تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 157 از 328 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

طرز صحبت کردن یک شخص و رفتار شخص با دیگران گفتار شخص نسبت به دیگران دوستان و کسانی که اون شخص با اون ها در ارتباط نزدیک

هست همه و همه باطن اون شخص رو برای شما معرفی میکنه !
    اینجا همون قضیه ی نقش بازی کردن پیش میاد .... جوری رفتار میکنه که اصلا عیبی از خودش باقی نمیذاره ... با رفتار و کردار خودش و خوب نشون دادن سوری ش خیلی راحت میتونه فرد مقابل رو فریب بده ...

نقش بازی کردن یک نشانه مهم عدم خودباوری شخص و در حقیقت شخص خودش رو هم سطح شخص مقابل نمیبینه و خودش رو پایین تر ازطرف

مقابل میبینه که شروع به این رفتارها میکنه!

ممنون که مفهوم نقش بازی کردن رو بیان کردید ... بحث سر محدود بودن تعداد خواستگار پیش میاد ، برای اینکه فرد از دستش نره ، سعی میکنه خود واقعیش رو نشون نده تا خدای نکرده ، فرد مقابل با دیدن باطن واقعیش ازش زده نشده و منصرف نشه .... سعی در پوشیدن معایب پیش میاد ... خوب جلوه دادن خودش و ... ، به قول معروف کاری کنه تا علف به دهن بزی شیرین بیاد ....

این دقیقا مفهوم همین چیزیه که شما در بالا اشاره کردین ...

خوب همین مهریه 5 سکه .دیدگاه شما عقیده شما و فلسفه شما رو مشخص کرد !

متاسفانه حاضر به ادامه بحث در این مورد با شما نیستم .
    انتظار پاسخ به سوالم رو داشتم ، چون شما از مباحث بنده نقل گرفتی و اظهار نظر متفاوت کردی !
    در هر صورت ، پاسخ سوال بنده به وضوح مشخصه ....
    به هر حال بنده در خدمتم.

من میگم اگه دختر به مردش اعتماد داره چرا مهریه رو پایین ترین عدد ممکن نمیگیره؟ ( طبق گفته شما مهریه بخاطر عدم امنیت زن هست )

+

اشاره ی جالبی داشتی :
    اگر هم قضیه چشم و هم چشمیه من 10,000 تا سکه مهرش میکنم به شرطی که همون لحظه ایی که به عقد هم درمیاییم در عقدنامه بنویسد که به شوهرم بخشیدم! که بتونه پزش را به دخترهای فامیل و دوستایش بده!
    من هم با این قضیه موافقم ...

مضمون صحبت من اینه : اگه طرف دلیل مهریه ی بالا رو بخاطر عدم احساس امنیت میدونه ، وقتی 2 زوجی که بهم اعتماد کامل دارن و بالغ هستند چرا بازهم این مهریه کاهش پیدا نمیکنه؟ ( اینجاست که توجیه این جمله مشخص میشه ) ....

2. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

به نظر من همون سرویس طلا که مرد به خانمش میده مهریه (هدیه) است!

من سفته از ایشان برای اطمینان از خوب و درست بودن همسرم نمیخواهم او هم نباید از من مهریه ایی که در توانم نیست را بخواهد!

اگر هم قبول نداره خب میتونه منتظر باشه تا یک مرد پولدار گیرش بیاد که بعد از طلاق هم بتونه ساپورتش کنه!

اگر هم قضیه چشم و هم چشمیه من 10,000 تا سکه مهرش میکنم به شرطی که همون لحظه ایی که به عقد هم درمیاییم در عقدنامه بنویسد که به شوهرم بخشیدم! که بتونه پزش را به دخترهای فامیل و دوستایش بده!

ببینید مهریه ای که در توان یک مرد باشه واقعا نیست.نهایتا جوان های امروزی بتونند 20 تا 50 سکه مهریه بدن
    ولی واقعیت اینه که فرض کنید همسر من اول ازدواج به من یک دروغ گفت
    مثلا یک بیماری روانی داشت که من نمیدونستم
    یا مثلا یه زن دیگه داره
    یا چیزهای دیگه
    حالا مهریه ی من 14 تا سکه هست.وقتی بعد از ازدواج من دروغ ایشان رو بفهمم با 14 تا سکه خیلی راحت به من میگه همینی که هست.میخوای بخواه.نمیخوای 14 تا سکه ات رو بگیر و برو
    ایا واقعا ابرویی که از من رفته.لطمه ی روحی که به من خورده با 14 تا سکه قابل جبرانه؟نه
    با 14000 تا سکه هم قابل جبران نیست
    ولی مهریه ی بالا (البته منظورم زیر 500 تا هست.چون خودم به مهریه بالای 500 تا اعتقادی ندارم) باعث میشه طرف یا به غلط کردن بیوفته.یا باعث میشه اصلا طرف من نیاد(وقتی یه دروغی داره احتمالش کمتره که زیر بار مهریه بالا بره)
    اگر هم بخواد مهریه رو بده وقتی نداشته باشه باید برای تهیه اش توی زحمت بیوفته

این اتفاقی که بالا گفتم دقیقا برای یکی از اقوام نزدیک ما پیش امد

البته خب اینجوری تر و خشک با هم میسوزند.کسی که ادم خوبی هست هم نمیتونه زیر بار این مهریه برود

ولی کلا اگر قوانین تغییر کند و واقعا داشتن دو همسر یا کلا دروغ گویی قبل از ازدواج یک جرم محسوب شود و بخاطرش طرف دروغگو مجازات شود و راه طلاق برای خانم ها راحت تر شود مهریه سنگین هم از بین میرود

4. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببینید مهریه ای که در توان یک مرد باشه واقعا نیست.نهایتا جوان های امروزی بتونند 20 تا 50 سکه مهریه بدن
    یا مثلا یه زن دیگه داره
    یا چیزهای دیگه
    حالا مهریه ی من 14 تا سکه هست.وقتی بعد از ازدواج من دروغ ایشان رو بفهمم با 14 تا سکه خیلی راحت به من میگه همینی که هست.میخوای بخواه.نمیخوای 14 تا سکه ات رو بگیر و برو
    ایا واقعا ابرویی که از من رفته.لطمه ی روحی که به من خورده با 14 تا سکه قابل جبرانه؟نه
    ولی مهریه ی بالا (البته منظورم زیر 500 تا هست.چون خودم به مهریه بالای 500 تا اعتقادی ندارم) باعث میشه طرف یا به غلط کردن بیوفته.یا باعث میشه اصلا طرف من نیاد(وقتی یه دروغی داره احتمالش کمتره که زیر بار مهریه بالا بره)

البته خب اینجوری تر و خشک با هم میسوزند.کسی که ادم خوبی هست هم نمیتونه زیر بار این مهریه برود

ولی کلا اگر قوانین تغییر کند و واقعا داشتن دو همسر یا کلا دروغ گویی قبل از ازدواج یک جرم محسوب شود و بخاطرش طرف دروغگو مجازات شود و راه طلاق برای خانم ها راحت تر شود مهریه سنگین هم از بین میرود
    زنی که با نیت به غلط انداختم شوهرش و یا طلاق نداندنش میخواهد مهریه بالا بگیرد همان بهتر که ازدواج نکنه که یک وقت ضربه روحی نخوره! (اینجور که شما نوشتید انگار مرد لطمه روحی نمیخوره یا راحت دوباره میتونه با یک دختر باکره ازدواج کنه! نخیر هم لطمه روحی میخوره و احتمال زیاد باید بره با یک زن مطلقه ازدواج کنه)

به چنین دخترهایی که مهریه بالا میخواهند باید گفت اصلاٌ تو 25 تا سکه را تو عمرت یکجا دیدی و داشتی؟
    که حالا دنبال چند صد تای اش هستی؟ اصلاً کل دارایی خودت -نه پدرجانت- سر جمع بیست میلیون میشه؟!

البته مهریه بالا نشون میده دختر قانعی و بسازی نیست و از همون اول نشونه خوبی است که آدم زیر باز ازدواج با اینطور دختران پرتوقع نره!

6. 5 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

کسی که دروغی نداره و از همون اول نیتش خیره چرا باید زیر بار مهریه سنگین بره و طرف شما نیاد؟ شاید همان یک نفر یک شانس برای خوشبختی باشه!

8. 3 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

یا مثلا یه زن دیگه داره
    یا چیزهای دیگه

اینجا چند تا مسئله پیش میاد
    شما فرمودی ممکنه بیماری روانی یا زن داشته باشه ، خب این موارد برای دختر هم ممکنه باشه ، و مواردی ازین قبیل .. اونوقت چی؟
    به قول شما دختر مهریه رو میگیره جبران میشه ، برای پسر چی؟

بحث آبرو پیش اومد ، آیا با ۱0000 سکه آبروی رفته برمیگرده؟ خودتون پاسخ دادین خیر .. پس تفاوتی تو مهریه پایین یا بالا برای خیانت نیست
    و کسی که بخواد خیانت کنه به این چیزا نگاه نمیکنه ...

همه ی این مواردی که اشاره کردی برمیگرده به شناخت قبل از ازدواج که درست صورت نگرفته ، اینوره قضیه رو بگم;
    قبل از ازدواج ، بالفرض دختر نیت خیانت نداره ، ما از کجا بفهمیم ؟
    از کجا تشخیص بدیم که زیر بار این مهریه سنگین رفتیم ۴ روز بعد از ازدواج دختر خانم ، عندالمطالبه ازمون نخواد؟
    چه تضمینی وجود داره واقعا؟
    و...

10. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

اینجا همون قضیه ی نقش بازی کردن پیش میاد .... جوری رفتار میکنه که اصلا عیبی از خودش باقی نمیذاره ... با رفتار و کردار خودش و خوب نشون دادن سوری ش خیلی راحت میتونه فرد مقابل رو فریب بده ...
    شاید در اوایل اشنایی اینجوری که شما می فرمایید باشه اما یک شخص در یک مدت مثلا 6 ماه شک نکنید خودش رو معرفی خواهد کرد

ممنون که مفهوم نقش بازی کردن رو بیان کردید ... بحث سر محدود بودن تعداد خواستگار پیش میاد ، برای اینکه فرد از دستش نره ، سعی میکنه خود واقعیش رو نشون نده تا خدای نکرده ، فرد مقابل با دیدن باطن واقعیش ازش زده نشده و منصرف نشه .... سعی در پوشیدن معایب پیش میاد ... خوب جلوه دادن خودش و ... ، به قول معروف کاری کنه تا علف به دهن بزی شیرین بیاد ....

خوب به فرض شیرین اومد بعد از ازدواج که شخصیت واقعیش نمایان میشه میخواد چه کار کنه ؟!

ازدواجی که یک طرف با دروغ بخواد طرف مقابل را به دست بیاره بهتره هیچ وقت رخ نده و مطمینا دو نفر که سطح سواد و شعور کافی

رو داشته باشند به هم دروغ نمی گند
    Last edited by بانو . ./; 01-11-2013 at 23:52.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

زنی که با نیت به غلط انداختم شوهرش و یا طلاق نداندنش میخواهد مهریه بالا بگیرد همان بهتر که ازدواج نکنه که یک وقت ضربه روحی نخوره! (اینجور که شما نوشتید انگار مرد لطمه روحی نمیخوره یا راحت دوباره میتونه با یک دختر باکره ازدواج کنه! نخیر هم لطمه روحی میخوره و احتمال زیاد باید بره با یک زن مطلقه ازدواج کنه)

به چنین دخترهایی که مهریه بالا میخواهند باید گفت اصلاٌ تو 25 تا سکه را تو عمرت یکجا دیدی و داشتی؟
    که حالا دنبال چند صد تای اش هستی؟ اصلاً کل دارایی خودت -نه پدرجانت- سر جمع بیست میلیون میشه؟!

البته مهریه بالا نشون میده دختر قانعی و بسازی نیست و از همون اول نشونه خوبی است که آدم زیر باز ازدواج با اینطور دختران پرتوقع نره!
    ببینید خیلی تد صحبت میکنید
    من نگفتم نیت مهریه بالا به غلط انداختن شوهره.منظور من این بود که پشتوانه ی دختره.برای اینکه اگر بعدا دستش به جایی نرسید از مهریه اش استفاده کنه

مرد شاید لطمه ی روحی بخوره ولی چون خانم ها حساس تر هستند بیشتر صدمه میبینند
    چرا در اون صورت مرد نمیتونه با دختر باکره ازدواج کنه؟
    اون زمان قدیم گذشته...همین فامیل ما از وقتی زنش رو طلاق داده بالای 100 مورد خواستگاری دختر باکره رفته..70 درصد انها قبول کردند این فامیل دور نپسندیدند..
    ایشان همین امروز یعنی در تاریخ جمعه 8/10 /92 توی 3 نقطه ی تهران 3 جا خواستگاری رفته
    ولی یه دختر چی؟بهش میگن بیوه...و خودتون میدونید دیگه این رو بیشتر توضیح ندم
    از کجا میدونید مهریه بالا نشان دهنده ی قانع نبودن و بساز نبودن دختره
    یعنی همه ی اینهایی که مهریه بالا دارند و داشتند به ساز نبودند؟یعنی همه توی زندگی به مشکل برخوردند؟
    یعنی همه ی اینهایی که مهریه پایین دارند بساز و قانعند؟

اینجا چند تا مسئله پیش میاد
    شما فرمودی ممکنه بیماری روانی یا زن داشته باشه ، خب این موارد برای دختر هم ممکنه باشه ، و مواردی ازین قبیل .. اونوقت چی؟
    به قول شما دختر مهریه رو میگیره جبران میشه ، برای پسر چی؟

بحث آبرو پیش اومد ، آیا با ۱0000 سکه آبروی رفته برمیگرده؟ خودتون پاسخ دادین خیر .. پس تفاوتی تو مهریه پایین یا بالا برای خیانت نیست
    و کسی که بخواد خیانت کنه به این چیزا نگاه نمیکنه ...

همه ی این مواردی که اشاره کردی برمیگرده به شناخت قبل از ازدواج که درست صورت نگرفته ، اینوره قضیه رو بگم;
    قبل از ازدواج ، بالفرض دختر نیت خیانت نداره ، ما از کجا بفهمیم ؟
    از کجا تشخیص بدیم که زیر بار این مهریه سنگین رفتیم ۴ روز بعد از ازدواج دختر خانم ، عندالمطالبه ازمون نخواد؟
    چه تضمینی وجود داره واقعا؟
    و...
    در مورد بیماری روانی مرد خیلی راحت زنش رو طلاق میده..حق طلاق با مرد هست.ولی اگر مرد روانی باشه دختر به این راحتی نمیتونه طلاق بگیره
    دختر هم نیت خیانت داشته باشه طبق قوانین سنگ سار میشه

در مورد جمله ی اخر هم به قول خودتان برمیگرده به شناخت

13. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ببینید خیلی تد صحبت میکنید
    من نگفتم نیت مهریه بالا به غلط انداختن شوهره.منظور من این بود که پشتوانه ی دختره.برای اینکه اگر بعدا دستش به جایی نرسید از مهریه اش استفاده کنه

چرا در اون صورت مرد نمیتونه با دختر باکره ازدواج کنه؟
    اون زمان قدیم گذشته...همین فامیل ما از وقتی زنش رو طلاق داده بالای 100 مورد خواستگاری دختر باکره رفته..70 درصد انها قبول کردند این فامیل دور نپسندیدند..
    ایشان همین امروز یعنی در تاریخ جمعه 8/10 /92 توی 3 نقطه ی تهران 3 جا خواستگاری رفته
    ولی یه دختر چی؟بهش میگن بیوه...و خودتون میدونید دیگه این رو بیشتر توضیح ندم
    از کجا میدونید مهریه بالا نشان دهنده ی قانع نبودن و بساز نبودن دختره
    یعنی همه ی اینهایی که مهریه بالا دارند و داشتند به ساز نبودند؟یعنی همه توی زندگی به مشکل برخوردند؟
    یعنی همه ی اینهایی که مهریه پایین دارند بساز و قانعند؟

در مورد بیماری روانی مرد خیلی راحت زنش رو طلاق میده..حق طلاق با مرد هست.ولی اگر مرد روانی باشه دختر به این راحتی نمیتونه طلاق بگیره

در مورد جمله ی اخر هم به قول خودتان برمیگرده به شناخت
    ضمن تایید نظرات شما در مورد موقعیت بهتر اقایون برای ازدواج مجدد! که واقعا اینقدر مبرهن هست که نیاز به توضیح نداره!
    اینم من اضافه کنم کلک زدن در ازدواج(اصطلاحا غش میگن اگر اشتباه نکرده باشم) قوانین خاصی داره که خیلی هم به نفع اقایون هست(در حد دانسته های من) که مرد میتونه خیلی راحت عقد رو فسخ کنه حالا مهریه هرچی که باشه!

15. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

منظور من این بود که پشتوانه ی دختره.برای اینکه اگر بعدا دستش به جایی نرسید از مهریه اش استفاده کنه
    پشتوانه ی مرد چیه؟ درصورتی که خیانت از طرف خانم باشه بعد ازدواج؟
    زمانی که پسر با قبول مهریه سنگین ، بعد از ازدواج متوجه شد ، کسی رو که انتخاب کرده اونی نبوده که مدنظرشه ، یا فریب خورده .. چاره چیه؟ ( در هرصورت باید مهریه رو پرداخت کنه )

قبول ندارم. مرد تو خودش میریزه و بروز نمیده ، این دلیل بر این نیست که ضربه روحی نمیخوره و یا کمتر میخوره ، به جرات میتونم بگم بیشتر نباشه کمترم نیست !

در مورد بیماری روانی مرد خیلی راحت زنش رو طلاق میده..حق طلاق با مرد هست
    بحث سر طلاق نیست ! آره حق طلاق با مرد هست ،
    منظورم اینکه که زن با گرفتن اون مهریه سنگینی که بالا اشاره شد به قول شما مرد رو تنبیه میکنه ، تنبیه زن چیه؟

ولی اگر مرد روانی باشه دختر به این راحتی نمیتونه طلاق بگیره
    خیلی راحت با نامه ی دادگاه و پزشکی ( درصورتی که مرد واقعا روانی باشه ) ، عدم صلاحیت روحی و روانی میگیره و طلاق میگیره ...

سنگسار بشه ! چی به مرد میرسه این وسط؟ زن با گرفتن مهریه اینجا سود میکنه ، مرد چی؟
    سنگسارشدن زن برای مرد چه فایده ؟ اونم زمانی که از طرف خانم طعم خیانت رو چشید

17. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شـرع و قـانون تعداد همسران دائم مجاز برای مرد رو 4 همسر در نظر گرفته (چند همسری) و اختیار ازدواج موقت در کنار ازدواج های دائم رو هم به مرد داده.

زن تو جامعه ایران تو هیچ کدوم از حقوق انسانی با مرد برابری نداره که بخوایم تو قسمت تعیین مهریه و مسائل مالی مربوط به اداره زندگی زن رو برابر مرد بدونیم بهتره اول نگاه جامعه به زن و قوانین مردسالارانه جامعه تغییر کنه بعدا درباره حذف مهریه و مسائل مالی مرتبط با اداره زندگی مشترک بحث بشه .

در کل نگاه جامعه از دوران کودکی تا زمان ازدواج به دختر و پسر یکسان نیست که بخوایم تو لحظه ازدواج درباره این مسائل، تساوی رو رعایت کنیم.

19. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •