خدایی م.ق هم اینقدر تابلو غش نکرده بود!
خوب نبودیم چندان...
امیدوارم بهتر بشیم
فقط یه نکته هست اونم پسری بنام لوکا هست
که هرچقدر ساده بازی میکنه، ولی بازم فوق العاده جذاب بازیش...
خدایی م.ق هم اینقدر تابلو غش نکرده بود!
خوب نبودیم چندان...
امیدوارم بهتر بشیم
فقط یه نکته هست اونم پسری بنام لوکا هست
که هرچقدر ساده بازی میکنه، ولی بازم فوق العاده جذاب بازیش...
ای خدا این علیفر اعصاب نذاشت واسمون !!!!!
فقط چرت و پرت میگه (( گزارشگر های صدا و سیما متخصص اعصاب خرد کردن هستن ))
+
در مورد بازی هم چیز خاصی نمیشه گفت
دفاع سلتاویگو خیلی شدید بود
رئال اصلا سرعت کافی رو تو ضد حمله نداره !!!
+
هنوز هم با سیستم آنچلوتی مشکل دارم !!!
نمیدونم چرا به استفاده از مهاجم نوک (( بنزما )) اعتقاد داره !
اصلا با بنزما حال نمیکنم !!!
از سبک بازیش اصلا خوشم نمیاد !
همچنین تو سیستم آنچلوتی , رونالدو کاملا محو میشه
اصلا نمیتونه اون حرکات لازم خودش رو داشته باشه
تو سیستم مورینیو رونالدو تو ضد حملات وحشتناک بود
ولی الان اصلا اون شکلی نمیتونه حرکت کنه !!!
400 تایی ها!
گل آخر کریس خیلی چسبید...
بخصوص که کمتر از 1 دقیقه قبلش گل سالمش مردود شد و داشتیم از دیدن 400مین گلش تویه این بازی نا امید میشدیم اما یه استارت عالی از بیل و نهایتش هم ضربه کریس..
کلی حال داد...
انگیزه خسه واقعا جای تحسین داشت...
ایارا هم عالی بود و نیمه دوم خیلی خوب توپ پخش کرد...
تو نیمه ی اول کارلتو حرصمو در اورد،تو این دفاع بسته ای ک سلاتاویگو اجرا کرد،بارنامه ی خاصی تو نیمه اول نبود.
اما با نتیجه ی خوبه ۳ بر هیچ بردیم.
خسه تو نیمه ی دوم ک اومد عالی بود،نفوذ بیل و پاس به کریس عالی بود،کریس هم که همیشه در صدره...
موفق و پیروز باشید.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
و آنگاه بود که خدا احمقی به اسم علیفر را آفرید !!!!
من نمیدونم یه نفر آدم مگه چقدر میتونه چرت و پرت بگه ؟!!!!!!
فقط مذخرف !!!
خیلی تاکید داشت که رئال بدون سرمربی خوب بازی میکنه و آنچلوتی هیچ تاثیری نداره
ولی تعویض های آنچلوتی نتیجه رو عوض کرد و بازی 3-0 شد
من نمیدونم چرا ایندر گزارشگر های ایرانی علاقه دارن اینقدر خارج از محدوده خودشون حرف بزنن و در مورد مسائلی که اصلا بهشون ربط نداره دخالت کنن !!(( آخه سیستم رئال و سرمربی اون چه ربطی به جنابعالی داره هی مذخرف میگی ))!!
//
در مورد بازی هم خسه و کارواخال عالی بودن و مودریچ هم طبق معمول فوق العاده بود
به رونالدو فرصت داده نمیشد و متاسفانه حرکات زیادی نتوسنت بکنه !! ولی در همین حال هم 2 گل زد !
کل بازیکن ها خوب بودن ولی من هنوز در عجبم چرا آنچلوتی به استفاده از بنزما اونم به صورت فیکس و 90 دقیقه علاقه داره
واقعا حیف به جای اینکه بنزما رو به فروش بزارن رفتن هیگواین رو فروختن !!
با اینکه گل زذ ولی عملکرد خوبی به عنوان یه مهاجم نوک نداره !
فقط کافی رونالدو بازی کنه تا گل بزنه
هم برد رو تبریک میگم و هم 400 تایی شدن رونالدو رو
بازی هم خوب نبود ، نیمه ی اول که خواب آور بود ، باز نیمه ی دوم بهتر شد ، خیلی راحت داشت یه مساوی دیگه رخ میداد یا حتی باخت چون اگه یه ذره مهاجم های سلتا بهتر بودن راحت میتونستن 2 تا گل به رئال بزنن
ضد حمله های تیم وقتی که مورینیو مربی بودو هیچ وقت یادم نمیره ، تو هفت ثانیه از دفاع میومدن تو حملهشاهکار بود
اامشب کند بودن تو ضد حمله رو به عینه میشد دید
لوکا مودریچ هم خیلی خوب بود
خب از هر چی بگذریم سخن استاد علیفر خوش تر است
وای چقدر برای این حرفش خندیدم
( البته دوستان این عینه حرفی که زد نبود ولی سعی کردم همونو بگم )بله دفاع خطی ، موقعیت برای گل زدن و توی دروازه .. نه مثله اینکه به کنار دروازه میزنه
من کلا وقتی تیمی بخاطر دفاع خطی گل میخوره خوشحال میشم
کاری هم به تیم و رنگ ندارم
وای که چقدر خندیدم وقتی گل نشد ، چقدر استاد با دفاع خطی گیره
کریس رسما اعلام کرد میره به مراسم توپ طلا
"میرم به مراسم. نمیدونم حقم هست ببرم یا نه. اگه بردم، که عالیه و اگر هم نه، مثل همیشه تمام تلاشم رو میکنم تا به رئال کمک کنم"
+
گویا دی ماریا هم وقتی داشته تعویض میشده، هو شده و اونم به تماشاگرا واکنش نشون داده!
خودش که تکذیب کرده
ولی کارلتو گفته اگه هم بوده باشه، یه اشتباه بوده و مشکلی نداره
به هر حال...
گرت بیل: کار من، دادن پاس گل به رونالدو است
بیل بعد از سه هفته دوری از میادین، در دیدار دیشب به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت و گل سوم را برای رونالدو فراهم کرد؛ اتفاقی که خود از آن راضی است.
سایت گل- گرت بیل، ستاره ولزی رئال مادرید، پس از پاس گلی که در دیدار دیشب به کریس رونالدو داد، فراهم کردن موقعیت برای ستاره ولزی را "کار" خود توصیف کرد.
بیل بعد از سه هفته دوری از میادین، در دیدار دیشب به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت و گل سوم را برای رونالدو فراهم کرد؛ اتفاقی که خود از آن راضی است.
او به خبرنگاران گفت:" پاس گل به رونالدو؟ این کار من است.
دیدار دشواری بود و مهمترین مسئله این بود که توانستیم به سه امتیاز برسیم. خیلی خوشحالیم که توانستیم اولین بازی مان در سال 2014 را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
ما در طول کریسمس استراحت کردیم و حالا در سال 2014 برگشته ایم. ما واقعا منتظر آغاز رقابت ها بودیم.
احساس خوبی دارم و خیلی دوست دارم به تیم در سال 2014 کمک کنم."
بیل در رقابت های این فصل لالیگا، در 11 بازی، 7 گل زد و 7 پاس گل هم داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: چند خبر دیگر
دوستان من بازی رو میدیدم ولی حواسم نبود و ندیدم که دیماریا دقیقا چیکار کرد
اگه کسی عکسی ، فیلمی از اون صحنه داره بذاره
ممنون
خوب بردو تبریک می گم ...
بازی خیلی خیلی گره خورده بودش مخصوصا توی نیمه اوول ... حسه خیلی با انگیزه و خوب بازی کرد قشنگ حالم جا اومد ...
ایسکو باید ۲باره مث اوول فصل بشه وگرنه لیگ که هیچ کلا ۲باره باید جاما رو بزاریم کنار ...
این جوری که من می بینم لا لیگا رو از دست دادیم ... درسته بازی با بارسا اون قضایا پیش اومد ولی ما هم همچین عالی بازی نکردیم ... بنزما به شدت افت کرده ...
امیدوارم با اومدن واران و بیل مشکلات تا حدی حل بشه ... دوست دارم چند بازی از حسه استفاده بشه این بنزما پر رو نشه ... خیلی انگار خوشش اومده تنها مهاجم طراز اوول تیم باشه ...هیگواین بود لااقل خیلی زور می زد ... البته شاید همه ی این افت ها هم به سیستم تیم برگرده ...
بدبخت علی فر ...یه بار انجلوتی تعویضاش جواب داد که ات این گزارش گر بود :دي
دوستان بدون هیچ گونه قصدی یه سوای داشتم . دی ماریا بازی خوب هم داشته ؟من هر چی فکر می کنم یادم نمی اد اون جوری که باید به تیم کمک کرده باشه ... خیل دووندس و همیشه توی دفاع خوب بوده ... ولی درصد خراب کردنش خیل بیشتر از موفقیتاشه .
ماریا فک کنم بره هم واسه تیم بهتره و هم واسه خودش ... اینم بره ارسنال
مهاجم هم می خوایم . همون زلاتانو باید می گرفتیم اون موقع که می خواست بیاد ریال ( چند صد سال پیشو می گم)
di maria grabs crotch
دوستان من بازی رو میدیدم ولی حواسم نبود و ندیدم که دیماریا دقیقا چیکار کرد
اگه کسی عکسی ، فیلمی از اون صحنه داره بذاره
ممنون
گوگل سرچ کن !:دي
Last edited by SAMCRO; 07-01-2014 at 19:21.
گقته میشه دلیل اینکه کریس میخواد بره مراسم توپ طلا و این رو اعلام کرد، اینه که مسئولین بهش اطلاع دادن در مراسم حتما باید باشه و گویا دلیلش بردن جایزه توسط کریس هست...!
در واقع مسئولین نمیخواستن جایزه رو کسی ببره که در مراسم حضور نداره و در نتیجه مطمئن شدن که کریس به مراسم میاد...!
+
یه عکس از (تغریبا!) مارتین کوچولو که ایکر شیر کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)