تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 405 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله همونیه که زیر پکیج به شیلنگ برگشت وصل شده ، باید پیچ روی اون را باز کنید ، داخلش یک صافی داره که باید اون را در بیارید و تمیزش کنید. مهمترین کار اینه که سیستم شوفاژ را کاملاً شستشو بدید که فکر نمیکنم کار خودتون باشه. باید شیلنگ رفت را از پکیج جدا کنید و به شیلنگ آب سرد وصلش کنید و شیلنگ مدار برگشت را هم از پکیج جدا کنید . حالا اگر آب سرد را باز کنید آب از لوله رفت داخل رادیاتورها میشه و از لوله برگشت خالی میشه .و هر چی اشغال و رسوبات داخل رادیاتورها باشه از شلنگ برگشت خارج میشه.
    عزیز جان این فیلتر که میگی همونیه که زیر پکیج به شیلنگ برگشت وصل شده دیگه?
    اون رو باید کامل باز کنم یا اینکه پیچ روش رو باز کنم میشه تمیزش کرد اگه آموزشی در این زمینه هست میشه لینکش رو بزارین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

نه فکر نمیکنم پمپش ضعیف شده باشه چون اگر پمپ ضعیف بود چطوریه که رادیاتورهای طبقه بالا که از شما به موتور خونه دورتره داره کار میکنه.و مطمئنم که مداار شما هوا گرفته. اگر بتونی به موتورخونه دستزسی پیدا کنی خیلی خوبه. سعی کنید برید توی موتور خونه شیر طبقات دیگر را ببندید تا تمام قدرت پمپ بیوفته روی رادیاتورهای شما مطئنن در عرض چند دقیقه رادیاتورها باید داغ بشه.در غیر اینصورت احتمال داره چیزی جلوی چرخش آب در واحد شما را گرفته باشه.
    راستی شیر وای پاس را هم چک کنید که کاملاً بسته شده باشه.
    ممنونم که جواب دادید
    موتور خونه زیر زمینه،بعد همکف وطبقه اول که خونه ماس.یعنی دوطبقه ما پارکینگ داریم
    از امسال شروع شده .سالای قبل همشون خوب بود وفقط اخری یه مقدار کم نسبت به بقیه کمتر بود اما الان اولی خیلی خوب بقیه سرد.
    موتور خونه درش قفله ومصیبت های خونه های اپارتمانی رو داره.اما خود مدیر طبقه 6 ام هستش ومیگه واسه من همشون خوبن
    حالا والا موندم چی بگم!
    تعمیرکارم اومده میگه بیاید واسه واحد شما جدا یه پمپ بزارم 400تومان.میگه پمپ موتورخونه هم ضعیفه.
    حالا نمیدونم چیکار کنم.

3. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله متاسفانه مدار شوفاژ شما نشتی پیداا کرده و باید محل نشتی را پیدا کنید. و کار دیگه ای نمشه کرد.
    سلام ما در منزل پکیج اخگر داریم مال تقریبا 10 سال پیش هست که زیرش منبع هم داره ، 2 سال قبل مشکلی پیش اومد و اون این بود که فشار هوا کم میشد و به صفر میرسید کارشناس بعد از بررسی اعلام کرد که منبع انبساط شما مشکلی نداره و احتمال زیاد جایی نشتی دارید چون نزدیک عید بود ما سیستم رو بصورت تابستانه در آوردیم و با شومینه سر کردیم ، پارسال دوباره سیستم رو زمستانه کردیم و در کمال تعجب دیدیم که مشکل حل شده و تغییر فشار نداریم خوشحال از اینکه در گیر نشتی نشدیم. ولی متاسفانه الان حدود یک ماهی هست که باز مشکل برگشته و تقریبا هر سه ساعت فشار از 1.5 به صفر می رسه من از پشت دستگاه شیر رفت و برگشت آب شوفاژ ها رو بستم و سیستم رو تابستانه کردم هیچ تغییر فشاری در سه ساعت ایجاد نشد و بعد از سه ساعت ، وقتی شیر رفت آب رو باز میکنم تغییری ایجاد نمیشه ولی بعد از بازکردن شیر برگشت دوباره فشار کم میشه !!!!! آیا باز نشتی داره؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید. ( 4 ماه پیش من شوفاژ یکه از اتاق ها رو به دلیل کوچک بودن با یک شوفاژ بزرگتر تعویض کردم)

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه فکر نمیکنم پمپش ضعیف شده باشه چون اگر پمپ ضعیف بود چطوریه که رادیاتورهای طبقه بالا که از شما به موتور خونه دورتره داره کار میکنه.و مطمئنم که مداار شما هوا گرفته. اگر بتونی به موتورخونه دستزسی پیدا کنی خیلی خوبه. سعی کنید برید توی موتور خونه شیر طبقات دیگر را ببندید تا تمام قدرت پمپ بیوفته روی رادیاتورهای شما مطئنن در عرض چند دقیقه رادیاتورها باید داغ بشه.در غیر اینصورت احتمال داره چیزی جلوی چرخش آب در واحد شما را گرفته باشه.
    راستی شیر وای پاس را هم چک کنید که کاملاً بسته شده باشه.
    شیر طبقات بیرون موتور خونه وجلوی هر واحده.به محض دست زدن همسایه ها میریزن بیرون واگه بفهمن دارم چکار میکنم
    این کارو میکنم اصلا از هرکس یکی دو دوری هم کم میکنم
    شیر بای پس چی هستش؟کجاس وبرای کل واحدها یدونس؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

راستی اینم بگم لوله کشی خونه ما بعد یکی دوسال ترکید ولوله از روی کاربردیم ایا این تاثیری در کارش ایجاد نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شیر وای پاس داخل موتورخونه و رابط بین مدار رفت و برگشت شوفاژ است.
    نه لازم نیست که برای مدت طولانی شیرهای واحد های دیگه را ببندید فقط برای امتحان نیم ساعت این کارو انجام بدید.
    شیر طبقات بیرون موتور خونه وجلوی هر واحده.به محض دست زدن همسایه ها میریزن بیرون واگه بفهمن دارم چکار میکنم
    این کارو میکنم اصلا از هرکس یکی دو دوری هم کم میکنم
    شیر بای پس چی هستش؟کجاس وبرای کل واحدها یدونس؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یعنی لوله های هر واحد از رو کار اجرا شده.
    راستی اینم بگم لوله کشی خونه ما بعد یکی دوسال ترکید ولوله از روی کاربردیم ایا این تاثیری در کارش ایجاد نمیکنه؟

داره خودمونی میشه umsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسی در مورد رادیاتورهای پنلی کرمی اطلاعاتی داره؟ خوبه یا نه؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

رادیاتورهای کرمی رادیاتورهای خبلی خوبیه و حدوداً متری 380 تا 400 هزار تومانه. و سیستم x2 داره که خیلی سیستم جالبیه.
    کسی در مورد رادیاتورهای پنلی کرمی اطلاعاتی داره؟ خوبه یا نه؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یعنی لوله های هر واحد از رو کار اجرا شده.
    نه اول از تو کار بود
    اما واحد ما ترکید مجبور شدیم از رو کار ببریم.امسال هم مال همسایمون ترکید.اونم از رو کار برد.
    اما حدود 10تا واحد دیگه توکاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •