تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 379 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مطلب کوتاهی که مینویسم حاصل تجربه ی من از اتمام این بازیست. حاوی هیچ گونه اسپویلری نخواهد بود و در انجام بازی خللی ایجاد نمیکند و صرفا" جهت ابراز آنچه که از بازی به من منتقل شد خواهد بود ، پس این مطلب شخصی را به حساب نقد و یا ریویو نگذارید.

فرصت های از دست رفته

شهر لوس سانتوس و حومه اش بسیار وسیع است. بسیار بزرگتر از آن که فکرش را بکنید و جای جای آن را میتوان تجربه کرد. این بزرگی به حدیست که شاید برای انجام ماموریت در طرف دیگر نقشه ، راک استار را نفرین کنید. اما با این حال ، شاید نتوان توجیهی برای اینکه چرا از این وسعت استفاده نشده است پیدا کرد. برخی بخش های مهم موجود در نقشه ی بازی مثل 'زندان' و یا 'کمپ نظامی' که هر دو پتانسیل بالایی برای انجام ماموریت دارند به کل در این بازی استفاده ای ندارند. اینکه از حد اکثر پتانسیل موجود در یک محصول استفاده نشود، بالاترین ایراد آن محصول ساخته شده است.

اتومبیل ، هسته ی مرکزی ِ همیشگی

این اهمیت به قدری بالاست که سرعت یک اتومبیل از یک هلیکوپتر جنگی بیشتر است! اما با این حال ، دقت در جزییات اتومبیل ها ستودنیست. بعضی از اتومبیل ها شاید از روی اتومبیل های واقعی عینا" کپی نشده باشند اما چنان هنرمندانه طراحی شده اند که شما با یک نگاه میتوانید نسخه ی اصلی ِ آن را تشخیص دهید. تخریب پذیری مناسب اتومبیل ها ، کشیده شدن فرمان بر اثر ضربه به محور چرخ ها ، صدای سرد شدن ِ اتومبیل ، نور بالا و نور پایین ، بسته و باز شدن سقف کانورتیبل ها به حدی خوب انجام شده است که در بعضی موارد از بازی هایی که صرفا" با اتومبیل سر و کار دارید پیشی میگیرد. اما من فکر میکنم با تمام این اوصاف تعدد اتومبیل ها برای چنین وسعتی کمی محدود بود.

ماموریت های درجه سه ، سرگرم کننده اما ...

در بازی ماموریتهایی فرعی تر از ماموریتهای فرعی وجود دارد که به واسطه ی عبور از محلی اصطلاحا" Trigger میشوند. این ماموریت ها ابتدا سرگرم کننده اند ولی بعد از مدتی به شدت تکراری میشوند و در این تکرار ، انگیزه ای نیز شما را Push نمیکند. رساندن یک نفر از یک نقطه ی شهر به نقطه ی دیگر ، وقتی تنها 80 دلار به شما جایزه داده میشود و یا گرفتن پول ِ دزدیده شده ی خانمی که تنها با گفتن ِ "You're such a gentleman" شما را بدرقه میکند نمیتواند انگیزه ای کافی برای انجام چنین ماموریت هایی فراهم آورد. البته در این میان شاید به استثناء هایی هم بربخورید و یا رساندن ِ یک مسافر بخاطر صحبت هایش دلپذیر باشد ، ولی در کل ، خالی از لطف است و به نظر من برای پر کردن ِ این همه "خالی بودن" ِ بازیست.

بازی با سرمایه

وقتی ملکی خریداری میشود ، سوددهی ِ آن نسبت به هزینه ای که برایش پرداخت شده پایین است. غیر از گاراژ ها ، چندان فایده ای در دیگر املاک وجود ندارد. مثلا" یک Hanger هواپیما وجود دارد که میتواند توسط Trevor خریداری شود ، اما به نسبت قیمتی که دارد ، بازگشت سرمایه به قدری کند و با زحمت صورت میگیرد ( با بردن ِ بار توسط هواپیما بوسیله ی Trevor ) که عملا" پول ِ شما سوخت میشود. از طرفی استفاده از بورس تنها برای یک نفر از این سه نفر جای مانور دارد و میتواند بخاطر شرایطی که در بازی برایش فراهم میشود ، از بالا و پایین شدن ِ ارزش سهام بهره ببرد ، در صورتی که این کمی ناعادلانه است.

دیالوگ های شاهکار

حرفی در این قسمت باقی نمیماند. من با یک سیاهپوست صحبت میکردم و واقعا" از یک دیالوگ طولانی که بین Lamar و Franklin صورت گرفته بود به وجد آمده بود. او میگفت من هر روز این کلمات را میشنوم ولی این ترکیب ِ کلمات و جملات در ساختار دیالوگ های راک استار ، کلام را چنان جذاب میکند که جایی برای صحبت باقی نمیگذارد. به شخصه در دیالوگ هایی که در خانواده ی مایکل رد و بدل میشد - چه در ایمیل و تکست ، چه در گفتگوی مستقیم - وضعیت ِ به فنا رفته ی یک خانواده را میدیدم که به زیبایی ، با تمام سختی ها ، بخاطر کمترین میزان ِ علاقه ، باز خانواده است. مایکل از همه با تجربه تر است ولی نمیتواند خوب از کلمات استفاده کند ، راحت نیست. فرانکلین اما از طرفی بخاطر محیطی که در آن بزرگ شده، قدرت کلامی بالاتری دارد. Trevor هم به عنوان یک سایکو ، هر چیزی میگوید ولی هر سه ی این شخصیت ها ، عالی هستند و این زمانی جذابتر میشود که میبینید شخصیت های غیر اصلی نیز به این خوبی پردازش شده اند ...

دزدی ها ، به آسانی ِ آب خوردن ... حتی بزرگترینشان!

بله واقعا" شاید در بعضی دزدی ها حتی Mission Failed را هم ندیدم. در صورتی که در GTA IV کارم چنان سخت بود که به زدن ِ رمز منتهی میشد، شاید بزرگتر شده ام، درکم بالاتر رفته و یا تجربه ام بیشتر شده ولی آن موقع سخت بود. اما در اینجا نه ... حتی برای "دزدی ِ بزرگ" یا "The Big Score" ، هیچ خبری از استرس نبود. همه چیز آسان بود ... حتی تعقیب و گریز ها . همه چیز Smooth پیش میرفت. نگرانی وجود نداشت و آدرنالین از اینکه "الانه که بمیرم" ترشح نمیشد. به جرات میتوانم بگویم سخت ترین کار بازی Landing های چتر نجات و هواپیماها و هلیکوپتر ها بود. دزدی از یک کشتی سازمان نظامی خصوصی ، به راحتی آب خوردن بود ... تصورش را بکنید که اینکار چقدر میتوانست سخت باشد و در عین حال در این سختی ِ بالا ، هیجان را تجربه کرد. اما نشد ...
    نکته ی بغرنج باز هم گرد ِ آسانی ِ بازی میچرخد. بازی به شما پیشنهاد میدهد که چه زمانی کاراکتر را سوئیچ کنید. هیجان ِ این مسئله در چیست ؟ بهتر نبود ندانیم که چه زمانی باید سوئیچ کنیم تا تجربه ی بهتری داشته باشیم ؟

نیش ِ آخر این نسل، بر تنه ی بهترین ِ این نسل

برای اینکه بدانید چه میگویم ، بازی را روی مانیتور انجام دهید و قبل از آن روی همان مانیتور ِ PCـتان یک بازی با کیفیت 1080p انجام داده باشید تا GTA V برایتان زهر شود. تراکم پیکسل ها در مانیتور 1080p که 27 اینچ است را نمیتوان با تلوزیون فول اچ دی 46 اینچ مقایسه کرد. مثل ِ رج ِ یکسان یک فرش بزرگ و یک فرش کوچک ... و اینجاست که متوجه میشوید در این تراکم بالا ، چه چیزهایی از دست رفته است و تنها مقصر ، نسلیست که با آن خداحافظی میکنیم.

سیستم ذخیره ی اتومبیل ها ، خوب یا بد ؟

800 هزار دلار هزینه ی اتومبیلی کرده اید که 200 هزارتای دیگر برای تیونینگش پرداختید. با این اتومبیل به محلی میروید و از شما خواسته میشود با یک اتومبیل دیگر کاری انجام دهید. اتومبیل خریداری شده تان را دیگر نخواهید دید. 1 میلیون تومان از کفتان رفته است. خیلی ها بر این عقیده اند که نباید انتظار داشت وقتی اتومبیلی را در خیابان رها میکنیم ، به گاراژ بازگردد. ولی مگر این خواست ِ ما بوده است که از بازیباز خواسته میشود اتومبیل 1 میلیون دلاریش را رها کند و با یک وسیله ی دیگر ماموریت انجام دهد.

صداگذاری ِ استثنایی

وقتی Lamar به آن زیبایی حرف میزند ، چه انتظاری از سه هنر پیشه ی اصلی دارید... فکر میکنم انتخاب این صداپیشگان ، چقدر سخت است. چه شخصیت های جالبی باید باشند. من صداگذاری ِ Mass Effect را میپسندیدم. اما این .... دنیایی دیگر است!

یادآوری های دلنشین

Grove Street و CJ شاید در راس ِ این یاد آوری ها باشد. آن کوچه ی بن بست ِ دایره ای! اما اشاره به حضور ِ یک فرد که در لیبرتی سیتی بوده و اروپایی ِ شرقی بوده و Went quiet شده است ، هم جالب است و خاطره ی نیکو بلیک را زنده میکند. البته یکی از دوستان ِ قدیمیمان هم که در IV بود (Packie McReary) هم به عنوان Crew Member حضور خواهد داشت.

اما ...

همه ی این حرفها که از نگاه انتقادی به بازی زده شده بود نمیتواند زیبایی بازی را بگیرد. بازی برای من دلنشین بود ... اما میتوانست بهتر باشد. چون همانطور که گفتم ، بزرگترین ایرادش ، استفاده نکردن از پتانسیل یک شاهکار است.
    Last edited by manuelcalavera; 23-09-2013 at 15:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض Gameplay scene

همونطور که قول داده بودم امروز با یکسری عکس برگشتم

فرانکلین یا یک کت مخملی
    از این دست لباسای شکیل توی بازی زیاده. 4-5 تا فروشگاه با اسم های مختلف در سراتاسر شهر بوتیک زدن و کلا 10-12 تا فروشگاه لباس توی سان سانتوس وجود داره که هر کدوم زیبایی و طبیعتا قیمت های متفاوت دارند
    لباسا و کت های با کلاس فقط توی بالاشهر پیدا میشه سه تا بوتیک هستن که لباسای گرون میفروشن ولی خب بعضی موقع ها خیلی به قیمتش میرزه ولی گاهی اوقات میبینی یک تی شرت ساده که توی جنوب شهر 50 دلار قیمت داشته اینجا 550 دلاره!

.
    .
    .
    .

این ماشین مخصوص فرانکلین
    فرانکلین یک ماشین داره که همینه و یک موتور سنگین سبز رنگ (البته خیلی راحت میشه رفت los antos customs و ماشین رو زیبا و قدرمندتر کرد

.
    .
    .
    .

آسمان زیبای شهر لس سانتوس در یک روز ابری
    این عکس رو در شب روزی گرفتم که خیلی هوا طوفانی و ابری بود.
    گاهی اوقات در بازی V نماهایی میبینید که خیره به تلویزیون خواهید شد

.
    .
    .
    .

اینم یک نمونه دیگه از ماشین های خاص بازی هستش
    خیلی کم پیدا میشن و فقط توی شمال شهر وجود دارند
    درضمن این منطقه که توی عکس میبینید بهترین منطقه برای شکار انواع حیواناته و خیلی هم زیباست

.
    .
    .
    .

ترور منتظر رسیدن یک تلکابین برای سفر به بلندتر قله ی این شهر عظیم

.
    .
    .
    .

ترور آماده برای ترشح اندرنالین! (البته فکر کنم معقوله اندرنالین برای این بشر روانی معنی نداره!!!)
    میشه با خرید یا پیدا کردن یک چتر نجات در بالای قله ها یک صحنه حسابی زیبا رو رقم زد

.
    .
    .
    .

بر فراز آسمان لس سانتوس

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

مطلب کوتاهی که مینویسم حاصل تجربه ی من از اتمام این بازیست. حاوی هیچ گونه اسپویلری نخواهد بود و در انجام بازی خللی ایجاد نمیکند و صرفا" جهت ابراز آنچه که از بازی به من منتقل شد خواهد بود ، پس این مطلب شخصی را به حساب نقد و یا ریویو نگذارید.

فرصت های از دست رفته

شهر لوس سانتوس و حومه اش ....................
    ممنون از نقدت ولی در همین نوشته هایت هم یک سری اسپویلر پیدا شد
    Last edited by neon_91; 23-09-2013 at 14:54.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از نقدت ولی در همین نوشته هایت هم یک سری اسپویلر پیدا شد
    کووووو ؟ کجاس ؟؟

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

محتوای مخفی: موارد 
    1-اشاره به حضور ِ یک فرد که در لیبرتی سیتی بوده و اروپایی ِ شرقی بوده و Went quiet شده است ، هم جالب است و خاطره ی نیکو بلیک را زنده میکند. البته یکی از دوستان ِ قدیمیمان هم که در IV بود (Packie McReary) هم به عنوان Crew Member حضور خواهد داشت. 2- بخش های مهم موجود در نقشه ی بازی مثل 'زندان' و یا 'کمپ نظامی' که هر دو پتانسیل بالایی برای انجام ماموریت دارند به کل در این بازی استفاده ای ندارند. 3-دزدی از یک کشتی سازمان نظامی خصوصی ، به راحتی آب خوردن بود ... تصورش را بکنید که اینکار چقدر میتوانست سخت باشد و در عین حال در این سختی ِ بالا ، هیجان را تجربه کرد. اما نشد ...
    البته مورد دوم رو بعدا زیر اسپویل گذاشتی یعنی رنگشو عوض کردی قبلا اینجوری نبود
    Last edited by neon_91; 23-09-2013 at 16:42.

6. 2 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خواهشا یکی بگه چرا انقدر این بازی مشکل داره؟ تو اهواز اصلا برنر مکس گیر نمیاد اولین بار رفت تو بازی دفعه دوم فقط رو لودینگ گیر میکنه رفتم عوض کردم خواستم دوباره نصب کنم دی وی دی ۱ وسط نصب یدفه میوایسه رو ۱۹۴۴ دیگه اعصاب نموند برام بخدا ترو خدا هرکی هر کمکی میتونه بکنه چون خیلیا این مشکله منو دارن ...

8. این کاربر از adook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آرکید هستش ... یعنی ---> هارد نداره
    حالا من هارد ندارم بخوام آهنگ بذارم پخش شه مثل شما ... باید رو یه فلش دیگه یه آهنگ بذارم اونم وصل کنم ؟ :|
    راستی فلش رو جلوی ایکس باکس وصل میکنم مشکلی که نیست؟ یعنی پشتش وصل کنم فرق داره یا نه ؟
    توی فلش یه اهنگ بریز و پخش کن بعد cd 2 بازی رو از فلش اجرا کن ببین میشه
    هر جا سوراخ usb داره وصل کن مشکلی نیست

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهشا یکی بگه چرا انقدر این بازی مشکل داره؟ تو اهواز اصلا برنر مکس گیر نمیاد اولین بار رفت تو بازی دفعه دوم فقط رو لودینگ گیر میکنه رفتم عوض کردم خواستم دوباره نصب کنم دی وی دی ۱ وسط نصب یدفه میوایسه رو ۱۹۴۴ دیگه اعصاب نموند برام بخدا ترو خدا هرکی هر کمکی میتونه بکنه چون خیلیا این مشکله منو دارن ...
    از دیروز یه ورژن جدید اومده که این مشکلو نداره ببر عوض کن
    لازم نیست برنر مکس باشه فقط اول CD2 تو هارد نصب کن و قبل از اجرای بازی از تو هارد یه اهنگ پخش کن و بازی رو اجرا کن هر وقت رفتی تو بازی اهنگو pause کن

11. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محتوای مخفی: موارد 
    1-اشاره به حضور ِ یک فرد که در لیبرتی سیتی بوده و اروپایی ِ شرقی بوده و Went quiet شده است ، هم جالب است و خاطره ی نیکو بلیک را زنده میکند. البته یکی از دوستان ِ قدیمیمان هم که در IV بود (Packie McReary) هم به عنوان Crew Member حضور خواهد داشت. 2- بخش های مهم موجود در نقشه ی بازی مثل 'زندان' و یا 'کمپ نظامی' که هر دو پتانسیل بالایی برای انجام ماموریت دارند به کل در این بازی استفاده ای ندارند. 3-دزدی از یک کشتی سازمان نظامی خصوصی ، به راحتی آب خوردن بود ... تصورش را بکنید که اینکار چقدر میتوانست سخت باشد و در عین حال در این سختی ِ بالا ، هیجان را تجربه کرد. اما نشد ...
    البته مورد دوم رو بعدا زیر اسپویل گذاشتی یعنی رنگشو عوض کردی قبلا اینجوری نبود

غیر از مورد دوم که تصحیح شد، بقیه شون رو اسپویلر نمیدونم. اینطوری شما ریویوی سایتها رو هم نباید بخونی.

13. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

@ پارسا :
    اگه بخوای به بازی امتیاز بدی،چند میدی؟! :d
    +
    در مورد دزدی ها باهات موافقم آسون هستن ولی هیجانی که به آدم منتقل میکنن خیلی عالیه فقط کافیه اعضای crewـت رو ادمای مزخرف بی تجربه بزاری تا کل ماموریت خراب بشه و کلی هیجان اضافه بهت وارد بشه
    منم خیلی دوست داشتم یه ماموریت توی زندان داشته باشیم،(مثلا یه هکری،gun manـی چیزی رو از زندان فراری بدیم تا بهمون کمک کنه)،پایگاه نظامی هم به نظرم همون بهتره که براش ماموریت نذاشتن......
    +
    پارسا برو دنبال easter egg های بازی،مخصوصا mount chiliad رو برو ببین میتونی ببینی توش چه خبره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •