یوفا هم صحت اخراج نانی رو تایید کرد.
.
.
به نظر من اخراج نداشت.چون پهلو اربلوا نشکست.اگه میشکست اخراج داشت.دنده هاش خورد نشده بودن.فقط جا استکوکش تا چند هفته میمونه بعد تازه بعد چند هفته جاش میره.پس با این حساب همون زرد حقش بود!![]()
فـدایـــــی داره!
آقا چرا دروغ بگم...؟ من خودم بعنوان یه هوادار دو آتیشۀ رئال فک نمیکردم ما در عرض 8 روز بارسا و منچستر رو با هم زمینگیــر کنیم!
نه که به اندیشۀ مورینیو و قدرت تیممون شک داشته باشم؛ نه!
اما حس میکردم ممکنه تیم از نظر بدنی کم بیاره و حداقل یکی از این سه بازی رو از دست بدیم
فقط میتونم بگم رئال به این مرد خیلی مدیونه، بخاطر احیای عظمتش!
مسلماً ما هرگز درک نمیکنیم که طی این مدت چه فشاری بهش وارد شده، اما میتونیم همگی به افتخارش لایک بزنید ....
خبر کوتاه(Good news)
کریستیانو ، آقای گل چمپیونزلیگ با هشت گل
کریستیانو با گلی که در اولدترافورد زد ، هشت گله شد تا آقای گل این دوره چمپیونزلیگ شود . بازیکن پرتغالی تا پیش از این گل ، این عنوان را با ییلماز ترکیه ای سهیم بود و حالا کریستیانو می خواهد که رکورد پارسالش که 11 گل بود را بشکند .
بازیکن مدیرایی چهار گلش را در خارج از برنابئو زده و چهار تا را در برنابئو .
او در آمستردام آرنا هت تریک کرد ور در وست فالن گل زد و به سیتی ، آژاکس و یونایتد هم در برنابئو گل زد .
ششمین فیکس شدن واران در چمپیونزلیگ
مورینیو در اولدترافورد به رافا واران اعتماد کرد . این بازیکن در دو الکلاسیکوی اخیر عملکرد درخشانی از خود ارائه داده بود و حالا گزینه ای مطمئن تر از په په در ترکیب رئال
به شمار می رود .
واران سه شنبه ششمین بازیش به عنوان یار فیکس را در چمپیونزلیگ این فصل داشت . در حقیقت به نظر می رسد که در بازیهای مهم اروپایی بازیکن فرانسوی مرد مورد اعتماد مورینیو باشد . بازیکن 19 ساله در این بازی هم عملکرد خوبی داشت هر چند که روی گل یونایتد می توانست که باهوش تر باشد .
جشن 111 سالگی رئال پس از یک هفته رویایی
رئال مادرید چهارشنبه 111 ساله شد . رقمی که پس از یک هفته رویایی بدست آمد .
رئال توانست که به فینال کوپا و مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ صعود کند و سه پیروزی شیرین در هشت روز کسب کند .
رئال در یک هفته ، سه پیروزی مهم را داشت . مادریدیسموها پس از عملکرد ضعیف در لالیگا
به بازیهای حذفی دل بسته بودند که به هدفشان رسیدند . رئال در دو بازی رفت با بارسا و منچستر در خانه 1-1 مساوی کرده بود
رئال مادرید هر سه بازی حساسش را برد .
سه شنبه گذشته بارسا را 1-3 در نیوکمپ شکست داد تا به دومین فینال کوپایش در سه سال اخیر برسد .
بارسا را با تیم ذخیره هایش در برنابئو شکست داد و در اولدترافورد نیز به پیروزی 1-2 رسید . حالا در فینال باید منتظر اتلتیکو بماند و در اروپا نیز باید فعلا منتظر قرعه کشی باشد .
مرجع اخبار رئال
(bad news)
دي ماريا از ميادين دور ميشود
آنخل دي ماريا ستاره آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد در ديدار سه شنبه شب اين تيم مقابل منچستريونايتد از ناحيه همسترينگ دچار مصدوميت شد.
به گزارش مهر، پزشکان آخرين وضعيت دي ماريا را بررسي مي کنند تا شدت مصدوميت اين بازيکن مشخص شود. دي ماريا قبل از پايان نيمه اول بازي سه شنبه شب به دليل احساس درد در پاي چپ خود از زمين خارج شد. بررسي هاي اوليه نشان مي دهد همسترينگ دي ماريا دچار پارگي جزيي شده و او مدتي را بايد دور از ميادين باشد.
رئال مادريد موفق شد در ديدار سه شنبه شب در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان با نتيجه 2 بر يک ميزبان خود منچستريونايتد را شکست دهد و به مرحله بعدي صعود کند.
ورزش3
پیراهن اول و سوم رئال در فصل بعد
هواپیمایی امارات
![]()
بدترین خبری بود که امروز خوندمپیراهن اول و سوم رئال در فصل بعد
هواپیمایی امارات![]()
رئال توروخدا نکن اینکارو![]()
fly emirates خیلی اسمش آشناست ؟!!!!!!!
رو پیراهن هیچ تیمی نبود قبلا ؟؟
یکی از قرعه های بد می تونه تیمهای ایتالیایی باشه ! و همینطور تیمهای آلمانیهیچ تیمی نموند که!؟
الان مثلا اگه والنسیا صعود کنه، قرعه خوبیه برامون
البته به هر حال تیمی که می خواد قهرمان بشه باید بتونه تیمهای بزرگ رو ببره...بالاخره نمی شه که تا فینال از زیرش در رفت ! ولی حد اقل دوست ندارم تو این دور به آلمانی ها و ایتالیایی ها بخوریم.
لینک داری از تایید یوفا؟
ویرایش:
یه خبر خوندم خیلی ناراحت شدم...ظاهرا فرگوسن قبل از بازی با رئال یه مصاحبه کرده و در مقایسه بین کریس رونالدو و رونالدوی برزیلی...رونالدوی برزیلی رو با عنوان " رونالدوی چاق" خطاب کرده! و گفته کریس رونالدو کاملتره و از این حرفا.
واقعا جای تاسف داره در مورد یکی از بهترین بازیکنهای تاریخ ( به عقیده من بهترین سنتر فوروارد تاریخ) اینطور حرف زدن ! رونالدو کسی بوده که بعد از مصدومیتهای وحشتناک دوباره به اوجش برگشته...همه می دونن که چاق شدنش در اواخر فوتبال مشکل متابولیسمی بوده و اصلا نمی فهمم چاق خطاب کردن آقای گل تمام ادوار جام جهانی چه معنی میده؟
رونالدو هم در جواب گفته به نظرش احترام می ذارم ولی من از کارهایی که در دوره فوتبالم انجام دادم راضی هستم و در دوره خودم بهترین بودم.
واقعا جای تاسف داره. فرگوسن رو یه مربی باکلاس می دونستم...ازش بدم اومد.
محتوای مخفی: متن انگلیسی خبر
لینک خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم هنوز کینه هت تریک رونالدو رو داره !
Last edited by malkemid; 07-03-2013 at 01:31.
تیم های آرسنال انگلیس - PSG فرانسه - هامبورگ آلمان - المپیاکوس یونان - میلان ایتالیا و الان هم رئال مادرید اسپانیاfly emirates خیلی اسمش آشناست ؟!!!!!!!
رو پیراهن هیچ تیمی نبود قبلا ؟؟![]()
مرحله بعدی لیگ قهرمانان 25 اسفند قرعه کشی میشه (( یعنی مرحله 1/4 نهایی ))
و بازی های رفت مرحله 1/4 نهایی هم 13 و 14 فروردین برگزار میشه و بازی های برگشت 20 و 21 فروردین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)