سلام
الان بالاترین کانفیگ اینه
CPU I7 / GPU 740/ Ram 6gig
که میشه رمش رو به 8 ارتقا داد
قیمت هم حدود 2850 تا 2950 هست
سلام
الان بالاترین کانفیگ اینه
CPU I7 / GPU 740/ Ram 6gig
که میشه رمش رو به 8 ارتقا داد
قیمت هم حدود 2850 تا 2950 هست
ممنون داداش...
مشخصات دقیق cpu شو بم میگی؟
بعد رمش باس 1033 هست یا باس 1600؟
گرافیک این مدل از اون مدل که گرافیکش 645 هست خیلی قویتر هست؟
مدل 740 دارای Intel 3612QM هستش
مدل 635 دارای Intel 3632QM هستش
که باس هر دو هم 1333 البته راجع به مدل 645 نظری ندارم چون اصلا ندیدم تو بازار بعید می دونم اینجا هم کسی با این گرافیک داشته باشه
خب الان بین این دو تا کدومش پرفورمنس بهتری به آدم میده؟؟مخصوصا واسه کارای 3d و رندرینگ که سی پی یو و رم میکشن؟
قیمت اون مدل 635 چند هست؟
این z500 رو با پردازنده هاسول نزده؟
ویندوزش اورجیناله؟
دقیق نمیشه گفت اما
740 حدود 10 % از 635 قوی تره (البته مصرفش و به نسبت دماش کمتره از 635)
اما 3632QM حدود 8-10 درصد قوی تر از 3612QM هستش دیگه این مساله که برای کار شما گرافیک مهمتره یا سی پی یو بستگی به خود شما داره البته در کل اختلاف ها آنچنان نیست
خیر فعلا فقط ivi bridge داره
خیر ویندوزی روش نیست (گارانتی هماهنگ - سازگار) شاید گارانتی های دیگه روش داشته باشه
بعد به نظر شما الان که هاسول معرفی شده صبر کنم لب تاب با سی پی یو هاسول بردارم یا الان اگه از همین نسل نسوم(ivy bridge) بردارم بعدا پشیمون نمیشم؟
یه مساله دیگه هم که هست اینه که تا 3تومن بیشتر نمیخوام هزینه کنم...الان اگه همین کانفیگ با پردازنده هاسول بیاد به بازار فکر کنم قیمتش بالای 4تومن بشه نه؟
اولا که بعید میدونم به این زودی ها هاسول بیاد و تا بیاد و قیمتش منطقی بشه طول می کشه اگر عجله ندارید که کلا بحثش جداست ....
ولی اگر عجله دارید همین ivy می تونه تا مدت زیادی جوابگوی کار ها باشه
هاسول هم بیشتر به کم مصرفی معروفه و از نظر پرفورمنس برتری چندانی نداره و برای تبلت های هیبریدی خیلی ارزشمند تره
اصن شک نکن تو قیمت..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)