مگه اروپائیها مغز خر خوردن بیان جنس بنجل چینی استفاده کنن
مگه اروپائیها مغز خر خوردن بیان جنس بنجل چینی استفاده کنن
الان تقریبا تمام شرکت ها تلویزیون هایی که میسازن با تیونر هست و احتیاجی به ستاپ باکس نداره
تو خیلی از کشورهای اروپایی تلویزیون کابلی رایج هست که فکر نکنم احتیاجی به این جور دستگاه ها باشه
البته بازم این شرکت ها بازارشونو ول نمیکنن و نسبت به منطقه و تکنولوژی منطقه اقدام به تولید میکنن
سلام
اولا خوشحالم كه عضو سايت شدم و مي تونم در حد توانم به دوستان كمك كنم
دوما
دوست عزيز ، شركت هايي مثل شامسونگ و سوني و .... نيازي نيست گيرنده ديجيتال توليد كنن ، چون به غير از منطقه خاورميانه ، بقيه محصولات اين شركت ها مجهز به گيرنده ديجيتال هستش ، حتي بعضي از دستگاه ها به صورت ديجيتال وارد ايران مي شد و چون ديجيتال در ايران كاربرد نداشت ، اونو از روي دستگاه بر مي داشتن اما اخيرا ديگه اين كار رو نمي كنن .
اما شركت هايي كه سوني و سامسونگ و ... رو وارد ايران ميكنن ، اخيرا اقدام به وارد كردن گيرنده ديجيتال كردن
مثلا سامسونگ با صندوق بازنشستگي صداوسيما شريك شده و مارك "جم" رو وارد كرده و ما شنيديم كه شركت بازرگاني ايران ، واردكننده سوني هم تا 20 روز آينده گيرنده هاي خودش رو وارد بازار مي كنه
دوستان من هم همه این کارها را انجام دادم و گزینه سرچ دیجیتال کانالها بر روی ال ای دی ظاهر شد منتها وقتی سرچ کردم هیچ کانالی را نگرفت
1. انتن از این انتن خفاشیها است که به ورودی ال ای دی نصب شده است ایا میتواند مشکل از این انتن باشد برای انجام این کار از چه انتنی باید استفاده کنم
2. من شنیدم برای شهر کرج باید روی کانال خاصی این سرچ صورت گیرد نام این کانال چیست بر روی چه کانالی در شهر کرج بایئ سرچ کنیم
3. دوستان با توجه به اطلاعات داده شده مشکل را در کجا می بینند ایا باید تنظیمات دیگری هم روی تلویزیون صورت بگیرد یا خیر به هر حال شما مشکل را در کجا می بینید(LED 46 B7000) سامسونگ![]()
در کرج روی کانال 37
باید از آنتن معمولی استفده کنی
اگه آنتنت تقویت کننده داره ازش جدا کن
یه آنتن ساده بسه
چندتا از دوستان تو همین تاپیک از بچه های کرج بودن
اگر تقویت انتن خفاشی را بردارم مشکل حل می شود و با این انتن بدون تقویت جواب میدهد![]()
اگر تقویت انتن خفاشی را بردارم مشکل حل می شود و با این انتن بدون تقویت جواب میدهد![]()
به این دستگاه نباید تقویت کننده آنتن وصل باشه وگرنه امکان صدمه دیدن دستگاه هست
اول تقویت کننده رو بردار ببین جواب میده یا نه بعد کیفیت سیگنال دریافتی رو ببین
اگه نداد یه آنتن معمولی بگیر بزار
با برداشتن تقویت مشکل حل نخواهد شد ( چون خودم آزمایش کردم )
برای گرفتن بهترین نتیجه به یک آنتن UHF نیاز دارید و سیم هم یک تکه باشد البته جهت آنتن هم باید به سمت فرستنده باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)