تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 223 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2224

نام تاپيک: Fedora

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

WOWWWWWWWWWW
    پسر 6 دیگه الان نابود شده هست!

الان نسخه 10 اومده.. از کی گرفتی؟؟ از کدوم خدا بی خبری!!!!!!!!!!

اگر تا همین صفحه Graphic isntallation اومده که درایور دی وی دی رامت رو شناخته دیگه... باید متن ارور رو بذاری ببینیم.. ولی از من به شما نصیحت اگر میتونی برو از سایت sito.ir فدورا 10 رو به همراه دیسک جانبیش بخر
    عزیز تو پاچم نرفته اتفاقا دنبال نسخه قدیمی تر می گشتم چون یه سری فایل برای سیمولیشن روبوکاپ دارم که رو نسخه های قدیمی اجرا میشه و رو نسخه های جدید مشکل داره. در ضمن یه گشتی زدم مثل اینکه خیلیا این مشکلو دارن. مثل اینکه درایورای کرنل این نسخه مادربوردهای جدید رو ساپورت نمیکنه و درایوهای sata رو نمیشناسه. یه لطفی کن اگه حال داشتی به این آدرس یه سری بزن. ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این یه تیکه هایی از اون صفحه ای که گفتم بخون:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلیا تو کامنت گفتن که کار کرده، ولی واسه من کار نکرد

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

فکر کنم اولین کاری که باید بکنی اینه که به تنظیمات بایوس سیستم بری و در قسمت مربوط به تنظیمات SATA دیسک سخت و DVD Rom حالت AHCI رو انتخاب کنی.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم اولین کاری که باید بکنی اینه که به تنظیمات بایوس سیستم بری و در قسمت مربوط به تنظیمات SATA دیسک سخت و DVD Rom حالت AHCI رو انتخاب کنی.
    عزیز این کارایی که گفنه رو کامل انجام دادم، ولی جواب نداد. به نظر میرسه که با دوتا sata مشکل داره. (من یه dvd-rw ساتا و یه هارد ساتا و یه هارد ide دارم) فردا هارد ساتام رو جدا می کنم و یه امتحان می کنم، شاید درست شد. مرسی از این که اهمیت دادی

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

عزیز این کارایی که گفنه رو کامل انجام دادم، ولی جواب نداد. به نظر میرسه که با دوتا sata مشکل داره. (من یه dvd-rw ساتا و یه هارد ساتا و یه هارد ide دارم) فردا هارد ساتام رو جدا می کنم و یه امتحان می کنم، شاید درست شد. مرسی از این که اهمیت دادی
    به نظر من مشکل از توزیع قدیمی شماست ! من روی سیستم جدید خودم که حدود یک ماه پیش گرفتم , یک هارد ۳۲۰ sata2 و یک dvd-rw sata2 دارم و هیچ مشکلی در اجرای توزیع های جدید ( Fedora 10 , Kubuntu 8.10 و ... ) در حالت زنده و نصب آنها ندارم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من مشکل از توزیع قدیمی شماست ! من روی سیستم جدید خودم که حدود یک ماه پیش گرفتم , یک هارد ۳۲۰ sata2 و یک dvd-rw sata2 دارم و هیچ مشکلی در اجرای توزیع های جدید ( fedora 10 , kubuntu 8.10 و ... ) در حالت زنده و نصب آنها ندارم.
    کاملا موافقم. این مشکل تو نسخه های جدید حل شده؛ ولی همون طور که گفتم مجبورم نسخه قدیمی استفاده کنم

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

وایسا من با یکی مشورت کنم اگر راه حلی دست و پا شد بهت میگم.

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برنامه هایی که در فدورا ریخته میشه از کجا میشه اجراش کرد؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

کاملا موافقم. این مشکل تو نسخه های جدید حل شده؛ ولی همون طور که گفتم مجبورم نسخه قدیمی استفاده کنم
    ببین دوست عزیز دلیل اینکه اون برنامه های شما در نسخه های جدید اجرا نمیشه نبود و یا به قولی به روز شدن لایبرری ها نسخه های جدید هست، بنابراین شما می تونید یک کاری انجام بدید،‌یک نسخه ی جدید نصب کنید و بعد ببینید نیازهای برنامه ی شما چیست، بعد از منابع آنلاین لایب های قدیمی رو دانلود و نصب کنید.
    البته کاربران فدورا در این زمینه بهتر می نونند توضیح بدهند چند و چون کار رو.

ولی دلیلی برای استفاده از یک نسخه ای که در زمانش رم ۱۲۸ خداوندگار رم های جهان بوده!!‌نیست.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

شما کار دیگه هم میتونید بکنید...

نسخه جدید فدورا رو نصب کنید و libstdc++ رو هم نصب کنید تا در حد توان این لایبرری بشه برنامه های نسخه قدیم رو هم اجرا کرد... البته ۱۰۰ درصدی نیست.

11. این کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •