-داتک و.... می تونم بگم یک روز اینترنت بدون تایم اوت و پکت لاس نداشتم از این شرکتا ، از وقتی اومدم شاتل حداقل کیفیت سرویسم خوبه،به خاطر همین با اینکه دارم 2 برابر شرکتای دیگه پول می دم اما چاره ای ندارم،تو چالوس هیچ شرکتی کیفیت شاتل و نداره،الان من واسه 8 مگ 4 گیگ دارم ماهی 40 می دم ، اگه قیمت و 50-60 هم بکنه بازم از این شرکت سرویس می گیرم چون حداقل مشکلی باهاش ندارم،تک لینک سرور داخلی-خارجی همیشه 1 مگ سرعت دانلود می ده ، هم شرکت و هم خونه از شاتل دارم،ناگفته نمونه 1 خط پارس آنلاین هم دارم که از اونم از نظر پینگی راضیم.
    منم با شما موافق هستم.شاتل شاید در زمینه پینگ خیلی خوب نباشه(قبلاً که فاجعه بود)ولی از نظر stable بودن بی شک بهترینه(در بین ISP های بزرگ)
    بعضی از دوستان(مثل همین dj77) به صورت مغرضانه با شاتل رفتار می کنند و متاسفانه به انتخاب ISP درست برای کاربران کمک نمی کنند که این افراد هم معلوم الحال هستند...هیچ موقع هم نتونستند جواب یک سوال منو بدهند:اگه شاتل بد هست چرا 1-2 سال هست مشتری شاتل هستید؟امیدوارم که این دوستان هم بتوانند بغض خودشون رو نسبت به شاتل کنار بزارند و بدون غرض در مورد این شرکت نظر بدهند

به هر حال منم خیلی از شاتل راضی نیستم ولی توی شرکت های ایرانی خدمات شاتل رو بهتر از بقیه دیدم(البته یک مدت در کاشان زندگی می کردم و یک شرکت لوکال وجود داشت که خدماتش واقعا خوب بود)

12. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم با شما موافق هستم.شاتل شاید در زمینه پینگ خیلی خوب نباشه(قبلاً که فاجعه بود)ولی از نظر stable بودن بی شک بهترینه(در بین ISP های بزرگ)
    بعضی از دوستان(مثل همین dj77) به صورت مغرضانه با شاتل رفتار می کنند و متاسفانه به انتخاب ISP درست برای کاربران کمک نمی کنند که این افراد هم معلوم الحال هستند...هیچ موقع هم نتونستند جواب یک سوال منو بدهند:اگه شاتل بد هست چرا 1-2 سال هست مشتری شاتل هستید؟امیدوارم که این دوستان هم بتوانند بغض خودشون رو نسبت به شاتل کنار بزارند و بدون غرض در مورد این شرکت نظر بدهند

به هر حال منم خیلی از شاتل راضی نیستم ولی توی شرکت های ایرانی خدمات شاتل رو بهتر از بقیه دیدم(البته یک مدت در کاشان زندگی می کردم و یک شرکت لوکال وجود داشت که خدماتش واقعا خوب بود)
    خوبه من عکس گرفتم از پینگ شاتل دیگه که حرفی درش نباشه شما هم به توییتر رسمی شاتل یه سر بزن بد نیست

دقیقا هم چون کیفیت شاتل افت پیدا کرده بنده مجبور شدم یه خط دیگه برای خانه تهیه کنم و از خط شاتل برای مواردی که به سرعت بالاتر از 2مگ نیاز دارم استفاده کنم

پس شما هم از شاتل طرفداری می کنی من باید بگم در شاتل کار می کنی و وابستگی داری به شاتل دیگه نه؟ این حرفها درست نیست

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کاملا" درسته ، منم از دوستان یک چیزی خواستم ، یک isp مثل شاتل معرفی کنن که همچین پینگی بده،من ماه قبل زنگ زده بودم شاتل ، ازشون به خاطر کیفیت سرویساشون کلی تشکر کردم و گفتم سرویسای بالای 8 مگ هم اضافه کنن:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •