تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 249 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نوروزي: جدايي‌ام از پرسپوليس قطعي است

مهاجم نيمکت‌نشين پرسپوليس خبر از موافقت سرمربي و مديرعامل سرخ‌پوشان با جدايي‌اش از اين تيم داد.
    هادي نوروزي با اعلام خبر قطعي شدن جدايي‌اش از پرسپوليس، اظهار داشت: ابتدا با دايي به عنوان سرمربي تيم به صحبت پرداختم و به او گفتم که چون در سال جام جهاني قرار داريم، دلم مي‌خواهد به تيمي بروم که در آن فرصت بازي کردن و به چشم آمدن داشته باشم. او هم موافقت کرد و حتي گفت با اين شرايط جدا شدنم از پرسپوليس بيشتر به نفعم است.

به گزارش تسنيم، وي افزود: در ادامه جلسه‌اي هم با رويانيان داشتم و او نيز گفت اگر دايي موافقت کرده، وي نيز حرفي ندارد و هر طور که من صلاح بدانم همکاري مي‌کند. به اين ترتيب رضايت‌نامه‌ام را از پرسپوليس مي‌گيرم و در نيم فصل دوم با پيراهن تيم ديگري به ميدان مي‌روم. بايد بگويم اگر چه دل کندن از پرسپوليس خيلي سخت است اما چاره‌اي نيست چون دلم مي‌خواهد بازي کنم و نيمکت‌نشين نباشم.

نوروزي در مورد تيم آينده‌اش تصريح کرد: چند پيشنهاد دارم اما هنوز چيزي قطعي نشده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 14 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

حضور 5 ستاره ميلان در ايران قطعي شد

در شرايطي که باشگاه ميلان در ليست اوليه خود به پرسپوليسي‌ها اسامي 17 نفر را اعلام کرده نام پنج ستاره بزرگ اين باشگاه در اين بين ديده مي‌شود.

پس از پيگيري‌هاي شديد رويانيان بالاخره مسئولان باشگاه پرسپوليس و ميلان براي حضور ستارگان ميلان در ايران براي انجام يک بازي دوستانه به توافق رسيدند و قرار است اين بازي 7 آذر در ورزشگاه آزادي براي خداحافظي چند پيشکسوت پرسپوليس برگزار شود.

به گزارش فارس، در ليست اوليه‌اي که ميلاني‌ها به ايران فرستادند که شامل 17 بازيکن است نام پنج ستاره درخشان ميلاني‌ها ديده مي‌شود. ماسارو، بوبان، مالديني، روسي و فرانکو بارسي پنج ستاره ميلاني‌ها هستند. البته احتمال دارد تغييراتي در بين 12 نفر ديگر انجام شود که تا انتهاي هفته به سرخپوشان در صورت تغيير اين ليست اعلام مي‌شود.

منبع: ورزش3

4. 9 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مثل اینکه رضا نوروزی می خواد بیاد.نظر شما چیه؟من فعلاً هیچ نظری ندارم البته فکر می کنم بازیش با سید صالحی شبیه باشه

6. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اون نیم فصلی که قرضی بیاد پرسپولیس از مدت قراردادش با ذوب کم میشه؟واسه حدادیفر هم میگفتن این نیم فصل قراردادش تموم میشه که نشد!
    بله.مثل اجاره دادنبعد از این نیم فصل قراردادش با ذوب و پرسپولیس تموم میشه و میشه بازیکن آزاد که تیم باید دوباره باهاش قرار داد ببنده.حالانمیدونم بازیکنی که قرضی نمی فصل دوم برای یک تیم بازی مکنن، در فصل بعد جز سهمیه هاشون حساب میشن یا مثل بازیکنهایی هستند که باهاشون تمدید میکنن.

مثل اینکه رضا نوروزی می خواد بیاد.نظر شما چیه؟من فعلاً هیچ نظری ندارم البته فکر می کنم بازیش با سید صالحی شبیه باشه
    سید صالحی به نظرم فانتزی تر بازی میکنه و قدرت بدنی بالایی نداره ولی موقعیت شانس خوبی هست.برعکس نوروزی قدرتی بازیمیکنه و خوب با بازیکنهای حریف درگیر میشه ولی توی این بازیهای که این فصل از دیدم خیلی موقعیت خراب میکنه
    بنظر من خرید خوبی هست و بدردمون میخوره

8. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این وزیر پیشنهادی برای ورش رو هم رای اعتماد ندادن
    معلوم نیست کی میخوان تکلیف این وزرات خونه رو روشن کنن
    تیم دولت پول نداره آقایون نشستن چونه میزنن
    من موندم چرا آقای روحانی دادکانو معرفی نمیکنه
    یه جایی گفته بودن که دادکان رو ممنوع التصویر کردن و اجازه نمیدن بره مجلس ! درسته ؟ انگاری دادکان گزینه آخری بود که منصرف شدن !

10. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کاری به کفاشیان معلوم الحال ندارم ولی طرف رسما تو برنامه زنده ر..ده به کفاشیان آخر هم میگه آدم باید نقدپذیر باشه
    این که نشد نقد کردن ، طرف گوشه رینگ گیر آوردن چپ راست میزنن
    اگه یه سرچ بزنیم تو اخبار قدیم : به مسائل خوبی بر میخوریم : یه نمونه ریزش رو میگم بد نیست بدونیم : خیلی وقت پیش یه مهندس ژاپنی به خاطر کم ریختن یک سانت طولی آسفالت توی بزرگراهشون به زندان افتاد !!! نمونه های دیگش رو میشه راحت از توی اخبار دولتی هم شنید . با ذکر اسامی کامل و تصویری افراد ! توی ایران رسم بر این بوده که مردم علنی و شفاف سر هم رو کلاه میزارن تهش به اختصار ازشون نام برده میشه : طرف زندان هم میره از پنتهاس امکانات بیشتری بهش داده میشه !

حالا برسیم به کفاشیان >> تعبیر عادل توی نود قبل در موردش یک واقعیت صرفه ! طرفی که رفته گوشه رینگ و اون چیزی رو که شما بریده و سه نقطه نوشتین ایشون چندین برابرش رو به فوتبال ایران انجام داده ! نقدی که طرف بره گوشه رینک یه معنی بیشتر نداره : یه جای کار میلنگید که ایشون نتونست جو رو تحمل کنه و فضای برنامه نقادانه بیمار نیست فضای پیرامون کفاشیان و کفاشیانها بیماره که با بی عرضگی خودشون نتونستن دو تا بازی دوستانه قبل جام جهانی اجرا کنن !! پولهایی که ارقامش رو ایمر عابدینی اون شب گفت رو که یادمونه >؟ نمیشد با این پولهایی که الان توی حساب فدراسیون به دلایل نامعلوم نیست شده چند تا تیم بزرگ رو آورد ؟؟
    ایشون توی نود هم حاضر میشدن به همین منوال سوال ها رو باید و باید جواب میدادن . همه رو جیگر فرض کردن نشونه جیگر بودن خود آدمه جناب کفاشیان !
    با این حرف ها و جو سازیها حقایق پنهان نمیمونه !

12. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

این که کفاشیان خیلی بلا سر فوتبال ایران آورده شکی درش نیست و من هم از این موجود به هیچ عنوان دفاع نمیکنه که با ندونم کاری و راند بازی ، مافیا به طور علنی وارد فوتبال کرد

ولی سوال اینجاس که آیا همین مجری قبل از عید هم جرات زدن همین حرف هارو داشته یا نه ؟
    کلا نقد کردن تو ایران معنی نداره یا طرف بالا میربن که سرش به خوره به سقف یا اینقدر پایین میکشن که با کله بره تو زمین

14. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این که کفاشیان خیلی بلا سر فوتبال ایران آورده شکی درش نیست و من هم از این موجود به هیچ عنوان دفاع نمیکنه که با ندونم کاری و راند بازی ، مافیا به طور علنی وارد فوتبال کرد

ولی سوال اینجاس که آیا همین مجری قبل از عید هم جرات زدن همین حرف هارو داشته یا نه ؟
    کلا نقد کردن تو ایران معنی نداره یا طرف بالا میربن که سرش به خوره به سقف یا اینقدر پایین میکشن که با کله بره تو زمین
    صحبت داره میره سمت سیا سی !

به هر حال گندهایی که قدیمیا زدند باید برملا بشه و رسانه ای بشه که داره میشه ! اتفاقا دفعه پیش عادل بهش انگ ضد اسلام زده شد توسط همین امین کفاشیان !

اونایی که کشیدنش بالا نفع میبردن ! اونایی که میخوان بکشنش پایین نفعی توی بودنش نمیبینن !

حکایت استادیومهای A گرفته ایرانه از آسیا ! حتی خود آزادی سرویس خوبی نداره چه برسه اونهمه ورزشگاه !!! نه چمن نه سرویس نه وی آی پی درست حسابی نه جایگاه قیلمبرداری و تصویربرداری مطلوب و خیلی از نه های دیگه نشون دهنده خیلی چیزاست

=============================

اینم از کارای دارو دسته

مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از اول هم معلوم بود کار به اينجا مي‌کشد. گفته بوديم بايد مراجع ذيصلاح پيگير کارها شوند. آن همه حرف زده شد و اطلاعات دادند، تازه گفتند يک چيزهايي را نگفته‌اند، حالا نمي‌شود از بيخ و بن منکر همه چيز شد.
    محمد پنجعلي در واکنش به صحبت‌هاي آيت‌اللهي گفت: من از روز اول هم که بحث‌هاي فساد در فوتبال راه افتاد، حدس مي‌زدم کار به اينجا بکشد که بخواهند همه چيز را جمع و جور کنند. گفته بودم ممکن است در پيگيري مسائل به يکسري افراد برسند که توانايي برخورد نداشته باشند و بخواهند همه چيز را از بيخ و بن منکر شوند.

به گزارش ايسنا، وي افزود: به خاطر همين مثل خيلي‌هاي ديگر که خورده و برده‌اي در فوتبال ندارند، خواستم يکسري مراجع ذيصلاح بيايند و دخالت کنند و کار را به دست بگيرند چون در توان تشکيلات فوتبال نيست که بخواهد با مافياي فوتبال برخورد کند چون آنها همه جا نفوذ کرده‌اند.

مدير تيم پرسپوليس ادامه داد: روز اول صحبت از يک شخص بود اما آنچه مي‌خواستيم مقابله با جريان فساد بود. وقتي نمي‌توانند، بايد مراجع بالاتر بيايند که توانايي، قدرت، امکانات و ابزار لازم را داشته باشند. مگر مي‌شود پس از تمام اين حرف و حديث‌هايي که وجود داشت حالا بگويند اصلا هيچ چيز در کار نبوده است. يعني واقعا در فوتبال ما هيچ چيز وجود ندارد؟ اصلا مي‌توان کسي را پيدا کرد که اين را باور کند؟! مهم است که چه افرادي در چه جاهايي با چه همت و امکاناتي دنبال کار باشند.

مدير تيم فوتبال پرسپوليس تصريح کرد: آخر همه اين ماجراها که فقط شد ضرر و زيان و تنبيه پرسپوليس! چرا بايد اينطور باشد؟! پرسپوليس امتيازات بازي با سپاهانش را از دست داد. مولايي آن همه مسائل را گفت، تازه گفتند يک چيزهايي را نگفته‌اي. بعد حالا چطور مي‌شود که مي‌گويند همه تبرئه مي‌شوند و اصلا چيزي نبوده است؟ اين وسط امتياز پرسپوليس پريد. هوادار پرسپوليس خون به جگر شد، تازه بدنساز تيم ما را هم معلق کردند.

پنجعلي درباره شرايط پرسپوليس به سايت اين باشگاه گفت: چند روز قبل مي‌گفتند اينکه بازي استقلال - تراکتورسازي مساوي شد از خوش شانسي پرسپوليس بود. در حالي که خوش شانس، استقلال بود و ما بدشانس بوده‌ايم. هيچکس فکر نمي‌کرد تيمي که آنقدر مشکل داشت، بعد از چند ماه مدعي اول قهرماني بشود. بازيکنان و بويژه کادر فني، علي دايي و مديريت باشگاه زحمت زيادي کشيدند تا به اين نقطه رسيديم. ما در خيلي از بازي‌ها بدشانس بوديم. مثل بازي با سپاهان، صبا و همين بازي آخر که بايد با آن همه موقعيت مي‌برديم. در حالي که استقلال همين اواخر چه در بازي با تراکتورسازي و چه در بازي قبل از آن خوش شانس بود.

کاپيتان سابق تيم‌هاي ملي و پرسپوليس درباره ارزيابي خود از عملکرد بازيکنان در نيم فصل اول و پيش بيني خود از نيم فصل دوم، خاطرنشان کرد: در شروع فصل بچه‌ها تا حدي با هم غريبه بودند. يکسري براي اولين بار بود به پرسپوليس آمده بودند و جو اينجا برايشان خيلي سنگين بود. الان آن شرايط را پشت سر گذاشته‌ايم. آنها به اين فضا خو گرفته و جا افتاده‌اند. نسبت به هم شناخت بهتري دارند. خودباوري در تيم بوجود آمده است و من فکر مي‌کنم در يک روند طبيعي در نيم فصل دوم به مراتب، بهتر عمل خواهيم کرد.

پنجعلي درباره اينکه بازي‌هاي نيم فصل دوم دشوارتر خوانده مي‌شود، گفت: ما بازي‌هاي خارج از خانه زيادي داريم. اصفهاني‌ها به تهران مي‌آيند ولي ما بايد دو بار به تبريز و دوبار هم به اهواز برويم. کار سخت است ولي مي‌توانيم از همين موضوع به نفع خودمان استفاده کنيم. پرسپوليس الان در صدر جدول است و ممکن است اين امر باعث شود که بازيکنان خودشان را در تهران از پيش برنده فرض کنند و بازي‌ها را آسان بگيرند اما براي بازي‌هاي خارج از خانه، انگيزه‌ها فرق مي‌کند. حواس‌ها جمع‌تر است و هيچکس در ذهنش هم کار را ساده نمي‌گيرد.

-------------------

یه خبر هم اومده : شیث رضایی به دنبال تیم میگرده برای لیگ برتر !
    Last edited by MoJtaBa.R; 11-11-2013 at 19:55. دليل: افزودن خبر

16. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

این اولادی هم که رفت استقلال...
    هنوز اون گل چیپش به استقلال یادمه...
    اینا چرا اینجورین...اون از پژمان نوری...اینم از اولادی که تو پرسپولیس همه شناختتنش اما رفت اونور حالا...
    Last edited by shifter; 11-11-2013 at 22:19.

18. 6 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این اولادی هم که رفت استقلال...
    هنوز اون گل چیپش به رحتمی و استقلال یادمه...
    اینا چرا اینجورین...اون از پژمان نوری...اینم از اولادی که تو پرسپولیس همه شناختتنش اما رفت اونور حالا...
    خداییش نمیتونم اولادی رو درک کنم
    اینا فازشون چیه؟

20. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •