تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 624 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نظر من پلیر داشتن برای کسانی خوبه که دستگاه پخش جدا ندارن وگرنه به نظر من با توجه به همه گیر شدن و ارزان بودن دستگاه پخش dvd این مزیت حساب نمیشه
    در ضمن این چه کار مسخره ای که همش خودمون رو با اروپایی ها مقایسه میکنید ما محصولات خودمون رو استفاده میکنیم اونا هم مال خودشون مگه اونا میان مال ما رو استفاده کنن ما تو ایران زندگی میکنیم اونا تو اروپا دوما ما تو بهترین و مهمترین منطقه جهان زندگی میکنیم و کشور و منطقه ما چیزهایی داره که همه اونا حسرتشو میخورن (به مطالعه تاریخی داشته باشید لطفاً) در ضمن اگه تجملات و این مسائل زیاد تر بشه مشکلات و فاصله طبقاتی بیشتر میشه و خیلی چیزای عقیدتی از بین میره (این حرف من نیست این دکترینی که فرانسیس فوکویاما ) مطرح کرد پس اینقدر مقایسه های بچه گانه نکنید در ضمن اینجا تاپیک تلوزیون دیجیتاله داخلی نه خارجی پس رو محصولات داخلی بحث کنید ممنونم موفق باشید
    در مورد دستگاه های به نظر من x vision خیلی عالیه البته من خودم دارم ایتو میگم مدل های دیگرو استفاده نکردم
    مگه اروپائیها مغز خر خوردن بیان جنس بنجل چینی استفاده کنن

داره خودمونی میشه Heidari1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر شما امکان داره شرکتهایی مثل سونی و سامسونگ و الجی و .... اقدام به تولید ست تاپ باکس کنن؟یا اصولا گیرنده های دیجیتال فیلد خودشون رو دارن ؟!
    الان تقریبا تمام شرکت ها تلویزیون هایی که میسازن با تیونر هست و احتیاجی به ستاپ باکس نداره
    تو خیلی از کشورهای اروپایی تلویزیون کابلی رایج هست که فکر نکنم احتیاجی به این جور دستگاه ها باشه
    البته بازم این شرکت ها بازارشونو ول نمیکنن و نسبت به منطقه و تکنولوژی منطقه اقدام به تولید میکنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر شما امکان داره شرکتهایی مثل سونی و سامسونگ و الجی و .... اقدام به تولید ست تاپ باکس کنن؟یا اصولا گیرنده های دیجیتال فیلد خودشون رو دارن ؟!
    سلام
    اولا خوشحالم كه عضو سايت شدم و مي تونم در حد توانم به دوستان كمك كنم

دوما
    دوست عزيز ، شركت هايي مثل شامسونگ و سوني و .... نيازي نيست گيرنده ديجيتال توليد كنن ، چون به غير از منطقه خاورميانه ، بقيه محصولات اين شركت ها مجهز به گيرنده ديجيتال هستش ، حتي بعضي از دستگاه ها به صورت ديجيتال وارد ايران مي شد و چون ديجيتال در ايران كاربرد نداشت ، اونو از روي دستگاه بر مي داشتن اما اخيرا ديگه اين كار رو نمي كنن .
    اما شركت هايي كه سوني و سامسونگ و ... رو وارد ايران ميكنن ، اخيرا اقدام به وارد كردن گيرنده ديجيتال كردن
    مثلا سامسونگ با صندوق بازنشستگي صداوسيما شريك شده و مارك "جم" رو وارد كرده و ما شنيديم كه شركت بازرگاني ايران ، واردكننده سوني هم تا 20 روز آينده گيرنده هاي خودش رو وارد بازار مي كنه

4. 2 کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DD22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

14

دوست عزیز من این تلویزیون رو ندارم ، ولی این راه حل رو تو یه سایت پیدا کردم ، ببین به کارت میاد:

اول از همه زبان منوی خودتون رو بکنید انگلیسی چون بعد از تغییرات زبان فارسی به هم میریزه البته قابل بازگشت هست اما در هنگام اجرای مراحل ذیل به مشکل برمیخورید .
    تلویزیون در حالت خاموش این دکمه ها رو بزن
    اینفو + منو + میوت +پاور
    سیستم روشن شد با دکمه های جهت روی Option بزن راست بعد برو روی گزینه region و گزینه روبروی آن رو از Asia-A تبدیل کن به Asia-D
    سپس دکمه پاور رو بزنید و تلویزیون رو دوباره روشن کنید
    حالا برید تو منو و بخش setup و جستجوی اتوماتیک و در این بخش ملاحظه میکنید که منو کلا عوض شده و یک بخش به عناون بخش دیجیتال اضافه شده
    فکر کنم بقیه رو خوب بلد باشی .
    برای برگشت هم هر چی رو تغییر دادید برگردونید به حالت اول
    توصیه من به شما این هست که اصلا به دیگر گزینه های منو مخفی دست نزنید اگر هم خواستید امتحان کنید اول ازشون یک نوشته و یادداشت داشته باشید تا در صورت تغییر بتونید به حالت اول برگردونید .
    با تشکر
    البته من چون تو کرج هست بعد از فعال کردن این بخش هم نتونستم بگیرم چون اینجا پوشش ند

من روي led b7000 انجام دادم فعال شد حالا چيكار كنم??
    جواب:
    خوب تو این بخش یعنی منو مخفی قسمت تیونر خودتون رو از آنالوگ به دیجیتال تبدیل کنید .
    دوست عزیز الان برگردید تو منوها و بخش جستجوی کانالها و فرکانسهای دیجیتال رو سرچ کنسد و ببینید کانالی براتون پیدا میشود .

دوستان من هم همه این کارها را انجام دادم و گزینه سرچ دیجیتال کانالها بر روی ال ای دی ظاهر شد منتها وقتی سرچ کردم هیچ کانالی را نگرفت
    1. انتن از این انتن خفاشیها است که به ورودی ال ای دی نصب شده است ایا میتواند مشکل از این انتن باشد برای انجام این کار از چه انتنی باید استفاده کنم
    2. من شنیدم برای شهر کرج باید روی کانال خاصی این سرچ صورت گیرد نام این کانال چیست بر روی چه کانالی در شهر کرج بایئ سرچ کنیم
    3. دوستان با توجه به اطلاعات داده شده مشکل را در کجا می بینند ایا باید تنظیمات دیگری هم روی تلویزیون صورت بگیرد یا خیر به هر حال شما مشکل را در کجا می بینید(LED 46 B7000) سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

در کرج روی کانال 37
    باید از آنتن معمولی استفده کنی

7. این کاربر از reza1ta2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه آنتنت تقویت کننده داره ازش جدا کن
    یه آنتن ساده بسه
    چندتا از دوستان تو همین تاپیک از بچه های کرج بودن

9. این کاربر از Heidari1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگر تقویت انتن خفاشی را بردارم مشکل حل می شود و با این انتن بدون تقویت جواب میدهد

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگر تقویت انتن خفاشی را بردارم مشکل حل می شود و با این انتن بدون تقویت جواب میدهد

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به این دستگاه نباید تقویت کننده آنتن وصل باشه وگرنه امکان صدمه دیدن دستگاه هست
    اول تقویت کننده رو بردار ببین جواب میده یا نه بعد کیفیت سیگنال دریافتی رو ببین
    اگه نداد یه آنتن معمولی بگیر بزار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با برداشتن تقویت مشکل حل نخواهد شد ( چون خودم آزمایش کردم )

برای گرفتن بهترین نتیجه به یک آنتن UHF نیاز دارید و سیم هم یک تکه باشد البته جهت آنتن هم باید به سمت فرستنده باشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •