یه آپشن جدید گذاشتن که تله هارو معلوم کنه تو خود xmode . فکر کنم گزینه ی hidden traps یا همچین چیزیه . البته برای من رو آخرین ورژن دیگه کار نمی کنه
یه آپشن جدید گذاشتن که تله هارو معلوم کنه تو خود xmode . فکر کنم گزینه ی hidden traps یا همچین چیزیه . البته برای من رو آخرین ورژن دیگه کار نمی کنه
visible trap هستش. خو نکته همینه... اگه با ورژن جدید کار نمیکنه اصلا برا چی گذاشتن؟
تو وار فکر نکنم با این تکنیک چدید دیگه کلا قابل رویت باشه. ولی تو اتک عادی که دیگه باید بیاد !!!
داداش بیا امشب وار میزنیم
Kolahak
یوزرم ArashMiniStar کولیدرم
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
ايكس مود نه بمب نشون ميده نه تسلا و نه كسل رو خالي ميكنه! بايد منتظر فيكس باشيم
Sent from my iPad using Tapatalk
فعلا که اینجا نوشته اگه به 7.65.2 آپگرید کنین ( که من کردم ! ) کار نمی کنه . فقط تو جاهایی که گفته کار می کنه (تو وار نگفته ) و در آخر نوشته فعلا موجود نیست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همم...
حالا اگه تو سند باکس اتک بدیم تله ها اونجا معلوم میشه؟ یا تو سند باکس هم یه اتک بدون تله داریم؟ آخه میخوام بدونم اگه تله ها معلوم میشه که هوگ بسازم... چون اگه دیده نشه اون همه هوگ رو مجبورم بریزم دور...![]()
این مشکل پریدن از بازی رو کسی از بچه ها فروم نداشته تاحالا؟
منو اعضای کلنم از دیشب ساعت یازده تا الان داخل بازی نمیشه و میپره بیرون! لودینگ پر میشه ولی بعدش صفح سیان میشه و میپره بیرون! قشنگ همه ی اعضای کلن اینطوری شدن! حتی یکی از کشور عراقه و ماله اونم اینجوریه! یعنی مشکل از نت و اینجور چیزا نیست!مشکل ازخوده سروره! نمیدونم چی شده! یا کلن بن شده یا سرور مشکل داره!
تا اونجایی که فهمیدیم فقط این مشکلو ما نداریم! بچه ها یه عکس از کامنت های یه سایت گذاشتن که چند نفر دیگه هم همچین مشکلی داشتن!
منتظرم 24 ساعت بگذره !
ماشالا شما دوستان هم انگار نه انگار اصلا توجه نمیکنین!پرسیده بودم که اگه ایمیل شرکت سوپرسل رو میدونین بهم بدین که مستیما بتونم ایمیل بفر ستم! چون از داخل یه اکانت دیگه فرستادم جوابی نگرفتم! از تو فرومش هم فرستادم باز خبری نشد!
خدا بهتون صبر ایوب عنایت کنه.
منم همین مشکل دارم در کل چهار تا اکانت دارم که 2 تاش تو یه کلن هستن اون 2 تا به هیچ وجه بالا نمیاد اما دو تای دیگه که تو کلن نیستن میاد
مشخص نیست مشکل از بعضی از کلن هاس یا اینکه بخاطر سروره!
خیلی از بچه ها میگن که بن شدیم! ولی اگه بن شده باشیم تو بازی اطلاعیه میاد!
در ضمن ما کاری نکردیم که بن بشیم اصلا!
ما هم همگی تو یه کلنیم و هیچکدوم نتونستیم بریم داخل بازی!
فقط یه نفر از هم کلنی هامون انلاینه! خیلی عجیبه! اونم فکر میکنم گوشیش اپل باشه!
باید منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه!
احتمالا سرور های بازی یا هک شده یا خراب شده! بهرحال یه مشکل اساسی پیش اومده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)