سلام گوشی من کا 750 چنجی هست و فقط میخام که منو انو عوض کنم چیکار باید بکنم
cid=49 red
سلام گوشی من کا 750 چنجی هست و فقط میخام که منو انو عوض کنم چیکار باید بکنم
cid=49 red
آقا من كه هر چي توضيح دادم متوجه نشدش اين مشكل يه بنده خدايي هستش من كه تا به حال به اين مشكل بر نخوردم من ميگم USB Flash نصب نشده حالا كسي با اين مشكل بر خورده بگه
برنامه رو که شما دادید به من دانلود کردم ولی بازم همون پیغام epiusb رو میده در ضمن من باید از کجا بفهمم cid گوشیم چنده 36 یا 49 قبلا یه برنامه برای تشخیص cid بود ولی لینکش خراب بود میخوام اگه میشه شما فقط یه توضیح در مورد cid و red یا brown بدید من الن حدود چند هفته هست که تمام این کارهایی رو که گفتید رو کردم وهمیشه توبرنامه farmanager به پیغام epi usb و در برنامه phone xs به پیغام open failed بر میخورم حتی اون فایل pdf هم به من کمک نکرد از شما خواهش دارم که هر چه زودتر در این مورد کمکم کنید..یه توضیح کامل لطفا موفق باشید........
اقا من گوشی رو تبدیل کردم به w800 حالا موقع عکس گرفتن ذخیره نمیکنه
دمتون گرم هرکی میدونه همینجا راهنمایی کنه
به نظر شما این ترفند روی W700 کار می کنه !!!
سلام من تا اونجايي كه ميدونم k750 چهار مدل هستش cid36red,cid36brown,cid49red,cid49brown
و همه ي گوشيها به غير از cid 49 red راحت تر هك مي شن و براي هك cid 49 بايد خيلي دستكاري كني مي توني درايور flash را از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود كني اونجا اموزش براي cidd 49 red هستش با برنامه ي client ميتوني تمام اطلاعات گوشي را بفهمي![]()
مگه k750 چش بود تبديل كردي![]()
فکر کنم اگه یکبار گوشی رو مستر ریست کنی درست بشه.
سلام
گوشی w800 با cid36 هست ...دیروز دادم تعمیر و فلش .. تا قبل از فلش کردن به فار وصل میشد و همه کار هم میشد روش انجام بدم.
ولی الان تا وصلش میکنم به فار (اونجا که میگه C رو نگه دار و کابل رو بزن) گوشی بلافاصله روشن میشه !!
خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
سلام
گوشی من W800 هست با Far اونو هک کردم و منوش رو عوض کردم ، گوشی رو یه بار Master Reset کردم ، حالا که روشن کردم تو منوی استارت آپ گیر کرده وهرکاری می کنم وارد گوشی نمیشه ، باید چیکار کنم؟
سلام، w700 رو نمیتونم کانکت کنم به فار منیجر..... گوشیم سریال چنج هست، کمک!
cid رو چه جوری باید بفهمم؟ اصلاً چی هست؟!
Last edited by simsun100; 21-05-2007 at 10:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)