آزمون دیروز کلا یکم عجیب غریب بود فک کنم واسه این بود که نسبت به آزمون های قبلی یکم سطح سوالات بالاتر رفته بود![]()
آزمون دیروز کلا یکم عجیب غریب بود فک کنم واسه این بود که نسبت به آزمون های قبلی یکم سطح سوالات بالاتر رفته بود![]()
سلام
اول مباحث کتاب رو بخونید...
بعد درسنامه بعد تست.
اگر خوب درس رو مفهومی نخونده باشید در تست زنی موفق نیستید و انگیزتون پایین میاد
اگر سوال شیمی هم داشتید میتونم کمکتون کنم ...
اساتیدی مثل دادگستری، مسعودی،منتظری در برنامه های آموزشی که از تلویزیون پخش میشه فرصت برابر، گزینه جوان و... تدریس ندارن؟
ببینم برام موثره که DVD هاشون رو تهیه کنم؟
من از روی کتاب های کمکی خوب مطلب رو میگیرم ولی واقعا کند پیش میره اینجوری میترسم کلی از مباحث بمونه. یه دلیلش وسواسم در خوندنه اما دلیل دیگشم دور بودنم از درساست
میخوام ببینم تدریس باعث میشه سریعتر پیش بره؟
بعضیاشون نمونه کلیپ دارن اما دانلود برام راحت نیست
DVD های فیزیک و ریاضی مهندس مسعودی رو که حتما توصیه میکنم تهیه کنی و نگاه کنی واقعا سکوی پرتابی میشن برات توی فیزیک و ریاضی. در مورد زیست هم دکتر دادگستری بعضی شب ها توی برنامه کنکور آسان است رادیو فرهنگ ( همه شب از ساعت 12 الی 3 صبح پخش میشه) گاهی تدریس میکنن. کلا توصیه میکنم اگه خیلی وسواس داری و حتما دلت میخواد یه بار یه نفر درس رو بهت کامل بگه بعد بری سراغ کتاب؛ فقط در این صورت DVD های دادگستری رو تهیه کنی. در غیر این صورت اگه از روی کتاب های مختلف میتونی مطالب رو بفهمی خیلی نیاز به دادگستری نیست.
من کل DVD های اکبری و دادگستری و منتظری و مسعودی و احمدی و بازرگانی و ... رو دارم و همینطور کتابهاشون رو. بهت توصیه میکنم حتما فیزیک مسعودی رو تماشا کنی و همونطور که گفتم زیست دادگستری رو فقط در صورتی که نیاز به معلم داشته باشی نگاه کن.
دقیقا ازمون قبل هم اینجور بود.
دیگه قلمچی بعضی جاها شورشو در اورده با سوالاس سختش!
تدریس قطعا سرعت آدمو در مطالعه بالا می بره
اما به نظر من متاسفانه تدریس خوبی وجود نداره
به جز شیمی بهمن بازرگانی که اونم فقط شیمی2 و پیش1 هست
اینها در هیچ رشته ای از لیسانس "موضوع" نیست و حتی دانشجویان فیزیک هم اینها رو در درس "فیزیک عمومی" و درسطح تنها کمی بالاتر از دبیرستان میخونن ، اما در کارشناسی ارشد :
در مجموعه فیزیک گرایش های لیزر/پلاسما/اپتیک
در مجموعه مهندسی برق گرایش های فتونیک/مخابرات فیبر نوری/ اپتیک و لیزر(که فقط مالک اشتر داره)
مگه مهندسی اپتیکال و لیزر لیسانس نیست؟ دیگه برا چی برای ارشد؟
ممنون
بله حتی فیزیک مهندسی ها هم لیسانس وجود دارن که توی گرایش اپتیک و لیزر همه چیز در مورد لیزر رو بررسی میکنن.
این دوستمون زیاد از رشته فیزیک توی دانشگاه اطلاع نداشت. کسی که بگه این چیزا رو توی درس فیزیک عمومی میخونن یعنی چیزی از رشته فیزیک متوجه نشده. فیزیک عمومی حتی نیروشناسی و بررسی تکانه و انرژی و ... هم سطحش بسیار بالاتر از دبیرستان هست.
کسی که کارشناسی فیزیک گرایش اتمی تموم کرده باشه در مورد لیزر خیلی چیزها میدونه در حد کارشناس فیزیک اتمی. نه کمی بیشتر از دبیرستان !
این سوال (از معارف گاج) بنظر شما هم غلط میاد جوابش؟ (یکو زده)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)