تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 752 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید .چند مدل هدفن خوب تا 30000 تومان پیشنهاد بدین
    creative ep830-ep630-630i-635
    sony ex 35
    ..............

پوریا در مورد بی سیم من هیچ اطلاعی ندارم !!!
    حالا ایرفون بی سیم میخوای حتما؟! چون ایرفون بی سیم کاربرد نداره حالا اگه هدفون circumaural یا حتی supra-aural بود یه چیزی ...
    البته 630 تو فک کنم فیک باشه عزیز !

2. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

AKG K-701 رو ميدونيد چند گفتند ؟!​600 تومان !​اسمي از شرکت نمي برم !​:| مدلي که 270 دلار قيمت داره ...

همون Sennheiser HD555 رو ميگيرم !

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

630 تومن فروشگاه دیجیتال پایتخت --- قیمت : 20 مرداد
    به هر حال ...
    555 که مدل خیلی خوبی هم برای فیلم و هم برای موسیقی هست و دارای طراحی خوبیم هست !
    Last edited by a.z.p.z; 11-08-2010 at 18:17.

5. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

creative ep830-ep630-630i-635

البته 630 تو فک کنم فیک باشه عزیز !
    از رو چی میگی فیکه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

از رو چی میگی فیکه ؟؟؟

حالا ...
    خودت گفته بودی فیک هست چون طبق شواهدی که دوستان گفته بودن نبوده خودت گفتی اره برای من فیک بود
    البته 2 تا گرفته بودی فک کنم که یکیش رو دادی به یه کس دیگه شاید همون فیک بوده باشه !

8. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

حالا ...
    خودت گفته بودی فیک هست چون طبق شواهدی که دوستان گفته بودن نبوده خودت گفتی اره برای من فیک بود
    البته 2 تا گرفته بودی فک کنم که یکیش رو دادی به یه کس دیگه شاید همون فیک بوده باشه !
    دمت گرم جدا چه حافظه ای داری
    من روی اون فیک یه دونه دیگه اصلی هم خریدم اونم سیمش برید

10. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیزم حرف مفت زده طرف !
    250 تومن میتونی از فروشگاه دیجیتال در پایتخت بگیری خودمم قیمت کردم و هم قیمت دارم ...
    به هر حال ...
    555 که مدل خیلی خوبی هم برای فیلم و هم برای موسیقی هست و دارای طراحی خوبیم هست !
    شماره تماس ميدي ؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طبق لينک بالا و خيلي از جاهايي که ديدم ...
    HD555 براي من مناسبتر از K701 هستش و دليلش هم اينه که K701 صداي خيلي صاف و با جزيياتي ارائه ميده که تو بعضي سبک ها واقعا بد ميشه ! در مورد باس هم نسبت به 555 و خيلي مدل هاي هم رده ضعيف تر عمل ميکنه که براي بعضي سبک ها جالب نيست ...

Depeche Mode, pop and rock sounds good to me through the K701, but other headphones can be more satisfying and emotionally uplifting. The K701 has a neutral and accurate sound that can be somewhat boring or bland with some music.
    به هر حال، توي خيلي از فروم ها توصيه شده از AMP استفاده بشه ... من اگه بخوام يکي با کيفيت مناسب بخرم که بتونه بهتر از کارت صداي آنبردم جواب بده چي رو توصيه ميکنيد ؟
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 13:25. دليل: پست متوالی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dar_asemane_shab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    abadan

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان گرامی! چند مدل هدفون بزرگ که رو گوش قرار میگیره میحام.از ان کوچیکا نیاشه.خلبانی میخام.تا قیمت 25 تومن.نمیخام خیلی هم بزرگ باشه.واسه mp3 player میخام.کریتیو ep 830 کوچیکه.نرجیحا سونی یه کریتیو باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

طبق لينک بالا و خيلي از جاهايي که ديدم ...
    HD555 براي من مناسبتر از K701 هستش و دليلش هم اينه که K701 صداي خيلي صاف و با جزيياتي ارائه ميده که تو بعضي سبک ها واقعا بد ميشه ! در مورد باس هم نسبت به 555 و خيلي مدل هاي هم رده ضعيف تر عمل ميکنه که براي بعضي سبک ها جالب نيست ...

به هر حال، توي خيلي از فروم ها توصيه شده از AMP استفاده بشه ... من اگه بخوام يکي با کيفيت مناسب بخرم که بتونه بهتر از کارت صداي آنبردم جواب بده چي رو توصيه ميکنيد ؟
    بله همینطور هست 701 یکی از دلایل برتری کلیش اینکه صدای صاف و با وضوح بالا و جزئیات بالایی رو میتونه ارائه بده و یکی از دلایل برتریش نسبت به 555 و 485 همین شفافیت بالا + جزئیات بالای صدای انالوگی هست که خارج میکنه ! که دیگه این بستگی به فرد داره که ایا براش خوب هست این موضوع یا نه !
    اما در مود باس من خودم تست نکردم و میتونی بین 555 و 701 مقایسه کنی و بررسی هاشون رو بخونی !
    ...
    در مورد امپ ... در اینجا باید ببینی که کارت صدا یا پلیری که میخوای ازش استفاده کنی تا چه مقدار امپدانسی رو میتونه درایو بکنه ! ... و با توجه به مقدار امپدانس 701 که حدود 62 ohms هست باید این موضوع رو در نظر بگیری و 62 اوهم ممکنه برای درایو کردن بعضی از پلیر های زیاد باشه و خروجی واضحی رو نداشته باشه ولی اغلب کارت صداها این مقدار امپدانس رو به راحتی میتونن درایو بکنن !

14. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله همینطور هست 701 یکی از دلایل برتری کلیش اینکه صدای صاف و با وضوح بالا و جزئیات بالایی رو میتونه ارائه بده و یکی از دلایل برتریش نسبت به 555 و 485 همین شفافیت بالا + جزئیات بالای صدای انالوگی هست که خارج میکنه ! که دیگه این بستگی به فرد داره که ایا براش خوب هست این موضوع یا نه !
    اما در مود باس من خودم تست نکردم و میتونی بین 555 و 701 مقایسه کنی و بررسی هاشون رو بخونی !
    ...
    در مورد امپ ... در اینجا باید ببینی که کارت صدا یا پلیری که میخوای ازش استفاده کنی تا چه مقدار امپدانسی رو میتونه درایو بکنه ! ... و با توجه به مقدار امپدانس 701 که حدود 62 ohms هست باید این موضوع رو در نظر بگیری و 62 اوهم ممکنه برای درایو کردن بعضی از پلیر های زیاد باشه و خروجی واضحی رو نداشته باشه ولی اغلب کارت صداها این مقدار امپدانس رو به راحتی میتونن درایو بکنن !
    دوستان چند مدل هدفون Sennheiser به دستم رسیده میخوام بفروشم. اگه کسی خواست تو لینک زیر pm بزنه. قسمت خط چین i-phone میباشد

[QUOTE]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •