تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 203 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

من کوت می کنم شما جواب نده. در ضمن چرا پاک بشه...چیز بدی نگفتی شما.

اولا که هت تریک مسی رو هر کسی یادش بیاد شما قطعا یادت نیست. اگه اشتباه نکنم 2006 یا 7 بود این هت تریک و شما که الان حدود 15 سالت ه، اون موقع 7-8 ساله بودید. اینو با توجه به سن واقعی شما گفتم حمل بر بی احترامی نشه.

دوما حتما فراموش کردید اون صحنه که مسی عمدا توپ رو محکم شوت کرد وسط تماشاچی های رئالی. من فراموش نکردم. این توهین ه.

و در آخر هم رونالدو توهینی نکرده. بعد از اونهمه انگشت وسط و هو و توهینی که تو نیوکمپ بهش میشه، گل که می زنه میگه آروم باشید. آروم.
    من 17 سالمه اگرم کسی فکر کنه 1 سالمه برام مهم نیست...
    اخرین هتتریک 3 فروردین همین پارسال بود شما یادتون نیست من یادمه ...
    مگه همین میدل فینگرا که میفرمایید توی سانتیاگو برنابئو نیست؟ همه جا هست...یه جوری این حرفو میزنید انگار این اتفاق فقط توی نیوکمپ میفته
    "هو" که رونالدو توی سانتیاگو برنابئو هم میشه توی ورزشگاه دیناموزاگرب هم میشه...
    بحث ما شادی بعد از گل بود ، منم میتونم توجیه شما رو به کار ببرم (در مورد حرکت مسی)
    شما توی همین تاپیک چند ضفحه اخرشو بخونید ببینید کریس چقدر با یه نیمه بازی خوب بهترین بازیکن جهان شد ! عملکرد ضعیفش توی 2015 فراموش شد اما کسی نیمه دوم مسی رو ندید که آلبا و نیمار رو تک به تک کرد و قدرشو ندونستن ( درست مثل تیم ملی آرژانتین که خیلیا میسوختن ( خواستم از تعبیر همون دوستمون آلبرت استفاده کنم وگرنه قصد توهین ندارم ) که بهترین بازیکن جام جهانی شد ) ، کسی بازیای مسی توی بقیه بازیای امسالو ندید ... خیلی روشنه که بهترین بازیکن 2015 تا این لحظه مسی بوده

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده از پست شما کپی کردم : )

جوابتونم بخاطر توهین بند دومتون دادم
    خیلی از بچه های رئالی اینجا مثل @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دوستای خوب من توی فروم هستن اما جوی که بعضی کاربرا ایجاد کردن خوب نیست...خیلی حرفای غیر منطقی اینجا بی جواب می مونه

اینم برای دوست بالایی که ترجیح میدم جوابشو ندم چون پستاشو دیدم...
    من همون تاپیک بارساشم به زور پست میدم چه برسه به اینجا ، این بحثم هرچی بیشتر ادامه پیدا کنه توافقی پیش نمیاد !

Last edited by Mohammad Yek110; 26-03-2015 at 11:15.

2. 9 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من 17 سالمه اگرم کسی فکر کنه 1 سالمه برام مهم نیست...
    اخرین هتتریک 3 فروردین همین پارسال بود شما یادتون نیست من یادمه ...
    مگه همین میدل فینگرا که میفرمایید توی سانتیاگو برنابئو نیست؟ همه جا هست...یه جوری این حرفو میزنید انگار این اتفاق فقط توی نیوکمپ میفته
    "هو" که رونالدو توی سانتیاگو برنابئو هم میشه توی ورزشگاه دیناموزاگرب هم میشه...
    بحث ما شادی بعد از گل بود ، منم میتونم توجیه شما رو به کار ببرم (در مورد حرکت مسی)
    شما توی همین تاپیک چند ضفحه اخرشو بخونید ببینید کریس چقدر با یه نیمه بازی خوب بهترین بازیکن جهان شد ! عملکرد ضعیفش توی 2015 فراموش شد اما کسی نیمه دوم مسی رو ندید که آلبا و نیمار رو تک به تک کرد و قدرشو ندونستن ( درست مثل تیم ملی آرژانتین که خیلیا میسوختن ( خواستم از تعبیر همون دوستمون آلبرت استفاده کنم وگرنه قصد توهین ندارم ) که بهترین بازیکن جام جهانی شد ) ، کسی بازیای مسی توی بقیه بازیای امسالو ندید ... خیلی روشنه که بهترین بازیکن 2015 تا این لحظه مسی بوده
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده از پست شما کپی کردم : )

جوابتونم بخاطر توهین بند دومتون دادم
    خیلی از بچه های رئالی اینجا مثل @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دوستای خوب من توی فروم هستن اما جوی که بعضی کاربرا ایجاد کردن خوب نیست...خیلی حرفای غیر منطقی اینجا بی جواب می مونه

اینم برای دوست بالایی که ترجیح میدم جوابشو ندم چون پستاشو دیدم...
    من همون تاپیک بارساشم به زور پست میدم چه برسه به اینجا ، این بحثم هرچی بیشتر ادامه پیدا کنه توافقی پیش نمیاد !
    پارسال مسی 19 سالش بوده؟

حالا 17...اون موقع میشدی 10...یادته لابد.

من دارم میگم رونالدو توهینی نکرده...چطور با شوت کردن توپ تو صورت تماشاچی ها مقایسه می کنی !!

بعدش هم بحث بهترین بازیکن و اینها رو الان خیلی زوده پیش بکشی...پاس مسی و اینها رو هم ولش کن....تا آخر سال تعیین میشه کدوم بهتر کار کرده و هر کس هم حقش باشه می بره. مهم نیست اون.

خوش باشی

4. 7 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سامی خدیرا خروج از رئال را تایید کرد: " هنوز با تیمی به توافق نرسیده ام و شخصا" تیمی را ترجیح نمیدهم"
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واران در مصاحبه با La Voix du Nord: "رونالدو الگویی است که باید از او پیروی کرد."

موراتا در مصاحبه با Onda Cero:"نفهمیدم چه اتفاقی افتاد. داشتم خوب بازی میکردم اما به نیمکت منتقل شدم. انتظار نداشتم در ترکیب آغازین همه بازی ها باشم اما انتظار رفتار بهتری داشتم. یکی از دلایلی که مادرید را ترک کردم این بود که بیشتر بازی کنم تا به تیم ملی دعوت شوم.
    رویای به ثمر رساندن اولین گل برای تیم ملی را دارم اما این به معنی یک وسواس ذهنی نیست.
    وقتی مادرید را ترک کردم گفتم میخواهم بیشتر بازی کنم تا به تیم ملی دعوت شوم. بعضی ها فکر کردند دیوانه ام!
    به ندرت با آنجلوتی ارتباط داشتم. آلگری، بهتر یا بد تر، لااقل از وجود من در تیم کاملا" با خبر است!"

6. 6 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اولا که هت تریک مسی رو هر کسی یادش بیاد شما قطعا یادت نیست. اگه اشتباه نکنم 2006 یا 7 بود این هت تریک و شما که الان حدود 15 سالت ه، اون موقع 7-8 ساله بودید. اینو با توجه به سن واقعی شما گفتم حمل بر بی احترامی نشه.

کاربر گرامی
    شما بحث سنو کشیدی وسط که هوادارای کم سن و سال فلان بازی یادشون نیست
    اولا خوشبحتانه هم بازی کامل هم کلیپ هاش توی یوتیوب و آپارات پیدا میشه که تا سالها همه میتونن ببین و نیازی نیست حتما کسی اون بازی رو دیده باشه
    دوما خود شما طرفدار پله هستین درحالی که پله سال 77 بازنشست شد و شما اون زمان حضور نداشتین اصلا

سوما
    همون آلبا شما بود فکر کنم فصل قبل انگشت مورد نظر رو سمت هوادارا گرفت که خوب تونستن ماسمالیش کنن
    اون حرکت رونالدو هم پیش میاد خیلی ها انجام بدن ولی واسه رونالدو چون سوزش عمیقی داره معنای خاصی واسشون پیدا میکنه !
    اینی هم که شما میگی ما ماست مالیش کردیم
    خوبه کلی بحثش توی تاپیک شد عکسام از زوایای مختلف نشون دادن دوستان
    البته بهرحال اون توهین بود به رئال چه انگشت وسط باشه چه انگشت اشاره که میگفت مسی یکه

8. 5 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

شما هر سرى ميايين يه پست ميدين و ميرين آخرش هم ميگين به توافقى نميرسيم و جواب نميدم و اين حرفا
    از يه شادى بعد از گل ببنين به چه صحنه هايي نرسيدين! اين عکس په په که کلا بعد از اون اتفاق شوت مسى افتاد تازه قضيه درگيرى بقيه با په په کلا داستانش فرق ميکنه
    مورد مشابه هم زياد بهتره بحثش نياد وسط

در مورد جو که تاپيک بارسا به کنار ازش خبر ندارم ولي اگه به همين اسپانيا سر بزنيد متوجه ميشيد اون دوستانطرفدار کدوم باشگاه هستن

10. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کاربر گرامی
    شما بحث سنو کشیدی وسط که هوادارای کم سن و سال فلان بازی یادشون نیست
    اولا خوشبحتانه هم بازی کامل هم کلیپ هاش توی یوتیوب و آپارات پیدا میشه که تا سالها همه میتونن ببین و نیازی نیست حتما کسی اون بازی رو دیده باشه
    دوما خود شما طرفدار پله هستین درحالی که پله سال 77 بازنشست شد و شما اون زمان حضور نداشتین اصلا

اینی هم که شما میگی ما ماست مالیش کردیم
    خوبه کلی بحثش توی تاپیک شد عکسام از زوایای مختلف نشون دادن دوستان
    البته بهرحال اون توهین بود به رئال چه انگشت وسط باشه چه انگشت اشاره که میگفت مسی یکه
    نخیر عزیزم بازیکن شماره 1 من رونالدو برزیلی هست.
    پله و مارادونا رو در حدی که همه ازشون به عنوان بزرگان فوتبال یاد می کنن دوست دارم.
    موفق باشید.[emoji6]

12. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

به قول عاقا قلعه نویی بازی دو نیمه ی متفاوت داشت

اون نگرانی ای که کارلتو بعد از بازی لوانته داشت کاملا بجا بود : " نیمه ی دوم بازی با لوانته نگرانم کرد " ؛ و عملا در الکلاسیکو هم تکرار شد این داستان

اگر ما در نیمه ی اول بهتر عمل میکردیم و کمی هم شانس با ما یار میبود و اون توپ رونالدو جای تیرک گل میشد ، میتونستیم دو سه تا بزنیم در نیمه اول ؛ اگر هم بارسا در نیمه ی دوم خصوصا نیمار بیشتر دقت میکرد اونا هم میتونستن براحتی دو سه تا دیگه بزنن به ما در نیمه ی دوم

بنظر من بهتر بود بعد از اخطار گرفتن کارواخال و بازی ضعیفش در دفاع راست زودتر تعویض میشد و راموس به سمت راست میرفت و واران جای کاروا به بازی میومد و میرفت جای راموس

هم انسجام دفاعی و سرعت دفاع بیشتر میشد ، و هم اینکه راموس راحت تر میتونست توی حمله هم حضور فعال داشته باشه

بهر حال هر دو تیم فودبال خوبی بازی کردن ( البته هرکدوم یه نیمه ) ؛ کریس هم که شد محسن خلیلی خودمون ، کریس رفت و برگشت ( با تشکر از کسری )

بیل تا چند بازی پیش هر چقدرم که بد بود خوب میدووید ، ولی شوربختانه در این بازی نتونست حتی خوب هم بدووه

واقعا مهره ی موثری روی نیمکت نداریم ما ؛ بارسا ژاوی رو داره پدرو رو داره ولی ما خسه و چیچا و سیلوا که واقعا برای نیمکت رئال ضعیف هستن و باید رفع بشه ایراد

وقتی تیمی ظرف یکماه صدر جدول رو با 4 اختلاف امتیاز بالاتر از دست میاد و میرسه به 4 امتیاز کمتر و رده ی دوم ، خب نشوندهنده ی بحران هست و کارلتو در بیرون آوردن تیم از بحران در این فصل مردود شد ( این هم خواصی بود که در این زمینه مردود شد )

بهر صورت درسته لالیگا تموم نشده روی کاغذ ، ولی خب خیلی خیلی سخته و رویا پردازانست قهرمانی در این فصل ؛ مگر اینکه از اون اتفاقای عجیب بیفته ، مثلا بارسا هم ظرف یکماه با 4 امتیاز اختلاف بیاد دوم دوباره که البته این کار کار هرکسی نیست

بنظر من ارزش داشت مبلغی بیشتر به دیماریا داده بشه و نگهش داشت ، حداقلش این بود که نیمکت نشینمون یا دیماریا بود یا بیل ، و فصل پیش هم که افت فنی داشتیم همین آقای دیماریا خیلی وقتا یه تنه تیمو کشید بالا و واقعا گزافه نیست بگیم جزو موثر ترین مهره های فصل پیش ما بود و واقعا خیلی خوب بود ؛ حالا با رفتنش به یونایتد هم خودش طول میکشه جا بیفته در ترکیب فان خال و هم دست رئال موند در پوست گردو

من واقعا دوست داشتم که پرز روزی به محضر دی استفانو میرفت فصل پیش و میگفت : ما برای نیمکت و همینطور در آوردن تیم از بحران و در آوردن بازی ها وقتی گره میخوره کار ، مهره ای نداریم ...

بعد هم دی استفانو دستی به ابروهای پر پشتش میکشید ، لبخندی میزد و میگفت : چرا نداریم ؛ همین عاقای دیماریا

واقعا بعضی وقتا بد نیست همه چی در ظرفیت تبلیغات و کسب درآمد از تبلیغات بازیکنها دیده نشه و به کیفیت فنی اونها و تاثیرگذاریشون هم بها داده بشه ، ولی خب اونی که باید این حرفا حالیش بشه متاسفانه حالیش نمیشه ! ماکلله هم همین داستان پیاده شد و عملا چند فصل تیم وسط زمین حرفی برا گفتن نداشت
    این پست رو که خوندم اه از نهادم برومد
    جانا سخن از زبان ما میگویی
    دی ماریا رفت به همون دلیل که ماکلله رفت، از رفتن دیماریا همون ضرری رو دیدیم که از رفتن ماکلله.....
    به نطرم فصل بعد قطعا به یک دروازبان درجه یک و ترمیم دفاع و هافبک احتیاج داریم
    امیدوارم جیمز برای لیگ قهرمانان اماده بشه و گرنه اونجام مشکل داریم

14. 2 کاربر از پیروز99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چند خبر :

- رئال مادرید هم چنان در صدر ارزشندترین باشگاه جهان قرار داره ، 3132 میلیون یورو ارزش رئال مادرید هست

- ادای احترام تیم به درگذشتگان سانحه ی هوایی :

- کاریکاتور ترس آنجلوتی و انریکه از تمدید قرار داد سیمئونه با اتلتیک مادرید : ( دیگو سیمئونه تا سال 2020 با اتلتیک تمدید کرد ) ، اثر عمر مومنی :

- رئال مادرید در حال مذاکره برای انتقال داوید آلابا " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "

16. 10 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از بازیکنانی که تو پیراهن ملی خوب درخشیدن اول از همه میشه به بیل اشاره کرد که ۲ گل زد و یک پاس گل داد، و با ضربه ایستگاهی ای که زد، به نوعی شاخ و شونه کشید واسه کریس که چند وقته ضرباتش گل نشده. ایسکو و موراتا هم واسه تیم ملی فرانسه خوب کار کردن، موراتا اولین گلش واسه تیم ملی اسپانیا رو به ثمر رسوند. لوکاس سیلوا هم، مثل موراتا، موفق شد واسه تیم ملی برزیل گل زنی کنه.

از اون طرف، مارتین اودگارد با بازی برای تیم ملی نروژ موفق شد رکورد جوان ترین بازیکن مسابقات رده بندی جام ملت های اروپا رو مال خودش بکنه.

په په ظاهراً مصدومیت خفیفی داره (از ال کلاسیکو) و بازی یکشنبه تیم ملی پرتغال رو از دست داده. امیدوارم همه بازیکنا سالم برگردن تا با بازگشت James، بعد از مدت ها رئال مادرید با ۱۰۰٪ قوا به میدان بره، بدون حتی یک مصدوم.

+

باشگاه یه نیم نگاهی به مهاجم ۲۱ ساله آرژانتینی تیم ویارئال Luciano Vietto داره که تو لالیگا (۱۲) و لیگ اروپا (۶) خوب واسه ویارئال گل زنی کرده. قیمت بند آزادسازیش ۲۰ میلیون یورو هست. اما مشکل اینجاست که اتلتیکو هم دنبالش هست و رابطه دو باشگاه و وجود سیمئونه کار رو برای آوردنش به برنابئو سخت کرده.

18. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کیلور ناواس در مصاحبه با مارکا: قصد ندارم مادرید را ترک کنم.

سه هوادار مادریدی که به خودروی بازیکنان (از جمله بیل) حمله کردند به جریمه نقدی (هر کدام 3001 یورو) و شش ماه ممنوعیت حضور در ورزشگاه محکوم شدند.

کروس در مصاحبه با Sport1 از عملکرد رسانه های اسپانیایی انتقاد کرد:
    "وقتی بازی را میبری همه چیز خوب است، وقتی بازی را میبازی همه چیز منفی میشود."
    "امسال بازی های زیادی را انجام دادم و استراحت زمستانی هم نداشتم. طبیعی است که کمی احساس خستگی کنم ولی در حال حاضر در رئال کاملا" آماده و خوشحال هستم."
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شایعات نقل و انتقالات:
    رئال به دنبال برند لنو دروازه بان لورکوزن.
    منبع: مارکا

منچستر سیتی به دنبال مودریچ. مبلغ آزاد سازی: 25 میلیون یورو
    منبع: Daily Star
    Last edited by metalhead_forever; 29-03-2015 at 23:58.

20. 2 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •