تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 280 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ببخشید این جا جواب میدم...
    درخواست پرسپولیس کاملاَ غیر منطقی بود. کجای دنیا یه تیم درخواست میده به خاطر که ما ضعیفیم بازیمونو به تعویق بندازین؟ اگه این طوره مس سرچشمه هم درخواست میداد بازی های نیم فصل اول ما رو بندازین نیم فصل دوم. تیمی که بد بسته شده باید تا نیم فصل با همون وضعیت کنار بیاد. تمام بازی های یک چهارم تو 2 هفته برگزار شد در حالی که اگه میخواستن به درخواست شما عمل کنن از اونور فینالیست مشخص شده بود ولی اینور هنوز تیمای نیمه نهایی نامشخص بود. درخواست استقلال به خاطر فشردگی بازی هاست نه این که بخواد بازیکن بگیره و مربی عوض کنه. پرسپولیس باید این کارار رو اول فصل میکرد اگه قهرمانی میخواست.
    lحرف شما کاملا منتطی هست و من قبول دارم
    ولی مشکل من و امثال من صحبتهای عزیز محمدی هست
    کجای دنیا دیدی که مسابقات حذفی اینقدر زود بر گذار و تموم شه
    این اقا تاکید داشت قهرمان این مسابقات توی بهمن ماه مشخص میشه و طبیعتا باید بازی های مرحله قبل زودتر برگزار بشه..ولی خوب چی شد پس؟
    میگفت نمیشه توی دو روز پیاپی بازی توی تهران برگزار کرد.خوب حالا چرا شده؟
    چرا ایشون دم از نظم و برنامه ریزی میزنه دو بازی اضافی توی تقویم جام حذفی در نظر گرفته؟

2. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

پنالتی اشتباه گرفته شد
    بازیکن قرمز حداقل 2 متر توی محوطه بود موقع پنالتی زدن
    نمی دونم چرا اشتباهات غیر عمد داوری فقط به ضرر شاهین میشه
    2 فصل با استقلال حالا هم اینجا..
    گند بزنن این فوتبال ایرانو!!

4. 2 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام دوستان به همه پرسپولیسیهای عزیز تبریک میگم من بازی رو ندیدم ولی همین الان نتیجش رو تو نت دیدم نمیدونید چقد خوشحال شدم بعد از مدتها یه همچین نتیجه ای چسبید بهم خیلی خیلی به اینده پرسپولیس امیدوار شدم خدا کنه لااقل بتونیم تو باشگاهای اسیا جبران کنیم

6. 5 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تبریک به پرسپولیسی های خسته فروم : دی

شاد باشید دوستان ...

بازی فوق العاده حساب شده ای بود ... دنیزلی خیلی خوب تیم رو تاکتیک پذیر کرده بود ...

دو نیمه متفاوت با تاکتیهای متفاوت ...

نکته ی بعد خوب بازی گرفتن از بازیکنانی مثل محمد نوری و غلامرضا رضایی بود که واقعا خودشونو عالی نشون دادن ...

آهای علی کریمی ...
    کدوم تیمی کاپیتانش با اینکه هافبکه میاد عقب و مردونه پشت دفاع آخر تیم میجنگه !! تو فوق العاده ای ...

8. 9 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ضمن دعوت از دوستان پیگیر تاپیک برای مشارکت در تاپیک زیر که به نوعی مکمل و متعلق به همین تاپیک هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از مدتها یک برد خوب بدست اومد و مصطفی پاشا بازگشت رویایی داشت به آزادی ، و امیدواریم این روند تداوم پیدا بکنه /

غلامرضا رضایی به واقع بهترین بود امروز ، البته هنوز باید از کارهای انفرادی و تک رویهاش کمتر کنه تا بتونه کمک بیشتری به تیم بکنه /

بازی امروز نکات مثبتی داشت ، بازگشت پرفروغ علی کریمی و پاسهای خوبش و همکاری فوق العادش در دفاع تیمی پس از 10 نفره شدن ، بازی خوب علیرضامحمد که کم کم داره به علیرضا محمدی که در راه آهن بازی میکرد نزدیک میشه ، گل زدن اولادی ، بازی خوب و قابل قبول ابراهیم شکوری و ... همه و همه جزو نکات مثبت امروز بود /

مهمترین چیزی که آزاردهنده بود خروجهای پرخطر و پر اشتباه معمار زاده بود که امیدوارم مربی جدید گلرهای تیم بتونه معمارزاده رو به سمت به حداقل رسوندن این موارد تکنیکی کمک کنه/

هاشمیان به نظرم عنصر ناهمگون خط حمله بود امروز و به همین علت فروغ چندانی نداشت /

رضا نورمحمدی هم به سادگی اخراج شد که اصلا مناسب یک بازیکن حرفه ای نیست ، همینطور اخطاری که غلامرضا رضایی گرفت /

کاظمیان هم نمایش قابل قبولی داشت با ورودش ، برخلاف فشنگچی که اصلا خوب بازی نکرد /

به نظرم این تیم در آسیا میتونه حرفهایی داشته باشه برای گفتن با این ترکیب هجومی شامل نوری و کریمی و رضایی و اولادی و کاظمیان / فقط مشکلاتی در دفاع داریم که امیدوارم با بازگشت نصرتی و ممدوتال این مشکلات هم رفع بشه /

10. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

اولا تبریک می گم.
    ثانیا. همه دیدن که امروز پرسپولیس از همون بازیکنانی استفاده کرد که نیم فصل باهاشون بازی کرده بود.
    پس چرا امروز اینقدر جنگیدند و درگیر شدند ؟
    دلایل مختلفی داره که به نظر من حمید استیلی یکی از اونها بود نه همه مقصر.

نمی خوام درمورد تک تک بازیکنان بگم اما به نظرم علی رغم اینکه اعتقاد دارم کاظمیان بازیکن خوبیه اما او باید قدری فکرش رو هم تو بازی به کار بندازه.
    آخه چرا یه بازیکن به تنهایی باید در هر بازی اینقدر تو آفساید قرار بگیره ؟؟؟؟؟!!!!

12. 6 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین الان از استادیوم برگشتم
    به همه پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم
    برد بسیار شیرینی بود

PERSPOLIS 4 - 1 SHAHIN

14. 6 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

اول از همه تبریک.میدونم که همه پرسپولیسیها چقدر خوشحال هستند که بعد از مدتها یه فوتبال درست و حسابی و منطقی از تیم دیدن.
    راستش تیم در مجموع خوب بود و خوب بازی کرد اما گفتم بازیکنا رو تک تک یه بررسی بکنم توی این بازی:

۱-معمارزاده:بعد از اشتباه بدی که روبروی ملوان داشت توی این بازی میخواست ثابت کنه که دروازه بان خوبیه.توی نماهایی که از چهرش دیدم یه مقدار استرس رو میشد توی چهرش پیدا کرد که به نظر به دلیل این بود که میخواست خودش رو ثابت کنه و میترسید نتونه.همونطور که دوستان هم اشاره کردن هنوز خروجهاش مناسب نیست و میتونه برامون دردسر ساز بشه.توی صحنه گل هم به نظرم کاری نمیتونست بکنه.

۲-علیرضا محمد:یکی از خوبهای تیم بود.با سرعت و نفسی که داره میتونه موقع حمله سریع اضافه بشه و موقع از دست رفتن توپ هم میتونه سریع جای خالی خودش رو پر کنه.امروز یکی از بازیهای خوبش رو دیدیم.

۳-مجتبی شیری:بعد از پنالتی که به ملوان داد.توی این بازی زیاد تحت فشار نبود.البته روی صحنه گل یکی از کسایی بود که میتونست اون منطقه رو پوشش بده اما اینکار انجام نشد.

۴-علیرضا نورمحمدی:به نظرم یه مقدار ناآماده میومد که احتمالا به خاطر تعطیلات و اینکه بازی قبل هم حضور نداشت بوده.رضا اگه سرحال باشه توی دفاع همه کار میکنه.توی گل هم به اندازه بقیه مدافعان مقصر بود.اخراجش رو هم نفهمیدم برای چی اتفاق افتاد اما یه جورایی باعث شد تیم دونده تر از قبلش بشه.

۵-شکوری:توی دفاع چپ خوب نشون داد و با کمک نور محمدی اون سمت رو تقریبا بسته بودن.اما به نظرم یه مقدار از حضور پتروویچ توی اون منطقه هراس داشت چون روبروش یه مقداری عجول بازی میکرد.حرکات لب خطش هم خوب بود اما روی سانترهاش به خصوص در حین حرکت باید بیشتر کار کنه.نیمه اول هم اگه اون حرکتش که به مرکز خط دفاع شاهین زد با گل همراه میشد یه اتفاق خوب براش رخ میداد.

۶-بادامکی:راستش من زیاد توی این بازی ندیدمش.چند باری پاس اشتباه داشت اما سعی میکرد با دوندگیش فضای حرکتی هافبکهای شاهین رو کم کنه که به نظرم موفق هم بود.

۷-محمد نوری:یه گل قشنگ زد و نشون داد پسر حرف گوش کنی هم هست.قبل از اینکه ضربه رو بزنه پای تی وی گفتم اینو بزن توی گل که خوشبختانه گوش داد.
    امروز مثل کل تیم جنگنده و با روحیه بود.انگاری میخواد دوباره همون نوری بشه که ما میخوایم.چند تا پاس اشتباه داد که به نظرم قابل گذشته.

۸-علی کریمی:آخه من چی بگم در موردش؟شاه مهره تیم.کاپیتان و ... .امروز یه کریمی دونده و درگیر رو دیدیم که به موقع پاس داد و به موقع دریبل زد.وقتی تیم ۱۰ نفره شد نقش کریمی پر رنگتر شد.بازیکنی که معمولا میگن تنبله امروز تا جایی که تونست دوید و توی همه جای زمین حضور داشت.حتی توی یه صحنه فکر کنم رفت روی خط دروازه تا اگه توپ رد شده بزنه.اون خونسردیش وقتی که جلوی خط دفاعیمون ۲ تا ۲ تا بازیکن دریبل میزد منو دیوونه کرد.باید بگم آهای علی کریمی.

۹-غلامرضا رضایی:رسیدیم به غلام ریبری.
    هر بلایی خواست سر دفاع حریف آورد.۱ پنالتی گرفت.۱پاس گل داد و یه گل زد.دونده و درگیر.ایرادی که میتونم بهش بگیرم اینه که یه مقدار عجوله و یه مقداری هم زیاد دوست داره با توپ باشه.البته توی تیم دنیزلی بازی تک ضرب معروفه که احتمالا غلامرضا هم این تکرویهاش درست میشه.

۱۰-مهرداد اولادی:بازیکنی که واقعا دوست داشتم به روزهای خوبش برگرده امروز یه چشمه هایی از اولادی چند سال پیش رو نشون داد.یه گل توی بهترین موقع بازی زد تا شاهین یه جورایی خلع سلاح بشه و تا جایی که میتونست به تیم کمک میکرد.باز هم میتونست گل بزنه که بدشانسی آورد.وقتی حدود دقیقه ۷۰ دیدم اومد سمت چپ تیم و یه توپ سرگردان رو گرفت و بازیسازی رو شروع کرد به دنیزلی آفرین گفتم که تونسته بازیکنی که بازیهای قبلی بیشتر راه میرفت رو دوباره سر پا کنه.

۱۱-وحید هاشمیان:یه مقداری زیاد توپ لو داد که اونم به خاطر عجله کردنشه.نمیدونم چرا بازیکنی که در تیم ملی بازی کرده و سابقه بازی توی لیگ آلمان رو داره اینقدر عجول بازی میکنه.البته از حق نگذریم که خوب دو تا دفاع وسط شاهین رو مشغول کرد و به طرف مرکز زمین میکشوند که اوجش توی گل دوم و تا حدودی توی گل اول دیده شد.

تعویضها:
    ۱-مازیار زارع:شاید از اول بازی نکردنش تنبیهی برای پنالتی نزدن بازی قبلی بود.مثل اینکه تاریخ باز هم برای دنیزلی باید تکرار بشه و هافبک دفاعی تیم به خاطر کمبود دفاع وسط باید بره دفاع مرکزی بازی کنه.البته امسال فکر کنم با اومدن ممدوتال و رسیدن نصرتی که فکر کنم از اسفند میتونه بازی کنه کمتر مازیار رو اونجا ببینیم.توی ۴۵ دقیقه خطر زیادی به طرفش نیومد اما با آرامش بازی رو آروم میکرد و سعی میکرد با پاسهای بلند رضایی و اولادی رو صاحب توپ کنه.

۲-جواد کاظمیان:توی دقایقی که بازی کرد بد نبود یه شوت خوب زد که طالبلو گرفت.یه صحنه هم هندش اعلام شد که فکر میکنم خطا نکرد.بازیکن خوبیه و سرعت مناسبی داره و دنیزلی هم با رضایی خسته تعویضش کرد تا باز هم عامل سرعت رو توی خط حمله داشته باشیم.ایرادش اینه که زیاد توی آفساید گیر میکنه.جواد یه کم باهوشتر بازی کنه حله.

۳-فشنگچی:چیز خاصی ازش ندیدم.اما میدونم که دنیزلی رو فرم میارتش.دنیزلی چپ پاها رو خیلی دوست داره و امیر حسین هم چپ پاست و باید خودش رو نشون بده.

همونطور که بازی قبلی و بعد از باخت به ملوان گفتم نمیشه با یه بازی قضاوت کرد الان هم همینو میگم و با ۲ بازی نمیشه قضاوت کرد اما چیزی که نمیتونم نادیده بگیرم این بود که تیم تغییرات چشمگیری داشته که مطمئنا حضور دنیزلی باعثش شده.اولیش جنگده و دونده تر شدن تیم بود.آمار موقعیت خطرناکمون تا اونجایی که من بازی رو دیدم(حدودا دقیقه ۸۰) ۸ یا ۹ تا بود.ولی اینبار گلهامون رو هم زده بودیم تا بعد حسرتش رو نخوریم.
    طرح تاکتیکی دنیزلی هم برام جالب بود که هاشمیان رو آورده بود بیرون اما در عوضش دو تا عنصر توپ نگه دار،تکنیکی و سرعتی رو نگه داشت و از اونطرف به نوبت کریمی،نوری و بادامکی وظیفه داشتند که اضافه بشند که گاهی ۱ نفرشون اضافه میشد و گاهی حتی هر ۳ نفر.اضافه شدن محمد هم باعث میشد برتری نفری رو حفظ کنیم و شاهین نتونه زیاد جلو بیاد.
    از اونطرف هم تیم رو با این حربه به زمین فرستاد که همون ابتدای نیمه دوم با حمله به حداقل یه گل برسند تا فشار روی تیم کمتر بشه که خوشبختانه اینکار زود اتفاق افتاد و بعدش تیم خیلی راحت به کنترل بازی و استفاده از روزنه هایی که شاهین میداد رو آورد.
    Last edited by Sub007; 11-01-2012 at 23:09. دليل: ادغام به درخواست کاربر /

16. 11 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عكس: من رضايي‌ام، غلام شما!

او حالا همان غلامي است كه سرخ‌ها منتظرش بودند

سايت گل- امسال براي او سال عجيبي بود. با اين‌كه در تيم ملي مهره فيكس كارلوس كي‌روش بود اما بازي‌اش در پرسپوليس درخششي نداشت. چنان كه بخش زيادي از گناه شكست‌هاي قرمزها بر دوش او مي‌افتاد.
    امروز اما براي او روز ديگري بود. پنالتي گرفت، گل زد، پاس گل داد و در يك ساعتي كه در ميدان بود به اندازه همه 90دقيقه‌هايش دويد. او حالا همان غلامي است كه سرخ‌ها منتظرش بودند.

عكس: بنيانگذار مكتب دنيزليسم

او در سال‌هاي قبل هم ثابت كرده اگر پيروزي‌هايش تداوم نداشته باشند نمايش‌هاي چشم‌نوازش حتما تداوم دارند.

سايت گل- در پايان بازي جمله جالبي گفت: «نه من و نه پرسپوليس به بازي در برابر اين تعداد كم از تماشاگر عادت نداريم. اميدوارم هر چقدر ما سطح بازي پرسپوليس را بالا مي‌بريم هواداران هم تعدادشان را بالاتر ببرند» نمايشي كه امروز عمومصطفي با پرسپوليس به صحنه برد نشان داد به زودي پرچم‌هاي قرمز دوباره از توي پستوها بيرون مي‌آيند.

معمارزاده:من و حقیقی با هم خوب نبودیم

در نیم فصل اول به من ظلم كردند ولی اكنون خوشبختانه شرایط فراهم شده و من آماده ام خیلی از چیزها را ثابت كنم

سایت گل - دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس مقابل دوربین ها شایعه روابط سردش با علی حقیقی را تایید کرد.
    میثاق معمارزاده در نقد رابطه خود با هم تیمی سابقش گفت: قرار نیست با همه خوب باشم و رابطه ام با 'علیرضا حقیقی' معمولی بود. '
    به گزارش گل به نقل از ایرنا او اضافه كرد: رابطه ام با علیرضا حقیقی هم تیمی سابقم بد نبود اما آنطور كه شما انتظار دارید، آنچنان هم خوب نبود.
    وی با گلایه از برخوردهای نامناسبی كه در نیم فصل نخست با او شده است، اظهار داشت: در نیم فصل اول به من ظلم كردند ولی اكنون خوشبختانه شرایط فراهم شده و من آماده ام خیلی از چیزها را ثابت كنم.
    البته میثاق بعد از بازی افتضاح در داربی اول در بازی مقابل ملوان هم خوب نبود ولی به هرحال فعلا مورد اعتماد دنیزلی است.
    دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس تهران اطمینان داد: این تیم با سرمربی بزرگی كه به خدمت گرفته است، به طور حتم در آینده نتایج خوبی خواهد گرفت.

18. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی: به تیمم افتخار می‌کنم

به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی پس از پیروزی ۴ بر یک تیمش مقابل شاهین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا این برد یک جرقه بود و یا بازگشت پرسپولیس به لیگ برتر گفت: تشخیص دوم درست بود و این پیروزی بازگشت پرسپولیس به لیگ برتر است. وی افزود: هر روز بهتر از روز گذشته می‌شویم. زمان کمی است که کارمان را آغاز کرده‌ایم اما در درجه اول باید نشان دهیم فوتبال خوبی ارائه می‌کنیم چون نه تیم ما و نه من با حضور این تعداد تماشاگر در آزادی عادت نداریم و دوست داریم هرچه ما پیشرفت می‌کنیم تماشاگران بیشتری به ورزشگاه بیایند. یکی از خبرنگاران گفت شما با شکست ۴ بر یک مقابل سپاهان ایران را ترک کردید و حالا با پیروزی ۴ بر یک مقابل شاهین به ورزشگاه آزادی برگشتید در این خصوص چه صحبتی دارید که دنیزلی گفت: خیلی نباید به نتایج تکیه کرد. شاید اگر امروز از پاس‌های نهایی استفاده می‌کردیم گل‌های بیشتری می‌زدیم ولی چیزی که برای من اهمیت دارد و از نتیجه مهم‌تر است، تلاش و درک بازیکنانم نسبت به فوتبال است. سرمربی پرسپولیس با اشاره به وضعیت ساختار دفاعی این تیم نسبت به دیدارهای نیم فصل اول گفت: از کار کلیه مجموعه چه در بخش دفاع و چه در بخش هجوم راضی و خشنود هستم. شاید در زمان‌هایی از بازی در حد دفاع تزلزل داشته باشیم اما بهتر است به من کمی اجازه دهید. دنیزلی تاکید کرد: هنوز نام عده‌ای از بازیکنان که در ترکیبم حضور دارند را حفظ نیستم اما یک تیم راحت بوجود نمی‌آید و ما باید سعی کنیم پیشرفت‌مان بیشتر باشد. باید بهترین بهره‌‌وری را از کادر فنی و بازیکنان بگیریم و جایگاهی که پرسپولیس در آن وجود دارد کیفیت تیم ما را نشان نمی‌دهد. وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه این تیم چقدر با شرایط بدنی ایده‌آل شما فاصله دارد، گفت: برای این بازی انتظاراتمان برآورده شد. ۵۰ دقیقه ۱۰ نفره بازی کردن کار ساده‌ای نیست اما از مدل بازی که امروز ارائه کردیم راضی هستم. شاید در بعضی مواقع در نیمه دوم مالکیت توپ در دست شاهین بود اما ما موقعیت‌های گل بیشتری خلق کردیم. امروز به تیمم افتخار کردم و با چشم دیدم که چه کارهای دیگری می‌توانیم انجام دهیم. دنیزلی در خصوص اینکه اولادی و رضایی نسبت به گذشته پیشرفت کرده‌اند و شما روی چه مسئله‌ای با آنها کار کرده‌اید، گفت: این‌ها بازیکنانی هستند که کیفیت‌شان مشخص است. من از رضایی و اولادی خیلی راضی‌ام اما از بقیه تیمم نیز رضایت دارم. بدانید این عملکرد نشان می‌دهد که آنها به کیفیتی که خودشان دارند نزدیک می‌شوند و کار چندان فوق‌العاده‌ای نمی‌کنند. باید تلاش کنیم که هر بازیکن را به سمت کیفی خود برسانیم و ما باید هر روز کارمان را از نظر تیم شدن بهتر کنیم. سرمربی پرسپولیس در خصوص داوری بازی، پنالتی اتفاق افتاده و اخراج نورمحمدی گفت: نمی‌خواهم در مورد داوری صحبت کنم. ما با درست‌ها و غلط‌‌ها همگی با هم بصورت یکسان در حال سپری کردن لیگ هستیم و در این بین خبرنگاران، طرفداران و داوران نیز حضور دارند. من نتوانستم پنالتی را دقیق ببینم ولی کسی که بهترین زاویه دید را داشت کمک داور بود که نظرش را اعلام کرد. در مورد اخراج هم نورمحمدی کارت زرد دوم گرفت اما کاری که ما می‌توانستیم انجام دهیم این بود که نتیجه را حفظ کنیم. در ادامه نشست خبری یکی از خبرنگاران گفت هاشمیان و بادامکی داوطلب زدن پنالتی شده بودند اما تماشاگران می‌خواستند کریمی پنالتی بزند آیا این مسئله از قبل مشخص بود که دنیزلی در پاسخ گفت: از قبل مشخص بود که چه کسی پنالتی را می‌زند ولی من ندیدم که بادامکی و هاشمیان چنین کاری را انجام دهند. ما پنالتی زن تیم را در زمان اتفاق افتادن پنالتی مشخص نمی‌کنیم بلکه قبل از بازی آن را تعیین می‌کنیم. آن خبرنگار دوباره پرسید یعنی دفعه بعد باز هم کریمی پنالتی می‌زند که دنیزلی با خنده‌ای معنادار پاسخ داد: ما پنالتی‌زن را قبل از بازی تعیین کرده بودیم اما حالا که شما چنین مسئله‌ای می‌گویید از هاشمیان و بادامکی در خصوص این صحبت شما سؤال می‌پرسم. وی در پاسخ به سؤال فنی یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه تیم امروز پرسپولیس با بازی با ملوان چقدر تفاوت داشت، گفت: از نظر بدنی تمرینات ما با همین ریتم دنبال می‌شود. در بازی با ملوان اشکالاتی از لحاظ بدنی روی تیم ما وجود داشت اما من برنامه‌ریزی که انجام داده‌ام این است که در اواسط اسفندماه به حد ایده‌آل بدنی برسیم. آن زمان تفکراتمان را راحت‌تر پیاده می‌کنیم. سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه آیا نفرات جدیدی به تیم اضافه می‌شود یا خیر، گفت: بله، نفرات جدید به تیم ما اضافه می‌شود. مصطفی دنیزلی درحالی که نشست خبری‌اش به پایان رسید، در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران تلویزیونی مبنی بر اینکه به نظر شما مشکلات پرسپولیس در این مدت چه بود، گفت: نمی‌خواهم مشکلات را مقابل میکروفن بیان کنم و بهتر است این مسئله در درون خانواده و تیم‌مان حل شود. با این وجود تلاش می‌کنیم به شرایط ایده‌آل برسیم و وضعیتمان را هر روز بهبود ببخشم.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:29.

20. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •