تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 754 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

نه درست نشون میده
    وقتی زنگ میزنم پشتیبانی ، نویزی که اونجا ( پشتیبانی ) نشون میده با مودمم یکیه
    والا راستشو بخوای منم سال قبل همین مواقع بود که نوین نت داشتم و با اینکه SNR من عدد 0.2 رو نشون میداد اصلا DC نداشتم ولی وقتی به پشتیبانی میگفتم عدد اون با مال من حدود 15 تایی فرق میکرد که طبیعی هم بود که باید فرق کنه !!!
    ولی چون شما میگی عدد با مودم دیگه فرق نمیکنه عجیبه
    در کل اگر مشکل DC نداری که چه بهتر !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

هرچی گشتم پیدا نکردم..واقعا عجیبه
    از جای دیگه نمیشه چک کرد؟؟ از هر جاش مد نظرتون هست عکس بزارم شاید بتونین راهنمایی کنین
    این رو پیدا کردم..کمکی میکنه؟؟
    [IMG][/IMG]
    این قسمت ها رو چک کردید ببینید هست یا نه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با یه مودم دیگه تست کردید ببینید که همین اعداد رو باز هم میده یا نه ؟

دوست عزیز از طرف ISP به شما این امکان داده نشده که بذاری روی +ADSL2 ! باید زنگ بزنی به پشتیبانی تا برات آزاد کنن و بتونی با اون مود وصل بشی
    دوست من این کانفیگ مودم وایرلسم بود.اما مودم غیر وایرلسم را وقتی که روی adsl2+ گذاشتم برای یک لحظه چراغ لینک خاموش شد و بعدش سریع روشن شد و الان با اون مودم روی adsl2+ هستم.(بدون مشکل)جالب است که بعد از این کار نویز آپلودم هم توی مودم وایرلس و هم توی مودم غیر وایرلس کم شد و از 16 رسید به 19 دسی بل.

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

خوب دوست من چطوری بیام روی adsl2?اگه میشه لینک آموزشش را بذارید.بعدشم نظر شما در اینباره چی که چرا یک شبه نویز آپلود من بالا رفته؟و آیا به نظر شما من که 17 روز بدون مشکل پهنای باندم روی 6 مگ بوده چرا الان پشتیبانی میگه که به علت نویز نمیتونه پهنای باندم روی 6مگ بذاره(گفتم تا همین دیشب روی 6 مگ بود بدون قطعی)آیا خط من برای داشتن این پهنای باند(با توجه به تصاویر صفحه قبل)ضعیف است؟
    network--->dsl setting 192.168.1.1
    لطفا نتیجشو بگین.
    منم تی پی دارم Model No. TD-W8968 .مود قابل اتصال منم ADSL_G.dmt است که متاسفانه (ADSL (G 992.2 هست و نه(992.5) +ADSL2 و فرق تکنولوژیش مث آتاری و ایکس باکسه !
    طبق تحقیقات اینترنتی من آی اس پ باید اینو درست ست کنه که یوزر بتونه با 2+ کانکت شه اما برای بعضیا رو نکرده . من چند پست قبل تر پرسیدم از دوستان این تاپیک که آیا اطلاع موثق دارن و این موضوعو تایید میکنن؟ اما متاسفانه هنوز جوابی نگرفته ام
    لطفا یه نفر جواب بده ....
    Last edited by sasanv; 28-01-2014 at 03:58.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوست من این کانفیگ مودم وایرلسم بود.اما مودم غیر وایرلسم را وقتی که روی adsl2+ گذاشتم برای یک لحظه چراغ لینک خاموش شد و بعدش سریع روشن شد و الان با اون مودم روی adsl2+ هستم.(بدون مشکل)جالب است که بعد از این کار نویز آپلودم هم توی مودم وایرلس و هم توی مودم غیر وایرلس کم شد و از 16 رسید به 19 دسی بل.
    خوب تا حدودی مشکل نویز شما رفع شده !!! زنگ بزنید بذارن روی 6 مگ و دوباره تست کنید ببینید نویز کم میشه یا نه
    چک کردم و عکس هاشو گزاشتم..من که چیزی پیدا نکردم..
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    دوست عزیز تو این عکس میزان نویز خط شمارو نشون میده !!! که خیلی نویز آپلود شما بالاست عدد 7

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

network--->dsl setting 192.168.1.1
    لطفا نتیجشو بگین.
    منم تی پی دارم Model No. TD-W8968 .مود قابل اتصال منم ADSL_G.dmt است که متاسفانه (ADSL (G 992.2 هست و نه(992.5) +ADSL2 و فرق تکنولوژیش مث آتاری و ایکس باکسه !
    طبق تحقیقات اینترنتی من آی اس پ باید اینو درست ست کنه که یوزر بتونه با 2+ کانکت شه اما برای بعضیا رو نکرده . من چند پست قبل تر پرسیدم از دوستان این تاپیک که آیا اطلاع موثق دارن و این موضوعو تایید میکنن؟ اما متاسفانه هنوز جوابی نگرفته ام
    لطفا یه نفر جواب بده ....
    دوست عزیز شما زنگ بزن به پشتیبانی و بگو برات Mode ، +ADSL2 رو آزاد بذارن برات
    بعدش میتونی کانکت بشی

8. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان اهل فن لطفا نظر بدینبه من گفتن نویز داری برو سر خط وصل کن!الان دقیقا باید چیکار کنم؟(نویز واسم مهم نیس ولی پشتیبانی گفت پینگ بالات بخاطر نویزت هست)

Last edited by hojjat74; 28-01-2014 at 12:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان اهل فن لطفا نظر بدینبه من گفتن نویز داری برو سر خط وصل کن!الان دقیقا باید چیکار کنم؟(نویز واسم مهم نیس ولی پشتیبانی گفت پینگ بالات بخاطر نویزت هست)

آره نویزت بالاست ولی روی پینگ تاثیری تداره چون پینگ فقط و فقط به شرکت مربوطه ربطی به کیفیت خطت مشترک نداره.
    لبتاپ داری؟
    باید مودم و لبتاپ رو ببری از دم که ورودی سیم مخابرات به ساختمون هست و از اونجا باید مودم رو روشن کنی و تنظیماتشو رو ببینی.یا لبتاپ نداری فقط مودم رو ببر روشن کن بزار کانکت بشه بعد ز ینکه کانکت شد زنگ پشتیبانی بگه برات که نویزت در چه وضعیتی هست.

11. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره نویزت بالاست ولی روی پینگ تاثیری تداره چون پینگ فقط و فقط به شرکت مربوطه ربطی به کیفیت خطت مشترک نداره.
    لبتاپ داری؟
    باید مودم و لبتاپ رو ببری از دم که ورودی سیم مخابرات به ساختمون هست و از اونجا باید مودم رو روشن کنی و تنظیماتشو رو ببینی.یا لبتاپ نداری فقط مودم رو ببر روشن کن بزار کانکت بشه بعد ز ینکه کانکت شد زنگ پشتیبانی بگه برات که نویزت در چه وضعیتی هست.
    پشتیبان گفت خطت مشکلی نداره و نباید پینگت بالا باشه؟یعنی پیچونده؟زنگ بزنم نمایندگی به دعوا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •