تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 197 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

منصور ابراهیم زاده بیاد خودش بکشه سهمیه آسیا برامون بگیره توی ذوب اهن که همیشه سر بازیهای حساس گند زد اون از نایب قهرمانی لیگ که توی اهواز نتونست تو شرایط حساس خودش نشون بده یک مساوی از فولاد بگیره قهرمانی لیگ از دست داد جام باشگاهای اسیا هم تو فینال بازم مثل همیشه چیزی جز دومی نتونست عاید خودش و تیمش بشه فقط یک جام حذفی با ذوب اهن گرفت که اونم کار شاقی نیست- میشه گفت هکتور کوپر فوتبال ایرانه

2. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

12 شعر گروه رستاک برای علی کریمی

کجا می ری اینجا مگه خونه نیست ؟
    داری خونه تو قرض می دی به کی ؟
    ببین صـــد هــــــزار آرزو ابـر شد
    که بارون بگیره رو اشکِ یکی
    نبینن غریبی شو نا محرما
    نفهمه کسی بغضِ مردونه شو
    یه عاشق مثِ تو ، تو این حال و روز
    چجوری رها می کنه خونه شو
    یکی که حضورش مثِ مرهمه
    یکی که شبیه رقـیباش نیست
    یه ملت هوادارِ احساسشن
    کسی فکرِ جادوی پاهاش نیست
    داری می ری دنیات و پیدا کنی ؟
    یه دنیا رو اینجا کشوندی خودت
    به عشق تو از هرکجا اومدن
    نذار باخبر شن نموندی خودت
    به حالِ پسر بچه ای فکر کن
    که اسطوره ی داستانش تویی
    چجوری خداحافظی می کنی
    با مِــیدونی که قهرمانش تویی ...

رســـتاک / Rastaak

4. 3 کاربر از Eblis 2012-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rhbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

حداقل گزینه قابل اعتمادی میتونه باشه نسبت به ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوست نداشتم تا چند وقت اینجا پست بدم ولی نمیشه...
    با این حال که از دست یحیی ناراحاتم به خاطر بازی ندادن به مهدی از اول بازی و حتی بازی های بیشتر ولی بهش حق میدم چون اون مربی تیمه و جوابگو...
    شما اگر شرایط بازی فینال رو در نظر بگیرید شما هم شاید به یحیی حق بدید که در بد وضعیتی گرفتار بوده.ذهنش چه قبل از بازی و چه در حین بازی کاملا ازاد نبوده که بتونه درست تصمیم بگیره و مصدومیت و قهر بازیکنها شد مزید بر علت برای نتیجه نگرفتن.
    و گرنه همین تیم بدون فشار اون بازی خوب رو جلوی سپاهان توی لیگ انجام داد ....
    اگر از فینال بگذریم شما اگر یه محاسبه سر انگشتی از بازی های نیم فصل دوم پرسپولیس انجام بدید متوجه میشید که بدون در نظر گرفتن بازی اخرمون با تراکتور سازی تا الان 29 امتیاز گرفتیم و اگر فرض بر بردن تراکتور هم بزاریم میشه 32.اگر همین وضعیت رو هم نیم فصل اول هم داشتیم الان 64 امتیازی بودیم و تیم دوم یا سوم.
    اینها در شرایطی هست که چند بازی نیم فصل دومم رو به خاطر جام حذفی فدا کردیم و چند بازی رو هم به خاطر بی انگیزگی از دست دادیم و از مسائل داوری دیگه حرف نمیزنم...
    شما به اینها این نکات رو هم اضافه کنید که یحیی با تیمی کار کرد که خودش نبسته بود و تا حدودی هم بد بسته شده بود و از طرف دیگه تیم بیماری رو دست گرفت که از لحاظ روحی خیلی دچار مشکل بود...
    همه اینها را گفتم که بگم همین یحیی به نظرم بهترین گزینه برای مربی گری تیم هست و با قدرت رویانیان در خرید بازیکنها تیم خوبی رو میتونه توی فصل بعد حاظر کنه.

7. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوست نداشتم تا چند وقت اینجا پست بدم ولی نمیشه...
    با این حال که از دست یحیی ناراحاتم به خاطر بازی ندادن به مهدی از اول بازی و حتی بازی های بیشتر ولی بهش حق میدم چون اون مربی تیمه و جوابگو...
    شما اگر شرایط بازی فینال رو در نظر بگیرید شما هم شاید به یحیی حق بدید که در بد وضعیتی گرفتار بوده.ذهنش چه قبل از بازی و چه در حین بازی کاملا ازاد نبوده که بتونه درست تصمیم بگیره و مصدومیت و قهر بازیکنها شد مزید بر علت برای نتیجه نگرفتن.
    و گرنه همین تیم بدون فشار اون بازی خوب رو جلوی سپاهان توی لیگ انجام داد ....
    اگر از فینال بگذریم شما اگر یه محاسبه سر انگشتی از بازی های نیم فصل دوم پرسپولیس انجام بدید متوجه میشید که بدون در نظر گرفتن بازی اخرمون با تراکتور سازی تا الان 29 امتیاز گرفتیم و اگر فرض بر بردن تراکتور هم بزاریم میشه 32.اگر همین وضعیت رو هم نیم فصل اول هم داشتیم الان 64 امتیازی بودیم و تیم دوم یا سوم.
    اینها در شرایطی هست که چند بازی نیم فصل دومم رو به خاطر جام حذفی فدا کردیم و چند بازی رو هم به خاطر بی انگیزگی از دست دادیم و از مسائل داوری دیگه حرف نمیزنم...
    شما به اینها این نکات رو هم اضافه کنید که یحیی با تیمی کار کرد که خودش نبسته بود و تا حدودی هم بد بسته شده بود و از طرف دیگه تیم بیماری رو دست گرفت که از لحاظ روحی خیلی دچار مشکل بود...
    همه اینها را گفتم که بگم همین یحیی به نظرم بهترین گزینه برای مربی گری تیم هست و با قدرت رویانیان در خرید بازیکنها تیم خوبی رو میتونه توی فصل بعد حاظر کنه.
    به دربی 74 نگاه بندازی کل حق رو از همه حتی هوادارایی که دقیقه 70 پا میشن برن و اسمشون فقط هواداره میگیری !!! کل فصل سایه پرسپولیسم نبودیم . ناداوری و اشتباه همیشه برامون و برا باقی تیما بوده . باختن وقتی مهم نیست که قشنگ بازی کرده باشیم . اونم با اونهمه اسمی ! توی بازیهایی هم که شش تایی کردیم تیمارو بازم سایه تیممون هم نبودیم.بی برنامگی مال یه فصل دو فصل نیست . ولی دردش وقتیه که سر اشتباهات پافشاری کنیم . مهدی تو دربی 74 نیمه دوم وقتی اومد تیم بار هجومی قابل توجه ی پیدا کرد . یحیی یه نیم فصل زمان داشت تا به منتقداش بگه : من تعویض و بازی خونی بلدم !!! تعویض فقط این نیست که یکی رو در بیاریم یکی بره توی زمین !! تعویضای دنیزلی هر سه تاش توی دربی 74 جواب داد ولی توی یه نیم فصل یه بازی سراغ نداریم که همچین تعویضایی رو توی شرایط حساس سرمربی کرده باشه و تیم جواب گرفته باشه . روند تاکتیکی تیم هم که توی اکثر بازیایی که کریمی نبود و نوری بود قابل درک نبود که چه هدفی داریم ! حرفات رو خودت جواب میدی : کسی که نمیتونه توی شرایط خاص تصمیم درست بگیره . بازیکنای ضعیفش رو میبینه ولی قدرت تجزیه تحلیل تعویضشون رو نداره . یه فصل دیگه رو میخوای بدیم دستش ؟؟؟

ما بهترین بازیکن و بی حاشیه ترین بازیکن فورواردمون رو دادیم جاش انصاریفر گرفتیم.از اونورم حقیقی و .... اینهمه میلیارد خرج شد چی شد تهش؟؟ بریز بپاش مث سردار دوست داریا !!!! یه بار برا همیشه چند بازیکن مورد نیاز باید خریداری بشه و یه ترکیب ثابت توی ترکیب و سرمربی باید باشه تا تیم مشکلش حل شه

9. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به دربی 74 نگاه بندازی کل حق رو از همه حتی هوادارایی که دقیقه 70 پا میشن برن و اسمشون فقط هواداره میگیری !!! کل فصل سایه پرسپولیسم نبودیم . ناداوری و اشتباه همیشه برامون و برا باقی تیما بوده . باختن وقتی مهم نیست که قشنگ بازی کرده باشیم . اونم با اونهمه اسمی ! توی بازیهایی هم که شش تایی کردیم تیمارو بازم سایه تیممون هم نبودیم.بی برنامگی مال یه فصل دو فصل نیست . ولی دردش وقتیه که سر اشتباهات پافشاری کنیم . مهدی تو دربی 74 نیمه دوم وقتی اومد تیم بار هجومی قابل توجه ی پیدا کرد . یحیی یه نیم فصل زمان داشت تا به منتقداش بگه : من تعویض و بازی خونی بلدم !!! تعویض فقط این نیست که یکی رو در بیاریم یکی بره توی زمین !! تعویضای دنیزلی هر سه تاش توی دربی 74 جواب داد ولی توی یه نیم فصل یه بازی سراغ نداریم که همچین تعویضایی رو توی شرایط حساس سرمربی کرده باشه و تیم جواب گرفته باشه . روند تاکتیکی تیم هم که توی اکثر بازیایی که کریمی نبود و نوری بود قابل درک نبود که چه هدفی داریم ! حرفات رو خودت جواب میدی : کسی که نمیتونه توی شرایط خاص تصمیم درست بگیره . بازیکنای ضعیفش رو میبینه ولی قدرت تجزیه تحلیل تعویضشون رو نداره . یه فصل دیگه رو میخوای بدیم دستش ؟؟؟

ما بهترین بازیکن و بی حاشیه ترین بازیکن فورواردمون رو دادیم جاش انصاریفر گرفتیم.از اونورم حقیقی و .... اینهمه میلیارد خرج شد چی شد تهش؟؟ بریز بپاش مث سردار دوست داریا !!!! یه بار برا همیشه چند بازیکن مورد نیاز باید خریداری بشه و یه ترکیب ثابت توی ترکیب و سرمربی باید باشه تا تیم مشکلش حل شه
    با شما موافق نیستم
    بله قبول دارم کل فصل سایه ای از پرسپولیس نبودیم ولی باید ببینیم چرا؟ دوست نداشتم ریز بشم ولی من علتش رو توی یک نکته میبینم و اون نبود یه بازیساز هست.
    نوری که خیلی با روزهای اوجش فاصله داره و بازیش بگیر نگیر داره و از اون طرف کریمی هم بازیکنی هست که دیگه سن و سالش رفته بالا و تا یه جا جواب میده.شما اگر یه نگاهی به بازیش بندازی میبینی چقدر پاس اشتباه میده و در بعضی مواقع که باید پاس بده توپ رو بی خودی نگه میداره.این علی کریمی اون علی کریمی گذشته نیست.ولی چیزی که امثال کریمی ها و مهدوی کیا ها دارن رو هر بازیکن پرسپولیس نداره و اون غیرته که خیلی جا ها کمک تیم بوده (نمونه اینها همون دربی 74 که مثال زدید )ولی همیشه نمیشه با غیرت بازی رو برد.چیزهای دیگه هم لازمه

من احساس میکنم نظر شما در مورد رویانیان چیزی جدا از مسائل فوتبالی هست.بله قبول دارم که تجربه مدیریت در فوتبال رو نداره ولی در همین مدتی که توی پرسپولیس بوده خیلی موفقیتهایی کسب کرده.
    وقتی که تیم مربی نداشت به خاطر اینکه توی بازار عقب نیفته دست روی هر بازیکنی که گذاشت خریدش.ولی نمی دونم چرا همه نیمه خالی لیوان و میبینن.خط دفاع پارسال کجا و خط دفاع امسال کجاخط دفاعی جمع کرد که ارزوی هر تیمی بود ولی وقتی ژوزه نتونست تیم رو جمع کنه ماهینی ذوب تبدیل شد به ماهینی که پاس گل میده به تیم حریف.نیم فصل هم که همه ما و مربی تشخیص دادن مشکل دارن توی هافبک دفاعی حقیقی رو گرفت که بازیکن خوبی هست.زاید رو هم که ژوزه ردش کرد.مقصر رویانیان نبود.

ولی امسال اگر یحیی بمونه با توجه به شناختی که نسبت به تیم داره و خریدهایی که این روزها شایعاتش پیچیده تیم خوبی جمع خواهد شد

بله قبول دارم که مهدی باید بیشتر از اینها بازی میکرد.توی پست قبلیم هم گفتم.ولی باز مربی هست که تصمیم میگیره.ولی وقتی من میگم تحت فشار منظورم شرایط غیر عادی هست که خیلی کم پیش میاد چنین چیزهایی پیش بیاد و دست مربی برای تعویض بسته باشه.توی یکی از خبرها خوندم که یکی از مربی ها تیم گفته بود تعویض سوم ما اوردن نورمحمدی برای مستحکم کردن دفاع بوده(کاری ندارم تعویض درستی بوده یا نه) ولی این نشون میده یحیی از اول بازی داشته به این فکر میکرده که بازی رو به یه جایی برسونه که بتونه مهدی رو بیاره تو ولی این موقعیت با خوردن گل اول نیمه دوم و تعویض انصاری فرد از بین رفت.
    دارید در مورد تعویضهای یحیی بی انصافی میکنید.حتما بوده تعویضهایی که جواب دادن.اگر اشتباه نکنم بازی با داماش توی جام حذفی و اوردن نوری.
    وقتی ما به شرایط تیم اگاه نیستیم درست نیست نظر دادن.باز نمونه اش تعویض انصاری فرد که همه شاکی بودن و فکر میکردن یحیی اشتباه کرده ولی داستان چیزه دیگه ای بوده که ما خبر نداشتیم
    باز اگر بگردیم و حافظه خوبی داشته باشیم نمونه موفق دیگه ای پیدا میکنیم همنجوری که نمونه ناموفق هم خواهیم یافت

البته باز حرف دارم ولی فکر کنم بیشتر از این سر دوستان رو درد نیارم.و شاید در ادامه بگم
    Last edited by aluminum; 10-05-2013 at 00:16.

11. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Endsir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

گل محمدی علت استعفای خود را فاش کرد: حمله ناجوانمردانه کمیته فنی

سرمربی پرسپولیس پس از آنکه در جریان حرفهای اعضای کمیته فنی قرار گرفته از سمت خود کنار رفته است
    سایت گل – یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس در مصاحبه ای کوتاه با برنامه ورزش و مردم علت استعفای خود را حرف های رودبدل شده در جلسه کمیته فنی اعلام کرد.
    به گزارش گل ، گل محمدی در این باره گفت: در جلسه کمیته فنی که بدون حضورمن برگزار شد و من مورد ناجوانمردانه ترین حمله ها قرار گرفتم. حتی آن ها در حرفهای خودشان گفته اند من در برنامه 90 گفته ام ضعیف ترین پرسپولیس تاریخ را تحویل گرفته ام که من این حرف را نزدم. حتی من شک کردم به این مسئله و به عادل فردوسی پور زنگ زدم و گفتم حرف مرا چک کند که او گفت ، صحبت من درباره پرسپولیس این بوده که این بحرانی ترین تیم شرایط تاریخ را داشته که البته حرف بیراهی نیست.
    به گفته گل محمدی از حملات دیگر کمیته فنی به او مشکلات بازیکنان و قهر آن ها در کوران مسابقات بوده که به عقیده گل محمدی این مسئله به علت نامتوارن بودن تیم در هنگام بسته شدن رخ داده است : تیم ها 7 مهاجم داشت و یک هافبک وسط و ناقص بسته شده بود . ضمنا من به خاطر تیم با بازیکن های خاطی ساختم چون فکر کردم به پرسپولیس کمک می کنند .
    او همچنین از عملکرد فنی خود دفاع کرد و گفت: اگر نیلسون در آن بازی دو گل از زاویه بسته نمی خورد اوضاع خیلی فرق می کرد.
    گل محمدی که خود را مربی ای خواند که جوان است و علاقه مند در ادامه گفت: من می توانستم در پرسپولیس بمانم اما نمی خواهم اتفاقی که قبلا برای پرسپولیس در دوره دایی و استیلی رخ داد تکرار شود.
    او با اعلام اینکه پیشنهادهایی از تیمهای دیگر لیگ برتری دارد ، تغییرات مکرر در پرسپولیس را یکی از مشکلات مهم این باشگاه عنوان کرد وگفت به عنوان نفر دوم در پرسپولیس کار نمی کند.

13. این کاربر از Endsir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

عضو کميته فني پرسپوليس از محمد مايلي کهن،‌ حميد درخشان و محمدعلي پيرواني به عنوان سه گزينه نهايي سرمربيگري اين تيم نام برد.

جلسه کميته فني پرسپوليس صبح ديروز (پنجشنبه) برگزار و پيرامون انتخاب سرمربي آينده اين تيم بررسي صورت گرفت. گزينه‌هاي مختلفي بعد از اين جلسه به عنوان جانشين گل محمدي مطرح شدند.

محمد پنجعلي، عضو کميته فني پرسپوليس که در جلسه ديروز حضور داشت در اين رابطه در گفت‌وگو با ايسنا توضيح داد: تعدادي از اسامي که مطرح شده شايعه است اما تعدادي هم در گزينه‌هاي ما قرار دارد. ما سعي مي‌کنيم سرمربي پرسپوليس را از بين پرسپوليسي‌ها انتخاب کنيم اما اگر به مشکل برخورديم به دنبال مربيان ديگر مي‌رويم. درحال حاضر اولويت‌بندي‌مان انجام شده و پرسپوليسي‌ها را در بالاي ليست قرار داده‌ايم.

وي افزود: مربي که انتخاب مي‌شود بايد از همه لحاظ مقبوليت داشته باشد و ما فاکتورهاي بسياري را بايد در نظر بگيريم، به هر حال مربيگري در پرسپوليس با تيم‌هاي ديگر تفاوت بسياري دارد. مربي بايد از نظر فني، شخصيت و غيره مورد ارزيابي دقيق کميته فني قرار گيرد.

اين عضو کميته فني پرسپوليس با تاييد نام حميد درخشان، محمدعلي پيرواني و محمد مايلي کهن به عنوان سه گزينه‌ نهايي سرمربي‌گري پرسپوليس به ايسنا گفت: همان طور که گفتم پرسپوليسي‌ها در اولويت ما هستند، همچنين مجيد جلالي يکي از گزينه‌ها است اما او پرسپوليسي نبوده و اگر نتوانيم گزينه پرسپوليسي انتخاب کنيم ممکن است سراغ او هم برويم.

پيشکسوت پرسپوليس همچنين در پاسخ به اين پرسش که آيا اعضاي کميته فني هم در بين گزينه‌هاي سرمربي‌گري وجود دارند، مطرح کرد:‌ هم از داخل کميته و هم از بيرون در بين گزينه‌هايمان هستند. البته آخرين گزينه‌مان نيز خارجي بود که او را خط زديم.

پنجعلي با اشاره به اين‌که گزينه خارجي پرسپوليس کرانچار بوده است ادامه داد: کرانچار در سپاهان هم نتيجه کاملا رضايت بخشي نداشت، سپاهان در ايران چهار گل از عرب‌ها دريافت کرد. مشکل ما مربيان خارجي نيست چون کرانچار که بزرگشان بود در فوتبال ما به موفقيت نرسيد، يا همين ژوزه که همه ديدند تيم را به چه وضعيتي انداخت. بنابراين الان تنها گزينه‌هاي داخلي را مورد بررسي قرار مي‌دهيم و تصميم نهايي روز شنبه يا يکشنبه اعلام خواهد شد.

وي در پايان در پاسخ به اين پرسش که آيا انتخاب سرمربي فقط توسط علي پروين صورت مي گيرد يا در کميته فني به شور گذاشته مي‌شود، به ايسنا گفت: اين‌که گفته شده علي پروين سرمربي را انتخاب مي‌کند صحت ندارد، رويانيان به او ماموريت داده تا تنها اسم مربي را اعلام کند اما انتخاب سرمربي در کميته فني و با مشورت همه اعضا صورت مي‌گيرد.
    -------------------------------------
    متاسفانه به نظر من هیچکدوم به درد پرسپولیس نمیخورن و در صورت انتخاب شدن یکی از اینها فصل بعد هم موفقیتی در کار نیست...
    حرف دیگه اینکه من از پنجعلی تعجب میکنم! کرانچار موفق نبود ؟! کسی که تیم سپاهان که نصف ستاره هاش رفته بودن رو دو سال پشت سر هم قهرمان کرده و اگه هم قهرمانی هاشو در نظر نگیریم بازی قشنگ سپاهان و همچنین مربیگری کرانچار گویای همه چیز هست...
    وقتی دو بار جلو افتادیم اما با تعویض های افتضاح مربی داخلیمون ! و تعویض های عالی کرانچار نتیجه مساوی شد...

Last edited by shifter; 10-05-2013 at 11:00.

15. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اخه محمد پیروانی زمانی که قطبی از ایران رفت چند مدت سرمربی موقت تیم بود چه گلی به سر تیم زد که الان بخوان تیم پرسپولیس بدن دستش با اون تیم پر مهره ای که دستش بود جونمون به لب باید میرسید تا یک بازی ببریم حمید درخشان و مایلی کهن هم که از رده خارجن نتایج درخشانشون تو لیگ معلومه مایلی کهن که نزدیک بود سایپا چند فصل قبل بندازه دسته پایینتر در خشان هم که دربارش صحبت نکنیم بهترهاگه میخوان تیم دست همچین کسایی بدن علی پروین از همه اینا بهتره که حرف پنجعلی دیگه اخرشه کرانچار موفق نبوده سپاهان با شرایط بدی که بعد از رفتن بوناچیچ داشت با اقتدار قهرمان لیگ کرد امسال هم که با بدشانسی نتونست لیگ برتر بگیره با اینکه نصف تیم سپاهان رفته بودن تیم تا هفته های اخر تو کورس نگه داشت حذفی هم که قهرمان شد بعد این سه نفر خیلی عالی هستن کرانچار بده
    Last edited by clau; 10-05-2013 at 11:28.

17. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من يه بار گفتم گلمحمدي بود و نبودش فرقي نداره البته نگفته بودم ميتونه با تعويض هايش شاهكار كنه!

درخشان پيرواني و مايلي كهن بدترين گزينه هاي ممكنه هستن!كرانچار خوبه البته چوب لاي چرخش نگذارن ولي ابراهيم زاده بهتره

مربي مقتدر ميخواد پرسپوليس!من خيلي دير رسيدم ولي از نحوه خداحافظي كريمي و مهدوي كيا دل هر فوتبالدوستي به درد مياد

19. 4 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •