تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 263 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

سلام دوستان ...
    امروز با نمایندگی اصلی ( به اصلاح خودشون کارخونه ) مادیران تماس گرفتم و مشکل اسلیپ رو که مطرح کردم گفتن باید بفرستین گارانتی تا یه قطعه سخت افزاری مربوط به BIOS ، آپگرید بشه .. با این کار 50 درصد احتمال داره مشکلتون برطرف بشه

به نظرتون این کار عاقلانه س ؟؟

2. 2 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستانی که با بلوتوث Ralink مشکل داشتن:
    مال من از همین نوعه ولی به خوبی کار میکنه چه ارسل و چه دریافت چه گوشی چه هر چیز دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان ...
    امروز با نمایندگی اصلی ( به اصلاح خودشون کارخونه ) مادیران تماس گرفتم و مشکل اسلیپ رو که مطرح کردم گفتن باید بفرستین گارانتی تا یه قطعه سخت افزاری مربوط به BIOS ، آپگرید بشه .. با این کار 50 درصد احتمال داره مشکلتون برطرف بشه

از هیچی بهتره در ضمن مادیران برند معتبریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بازی های تست شده تون رو بنویسد لطفا تا معلوم شه کدوم بازی هارو میشه اجرا کرد:
    fifa 13
    call of duty mw 1,2,3
    call of duty black ops 1,2

6. این کاربر از amirxxxbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

سلام دوستان ...

علیک سلام
    نه داداش، این مشکل به هیچ وجه سخت افزاری نیس، اگه "فقط و فقط"درایور amd که سایت hp گذاشته بریزی اسلیپ مشکل نداره، اما اگه با اپدیت های سایت amd آپدیتش کنی، از کار میوفته

بازی های تست شده تون رو بنویسد لطفا تا معلوم شه کدوم بازی هارو میشه اجرا کرد:
    fifa 13
    call of duty mw 1,2,3
    call of duty black ops 1,2
    تمام بازی ها بسته به نوع ویندوز اجرا میشن، اما اینکه کیفیتشون برای بازی مناسبه یا نه دیگه سلیقه ایه.

8. 4 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

یه سوال دیگه.بچه ها بنظرتون گرافیک این لپ تاپ تو ویندوز 8 کاراییش بهتره یا 7؟یا فرقی نمیکنه؟
    دوست عزیز به دفعات بچه ها اشاره کردن، 2،3 بارش خود من گفتم!
    تا حد خوب و قابل احساسی بهبود پردازنده و گرافیک در ویندوز 8 دیده شده.
    Last edited by mosi_alfa; 07-12-2013 at 01:23.

10. این کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

علیک سلام
    نه داداش، این مشکل به هیچ وجه سخت افزاری نیس، اگه "فقط و فقط"درایور amd که سایت hp گذاشته بریزی اسلیپ مشکل نداره، اما اگه با اپدیت های سایت amd آپدیتش کنی، از کار میوفته

تمام بازی ها بسته به نوع ویندوز اجرا میشن، اما اینکه کیفیتشون برای بازی مناسبه یا نه دیگه سلیقه ایه.

سلام دوست عزیز ..
    طرف خیلی زیبا و تخصصی صحبت میکرد راجع به مکانیزم اسلیپ ! که وقتی دستور اسلیپ میدی تو قسمت مادربورد اون چیزایی که به پاور مربوط میشن چندتاشون خاموش میشه و به حالت تعلیق در میان و ... ( دقیقا حضور ذهن ندارم و نفهمیدم که چی گفت )

حالا اون مکانیزمی که بناس با توجه به چیپ گرافیک ، بایوس و مادبورد رو اون قسمت مربوط به اسلیپ تاثیر بذاره ! در ویندوز 8 و با توجه به اون گرافیک های دانلودی از سایت amd باگ داره که امکانش هست با آپگرید یه قسمت سخت افزاری که مربوط به بایوس میشه اون مشکل برطرف بشه ! چیزی که اون متخصص گفت .

به هر حال من این ریسک رو نکردم و ترجیح دادم ویندوز 7 نصب کنم .

12. 3 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

ولی به نطر من اصلا اینجوری نیست !

چندروز پیش که تهران گیر افتاده بودم ؛ و دیگه از درست شدن مشکل اسلیپ و سویچ در ویندوز 8 نا امید شده بودم از یکی از دوستان ویندوز 7ی که به نظرم پک خوبی هم نبود ( ویندوز 7 شرکت MRT ) رو گرفتم و ویندوز 7 نصب کردم .

مشکل اسلیپ که خدا رو شکر بر طرف شد .. FIFA 14 رو اول خوب اجرا نکرد اما وقتی تو قسمت سویچیبل گرافیک اونو انتخاب کردم و رو High performance گذاشتم مثه هلوووو و کاملا روان اجراش کرد .. کلی حال کردم
    اینم بگم که احساس میکنم کیفیت تصویر واقعا فرق کرده و تو 7 خیلی بهتر شده ! ( با اینکه گرافیک هم آپدیت نیست )

** همون گرافیک AMD که تو DVD مادیران بود رو نصب کردم !

اسلیپ عالی ، سویچ عالی

14. 3 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amink2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ولی به نطر من اصلا اینجوری نیست !

چندروز پیش که تهران گیر افتاده بودم ؛ و دیگه از درست شدن مشکل اسلیپ و سویچ در ویندوز 8 نا امید شده بودم از یکی از دوستان ویندوز 7ی که به نظرم پک خوبی هم نبود ( ویندوز 7 شرکت MRT ) رو گرفتم و ویندوز 7 نصب کردم .

مشکل اسلیپ که خدا رو شکر بر طرف شد .. FIFA 14 رو اول خوب اجرا نکرد اما وقتی تو قسمت سویچیبل گرافیک اونو انتخاب کردم و رو High performance گذاشتم مثه هلوووو و کاملا روان اجراش کرد .. کلی حال کردم
    اینم بگم که احساس میکنم کیفیت تصویر واقعا فرق کرده و تو 7 خیلی بهتر شده ! ( با اینکه گرافیک هم آپدیت نیست )

** همون گرافیک AMD که تو DVD مادیران بود رو نصب کردم !

اسلیپ عالی ، سویچ عالی
    داداش بایوس مایوس رو اپدیت نکن (سری که درد نمیکنه رو لنگ نمی بندند ) بستگی به شانست داره ممکنه درست بشه و ممکنه بدترم بشه

حال که با ویندوز 7 درست شده با اکرونیس یه فول بک آپ بگیر که دفه بعد راحت باشی
    ولی 8 بهتره از نظر من ، من همین مشکل رو داشتم با amd ویندوز 8 که تو سایت hp بود رفع کردم
    سعی کن ویندوز 8 رو از سافت 98 دی ال کنی
    نسخه ای که هیج اپدیتی نشده رو که نسخه اصلی و بدون دستکاری هست اوکی کن
    ولی قبلش بک اپی که گفتمو بگیر

ما که gta iv نصبیدیم و 5 مین بازی کردیم
    خلاصه در هنگام بازی کردن به این نتیجه رسیدم وقتی داریم اش درست می کنیم از لپ تاپ به عنوان اجاق استفاده کنیم چون خوب جواب میده

16. 2 کاربر از amink2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

داداش بایوس مایوس رو اپدیت نکن (سری که درد نمیکنه رو لنگ نمی بندند ) بستگی به شانست داره ممکنه درست بشه و ممکنه بدترم بشه

حال که با ویندوز 7 درست شده با اکرونیس یه فول بک آپ بگیر که دفه بعد راحت باشی
    ولی 8 بهتره از نظر من ، من همین مشکل رو داشتم با amd ویندوز 8 که تو سایت hp بود رفع کردم
    سعی کن ویندوز 8 رو از سافت 98 دی ال کنی
    نسخه ای که هیج اپدیتی نشده رو که نسخه اصلی و بدون دستکاری هست اوکی کن
    ولی قبلش بک اپی که گفتمو بگیر

ما که gta iv نصبیدیم و 5 مین بازی کردیم
    خلاصه در هنگام بازی کردن به این نتیجه رسیدم وقتی داریم اش درست می کنیم از لپ تاپ به عنوان اجاق استفاده کنیم چون خوب جواب میده
    تشکر دوست عزیز .. اره بیخیال مادیران شدم

فقط یه چیزی اگه من بخوام بک آپ بگیرم ! از آنچه که الان تو سیستمم دارم بک آپ گرفته میشه ( یعنی وضعیت کنونی که تو درایو هام هست بکاپ گرفته میشه ) بعد بکاپ مثلا من یه سری فایل ها مثه عکس ، موزیک و .. رو کپی میکنم .. بعد از یه مدت که به مشکل میخورم میگم اون بکاپ رو رستور کنم ... !!! بعد از رستور به همون وضعیت قبل بر میگرده و فایل هایی که تو این مدت ریختم پاک میشه ... درسته ؟

ویندوز8 با همون درایور Amd تو سایپ اچ پی داری الان !؟؟!؟ تو اسلیپ و سویچ مشکل نداره ؟؟

جی تی آی رو روی چه تنظیماتی و چطوری اجراش کرد ؟؟

18. این کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •