اینجا همون قضیه ی نقش بازی کردن پیش میاد .... جوری رفتار میکنه که اصلا عیبی از خودش باقی نمیذاره ... با رفتار و کردار خودش و خوب نشون دادن سوری ش خیلی راحت میتونه فرد مقابل رو فریب بده ...طرز صحبت کردن یک شخص و رفتار شخص با دیگران گفتار شخص نسبت به دیگران دوستان و کسانی که اون شخص با اون ها در ارتباط نزدیک
هست همه و همه باطن اون شخص رو برای شما معرفی میکنه !
نقش بازی کردن یک نشانه مهم عدم خودباوری شخص و در حقیقت شخص خودش رو هم سطح شخص مقابل نمیبینه و خودش رو پایین تر ازطرف
مقابل میبینه که شروع به این رفتارها میکنه!
ممنون که مفهوم نقش بازی کردن رو بیان کردید ... بحث سر محدود بودن تعداد خواستگار پیش میاد ، برای اینکه فرد از دستش نره ، سعی میکنه خود واقعیش رو نشون نده تا خدای نکرده ، فرد مقابل با دیدن باطن واقعیش ازش زده نشده و منصرف نشه .... سعی در پوشیدن معایب پیش میاد ... خوب جلوه دادن خودش و ... ، به قول معروف کاری کنه تا علف به دهن بزی شیرین بیاد ....
این دقیقا مفهوم همین چیزیه که شما در بالا اشاره کردین ...
انتظار پاسخ به سوالم رو داشتم ، چون شما از مباحث بنده نقل گرفتی و اظهار نظر متفاوت کردی !خوب همین مهریه 5 سکه .دیدگاه شما عقیده شما و فلسفه شما رو مشخص کرد !
متاسفانه حاضر به ادامه بحث در این مورد با شما نیستم .
در هر صورت ، پاسخ سوال بنده به وضوح مشخصه ....
به هر حال بنده در خدمتم.
من میگم اگه دختر به مردش اعتماد داره چرا مهریه رو پایین ترین عدد ممکن نمیگیره؟ ( طبق گفته شما مهریه بخاطر عدم امنیت زن هست )
+
اشاره ی جالبی داشتی :
من هم با این قضیه موافقم ...اگر هم قضیه چشم و هم چشمیه من 10,000 تا سکه مهرش میکنم به شرطی که همون لحظه ایی که به عقد هم درمیاییم در عقدنامه بنویسد که به شوهرم بخشیدم! که بتونه پزش را به دخترهای فامیل و دوستایش بده!
مضمون صحبت من اینه : اگه طرف دلیل مهریه ی بالا رو بخاطر عدم احساس امنیت میدونه ، وقتی 2 زوجی که بهم اعتماد کامل دارن و بالغ هستند چرا بازهم این مهریه کاهش پیدا نمیکنه؟ ( اینجاست که توجیه این جمله مشخص میشه ) ....