تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 157 از 269 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

بازتاب پیروزی ایران در رسانه های عربی/ ایران رویای قطر را بر باد داد

پیروزی ایران برابر قطر در دوحه بازتاب زیادی در رسانه های عربی داشت وهمه آنها از بالا رفتن شانس ایران برای صعود به جام جهانی نوشتند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، تیم ملی فوتبال ایران با تک گلی که رضا قوچان‌نژاد در دقیقه 66 به ثمر رساند سه امتیاز حساس برابر قطر را به دست آورد تا با 10 امتیاز شانس خود را برای صعود به جام جهانی برزیل زیاد کند.

پیروزی ایران برابر قطر آن هم در دوحه بازتاب زیادی در رسانه‌های قطر و عربی داشت.

سایت الکاس قطر

"ایران رویای جام جهانی ما را بر باد داد"
    این سایت قطری پس از پیروزی ایران برابر قطر نوشت: ایران با این پیروزی، رویای قطر برای رسیدن به جام جهانی را بر باد داد. قطر با این شکست 7 امتیازی باقی ماند تا شانس این تیم برای رسیدن به جام جهانی چه به صورت مستقیم و چه به صورت پلی‌آف برباد رود. هر دو تیم بازی محتاط‌ آمیزی را در دستور کار خود قرار دادند. قطر نسبت به حریف موقعیت‌های بهتری داشت و یک بار هم تیر دروازه را به لرزه درآورد.

روزنامه الرایه قطر

"رویای جام جهانی بر باد رفت"

این روزنامه قطری پس از پیروزی ایران برابر قطر نوشت" تیم ملی فوتبال قطر فرصت بسیار مهمی را از دست داد و در ورزشگاه خانگی خود برابر ایران تن به شکست داد تا رویای این تیم برای صعود به جام جهانی بر باد رود. بازیکنان قطر نمایش خوبی دراین دیدار نداشتند و بر خلاف انتظار هواداران خود بازی را واگذار کردند. اشتباهات تاکتیکی و ضعف بازیکنان این تیم در خطوط سه‌گانه مهمترین دلیل برتری ایران در این دیدار حساس بود. ایران تیم دست و پا بسته‌ای نیست، با این حال بازیکنان این تیم اشتباهاتی داشتند که ما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. قطر با این شکست 7 امتیازی باقی ماند تا شانس این تیم برای صعود مستقیم واز طریق پلی‌آف کاملا بر باد برود چرا که در صورت پیروزی برابر ازبکستان و شکست ایران در دو بازی باقیمانده باز هم شاگردان فهد ثانی 10امتیازی می‌شوند و با ایران برابری می‌کنند اما به خاطر بازی رو در رو از صعود به پلی‌آف هم باز می‌مانند.

این سایت قطری در ادامه نوشت: کفه ترازو در میانه میدان به نفع ایران سنگینی می‌کرد چرا که جواد نکونام و آندرانیک تیموریان از تجربه بالایی برخوردار بودند و این به تیم ایران کم کرد. آنها تاثیر بسزایی در حرکت روبه جلو تیم ایران داشتند.

روزنامه "سبر"کویت

"ایران پیروزی ارزشمندی را در خانه قطر ثبت کرد"

این روزنامه کویتی نوشت: ایران با پیروزی برابر قطر در دوحه شانس خود را برابر صعود به جام‌جهانی بیشتر کرد. ایران با تک گلی که رضا قوچان‌نژاد در دقیقه 66 به ثمر رساند سه امتیاز حساس را به اندوخته‌ خود اضافه کرد.

سایت النشره لبنان

"قطر در دوحه شکست خورد "

سایت النشره لبنان پس از پیروزی ارزشمند ایران برابر قطر در انتخابی جام جهانی برزیل اینگونه نوشت: تیم ملی فوتبال ایران با گل ارزشمندی که رضا قوچان‌نژاد در دقیقه 66 به ثمر رساند برابرمیزبانش قطر به پیروزی رسید. ایران با این پیروزی 10 امتیازی شد و در مکان سوم جدول رده‌بندی قرار گرفت. شاگردان کی‌روش برای کسب سهمیه مستقیم جام جهانی دو بازی مهم دیگر برابر لبنان و کره جنوبی پیش رو دارند.اما آرزوی قطری‌ها برای صعود به جام جهانی بر باد رفت.

رویترز عربی

"قطر باشکست برابر ایران از جام جهانی خداحافظی کرد "

"قطر در انتخابی جام‌جهانی با یک گل برابر ایران تن به شکست داد تا سومین شکست خانگی این تیم رقم خورد و شانس عنابی‌پوشان برای صعود به جام جهانی از بین برود. تک گل ایران را در این دیدار رضا قوچان‌نژاد در دقیقه 66 به ثمر رساند"

"صدا البلد" قاهره

"قطر از جام جهانی برزیل خداحافظی کرد"

این سایت مصری پس از شکست قطر برابر ایران نوشت: تیم ملی فوتبال قطر با شکست خانگی برابر ایران از صعود به جام جهانی برزیل 2014 بازماند. قطر با این شسکت 7 امتیازی باقی ماند و در همان رده چهارم قرار گرفت این در حالی است که ایران 10 امتیازی شد و حتی در صورت پیروز شدن قطر برابر ازبکستان و شکست ایران در دو بازی باقی‌مانده خود باز هم این ایران است که به خاطر پیروزی در بازی رودررو به پلی‌آف می‌رود.

سایت عربی کوره

"ایران رویای قطر را از بین برد"

"تیم ملی فوتبال ایران پیروزی ارزشمندی را به دست آورد و موفق شد در ورزشگاه جاسم‌ بن حمد باشگاه السد با یک گل قطر را شکست دهد تا شانس این تیم برای صعود به جام‌جهانی بیشتر شود. تک‌گل ایران را قوچان‌نژاد روی اشتباه مدافع حریف به ثمر رساند. ایران به این پیروزی 10امتیازی شد تا امید زیادی برای کسب یکی از سهمیه‌های قاره آسیا در جام جهانی داشته باشد. این در حالی است که رویای قطر به کلی بر باد رفت.

سایت "الریاضیه" عربستان

"ایران رویای قطر را برای صعود به برزیل بر باد داد"

پیروزی ایران برابر قطر دررسانه‌های عربستانی هم بازتاب داشت. سایت الریاضیه نوشت: قطر در انتخابی جام‌جهانی با یک گل برابر مهمانش ایران تن به شکست داد تا شانس این تیم برای صعود به جام‌جهانی بر باد رود. با وجود آنکه بازی با برتری نسبی قطرآغاز شد اما خط دفاعی ایران در روز خوب خود بود.

2. 5 کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک می گم برد تیم ملی رو و بازگشت امید رو .

اول کار یه نکته ای رو دوست دارم عنوان کنم :
    با دیدن بعضی از پست های دوستان ! واقعا ادم می مونه ما اصلا چرا باید تیم ملی داشته باشیم ؟!! چرا فوتبال داشته باشیم ؟!
    برای دوستان سوال ایجاد شده که بریم جام جهانی که چی بشه ؟!!!؟ خب تیمهای دیگه برای چی می رن جام جهانی ؟ همه میرن که قهرمان بشن ؟!
    با احترام به نظرم بعضی از دوستان ! بهتره که با خودشون دو دو تا چهار تا بکنن !

نا امیدی از شرایط ملی و فدراسیون خنده و هزار تا مشکل دیگه قبول ولی به هر حال این تیم ملیه و باید با دید ملی بهش نگاه بشه . ملی ، ملت ... مردم

بعضی هم خیلی لطیف کما فه سابق سعی دارن با دید باشگاهی به تیم ملی نگاه کنن !!
    یعنی اینقدر سخته برای یک روزی دل از تیم محبوب باشگاهیت بکنی عزیز ؟!!
    الان ؛ وقتی داور سوت مسابقه رو می زنه ، دیگه مهم نیست سید مهدی به تیم دعوت نشده ، دیگه مهم نیست بازیکنی که از ریختش خوشت نمیاد بازی می کنه ، دیگه مهم نیست بازیکن محبوبت جایی در تیم نداره ، اصلا مهم نیست بازیکن تیم ملی رو چه رنگ هایی تشکیل داده اند چون اینجا همه سفید پوشیدند . مثل 78 . مثل 98 و مثل 2006 .

واقعا توی این چند روزه و درانواع و اقسام شبکه های مجازی و غیر مجازی چیزی که ادم رو ( حداقل من رو ) ناراحت می کرد و با چند خط بالا سعی کردم عنوان کنم

+

خب بعد از این عصبانیت خانمان سوز یه کم هم به بازی بپردازم :

از لحاظ کیفی میشه گفت بهتر از بازی مقابل کره و ازبکستان بودیم .
    جدای از انتقادهایی که خودم به ترکیب کی روش داشتم دو نکته مثبت رو به نظرم این تیم داشت :
    1- برگزاری اردوی چند روزه در دبی که باعث شد خیلی از حاشیه ها و به خصوص افکار منفی ( که نمونش رو همین جا هم می بینیم ) از تیم دور بشه
    2- استفاده از ترکیبی که هماهنگی نسبی خوبی رو با هم داشتند

اما خب استفاده از منتظری در جناح راست اگر برای سد کردن اون قسمت قطر و بالا بردن میانگین قدی خط دفاعی بوده باشه خوبه ولی در غیر این صورت می شد با دعوت از حمودی زوج حمودی - حیدری رو خیلی خطرناک تر شکل داد .
    و یا مثلا بازی ضعیف مسعود شجاعی و دور بودن این بازیکن از امادگی مشهود بود . می تونسیتم از سرعت خلعتبری و رضایی به جاش استفاده کنیم

اما به نظرم بازیکن برتر ایران جدای از قوچان نژاد " که باید ممنون باشیم برای کشف های کی روش "، به نظرم امیر حسین صادقی بود .
    مدافعی که در حالت عادی شخصا هیچ وقت ریسک حضور در ترکیب ثابت اون هم تیم ملی رو نمی کنم و به صادقی ای بازی بدم که هر لحظه امکان داره سوتی های وحشتناک بده . اما دیشب خیلی خوب بود . دو توپ رو از جلوی مدافعان قطر دور کرد که می تونست گل رو بزنن . ستاره خط حمله قطر رو هم خوب مهار کرد .
    سید جلال هم تقریبا همه توپ های هوایی رو مناسب دفع کرد .
    میشه در ادامه هم به این زوج ( سید جلال - امیر حسین ) هم واقعا فکر کرد .

در پایان اشاره کنم که من عاشق این اما و اگر ها و این چرتکه انداختن هام .
    دکتر صدر در مصاحبه ای به نکات خوبی اشاره کرد . اینکه صعود به جام جهانی یک طرف و این امیدواری و شور و شوق در ادامه هم یک طرف . اصلا مزه اش همینه که تا لحظه اخر جون بکنیم و امیدوار بشیم خیلی خوبه یا حالا مثل بازی ایران بحرین و ایران استرالیا می ریم هوا ! یا مثل بحرین ایران و کره ایران اب سردی روی پیکره نیم جانمان می ریزیم
    در همین جا تشکر کنم از کیانوش عزیز و سایر دوستانی که به خوبی باز کردند انواع و اقسام صعود به جام جهانی رو .

هنوز کار سختی داریم . خیلی مشکلات در فوتبالمون داریم . خیلی ها به دلایلی ( تعصب ، بی زاری از کی روش ، کفاشیان و ..) قلبا دوست ندارن این تیم به جام جهانی بره . ولی امیدوارم به خواست خدا و به هر شکلی بتونیم جام جهانی بریم و حداقل دل کسانی مثل من که هیچ تفاوتی براشون نمی کنه تیم ملی شون رو کیا تشکیل داده باشن و رییس فدراسیونش کیه و ... شاد بشه .

پ ن : کاش همه یه روزی دلهاشون پاک پاک باشه !!

4. 18 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من كه به ديد اقتصادي نگاه ميكنم وقتي بازيكني براي يك فصل يك ميليارد پول ميگيره آخرش كه چي!؟هيچي!اينم تيم ملي ماست!

من اصلا به ديد ملي نگاه نمي كنم حتي آرزوم بود ديشب ببازه نكوبين هااااااا اينم نظر من ميباشد! شايد مربي ايراني بود

نظرم كاملا متفاوت ميشد به عنوان يك بي طرف مگر نمي شد زوج قلعه نوعي و قطبي عنان تيم رو به دست بگيرن!؟

شايدم وضع مملكت ما يه شكلي شده كه اينطور بشه!

6. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با دیدن بعضی از پست های دوستان ! واقعا ادم می مونه ما اصلا چرا باید تیم ملی داشته باشیم ؟!! چرا فوتبال داشته باشیم ؟!
    برای دوستان سوال ایجاد شده که بریم جام جهانی که چی بشه ؟!!!؟ خب تیمهای دیگه برای چی می رن جام جهانی ؟ همه میرن که قهرمان بشن ؟!

نا امیدی از شرایط ملی و فدراسیون خنده و هزار تا مشکل دیگه قبول ولی به هر حال این تیم ملیه و باید با دید ملی بهش نگاه بشه . ملی ، ملت ... مردم

الان ؛ وقتی داور سوت مسابقه رو می زنه ، دیگه مهم نیست سید مهدی به تیم دعوت نشده ، دیگه مهم نیست بازیکنی که از ریختش خوشت نمیاد بازی می کنه ، دیگه مهم نیست بازیکن محبوبت جایی در تیم نداره ، اصلا مهم نیست بازیکن تیم ملی رو چه رنگ هایی تشکیل داده اند چون اینجا همه سفید پوشیدند . مثل 78 . مثل 98 و مثل 2006 .

واقعا توی این چند روزه و درانواع و اقسام شبکه های مجازی و غیر مجازی چیزی که ادم رو ( حداقل من رو ) ناراحت می کرد و با چند خط بالا سعی کردم عنوان کنم

اینطور صعود ها نشون داده که راه پیشرفتی برای تیم ملی باز نمی کنه. نمونش آخرین جام جهانی که در حد گواتمالا بودیم (البته اون موقع بازم از الان خیلی بهتر بودیم). شما مقایسه کن با 98. درسته که اونجا خیلی به سختی صعود کردیم، ولی تیم خوب بازی می کرد. این تیم واقعا بد بازی می کنه...به معنای واقعی کلمه! یه موقع هست تیم خوب بازی می کنه حالا با بدشانسی یا هرچیز دیگه نتیجه مطلوب به دست نمیاد. خوب به اون تیم میشه امید داشت. ولی تیمی که همه بازیهاشو شانسی می بره! چه امیدی بهش هست؟

من به نظرم 1 دوره...2 دوره جام جهانی نریم خیلی بهتره تا اینکه تو خواب خرگوشی فرو بریم و هر وقت صحبت از ضعفها بشه، درجا بیان بگن ما رفتیم جام جهانی.شاید ...شاید اونطوری واقعا به فکر یه کار درست حسابی بیفتیم.

درسته که همیشه اونی که استحقاق بیشتری داره نتیجه نمی گیره، ولی انصافا همین ازبکستان لیاقتش بیشتر از تیم ما نیست؟

احساس شما رو هم درک می کنم...کیه که از موفقیت ملی ش خوشحال نشه؟ مگه میشه آدم خوشحال نشه؟ همینهایی که شما ازشون به عنوان دوستان( با یه علامت تعجب بعدش) یاد می کنید کسایی هستن که بعد ایران استرالیا ریختن تو خیابونها و تا چند روز شادی می کردن. چی شده که الان اینطوری فکر می کنن؟

هنوز کار سختی داریم . خیلی مشکلات در فوتبالمون داریم . خیلی ها به دلایلی ( تعصب ، بی زاری از کی روش ، کفاشیان و ..) قلبا دوست ندارن این تیم به جام جهانی بره . ولی امیدوارم به خواست خدا و به هر شکلی بتونیم جام جهانی بریم و حداقل دل کسانی مثل من که هیچ تفاوتی براشون نمی کنه تیم ملی شون رو کیا تشکیل داده باشن و رییس فدراسیونش کیه و ... شاد بشه .

تعصبات تیمی رو به شما حق می دم. خیلی بی معنیه که مثلا الان تو ترکیب بیشتر استقلالی هست، پرسپولیسی یا سپاهانی آرزوی باخت تیم رو داشته باشه! ولی فکر نمی کنم درصد اینطور افراد زیاد باشه..

به شخصه قلبا دوست دارم تیم بره جام جهانی و اونجا هم آبرومندانه بازی کنه. چرا ما نباید مثل ژاپن باشیم؟ چون فقط تو این فکریم که به هر شکلی شده بریم جام جهانی. و تا وقتی این تفکر غالب هست، بعیده که بتونیم یه نسل فوتبالی خوب مثل 98 پرورش بدیم.

مرسی
    Last edited by malkemid; 05-06-2013 at 13:29.

8. 7 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فقط اميدوارم با اين برد به خواب زمستوني نريم
    نميدونم چرا همه دارن از برد پرگل لبنان حرف ميزنن؟اگه خدايي نكرده....
    خيلي داريم لبنان دسته كم ميگيرم اميدوارم بازيكنها + كادرفني دقيقا مثل كره از لبنان هم بترسن!
    اين لبنان اون لبنان سابق نيست
    تيمي كه مارو بازي قبل برد لبنان بود
    تيمي كه دقيقه 13به كره گل ميزنه
    و تا دقايق آخر اين نتيجه رو نگه ميداره و آخرين دقيقه گل ميخوره
    تيم ضعيفي نيست

10. 8 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اینطور صعود ها نشون داده که راه پیشرفتی برای تیم ملی باز نمی کنه.......
    درسته . این فوتبال نیاز به خلی چیزها داره که الان حتی نزدیکشون هم نیست . نیاز به یک برنامه ریزی و ساختار مناسب و خیلی چیزهای دیگر ولی الان دیگه زمان فکر کردن به این چیزها نیست . با صعود شاید تفاوتی در ساختار فوتبالمون پدید نیاد ولی حداقل کسایی که از حضور در جام جهانی خوشحال می شن رو خوشحال می کنه . با عدم صعود هم مطمئن باشید اینجور نیست که ما به خودمون بیایم و راه ژاپن شدن رو در پیش بگیریم .

احساس شما رو هم درک می کنم...کیه که از موفقیت ملی ش خوشحال نشه؟ مگه میشه آدم خوشحال نشه؟ همینهایی که شما ازشون به عنوان دوستان( با یه علامت تعجب بعدش) یاد می کنید کسایی هستن که بعد ایران استرالیا ریختن تو خیابونها و تا چند روز شادی می کردن. چی شده که الان اینطوری فکر می کنن؟
    مشکل ما با این دوستان علامت تعجبی تا حدودی همینه . در این مورد و نزدیک به نگاه من پوریا طباطبایی نوشته ای رو نوشته که پیشنهاد می کنم بخونید :

محتوای مخفی: ما تصوّر بهترین ها را دوست داریم 

تو، ایمان داشته باشی که سرمربّی بزرگ است و پس مشکلات از او نیست و درست سر بزنگاه، سرمربّی بهترینش را در دوحه رو کند
    سایت گل - حالا قطر را بردیم و در آستانۀ هموار شدن راه صعود. چه فرقی می کند پیش از مسابقه چه کسی فکرش را می کرد. همیشه همین است؛ گروهی مثل ما تا آخرین لحظه ایمان دارند و امیدوار به پیروزی و به آرزوی شان می رسند و آنها که هیچ دلی به تیم نبسته اند هم در شیرینی این پیروزی شریک می شوند. باکی نیست؛ این پیروزی برای همۀ ماست. فوتبال را این چنین دنبال می کنیم؛ ما جماعت دیوانۀ فوتبال یک سال و چند ماه پیش که گروه بندی مسابقات مقدماتی جام جهانی انجام شد، تمام هشت تاریخ را هزار بار مرور کردیم.
    بارها و بارها توی ذهن مان تساوی در تاشکند را دیدیم و فکر کردیم اگر ببریم چه قدر خوب می شود. بردیم و عالی شد. قطر را باید در تهران می بردیم که نشد ولی هنوز همه چیز رو به راه بود که مصیبت رسید. سه امتیاز از شش امتیاز لبنان پرید. دنیا روی سر تیم ملّی و مربّی و حامیانش خراب شد.
    همین ما امّا گفتیم و نوشتیم که کره را می بریم؛ کره ای که گمان می رفت ما را نابود خواهد کرد. کره آمد، به تیر زد، مسعود اخراج شد امّا این ذهن لعنتی امیدوار ما هنوز منتظر پاره شدن حنجره بود و نکونام انجامش داد. نیمه شب بیست و پنج مهر نود و یک خیلی ها که تا ساعتی پیش می گفتند این تیم به هیچ جا نمی رسد، توی خیابان های ایران کنار ما دیوانه ها شادی کردند.
    ایمان گفته نمی شود، نوشته نمی شود؛ ایمان وقتی ست که سنگ از آسمان باریده و ازبکستان تهران را فتح کرده و خودی و غیرخودی دستۀ خودشان را می برند و تو، یک هفتۀ اخیر دلت غنج زده برای فتح دوحه. یعنی هر روز دوست و آشنا حمایت از این فوتبال را کم عقلی بدانند و صعود به برزیل را رویا و تو، یازده سفیدپوش را در ریو تصویر کنی و به دوحه و شکست قطر فکر کنی و حالا کنار همان دوست و آشنا در شوق این پیروزی باشی.
    آخ که چه شیرین است وقتی نسل رویایی برانکو تمام شده، تو دلت به اشکان و قوچان خوش باشد. بعد که روزگار باز هم بازی اش گرفت و اشکان هم در بدترین زمان مصدوم شد، فکر کنی که قوچان هم برای قطر کوچک کافی ست و دقیقا، فقط یک بغل پای اروپایی قوچان قطر را به کشتن بدهد. ایمان یعنی بی خیال هزار تلخی و نارسایی در سراسر این ممکلت و زندگانی مردمش، حس کنی که فوتبال چیزی فراتر از زندگی ست.
    لذّت این که غالب مردم بگویند که «همه چیز خراب است، پس سرمربّی مشکل دارد» و تو، ایمان داشته باشی که سرمربّی بزرگ است و پس مشکلات از او نیست و درست سر بزنگاه، سرمربّی بهترینش را در دوحه رو کند. ایمان یعنی زیر همچنین متنی هم بیایند و بنویسند: «حالا یه برد زورکی جلو قطر گرفتیم شلوغش نکن!» و تو همچنان که در فکر بلیط هفتۀ آیندۀ بازی با لبنانی، حس کنی که شلوغش کردن چه مزه ای دارد! می شود و باید روی کاغذ بررسی عاقلانه کرد و راهکار منطقی برای هر کاری داشت امّا، وقتی که قرار است تصوّر کنیم، ما تصوّر بهترین ها را دوست داریم.
    ما اینچنین دیوانه هایی هستیم که تحقق رویاهای شیرین مان را با شما اهالی منطق و عاقلان جشن می گیریم. دنیا به ما هم نیاز دارد، این طور نیست عقلا؟

تعصبات تیمی رو به شما حق می دم. خیلی بی معنیه که مثلا الان تو ترکیب بیشتر استقلالی هست، پرسپولیسی یا سپاهانی آرزوی باخت تیم رو داشته باشه! ولی فکر نمی کنم درصد اینطور افراد زیاد باشه...
    نه متاسفانه این درصد زیاد تر از حد تصوره . گاه و بی گاه در این چند ساله این موضوع رو می شنیدم . ولی در این چند روزه خیلی زیاد این مورد رو مشاهده کردم . اصلا هم برای هوادارن تیم خاصی نست . چه ابی ها و چه قرمز ها این سعی رو دارند که تیم ملی رو هم رنگی ببینین . نطرات خیلی ها در همین جا ، کامنهای سایت گل و خبر انلاین و... که به شکل محسوس و گاه زیر پوستی و نا محسوس وجود داره ، این ادعای من رو ثابت می کنه .
    البته خیلی ها هم هستند که همیشه با یک دید منطقی و ملی نگاه می کنن ولی به هر حال ...

12. 8 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

+

خب بعد از این عصبانیت خانمان سوز یه کم هم به بازی بپردازم :

از لحاظ کیفی میشه گفت بهتر از بازی مقابل کره و ازبکستان بودیم .
    جدای از انتقادهایی که خودم به ترکیب کی روش داشتم دو نکته مثبت رو به نظرم این تیم داشت :
    1- برگزاری اردوی چند روزه در دبی که باعث شد خیلی از حاشیه ها و به خصوص افکار منفی ( که نمونش رو همین جا هم می بینیم ) از تیم دور بشه
    2- استفاده از ترکیبی که هماهنگی نسبی خوبی رو با هم داشتند

اما خب استفاده از منتظری در جناح راست اگر برای سد کردن اون قسمت قطر و بالا بردن میانگین قدی خط دفاعی بوده باشه خوبه ولی در غیر این صورت می شد با دعوت از حمودی زوج حمودی - حیدری رو خیلی خطرناک تر شکل داد .
    و یا مثلا بازی ضعیف مسعود شجاعی و دور بودن این بازیکن از امادگی مشهود بود . می تونسیتم از سرعت خلعتبری و رضایی به جاش استفاده کنیم

اما به نظرم بازیکن برتر ایران جدای از قوچان نژاد " که باید ممنون باشیم برای کشف های کی روش "، به نظرم امیر حسین صادقی بود .
    مدافعی که در حالت عادی شخصا هیچ وقت ریسک حضور در ترکیب ثابت اون هم تیم ملی رو نمی کنم و به صادقی ای بازی بدم که هر لحظه امکان داره سوتی های وحشتناک بده . اما دیشب خیلی خوب بود . دو توپ رو از جلوی مدافعان قطر دور کرد که می تونست گل رو بزنن . ستاره خط حمله قطر رو هم خوب مهار کرد .
    سید جلال هم تقریبا همه توپ های هوایی رو مناسب دفع کرد .
    میشه در ادامه هم به این زوج ( سید جلال - امیر حسین ) هم واقعا فکر کرد .

در پایان اشاره کنم که من عاشق این اما و اگر ها و این چرتکه انداختن هام .
    دکتر صدر در مصاحبه ای به نکات خوبی اشاره کرد . اینکه صعود به جام جهانی یک طرف و این امیدواری و شور و شوق در ادامه هم یک طرف . اصلا مزه اش همینه که تا لحظه اخر جون بکنیم و امیدوار بشیم خیلی خوبه یا حالا مثل بازی ایران بحرین و ایران استرالیا می ریم هوا ! یا مثل بحرین ایران و کره ایران اب سردی روی پیکره نیم جانمان می ریزیم
    در همین جا تشکر کنم از کیانوش عزیز و سایر دوستانی که به خوبی باز کردند انواع و اقسام صعود به جام جهانی رو .

افرین . وقعا حرفهای قشنگی بود . جا داشت کتبی تشکر کنم .

منم دقیقا اگه میخواستم بگم همین حرفا رو میزدم . دیگه هر چی باشه تیم ملیمونه .
    یه تیم مثل قطر تمام بازیکنها خارجین ولی از طرف هوادارها و فدراسیون و ... همه جانبه تشویق میشن که به این امید که پاشون رو تو جام جهانی بزارن .
    بعد مایی که درسته تیم دیگه مثل سابق نیست ولی واقعا بدخواه تیم ملی زیاد شده .
    تیم اصلا در سطح سابقش نیست و جای کار زیاد داره و ریشه مشکلات زیادی تنومنده اما دقیقا کار ملت ما اینه که روی زخم تیم ملی نمک بپاشیم .

14. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما فقط همون دوره که میزبان جام جهانی باشی میتونی شرکت کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

... و البته سیل مصاحبه هایی که جاری میشه چیزی که مشخصه دوباره روحیه و امید تا حد قابل قبولی بالا رفت و مردم و کارشناسان امیدوار شدن به جام جهانی!اینکه میگیم الان بحث فنی نه! معنیش این نیست که تیم مشکل و اشتباه تاکتیکی نداره الان دیگه فدراسیون فوق العاده شد! منظور اینه که الان دیگه فرصت بررسی و رفع نیست!
    اما این باعث نشه که مشکلات اساسی فراموش بشن راه توسعه و حرفه ای شدن فوتبال ایران از جام جهانی نگذشته نمیگذره و نخواهد گذشت!شاید مردم با دید حرفه ای نگاه نکنن و صرفا دنبال خوشحالی زودگذر از 3 بازی جام جهانی باشن هیچ ایرادی نداره دید ملی هست اما تا وقتی که خواست ملی این باشه نتیجه هم همینه!حضور 8 سال یکبار در جام جهانی با اما و اگر ...

با تفکر حاکم بر ورزش و قوانین موجود و نامدیران آینده مبهم هست فکر میکنم باید این حق طبیعی رو به هر ایرانی بدیم که در قبال این شرایط نظر خودش رو داشته باشه وحدت اجباری نیست اگه واقعا اون فضا ایجاد بشه مثل سالهای گذشته 98 و 06 مردم حمایت میکنن و از ته دل آرزوی موفقیت! چه اینجا چه سایتهای خبری و شبکه های اجتماعی اون حس تنفر و ناامیدی یا حداقل بی تفاوتی دیده میشد و میشه نسبت به تیم ملی فوتبال! این حس با یک پیروزی خفیف کاملا از بین نخواهد رفت!

عده ای بنابر دلایل فراوان با فوتبال قهر کردند! فقط صحبتم اینه که به کسی برچسب نزنیم اگه کسی فکر میکنه به هر دلیلی (شرایط اقتصادی جامعه و ولخرجی های بدون مدیریت فوتبال , شکستهای سالهای اخیر در رده ملی و باشگاهی چه مشکل با نفرات از بازیکن و سرمربی مورد علاقه/تنفر گرفته تا رئیس فدراسیون و وزارت ورزش و نبود سازکار حرفه ای و اداره سنتی فوتبال دولتی! و...) نمیتونه یا واقعا از تمام وجود نمیخواد حمایت کنه خوشبین و امیدوار باشه این حق طبیعیش هست!نه وطن فروشه نه بدخواه تیم ملی نه خائن و قاتل

بالاخره نگرش و خواست ملی و اکثریت همیشه درست نیست اگر میلیون ها نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشن اون چیز بازم احمقانه ست!و امروز در خیلی از راستاهای این واقعا ملموسه ... باید طرفین به نظر هم احترام بذارن!

گروهی مثل ما تا آخرین لحظه ایمان دارند و امیدوار به پیروزی و به آرزوی شان می رسند و آنها که هیچ دلی به تیم نبسته اند هم در شیرینی این پیروزی شریک می شوند. باکی نیست؛ این پیروزی برای همۀ ماست
    بدترین کار مرزبندی هست با ما یا بر ما!سیاه یا سفید!انتقاداتی که به جزئی ترین و کلانترین مسائل ورزش و فوتبال وارد میشه قابل احترامه و اکثرا هم درسته با این حال با در نظر گرفتن تمام مسائل شاید صعود به جام جهانی یک فرصت برای تغییر و پیشرفت باشه و البته خواست ملی ...

+

نظر شخصی:نه سالهایی که نفرات زیادی از پرسپولیس بودن تیم ملی پرسپولیس بود نه امروز استقلال! تیم ملی, تیم ملی هست!رنگ ها و نفرات جایی ندارند ...

16. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان از همه چی نوشتن ولی فکر میکنم در درون دروازه مشکلات زیادی خواهیم داشت. استفاده از رحمان احمدی که در خروج ها و واکنش هاش ضعف های زیادی داره و در یک کلام وجودش در دروازه امنیت دروازه را تأمین نمیکنه منو در بازی آخر به شدت نگران کرده. چون اونجاست که به یک دروازه بان شش دانگ نیاز داریم. چرا که در اون بازی دروازه ما آماج حملات، شوتها و ضربات عجیب و غریب میشه و بودن یک دروازه بان خوب میتونه خیال ما را راحت کنه. بالشخصه نسبت به حضورش بعنوان دروازه بان شماره 1 احساس خوبی ندارم و معتقدم به شدت گیج میزنه.

ای کاش دژاگه و داوری مصدوم نمیشدن یا حداقل رحمتی به خاطر مردم هم که شده دست از غرورش میکشید و پای اون تعهدنامه را امضا میکرد. به خدا هیچی نمیشد. از این کارا اینقدر تو دبیرستان و راهنمایی و ... دیدیم که نگو. تا حالا ندیدم کسی را به خاطر نقض تعهداتش بازخواست کرده باشن.
    Last edited by Pejvak61; 05-06-2013 at 20:50.

18. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این فوتبال و تیم ملیمون چه بره جام جهانی و چه نره وضعش همینه پس بهتره حتی با با تمام این مشکلات درونی و بیرونیش بره جام جهانی
    اگر کسی هم فکر میکنه با نرفتن به جام جهانی مسئولین به فکر میفتن و تحول اساسی رخ میده خیلی خوش خیاله . اگر قرار بود اتفاقی بیفته همون 2002 استارتش زده میشد یا اونم نه از همین 4 سال پیش .
    روند بررسی بحران و مشکلات و برنامه ریزی برای آینده و این حرفا چیزیه که اینجا خیلی زود تنورش سرد میشه و آبشم از آسیاب میفته و بعدش همینطور تو مرور زمان از یادها میره که اصلا مشکل چی بود ؟! مثالاشم فراوونه

اگر واقعاً دغدغه و تفکر اینکه فوتبال ریشه ای باید اصلاح بشه وجود داشته باشه همین الانم اگر تیم بره جام جهانی میتونه رو این موضوع سرمایه گذاری کنه و مشکلات مجموعه زیر سایه صعود قایم نشه ولی وقتی تفکرش نباشه چه تیم صعود کنه یا نکنه شرایط همینه . صعودم نکنیم چند روزی یه کمیته فرمالیته بررسی شکست ها ، وعده ها و شعارها خودنمایی میکنن که آخرشم همه میدونن چی میشه بعدشم که هیاهو فصل جدید و تیمای باشگاهی و سوژه قراردادای ملیاردی این حرفا میاد وسط و تیم ملی و مشکلات زیر ساختی و اساسی فوتبال خود بخود میرن زیر سایه

حضور تو جام جهانی حتی تو حالت بدش هم میتونه فایدش این باشه که اولاً تجربه بینالمللی فوق العاده ارزشمندیه و ثانیاً شاید مثل سال 2006 که تیم نتیجه جالبی نگرفت ولی ممکنه دوباره بتونیم چند لژیونر در سطح فوتبال اروپا داشته باشیم . در زمینه مالی هم اگر با کفایت عمل بشه منابع مالی خوبی میشه جذب کرد.

منم مثل خیلیا این وسط ترجیح میدم امیدوار به صعود تیم کشورم باشم نه دنبال حق و منافع کره و ازبکستان و غصه صعود یا عدم صعودشون رو نمیخورم

20. 3 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •