تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 288 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

منهم دقیقا هچین سیگنالی رو اون زمانی که نانو استیشن۵ داشتم میگرفتم.
    سرعت دانلود عالی بود . پینگ هم خوب بود امااصلا نمیتونست بیشتر از ۲ یا۳ کیلوبایت در ثانیه آپلودکنه.
    احتمالامال شما هم واسه آپلود ب مشکل بخوره.
    حتی بعضی وقتا ۱ کیلوبایتآپلودمیگرد اما دانلود خوب بود
    اخرش ما نفهمیدیم سیگنال مهمه یا ccq .خودم تو این 2 ماهی که وایرلس داشتم فقط موقعی که سی سی کیو افت میکرد یا نوسان داشت سرعت و پینگ داغون میشد .یعنی سیگنال هم توی سرعت اپلود تاثیر میزاره ؟

حالا از کجا مطمئنی به خاطر سیگنال بوده ؟ شاید دکلش مشکل داشته مثل دکل فارا که با سیگنال خول هم داره دیال اپ تحویلم میده.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اخرش ما نفهمیدیم سیگنال مهمه یا ccq .خودم تو این 2 ماهی که وایرلس داشتم فقط موقعی که سی سی کیو افت میکرد یا نوسان داشت سرعت و پینگ داغون میشد .یعنی سیگنال هم توی سرعت اپلود تاثیر میزاره ؟

حالا از کجا مطمئنی به خاطر سیگنال بوده ؟ شاید دکلش مشکل داشته مثل دکل فارا که با سیگنال خول هم داره دیال اپ تحویلم میده.
    شما هم باید کیفیت سیگنال خوبی داشته باشی هم ارتباط خوب. هردو هم مکمل هم هستند.
    ccq مخفف Client Connection Quality است یعنی کیفیت ارتباط رو مشخص می کنه که از تقسیم مقدار پک های فرستاده شده بر پهنای باند قابل استفاده توی همون لحضه محاسبه میشه هر چی کمتر باشه یعنی پک های ارسالی در رسیدن به مقصد دچار مشکل شدن و دوباره باید فرستاده بشن

3. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این سی سی کیو طپش هم سرویس کرد مارو . یه هفته اس همش زیر 60 شده . پیچ به زور باز میکنه. دانلود شبانه هم که نداره. اوایل عالی بود.
    ای دی اس ال مخابرات بهتره یا پارس انلاین ؟ فک کنم خطم فیبر نوری نباشه

5. این کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با تشکر بسیار فراوان و شرمنده باعث زحمت دادن به شما شدم منظوره من پینگ به این شکل نبود پینگ به شکل زیر منظورم هست
    روش کار برنامه به این صورت هست:
    برنامه رو باز کرد سربرگ connections رو باز کرده و بعد گزینه connect رو زده و در قسمت server addres آیپی 94.182.162.250 رو وارده کرده و دکمه connect رو زده و شما وارد یک سرور TeamSpeak میشوید و بر روی اسم خود در آن سرور TeamSpeak کلیک راست کرده و گزینه clinet connection info رو زده و در قسمت بالا مقدار پینگ تایم و در قسمت صفحه ای که باز شده مقدار packet loss رو مشاهده میکنید لطفا از این صفحه عکسی بگیرید
    با تشکر بسیار فراوان
    خدمت شما:

================================================== ====================

بنظرت چطوره مانیا ؟ به نسبت شاتل ؟
    Last edited by imanparsa; 27-10-2014 at 22:06.

7. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این سی سی کیو طپش هم سرویس کرد مارو . یه هفته اس همش زیر 60 شده . پیچ به زور باز میکنه. دانلود شبانه هم که نداره. اوایل عالی بود.
    ای دی اس ال مخابرات بهتره یا پارس انلاین ؟ فک کنم خطم فیبر نوری نباشه
    والا من اگه جات بودم شاتل رو انتخاب میکردم .چون مخابرات دزده هیچ وقت هم به مشترکاش حال نمیده ولی پارس همیشه در حال حال دادنه .منظورم همون ترافیک هدیه و عذرخواهی و ایناس.

مخابرات که گرونتر از پارس درمیاد پینگش هم بستگی به ای پی داره که میگری یعنی دیگه مثل قبل نیست که بهترین پینگو داشته باشه اگه روی بعضی ای پی ها بیفته با پارس فرق نمیکنه تازه بدتر هم میشه .البته الان پارس کیفیت خوبی تو خوزستان مخصوصا اهواز نداره میگن داغونه .فعلا ندیدم کسی از شاتل بد بگه .بهتره که مخابرات گزینه اخرت باشه چون اونا زود تخلیه میکنن ولی اگه رفتی مخابرات و راضی نبودی دهنت رو سرویس میکنن تا تخلیه کنن شاید هم تخلیه نکنن خطت رو .پس مخابرات رو بزار گزینه اخر چون مزایایی فعلا داخلش ندیدم.

9. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

والا من اگه جات بودم شاتل رو انتخاب میکردم .چون مخابرات دزده هیچ وقت هم به مشترکاش حال نمیده ولی پارس همیشه در حال حال دادنه .منظورم همون ترافیک هدیه و عذرخواهی و ایناس.

مخابرات که گرونتر از پارس درمیاد پینگش هم بستگی به ای پی داره که میگری یعنی دیگه مثل قبل نیست که بهترین پینگو داشته باشه اگه روی بعضی ای پی ها بیفته با پارس فرق نمیکنه تازه بدتر هم میشه .البته الان پارس کیفیت خوبی تو خوزستان مخصوصا اهواز نداره میگن داغونه .فعلا ندیدم کسی از شاتل بد بگه .بهتره که مخابرات گزینه اخرت باشه چون اونا زود تخلیه میکنن ولی اگه رفتی مخابرات و راضی نبودی دهنت رو سرویس میکنن تا تخلیه کنن شاید هم تخلیه نکنن خطت رو .پس مخابرات رو بزار گزینه اخر چون مزایایی فعلا داخلش ندیدم.
    شاتل همسایمون داشت راضی بودم
    فقط شنیدم میگن دانلود رو محدود میکنه توی ساعات رایگان . چقد دانلود کنی محدود میکنن ؟

11. این کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم شنیدم که شاتل در صورتی که زیاد دانلود کنی در ساعات رایگان، سرعتت رو میاره پایین تو این ساعت

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شاتل همسایمون داشت راضی بودم
    فقط شنیدم میگن دانلود رو محدود میکنه توی ساعات رایگان . چقد دانلود کنی محدود میکنن ؟
    والا خبر ندارم ولی هر چقدر هم باشه سگش شرف داره به پارس و مخابرات دزد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم کسی هست اینجا صبانت اهواز داشته باشه؟!
    پینگش چطوره ؟!پینگ 8.8.8.8 و 217.218.155.155 چند میده؟!
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آرش اگر رادیو رو آپدیت کنم سیگنالم از 80 میاد روی 75 یا باعث میشه که ccq افت یا بازی نکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •