یکی از دوستام دو روز پیش فیفا 14 خریده بود میگفت هم کرک داره هم راحت میره تو بازییعنی چی؟؟؟؟
![]()
یکی از دوستام دو روز پیش فیفا 14 خریده بود میگفت هم کرک داره هم راحت میره تو بازییعنی چی؟؟؟؟
![]()
نمیدونم چه کار کنم .میخوام یکی دو هفته ای بازی کنم و بعدش بزارم کنار تا عید و بعدش بازی رو ارجینال بخرم و بازی کنم . حیفه بخوام از الان واسه یکی دو هفته بازی پول بدم . چون تا 6 ماه دیگه قیمت کمتر میشه . حالا نمیدونم برم بخرم یا نه .
بچه ها nba2k هم کرک شد ....خدا فیفا کی میاد مردیم از انتظار اگه تا جمعه نیاد حتما بازی ارجینال میگیرم
هه من که منتظرم اگه هم نیاد که هیچ بازی نمیخرم
خدایا ببخش
مگه امام زمان هست جمعه بیاد!!!
شاید این جمعه بیاید شاید××××××××××××پرده از چهره گشاید شاید![]()
مهم poblisher یا همون ناشر بازی هست که سیستم DRM رو روی بازی پیاده میکنه!!
این بازی ناشرش 2K Sportsهست ولی ناشر FIFA کمپانی EA هست که فعلا از قرار معلوم کدهای DRM این شرکت DECODER(رمزگشایی) نشده پس فعلا باید منتظر بود!!
کی داره توی این بازار 200 هزار تومن بالای یه بازی بده!!
حالا شاید FIFA تا حدی ارزشش رو داشته باشه ولی بدبختی اینجاست که اگه این بازی به این زودیها کرک نشه باید قید BT4 رو هم بزنیم!!!!
Last edited by mehdy.z; 03-10-2013 at 00:57.
مشکل میدونی چیه؟ای کاش کنار اواتار هر کسی سن و سالشونم درج میشد تا حداقل دوستان احترام همدیگه رو بیشتر نگه دارن.منی که 28 سالم هست باید بیام از دیدگاه شخصی خودم چیزی رو بنویسم بعد این دیدگاه من واسه یه بچه 13 14 ساله مبهم و عجیب غریبه و بعد میاد جواب میده و بقیه هم خب حمایتش میکنند.
بازی تقریبا بهبود یافته نسخه ی قبلی هستش...کلیت همونه و خب احتیاجی هم به تغییر انقلابی هم نداشت.
1-نقطه منفی:میشد چهره بازیکنان رو موقعی بیوگرافیشون رو میبینی حداقل واسه تنوع عوض میکردند.البته من لاتسیو رو چک کردم و همه همون قبلی ها بودند.
2-گیم پلی بازی بهتر و لذت بخش تر و رئالیست تر شده و این خیلی خوبه.
3-بیشترین گل ها رو میشه از سانتر زد که این میتونه کمی بد باشه.چرا که فوتبال مدرن کم کم از حالت افراطی فوتبال"مستقیم"داره خارج میشه و تلفیقی از بازی "short pass" , و "direct pass" شده.
آفرین به وفاداریه تو نسبت به عمو![]()
Last edited by pc-game; 03-10-2013 at 00:42.
کسی جواب مارو نمیده؟
تکنیک و skill چی جدید توی این نسخه اضافه شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)