داداش گلم تلویزیون خوبی من خودم 32EX500 دارم با تنظیمات حرفه ای میتونی یه کیفیت عالی ازش بگیری ولی اگه امکانش هست که V20 بگیری خیلی عالیتر میشه
داداش گلم تلویزیون خوبی من خودم 32EX500 دارم با تنظیمات حرفه ای میتونی یه کیفیت عالی ازش بگیری ولی اگه امکانش هست که V20 بگیری خیلی عالیتر میشه
من میخوام v20 بخرم .
چند سوال :
1. کشور سازنده ؟
2. گارانتی ؟
3. فقط رنگ نقره ای داره ؟
4. تو خریدش باید به چه چیزایی دقت کنم ؟
5. --- داره خودش یا نه ؟
ممنون
ممنون از توجه دوستان.
فاصله تلویزیون با بیننده به طور معمول حدود 7 متر میشه.
اما به طور میانگین 3.5 تا 4 متر
خيلي ممنون ميشه بگيد چه تنظيماتي بهش دادي مثلا ..چي بوده چي شده ؟؟؟
من اگر ex710 بگيرم خوب خيلي از ex500 در حالت عالي بهتر خواهد بود چه برسه بهش تنظيمات هم بدم...نميدونم والا..هر چي شما بگيد...با 1300 کجا v20 ميدن ما هم بخريم...البته پول پست هم کم بگيره تا شهر بيرجند...؟؟؟
داداش گلم با تنظیمات میتونی مثلا مشکی عمیق خیلی بالا ببری و لذت ببری
اگه تهران فامیل داری بگو بیاد تهران با 60 تا 100 کرایه بعد با اتوبوس بیاد بیرجند آخرش فکر نکنم 150 بیشتر شه ولی ارزش داره
بچه ها طبق آخرین خبرهای من V30 تو بانه موجوده کسی اطلاعاتی داره ؟
ممنونم ..نه والا اشنا ندارم..اگه داشتمم بهش همچين زحمتي رو نميدادم..هر که طاووس خواهد جر هندوستان کشد..
ما به همون ex710 و 6960 راضي هستيم..
سری EX701 خیلی خوبه پشیمون نمیشی بخری انشاالله خریدی با یه تنظیم حرفه ای میزنی تو پوز V20 ولی یه زنگ بزن بانه ببین چقدر هزینه می گیرن تا بیرجند شاید خیلی نباشه
بچه ها یه زحمت کسی عکس کارتونه V30 داره بی زحمت بذاره لازم دارم شدید
به سلامتی اگه یه سر به پست های قبل بزنی اطلاعات خوبی میتونی به دست بیاری
1. بستگی داره چه مدلی بخوای مثلا سری S مال سنگاپوره یا سری R مال ایران که میگن تو ژاپن مونتاژ میشه که بعید میدونم
2. فقط سری R گارانتی داره
3. مشکی هم داره
4. اگه سری R بگیری که هیچ فقط مطمئن شو دستگاه دست دوم نباشه ولی اگه میخوای از بانه خرید کنی به همه چیز مخصوصا پیکسل که نسوخته باشه
5. سری R نداره چون برای ایران ساخته میشه ولی سری S داره که فدای گارانتی میشه
برای اطلاعات بیشتر به پست های قبلی یه سری بزن
از دوستان عزیزی که v20 دارند خواهش می کنم رک و راست خیال ما رو بابت این مسائل راحت کنند :
- قضیه جا موندن سایه رو تصویر
- صدای فن
- برایتنس نه چندان زیاد ( البته قبول دارم که تو پلاسماها از همه بهتره ولی از LED برایتنسش پایینتره )
- واینکه بالاخره دوام پلاسماها بیشتره یا LEDها ؟
من تا وسط هفته آینده حتما باید یکی از این سه تا رو بگیرم :
شارپ کواترون "40 _ سونی "NX700 40 _ پاناسونیک "V20 42
این شارپ رو که انگار هیچکس نرفته دنبالش که در موردش نظری نیست، سونی هم که هر کی گرفته کاملا نظرش مثبته، پاناسونیک هم که ترکونده ولی این سه موردی که ذکر کردم آدم رو تو شک میندازه!
مصرف : تقریبا روزی 10 ساعت _ فضای محیط : تقریبا 30 - 35 متر مربعی شکل، نورگیر : کاملا روشن .
Last edited by abcdwxyz; 25-02-2011 at 00:21.
من فعلا ندارم ولی
جا موندن تصویر خیلی کم پیش میاد نهایتش تو میخوای 3 ساعت یه کانالو ببینی اولا اکثر کانالها لوگوی متحرک دارن مثل کانال پنج خودمون یا اگرم نباشه پیام بازرگانی که هست مثل کانالهای ایران و کانالهای در پیت ایرانی تو ماهواره
صدای فن اگه مدلی که میگیری داشته باشه خیلی کمه تا حدی که با دقت زیاد و فاصله ی نزدیک شنیده میشه
داداش گل اگرم برایتنسش بیشتر باشه حاضری مشکی عمیق و رنگ طبیعی تر پلاسما رو فدای برایتنس بیشتر کنی؟
واسه جاهای روشن همه ی سیستم ها دارای فیلتر هستن ولی فکر کنم LED یه کم بهتره
عمر پلاسما بیشتره (ساعت کار بدون افت کیفیت)
در کل با این فاصله که گفتی به نظر من 50" بگیر ولی پلاسما بگیر که پشیمون نشی
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)