پنالتی زدنش آسونه فقط کمی تمرین میخواد....باید اون میزانی که به چپ و راست میره میاد رو تو قسمت سبز رنگ نگه داری....همزمان که دکمه شوت رو زدی همزمان به یه جهت دکمه رو بزن و نگه دار مثلا یک ثانیه
پنالتی زدنش آسونه فقط کمی تمرین میخواد....باید اون میزانی که به چپ و راست میره میاد رو تو قسمت سبز رنگ نگه داری....همزمان که دکمه شوت رو زدی همزمان به یه جهت دکمه رو بزن و نگه دار مثلا یک ثانیه
خیلی راحته شما اول پایین سمت چپو میبینی خط در حال حرکته وقتی خط روی نوار سبز قرار گرفت دکمه مربع رو بزن حالا شما کمی مکث حدود یه ثانیه میکنی و بعدش کامل شوک سمت چپ رو یا فلش جهت رو(همون که باهاش بازیکنات رو حرکت میدی) به سمتی که میخوای توپ بره نگه میداری و ولش نمیکنی تا توپز زده بشه
فقط سعی کن خیلی زود فلش رو نگیری بذار اول بازیکن سمت توپ بره یه ثانیه فرصت بهش بده بعدش جهت بده
کسی نمیدونه برا کامپیوتر چطور بازیکنارو آپدیت کنم؟آپدیت جدید نیومده؟؟؟؟
یک مشکل اساسی دارم تو ایکس باکس
هر وقت سیو میکنم بعد چند روز بعد میام بازی کنم سیو قبلی رو نمیاره داستان چیه؟
دوستان برای آموزش این بازی بچه هارو به قسمت تمرین بازی هدایت کنید فوق العاده حرکت بهتری انجام دادید چون خداروشکر تمرینات به قدری حرفه ای و دقیق هست که یک بازیکن کاملا اماتور به فیفا رو تبدیل به یک بازیکن در سطح Professional بکنه و باعث بشه اون فرد زودتر به سطح WorldClass برسه .
بعد در ضمن من یه چیزی بگم تو این بازی تا میتونید باید قسمت نا خود اگاه خودتون رو براش تقویت کنید چون واقعا هر فرصتی برای فکر کردن مساوی با از دست دادن موقعیته یعنی باید تمرین کنید حداکثر در 1 ثانیه تصمیم بگیرید.
اینم یه خبر جالب برای شما دوستان
EA تایید کرد در نسخه 16 بازی بانوان هم حضور دارن!!! حتی تریلری هم ازش پخش شده!!!
میتونید عکس هارو از امضای من ببینید
سلام دوستان
من سطح بازیم بین professional و word class هست ولی تو دفاع خیلی مشکل دارم
یعنی خدا نکنه بازیکن حریف توپ رو بگیره دیگه گرفتن توپ ازش کار خداس
میشه راهنماییم کنید
یعنی واقعا تو انجمن به این بزرگی یه نفر پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)