تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 468 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان . اگر اینجا کسی هست که انتی ویروسهایِ اصلیِ کاسپر رو میفروشند لطفا یه پیام خصوصی برای بنده ارسال کنند تا یک اینترنت سیکیوریتی موبایل ازشون بخرم . با تشکر

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

آخه دوست عزیز
    دلیلی، سندی، مدرکی، رفرنسی ؟
    سند میخوای بفرما
    [CODE][ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /CODE]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام
    دوستان در ویندوز7 زمانی که فایلهای آپدیت رو از یک سیستم ( از فولدر Update distribution )برداشتم تا در سیستم دیگه ای کپی کنم ولی سیستم امنیتی ویندوز7 ای اجازه رو نمیده لطفا راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ok . خوشحال شدم از مصاحبت با شما
    لطفا فقط دوستان مطلع اضهار نظر بفرمایند

5. این کاربر از ICAROOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

باسلام
    دوستان در ویندوز7 زمانی که فایلهای آپدیت رو از یک سیستم ( از فولدر Update distribution )برداشتم تا در سیستم دیگه ای کپی کنم ولی سیستم امنیتی ویندوز7 ای اجازه رو نمیده لطفا راهنمایی کنید.
    سلام:
    اینجا تاپیک کسپره نه ویندوز...در تاپیک ویندوز سوالتونو بپرسید...
    از طریق سیف مد اقدام به جایگزینی کنید...

7. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست عزیز
    به نظر من ازش استفاده نکن از روش های دیگر قند شکن استفاده کن
    آخه دوست عزیز
    دلیلی، سندی، مدرکی، رفرنسی ؟
    دوست عزیز لطفا در مواردی که خودتون شخصا اطلاعی ندارید اظهار نظر نکنید!

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ok . خوشحال شدم از مصاحبت با شما
    لطفا فقط دوستان مطلع اضهار نظر بفرمایند
    بنده خودم رو مطلع نمیدونم ولی اون برنامه رو اگر از سایت مطمئن و با گواهینامه معتبر دریافت کنید هیچ مشکل امنیتی نداره. شک نکنید. مگر اینکه برادرانِ ... مشکلی براش بوجود بیارن!

10. 3 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بنده خودم رو مطلع نمیدونم ولی اون برنامه رو اگر از سایت مطمئن و با گواهینامه معتبر دریافت کنید هیچ مشکل امنیتی نداره. شک نکنید. مگر اینکه برادرانِ ... مشکلی براش بوجود بیارن!
    ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
    نرم افزار رو که از منبع اصلی دریافت کردم و از اون لحاظ شکی ندارم اتفاقا به نظر میرسه (تا اونجایی که در ویکیپدیا خوندم) این نرم افزار ظاهرا پشتیبانان مالی معتبری هم داره اما میزان آپلودی که این نرم افزار داره برای من کاملا بحث برانگیزه (در مقایسه با قندشکنی دیگر از جمله یور فریدوم)
    به عنوان نمونه وقتی من در صفحه شخصی در ISP گزارش ریز مصرفم رو چک میکردم متوجه شدم قبلا وقتی که با یور فریدوم وبگردی میکردم و با گشودن صفحات متعدد جمعاً 100 مگ یا 50 مگ دانلود داشتم و حجم مصرف میکردم خوب طبیعتاً هنگام برقراری ارتباط با سرورهای سایتهای گوناگون حجمی هم به عنوان آپلو مصرف میشه که در آن زمان تقریبا 10 یا 15 درصد حجم دانلود بود (به عنوان نمونه برای 50 یا 100 مگ دانلود در حدود 10 یا 15 مگ بود)
    اما از زمان کوچ اجباری به فری گیت این میزان آپلود به حدود 50 یا 70 مگ رسیده که کاملا برای من سوال برانگیز شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کاسپر من به مشکل خورده و وقتی IM anti-virus رو فعالش میکنم انتی ویروس کلا غیر فعال میشه و ایکونش گوشه پایین خاکستری میشه و باید دوباره IM anti-virus رو غیر فعال کنم تا انتی ویروس فعال بشه .کسی هست بدونه مشکل کجاست؟

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
    نرم افزار رو که از منبع اصلی دریافت کردم و از اون لحاظ شکی ندارم اتفاقا به نظر میرسه (تا اونجایی که در ویکیپدیا خوندم) این نرم افزار ظاهرا پشتیبانان مالی معتبری هم داره اما میزان آپلودی که این نرم افزار داره برای من کاملا بحث برانگیزه (در مقایسه با قندشکنی دیگر از جمله یور فریدوم)
    به عنوان نمونه وقتی من در صفحه شخصی در ISP گزارش ریز مصرفم رو چک میکردم متوجه شدم قبلا وقتی که با یور فریدوم وبگردی میکردم و با گشودن صفحات متعدد جمعاً 100 مگ یا 50 مگ دانلود داشتم و حجم مصرف میکردم خوب طبیعتاً هنگام برقراری ارتباط با سرورهای سایتهای گوناگون حجمی هم به عنوان آپلو مصرف میشه که در آن زمان تقریبا 10 یا 15 درصد حجم دانلود بود (به عنوان نمونه برای 50 یا 100 مگ دانلود در حدود 10 یا 15 مگ بود)
    اما از زمان کوچ اجباری به فری گیت این میزان آپلود به حدود 50 یا 70 مگ رسیده که کاملا برای من سوال برانگیز شده
    دوست عزیز دقت کنید که قرار نیست شیوه به کار رفته در تمامی اینگونه نرم افزارها یکسان باشه. برخی از اونها دائما با سرور در ارتباط هستند و اطلاعات رد و بدل میکنند و برخی هم مثل یورفریدام اینگونه نیستند. حجم آپلود خود به خودی از چند مگ تا نهایتا 10-15 مگ در ساعت برای انواع آپلود کننده (مثل اولترا) طبیعی هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •