مگه تیکر و استون کلد فقط اون بازی کردن
نمیدونم به نظرت تیکر باید با لگ دراپ پین بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا استوری جف جالب نبود و هنوزم میگم که wwe champ براش زیاده
مگه تیکر و استون کلد فقط اون بازی کردن
نمیدونم به نظرت تیکر باید با لگ دراپ پین بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا استوری جف جالب نبود و هنوزم میگم که wwe champ براش زیاده
نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، 15م دسامبر سال 2008
محل انجام : پیتسبرگ
عکسهای این هفته راء ( شامل 70 عکس ) :: لینک دانلود | حجم : MB 4.80
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هایلایت هایی از اتفاقات مهم آرماگدن پخش میشه .
اینتروی راء رو شاهد هستیم .
جری لالر و مایکل کول به همه خوش آمد میگن و ویدئویی از جی بی ال و شان مایکلز در آرماگدن رو پخش میکنن.
جیم راس درباره ی تغییر قهرمانان تگ تیم جهان در حین هاس شوء دابلیو دابلیو ای صحبت میکنه .
مسابقه اول :: کلی کلی و ملینا در برابر ویمنز چمپین بث فینکس و جیلیان هال
کلی کلی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . بعد ، همتیمیش در این مسابقه ملینا وارد میشه و تماشاگرا او رو هم مورد تشویق قرار میدن . سپس ملینا و قهرمان زنان دابلیو دابلیو ای ، بث فینکس وارد میشن . فینکس جایزه ای که در هفته ی قبل بهش داده شد رو در دست داره و سنتینو مارلا هم همراهش هست . سنتینو و بث فینکس در قسمت ورودی ورزشگاه وایمیسن و یه طرفدار رو میبینن که میخواد با یکیشون عکس بگیره . سنتینو خوشحال میشه و میره بغل اون و از بث میخواد یه عکس دو نفری ازشون بگیره ولی تماشاگره میگه که میخواد با بث عکس بندازه . سنتینو ناراحت میشه و میره و از بث و طرفدارش عکس میگیره . سپس بث میره داخل رینگ . جیلیان و لی مسابقه رو شروع میکنن و بعد از چند رفت و برگشت بث فینکس موهای کلی رو میگیره و به او اسلم میزنه . جیلیان کاور میکنه ، یک..دو.. . جیلیان روی کلی کار میکنه و با استفاده از طناب ها سعی داره او رو خفه کنه . ضربه ای با زانو به سینه ی کلی میزنه . کلی سعی داره با ملینا تگ بشه و جیلیان میدوئه و ملینا رو میزنه . جیلیان حواسش پیش ملیناست که در همین لحظه کلی کلی ، جیلیان رو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، هر چهار دیواس داخل رینگ با هم درگیر میشن تا جایی که انفجار رخ میده و آهنگ کین پخش میشه . کین وارد میشه و میره داخل رینگ و همه ی دیواس میترسن . بث ، جیلیان و ملینا از رینگ میرن بیرون و فقط کلی کلی داخل رینگ میمونه . کین به طرف کلی میره و او رو به گوشه ی رینگ میندازه . کین دستش رو به طرف کلی دراز میکنه تا او رو بلند کنه . اما کلی آروم آروم و با ترس رینگ رو ترک میکنه . کین هم از رینگ خارج میشه و تا بک استیج با کلی میره
بعد از کامرشال برمیگردیم .
جری لالر درباره ی اتفاقی که چند لحظه پیش بین کلی کلی و کین افتاد صحبت میکنن و سپس ویدئویی نشون میدن که مربوط میشه به چند دقیقه ای که شاهد کامرشال بودیم . در اون جیمی نابل دیده میشه که افتاده و به نظر میرسه کین این کار رو کرده . بله ، کین کلی کلی رو پیدا میکنه و به کلی میگه : " نیازه با هم صحبت کنیم. "
مسابقه دوم :: ری میستریو در برابر سیم اسنوکا
به ورزشگاه برمیگردیم و آهنگ ری میستریو پخش میشه و او مورد تشویق قرار میگیره . ری میاد و بعد از صحبتی کوتاه با طرفدارای کوچیک (کم سن و سالش) میره داخل رینگ . کودی رودس و مانو دیده میشن که در کنار رینگ نشستن تا مسابقه رو ببینن . آهنگ دویس پخش میشه و او وارد میشه . دویس با یه تیپ کاملا جدید و متفاوت اومده. دویس میره داخل رینگ و میکروفون رو میگیره و میگه : " من میخوام از این به بعد با اسم واقعیم معرفی بشم . من پسر دابلیو دابلیو ای هال آو فیمر ، جیمی اسنوکا هستم و اسم من سیم اسنوکا هست . " مسابقه شروع میشه و سیم سریعا یه تیک داون و کاور میکنه ، یک..دو.. . سیم ، ری رو میندازه گوشه ی رینگ و با زانو ضربه ای به کمر ری میزنه . صدای تماشاگرا در نمیاد! سیم زانوش رو روی کمر ری فشار میده . حالا تماشاگرا کم کم ری میستریو رو تشویق میکنن . سیم میره برای اسپلش اما موفق نیست و ری بهش دراپ کیک میزنه . چند مشت و کیک از ری ولی سیم بهش ساید اسلم میزنه . سیزرز از ری . اسنوکا ری رو تو هوا میگیره و او رو به رینگ میکوبونه . رانینگ نی از سیم . کاور میکنه ،یک..دو.. . ری میره برای هاریکنرانا اما سیم نمیذاره و میخواد پاور بامب بزنه . اما ری کونر میکنه و سیم رو روی طناب دوم میفرسته و میره برای سیکس وان ناین . اما سیم در میره ولی ری یه سیکی وان ناین ناگهانی میزنه و سیم به بیرون میفته . ری میره بالای طناب ها و یه اسپلش به سیم که بیرون رینگ هست میزنه . کودی رودس از صندلیش بلند میشه و با ری درگیر میشه که در همین لحظه داور مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع ری اعلام میکنه .
بعد از مسابقه ، ری داره به سمت خروجی میره اما مایک ناکس رو جلوی خودش میبینه . ناکس فینیشرش رو به ری میزنه و او رو به گوشه ی ورزشگاه پرت میکنه . در حالی که ری افتاده و داره درد میکشه ، کودی رودس ، مانو و ناکس به بک استیج میرن .
ویدئویی تبلیغاتی از محصول جدید مخصوص کریسمس دابلیو دابلیو ای پخش میشه که طبق روال گروه دی اکس اون رو معرفی میکنن .
در بک استیج ، کلی کلی در یه اتاق تاریک هست . کین وارد اتاق میشه و به کلی میگه : " بشین . در اسلمی آواردز در هفته ی قبل ، تو نگاه کردی و گفتی که عشق چیز قشنگی هست . " کلی میگه : " اون فقط جزوی از آواردز بود . " کین در جواب میگه : " من اینطور فکر نمیکنم . تو فرصت خوبی داری تا من رو انتخاب کنی ، اگه نمیخوای میتونی همین الان از در بری بیرون . " کین در رو باز میکنه و به کلی نگاه میکنه . کلی میخواد بلند شه اما کین در رو میبنده و نمیذاره . کلی هم در حالی که داره گریه میکنه ، با ترس به کین نگاه میکنه .
در بک استیج ، تاد گریشام با رندی اورتن یه مصاحبه ترتیب داده . رندی میگه : " من یه ریمچ برابر باتیستا میخوام ولی هنوز جوابی نگرفتم . باتیستا یه ترسو هست . " در همین لحظه باتیستا میاد و قصد داره جواب رندی رو بده اما رندی میزنه در گوش باتیستا و به سمت ورزشگاه میدوئه . رندی اورتن میره داخل و باتیستا هم به دنبال او میاد . کودی رودس و مانو به باتیستا حمله میکنن و رندی هم به اون ها میپیونده . حالا جان سینا از راه میرسه تا به کمک باتیستا بیاد . رندی اورتن میره به قسمت ورودی و فقط درگیری باتیستا و جان سینا مقابل کودی و مانو رو تماشا میکنه . مانو و کودی به بیرون رینگ پرت میشن و به طرف رندی میرن . رندی ، کودی و مانو در قسمت خروجی ورزشگاه وایمیسن و باتیستا و سینا رو نگاه میکنن .
در بک استیج ، باتیستا از سینا تشکر میکنه . جان سینا لبخند میزنه . سینا و باتیستا درباره ی یه ریمچ بین خودشون صحبت میکنن که تاد گریشام از راه میرسه . گریشام میگه : " استفانی مک من همین الان یه مسابقه ترتیب داده که جان سینا و باتیستا در مین ایونت برابر تیم رندی اورتن ، مانو و کودی رودس قرار میگیرن . شما میتونید صحبت هاتون رو بعدا ادامه بدید . "
مسابقه سوم :: هکساء جیم دوگن در برابر کریس جریکو
به ورزشگاه میریم و هکساء جیم دوگن وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . لیلیان گارسیا حریف دوگن رو معرفی میکنه ، کریس جریکو ! آهنگ جریکو پخش میشه و او در حالی که کت و شلوار پوشیده وارد میشه . همه گیج شدن و جریکو فقط به دوگن نگاه میکنه . کریس جریکو میکروفون میگیره و میگه : " من امشب کشتی نمیگیرم . من بهترین سوپراستار سال 2008 هستم و راء رو تو این مدت من چرخوندم و این توهینی به من هست که بخوام با کسی مثل دوگن کشتی بگیرم . من تا وقتی که یه چمپینشیپ مچ نگیرم یا یه حریف قدر برام پیدا نشه کشتی نخواهم گرفت . " جریکو میکروفون رو میندازه و آهنگش پخش میشه . جریکو رینگ رو ترک میکنه و دوگن هم با چهره ای در هم به جریکو نگاه میکنه .
در بک استیج ، باز هم کین و کلی کلی رو میبینیم که در اون اتاق تاریک هستن . کین میخواد بزور از کلی کلی بپرسه که او به کی علاقه داره . کلی فقط گریه میکنه . کین به کلی میگه : " چه بخوای چه نخوای ، باید بهم بگی ! "
در بک استیج ، کلی یه چیز به کین گفته که پخش نشده . تصویر از اون جایی پخش میشه که کین میگه : " ممنونم . ولی من الان باید برم . " کلی میترسه که کین بهش صدمه ای بزنه . کین بلند میخنده و سپس میره.
مسابقه چهارم :: وورلد تگ تیم چمپینشیپ :: میز و جان مورسن © برابر سی ام پانک و کوفی کینگستن
لیلیان گارسیا ، اینترکانتیننتال چمپین ویلیام ریگل و منجرش لیلا رو معرفی میکنه و اون ها وارد میشن و میرن در کنار رینگ میشینن تا از نزدیک شاهد مسابقه باشن . آهنگ سی ام پانک پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . بعد از او ، همتیمیش کوفی کینگستن میاد که تماشاگرا او رو هم تشویق میکنن . در پایان شاهد ورود قهرمانان تگ تیم جهان ، میز و جان مورسن هستیم . کوفی و میز مسابقه رو آغاز میکنن . دو استار لاک آپ میشن و میز هدلاک میکنه و سپس کوفی رو به گوشه ی رینگ میفرسته و روی او کار میکنه . کوفی البوء ای قوی میزنه و کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی جای خودش رو به پانک میده . پانک میاد و بعد از یه تیک داون کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک سریعا جاش رو با کوفی عوض میکنه اما قبل از اینکه بره بیرون با کوفی روی میز دابل تیم انجام میدن . فلایینگ لرییت از کوفی . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی بار دیگه میره بیرون تا پانک وارد بشه . پانک میاد و چند مشت و کیک میزنه . میز عصبانی میشه و پانک رو تهدید میکنه . او پانک رو به بیرون رینگ میفرسته و سپس حواس داور رو پرت میکنه . مورسن قصد داره از فرصت استفاده کنه و دور از چشمان داور پانک رو بزنه اما پانک با قدرت مورسن رو به سکیوریتی وال میکوبه . کوفی و پانک رینگ رو خالی میکنن . بعد از کامرشال برمیگردیم . پانک تگ میشه (وارد میشه) و به میز حمله میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . میز در میره و با مورسن تگ میشه . این دو یه دابل تیم انجام میدن و مورسن کاور میکنه ، یک..دو.. . مورسن جای خودش رو به میز میده ولی قبلش میرن تا یه دبل تیم با هم انجام بدن که موفق نیستن و پانک با یه سوپرپلکس میز رو به بیرون رینگ پرت میکنه . پانک میخواد بره تا جاش رو با کوفی عوض کنه . میز هم به طرف مورسن میره . دو تگ همزمان شکل میگیره و کوفی و مورسن وارد میشن . کوفی بهتر کار میکنه و بعد از دراپ کیک ، دابل لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . راشن لگ سوییپ از کوفی . کاور میکنه ، یک..دو.. . مورسن کونر میکنه و با استفاده از طناب ها یه کیک قشنگ به پشت سر کوفی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما پانک میاد و دخالت میکنه . میز هم میاد تو تا پانک رو بزنه . او پانک رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کوفی هم میز رو میندازه بیرون رینگ . کوفی به طرف مورسن بر میگرده که در همین لحظه مورسن مونلایت درایو رو روی کوفی اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، هر چهار استار داخل رینگ هستن . انفجار رخ میده و آهنگ کین پخش میشه . کین وارد میشه و میره جلوی ویلیام ریگل وایمیسه و او رو نگاه میکنه . پانک و کوفی رینگ رو ترک میکنن . کین یه بوت به مورسن میزنه و او رو پرت میکنه بیرون . سپس به میز چوکسلم میزنه . کین میز رو بلند میکنه و بهش تومبستون میزنه . سپس رینگ رو ترک میکنه و به بک استیج میره ، در حالی که میز وسط رینگ افتاده و تکون نمیخوره .
پیتسبرگ استیلرز در بین تماشاگرا نشستن .
آهنگ جی بی ال پخش میشه و او وارد میشه . تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . جی بی ال میگه : " دعوتتون میکنم تا ویدئوی از من و همکارم جدیدم شان مایکلز رو (که در آرماگدن رخ داد) ببینید . " ویدئو پخش میشه . سپس ویدئوی دیگه ای پخش میشه که طی اون شان میگه چرا درخواست جی بی ال رو قبول کرده . بعد از دیدن ویدئو ها به ورزشگاه برمیگردیم . تماشاگرا بشدت جی بی ال رو هو (بو) میکنن ولی جی بی ال به اون ها میخنده و به بک استیج میره.
در لاکر روم ، کلی کلی در اتاقش هست . کندیس و میکی جیمز پیش او میرن و درباره ی این موضوع ازش سوال میکنن.
هایلایت هایی از مسابقه ی دالف زیگلر برابر آر تروث در هفته ی قبل راء پخش میشه .
مسابقه پنجم :: دالف زیگلر در برابر سانتا کلاز
دالف زیگلر وارد میشه . او میره داخل رینگ و میکروفون رو از لیلیان میگیره و میگه : " اسم من دالف زیگلر هست . " و سپس میکروفون رو به لیلیان پس میده . سپس چارلی هاس وارد میشه که لباس سانتا پوشیده . چارلی در دستش چندین هدیه داره که به تماشاگرای حاضر در ورزشگاه میده . چارلی میره داخل رینگ و یه هدیه هم میخواد به زیگلر بده اما او قبول نمیکنه . زیگلر چارلی رو پرت میکنه گوشه ی رینگ . تماشاگرا سرود ' سانتا ' رو سر دادن . زیگلر به چارلی اسمش رو میگه و سپس چند مشت به او میزنه . هدلاک از زیگلر . زیگلر زانوش رو روی کمر چارلی میذاره و فشار میده . چارلی با چند مشت و شولدرتراست قصد داره به بازی برگرده اما او میره برای یه اسپلش که زیگلر جاخالی میده و بهش بک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، زیگلر بشدت چارلی هاس رو میزنه . سپس رینگ رو ترک میکنه و به بک استیج میره .
ویدئویی از فیلم بیهاند انمی لاینز پخش میشه که درش میستر کندی ایفای نقش کرده .
در بک استیج ، جریکو به اتاق استفانی میره . استف به جریکو میگه : " وقتی من بهت دستور میدم کشتی بگیری ، تو باید این کار رو انجام بدی . " جریکو میگه : " تو هم باید به من احترام بذاری . " استف میگه : " فراموش نکن که من رئیس تو هستم . " جریکو میگه : " ریمچ جان سینا و باتیستا دیگه فرصتش تموم شده . بیش از 30 روز گذشته . " استف میگه : " من خودم هر چیزی که در این بیزینس نیاز باشه رو میدونم . نیازی نیست کسی بهم یادآوری کنه . در هفته بعد ، قهرمانان سابق در یه فیتال فور وی مچ به مصاف هم میرن و برنده به عنوان حریف جان سینا انتخاب میشه . هاه ؟ " جریکو سرش رو به نشونه ی رضایت تکون میده و میره .
در بک استیج ، رندی اورتن ، مانو و کودی رودس دیده میشن که رندی درباره ی کنار گذاشتن (ناک اوت کردن) بایتستا صحبت میکنه.
مسابقه ششم :: وورلد هویتیت چمیپین ، جان سینا و باتیستا در برابر رندی اورتن ، کودی رودس و مانو
باتیستا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . بعد از او ، شاهد ورود همتیمیش جان سینا هستیم که گروهی او رو تشویق (بیشتر) و گروهی هم او رو هو (بو) میکنن . سپس آهنگ رندی اورتن پخش میشه و او به همراه کودی رودس و مانو وارد میشه . هر سه میرن داخل رینگ . مانو و باتیستا مسابقه رو آغاز خواهند کرد . باتیستا کلوزلاین میزنه و سپس مانو رو میفرسته به گوشه ی رینگ و چند مشت و شولدرتراست میزنه . باتیستا جای خودش رو به سینا میده و سینا در گوشه ی رینگ مانو رو نگه میداره و چند مشت میزنه . سپس یه اسکوپ اسلم از سینا . البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . مانو جای خودش رو به کودی میده. کودی میاد داخل رینگ و هدلاک میکنه . سینا کودی رو به طرف طناب ها میفرسته ولی در برگشت کودی با شولدربلاک سینا رو میندازه . اینبار سینا هدلاک میکنه و سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سینا جای خودش رو به باتیستا میده . باتیستا میاد وبعد از یه شولدرتکل ، به کودی سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . باتیستا خیلی زود با سینا تگ میشه . سینا میاد داخل و به کودی رانینگ بولداگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سینا جای خودش رو به باتیستا میده . باتیستا در گوشه ی رینگ به کودی رانینگ کلوزلاین میزنه . کودی دومین کلوزلاین رو بلاک میکنه و دابل اکس هندل میزنه . کودی باتیستا رو میزنه و جای خودش رو به رندی میده . رندی در میان تشویق تماشاگرا وارد رینگ میشه ! باتیستا کلوزلاین میزنه . رندی رو به گوشه ی رینگ میفرسته و رانینگ کلوزلاین میزنه . باتیستا میره برای یه حمله ی دیگه اما رندی کلوزلاین سنگینی میزنه . چند کیک از رندی به سینه ی باتیستا . رندی تگ میشه . بعد از کامرشال برمیگردیم . رندی داره در گوشه ی رینگ باتیستا رو میزنه . او جای خودش رو به کودی میده . کودی روی باتیستا کار میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. و سپس بیرون میره تا رندی جای او رو بگیره . رندی باتیستا رو با چند مشت و کیک میزنه و جای خودش رو به مانو میده . باتیستا از دست رندی در میره و همزمان با داخل شدن مانو ، باتیستا با سینا تگ میشه و سینا وارد میشه و حرکات همیشگی خودش بعد از یه هات تگ رو انجام میده . سینا به کودی نگاه میکنه و به مانو فایو ناکل شفل میزنه . سینا به رندی نگاه میکنه و او رو تهدید میکنه . سینا میره برای زدن اف یو به مانو اما کودی میاد داخل و به سینا دراپ کیک میزنه . مانو میفته روی شکم سینا . مانو جای خودش رو به کودی میده و کودی چند مشت و کیک به سینا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کودی جای خودش رو به اورتن میده . اورتن میره داخل رینگ و بعد از یه جاخالی به سینا آپرکات میزنه . رندی سینا رو میندازه وسط رینگ و چندین ضربه به او میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اورتن به سینا دی دی تی میزنه و جای خودش رو به مانو میده . مانو خیلی سریع جای خودش رو با کودی عوض میکنه . کودی خوب کار میکنه و بعد از تیک داون کاور میکنه ، یک..دو.. . سینا بالاخره موفق میشه از دست کودی در بره و با باتیستا تگ بشه . باتیستا میاد و کودی و مانو رو میزنه . مانو و کودی ، باتیستا رو پرت میکنن بیرون رینگ و اون جا دو نفری باتیستا رو میزنن که در همین لحظه داور مسابقه رو با قانون دی کیو به نقع تیم باتیستا و سینا اعلام میکنه .
بعد از مسابقه ، باتیستا رو به رینگ برمیگردونن . همچنان خبری از سینا نیست و تیم مانو و کودی و اورتن ، باتیستا رو میزنن . اورتن گوشه ی رینگ کمین میکنه و همینکه باتیستا سرش رو بالا میگیره اورتن به طرف او حمله میکنه و پانت کیک (کیک قوی مخصوص اورتن) رو میزنه . سینا سریعا میدوئه داخل رینگ تا به باتیستا کمک کنه . رندی ، مانو و کودی رینگ رو ترک میکنن . سینا و داور بالا سر باتیستا وایسادن و او رو چک میکنن . چندین دکتر و داور دیگه هم میان تا وضعیت بایتستا رو ببینن . اورتن ، مانو و کودی هم از رمپ ورزشگاه شاهد این صحنه هستن .
نام رخداد : ای سی دبلیو
تاریخ برگزاری : شانزدهم دسامبر سال 2008
محل برگزاری : بالتیمور
عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 35 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 2.40
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
شاهد هایلایت هایی از آرماگدن هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
تاد گریشام و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن و یاد آور میشن که در مین ایونت آرماگدن ، جف هاردی قهرمان جدید دابلیو دابلیو ای شد .
آهنگ قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی پخش میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . مت میاد داخل رینگ ، میکروفون میگیره و میگه : " این دو سه روزی که گذروندم ، بهترین روز های عمرم بود . وقتی من و جف ده سال پیش اومدیم تو دابلیو دابلیو ای ، فقط به این فکر بودیم که آدم های نامدار و مشهوری بشیم . همچنین میخواستیم که هر کدوم بصورت جداگانه بهترین باشیم ، همونطور که در یکشنبه دیدید ما هر دو قهرمان جهان شدیم . " آهنگ چاوو گررو پخش میشه و چاوو وارد رینگ میشه . چاوو میاد داخل رینگ و میگه : " ویکی گررو از من خواست که بیام و حواسم به تو باشه ، چون آخر اسمت هاردی هست ! همچنین او گفت که اج کمربندش رو زود پس میگیره و من هم امشب با شکست تو قهرمان جدید ای سی دابلیو میشم . "
مسابقه ی اول :: ای سی دبلیو چمپینشیپ مچ :: مت هاردی © در برابر چاوو گررو
مسابقه آغاز میشه و مت هاردی اوایل کار خوب میجنگه ولی چاوو با چند ضربه به بازوی مت به بازی برمیگرده . بعد از کامرشال برمیگردیم . هاردی از طناب دوم به چاوو راشن لگ سوییپ میزنه . مت بر بازی مسلط شده و خوب کار میکنه . چاوو بعد از چند مشت ، کیک و دراپ کیک سعی داره به بازی برگرده اما موفق نیست . مت اسلم میزنه . به بالای طناب دوم میره و فلایینگ البوء رو به پشت سر چاوو میزنه . چاوو بلند میشه و مت بهش ساید افکت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو بسختی بلند میشه و مت نشون میده میخواد توییست آو فیت بزنه ، سر چاوو رو میگیره اما چاوو کونر میکنه و میره برای تری آمیگوز که سر سومین سوپلکس مت کونر میکنه و توییست آو فیت رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (9:50)
ویدئویی از راء دیشب که اورتن با لگد به صورت باتیستا زد و باعث آسیب دیدن او شد ، پخش میشه .
مین ایونت این هفته اعلام میشه .
هایلایت هایی از چگونگی پیروزی بوگی من در هفته ی قبل پخش میشه.
مسابقه دوم :: فینلی در برابر گون اسپیرز
فینلی و هورنسواگل داخل رینگ هستن . گون اسپیرز هم حضور داره . قبل از شروع مسابقه ، هورنسواگل میره روی میز گزارشگرا و بطری آب رو پرت میکنه طرف استرایکر و گریشام . سپس اسلمی (جایزه) اون ها رو که در راء دو هفته قبل گرفته بودن میدزده . فینلی حواسش پرت میشه و گون اسپیرز از فرصت استفاده میکنه تا اولین حمله رو او انجام بده . اسپیرز از رینگ خارج میشه و به هورنسواگل حمله میکنه . سپس میره داخل رینگ و فینلی رو میزنه . فینلی خیلی زود یه فن رو کونر میکنه و کلتیک کراس میزنه. کاور میکنه ، یک..دو..سه . (3:57)
بعد از مسابقه ، استرایکر کلاه فینلی و هورنسواگل رو گرفته و برای پس دادن اون ، میخواد که اول فینلی و هورنی اسلمی (جایزه) او رو پس بدن .
ویدئویی از دی اکس پخش میشه .
ویدیویی از مین ایونت آرماگدون كه چند روز پیش به انجام رسید پخش میشه و طی اون قهرمانی جف هاردی و دخالت برادرش به نمایش در میاد.
در بك استیج ایژیا فاكس و دی جی جبریل در حال رقصیدن هستند كه مارك هنری (با شكل و شمایل بابا نوئل) به همراه تونی اطلس وارد میشن . مارک هنری یه سرود برای کریسمس میخونه که موضوعش درباره ی داغون کردن فینلی و هورنسواگل هست . فاکس و دی جی گبریل هم میرقصن .
در بك استیج سی ام پانك كوفی كینگستن و ریكی اورتیز حضور دارند. ریكی اورتیز به تیفنی یك كادوی كریستمس میده و پانک به اورتیز میگه که سال بعد تو با این هدیه هات میتونی جایزه ی " ! Oh My GOD " رو برنده بشی . سپس اورتیز دو جایزه (نفری یکی) به سی ام پانک و کوفی میده ..
مسابقه سوم :: میز ، جان مورسن و جک سوئگر در برابر سی ام پانك ، كوفی كینگستن و ریكی اورتیز
تیم هیل ها داخل رینگ منتظر هستن و تا تیم فیس ها وارد بشن . سی ام پانک ، کوفی کینگستن و ریکی اورتیز به نوبت وارد میشن و هر سه مورد تشویق قرار میگیرن (پانک بیشتر) . کوفی و جان مورسن مسابقه رو آغاز میکنن . چندین حرکت پرشی از کوفی . کوفی جای خودش رو به اورتیز میده و اورتیز در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . اورتیز هم میاد و مورسن رو میزنه . او چند مشت و اسلم میزنه و سپس جای خودش رو به پانک میده که پانک هم در حین ورود مورد تشویق قرار میگیره . پانک به مورسن پاوراسلم میزنه . سپس مورسن رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و به او رانینگ نی و پشت سرش بولداگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما تیم هیل ها دخالت میکنن و کوفی و ریکی وارد میشن و به همراه پانک ، سه نفری سوئگر ، میز و مورسن رو به بیرون رینگ پرت میکنن .بعد از کامرشال برمیگردیم . مورسن اونطرف طناب ها هست و تازه میخواد وارد رینگ بشه که پانک او رو میگیره و با یه سوپلکس قشنگ مورسن رو به رینگ برمیگردونه . پانک جای خودش رو به کوفی میده و کوفی از طناب وسط رینگ بالا میره و یه پرش روی مورسن انجام میده . کوفی به طرف تیم هیل ها میاد و سوئگر او رو به بیرون رینگ میکشه . مورسن جای خودش رو با سوئگر عوض میکنه . سوئگر روی گردن و سر کوفی کار میکنه . کوفی سعی داره با یکی از همتیمی هاش تگ بشه اما سوئگر از قدرت و تسلطش استفاده میکنه و جلوی این کار رو میگیره . کوفی خیلی سریع از دست سوئگر در میره و با اورتیز تگ میشه . اورتیز میاد و با سرعت رینگ رو خالی میکنه . او سعی داره کاری کنه تماشاگرا تشویقش کنن (با حرکاتش) اما کسی عکس العملی نشون نمیده! دراپ کیک از اورتیز به سوئگر. کاور میکنه ، یک..دو.. اما میز و مورسن دخالت میکنن . کوفی و پانک به میز و مورسن حمله میکنن و اون ها رو از رینگ به بیرون پرت میکنن و سپس خودشون هم به بیرون رینگ میفتن . اورتیز در داخل رینگ میره به سوئگر اسپرینگبورد بزنه اما سوئگر کونر میکنه و یه کیک به شکم اورتیز میزنه . سپس سوئگر گاترنچ پاوربامب میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (10:20)
بعد از مسابقه ، داور دست مورسن ، میز و سوئگر رو به عنوان پیروز بالا میبره و در حالی که سوئگر داره میخنده ، ای سی دابلیو این هفته به پایان میرسه.
-----------------------------------
استوری لاین درنظر گرفته شده برای آندرتیکر و شان مایکلز :
چند روز پیش بروس پریشچارد معروف به برادر لاو که اولین منجر آندرتیکر در دابلیو دابلیو ای بود ، از کمپانی اخراج شد . اما او قبل از اخراجش یه استوری لاین بین آندرتیکر و شان مایکلز نوشته بود که به این ترتیب بود :
بعد از رویال رامبل ، کین به دنبال حریفی برای رسلمینیا میگرده و میخواد با کسی که هیچ وقت نتونسته در رسلمینیا شکست بده ، یعنی برادرش آندرتیکر بجنگه . در این میان هست که وینس مک من هم بدلیل مشکلات بوجود اومده بین شین مک من و استفانی برمیگرده و برای قبول کردن یا رد کردن درخواست کین وارد یه داستان دیگه میشه . خیلی نمیگذره که شان مایکلز هم میخواد که با آندرتیکر در رسلمینیا مسابقه بده و میگه که میخواد آخرین مسابقه ی خودش رو برابر آندرتیکر انجام بده . اما وینس بین این دو کسی رو انتخاب نمیکنه بلکه یه مسابقه بین کین و شان مایکلز در نو وی اوت میذاره تا برنده ی این مسابقه حریف آندرتیکر در رسلمینیا بشه . شان مایکلز نقشش به هیل تغییر پیدا میکنه و تقلب هایی که سر بازی با کین در نو وی اوت انجام میده ، باعث منفور شدنش میشه . شان مایکلز بالاخره موفق میشه تا با هر گونه تقلبی کین رو شکست بده و حریف آندرتیکر در رسلمینیا بشه . بعد از نو وی اوت ، کین برای اینکه نقشی در رسلمینیا داشته باشه با شان مایکلز همدست میشه تا ضعف های برادرش آندرتیکر رو به شان نشون بده و به عبارتی کین بادی گارد شان مایکلز میشه . قبل از رسلمینیا ، شان منفور تر و آندرتیکر روز به روز محبوب تر میشه . روز رسلمینیا فرا میرسه و قرار هست شان مسابقه ی آخرش رو انجام بده . اما اینجا هست که استوری لاین به دو شکل تبدیل میشه تا وینس مک من بین این دو قسمت ، یکی رو انتخاب کنه :
1. یه مسابقه ی سخت و دشوار برای هر دو نفر هست . شان چندین بار میره برای پیروزی اما موفق نمیشه . آندرتیکر خیلی سعی میکنه و بالاخره موفق میشه در یه مسابقه ی Clean ، حریفش شان مایکلز رو شکست بده . بعد از مسابقه آندرتیکر دست شان مایکلز رو بالا میبره تا تماشاگرا هر دو استار رو مورد تشویق قرار بدن . شان مایکلز خداحافظی با شکوهی خواهد داشت و آندرتیکر همچنان در دابلیو دابلیو ای فعالیت خواهد کرد.
2. مسابقه ای طولانی همراه با صحنه هایی زیبا . در اواخر مسابقه شان مایکلز دور از چشمان داور با صندلی ضربه ای قوی به صورت آندرتیکر میزنه . کاور میکنه و داور به آرومی میشمره ، یک..دو.. اما کین [منجر شان در این مسابقه] پای او رو میگیره و به بیرون رینگ میکشه . کین شان رو میزنه و به داخل رینگ میفرسته . او به شان مایکلز چوکسلم میزنه و سپس آندرتیکر رو روی شان میندازه و مایک چیودا [داور] میشمره ، یک..دو..سه و آندرتیکر پیروز این مسابقه میشه . بعد از مسابقه پال بیرر در حالی که اون جام طلایی رو در دست داره [بعد از پنج سال دوری] وارد میشه و به آندرتیکر میگه : " وقتشه بریم خونه . " سپس صدای دینگ آهنگ آندرتیکر پخش میشه و برق ها خاموش میشه . بعد از اینکه برق ها روشن شد دیگه آندرتیکر در داخل رینگ نیست و هیچ وقت به دابلیو دابلیو ای برنمیگرده و در رینگ دیده نمیشه. اما در عین ناباوری شان برای مدتی دیگه در دابلیو دابلیو ای میمونه و مسابقه ی خداحفظیش رو در بکلش برابر کین بصورت Hell in a Cell انجام میده و بعد از شکست کین ، از کشتی حرفه ای خداحافظی میکنه .
در صورتی که این مسابقه به ثبت برسه و قرار باشه کمپانی دابلیو دابلیو ای از این استوری لاین استفاده کنه ، احتمال انتخاب گزینه ی اول خیلی بیشتر هست . چرا که خداحافظی شان در رسلمینیا 25 [نسبتا] قطعی بنظر میرسه و آندرتیکر هم تا سال 2012 با کمپانی دابلیو دابلیو ای قرار داد داره .
البته احتمال دیگه ای که داده میشه این هست که وینس اصلا از این استوری لاین استفاده نکنه . چون برادر لاو [نویسنده ی این داستان] از کمپانی اخراج شده و طبق شناختی که از وینس داریم بعید بنظر میرسه که از داستانی که توسط یه اخراجی نوشته شده پیروی کنه .
------------------------------------------
آینده ی نامشخص آل اسنوء :
سوپراستار سابق دابلیو دابلیو ای ، ای سی دابلیو و دابلیو سی دابلیو ؛ آل اسنوء به تازگی به کمپانی TNA پیوسته ولی مسئولان این کمپانی هنوز برای آینده ی او تصمیم قطعی ای نگرفتن .
وینس روسو در ابتدای حضور آل اسنوء در تی ان ای قصد داشت درگیری ای بین میک فولی و اسنوء بوجود بیاره اما جف جرت با او مخالفت کرد و جرت بر این عقیده بود که هنوز برای چنین درگیری ای زود هست . روسو به این فکر افتاد تا آل اسنوء رو جزو تیم مین ایونت مافیا کنه اما جرت باز هم مخالفت کرد . جرت گفت که تیم مین ایونت مافیا در ابتدا به عنوان جمعی از قهرمانان جهان معرفی شده و قهرمان جهان بودن یه شرط برای حضور در این تیم هست که حضور آل اسنوء در این تیم باعث شکستن این قانون میشه [چون اسنوء قهرمانی جهان نداره] .
به این ترتیب آینده ی آل اسنوء در تی ان ای نا معلوم هست و مشخص نیست او در آینده چه نقشی خواهد داشت. حضور او در تیم Frontline منتفی هست.
محبوب بودن رندی اورتن در بین تماشاگرا :
کمپانی دابلیو دابلیو ای از ابتدای بازگشت رندی اورتن [بعد از مصدومیتش] سعی داشت او رو همچنان یک هیل نگه داره و او رو روز به روز منفور تر کنه ، اما هر هفته کمپانی نتیجه ی بر عکس میگرفت بطوری که این چند وقته میبینید که رندی اورتن برابر محبوب ترین های برند RAW هم تشویق میشه !
کمپانی به این فکر افتاد که یه تیم هیل چند نفره بسازه چون معمولا چنین تیم هایی خیلی زود در بین تماشاگرا طرفداراشون رو از دست میدن ، این در طور تاریخ ثابت شده [مینیستری ، ایوولوشن و...] . به این ترتیب تیم رندی اورتن ، کودی رودس و مانو شکل گرفت که احتمالا در آینده ای نچندان دور تد دیبیاسی هم به این تیم خواهد پیوست . اما در اولین هفته نقشه ی کمپانی جواب نداد و رندی باز هم در حین ورود مورد تشویق قرار گرفت . البته هنوز برای قضاوت زود هست اما کاملا مشخصه رندی اورتن در بین بعضی از تماشاگرا محبوب هست و کمپانی کار خاصی نمیتونه بکنه .
باید ببینیم در ادامه چه اتفاقی خواهد افتاد و آیا این ترفند ها باز هم جواب میده یا خیر. ضمن اینکه Sim Snuka [معروف به دویس] هم در این هفته ی راء خودش رو پسر جیمی اسنوکا معرفی کرد و در جدیدترین مصاحبه اش گفت با این وضع او هم میتونه جزو تیم رندی اورتن باشه!
تایسن تامکو به دابلیو دابلیو ای بازگشت :
در دارک مچ راء این هفته ، شاهد بازگشت تایسن تامکو به دابلیو دابلیو ای بودیم و او موفق شد در یه مسابقه ی کوتاه حریفش پال برچل رو شکست بده . اونطور که مشخصه وینس مک من علاقه ی خاصی به تایست تامکو پیدا کرده و سعی داره به او نقشی پررنگ و مثبت بده .
تامکو سه چهار سال پیش از کمپانی دابلیو دابلیو ای [به همراه کریستین] جدا شد و به تی ان ای پیوست . اما بعد از چند سال فعالیت از این کمپانی بیرون اومد و به درخواست خودش وارد کمپانی دابلیو دابلیو ای شد [مورد توجه وینس هم قرار گرفت].
وینس مک من از تایسن تامکو خواسته تا قطعی شدن بازگشت کریستین به دابلیو دابلیو ای ، او در FCW تمرین کنه و اگر هم کریستین به دابلیو دابلیو ای برنگشت ، او [تامکو] رو مستقیما وارد راستر کنه تا بصورت تکی در شوء ها کشتی بگیره. ضمن اینکه تامکو در دارک مچ این هفته ی راء [در حین ورود] بشدت مورد تشویق قرار گرفت.
تمایل کمپانی دابلیو دابلیو ای به بستن قرار داد های طولانی مدت :
کمپانی دابلیو دابلیو ای علاقه ی خاصی به بستن قرار داد های طولانی مدت با استار های بزرگش داره و قصد داره از نگه داشتن اون ها مطمئن بشه .
مثلا به تازگی کمپانی به ری میستریو ، سوپراستار فعلی برند راء قرار دادی پنج ساله با مبلغی قابل توجه پیشنهاد کرده که مورد قبول او هم واقع شده . یا دو روز پیش اعلام شد کمپانی قصد داره با رندی اورتن ، سوپراستار جوون و فعلی برند راء قرار داد طولانی مدت ده ساله امضاء کنه که طی اون مبلغ بسیار بالایی هم به او خواهد داد که احتمالا رندی هم با این پیشنهاد موافقت خواهد کرد . همچنین قرارداد پنج ساله با مبلغ زیادی به کین هم پیشنهاد شده ولی مشخص نیست که او قبول کنه .
در صورت اینکه جزئیات بیشتری از این قرارداد ها بدستم رسید حتما در سایت قرار میدم .
خبر های کوتاه از کمپانی های کشتی حرفه ای :
- قرار گرفتن پروفایل میک فولی و کوین تورن در قسمت آلومنی سایت WWE.com .
- تغییر نقش قطعی میشل مک کول [از مثبت] به منفی .
- جدال کریستی همی برابر آسام کانگ در جنسس سر ناک اوتس تایتل .
- ریتیتگ 1.3 برای ای سی دابلیو این هفته .
- ساخته شدن فیلمی به نام والتر کوالسکی برای یادبود والتر کیلر کوالسکی .
- نزدیکی سی ام پانک به قهرمانی بین قاره ای .
نام رخ داد : اسمکدان
تاریخ انجام : جمعه ، 19م دسامبر سال 2008
محل انجام : بلتیمور
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه.
هایلایت هایی از چگونگی پیروزی جف هاردی در آرماگدون رو شاهد هستیم .
به ورزشگاه میریم و جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن .
آهنگ جف هاردی پخش میشه و او در میان تشویق بی سابقه ی تماشاگرا وارد میشه . جف وارد رینگ میشه و با تماشاگرا [بیش از] سه دقیقه جشن میگیره . جف همینطور داره خوشحالی میکنه و کمربندش رو روبه تماشاگرا بالا میگیره و تماشاگرا او رو بشدت مورد تشویق قرار میدن . در همین لحظه اج وارد میشه و بطور فیزیکی به جف حمله میکنه و او رو بشدت میزنه . اج میکروفون رو برمیداره و میگه : " تو یه خوش شانس و قهرمان تقلبی هستی . هیچ چیز تغییر نکرده و همچنان از تو بهترم . در سروایور سریس هم هیچ چاره ای جز حمله به تو نداشتم . " جف بلند شده و داره فیس تو فیس به حرف های اج گوش میده. جف به اج میگه : " دروغگو . " و تماشاگرا سرود ' لایر [دروغگو] ' رو سر میدن . اج میگه : " امشب من مقابل مت هاردی ، و جف هاردی هم برابر ولادیمیر کازلاو قرار خواهد گرفت . " جف کمی مکث میکنه و سپس میگه : " تموم شد ؟ " و بطور ناگهانی به اج توییست آو فیت میزنه . تماشاگرا جف رو مورد تشویق قرار میدن . جف در حالی که کمربند دابلیو دابلیو ای رو در دست داره به قسمت رمپ ورزشگاه میره و برای تماشاگرا دست تکون میده .
کامرشال .
مسابقه اول :: ام وی پی و قهرمان ایالات متجده شلتن بنجامین برابر آر تروث و هاریکین هلمز
برمیگردیم و شلتن بنجامین ، ام وی پی و هاریکین هلمز داخل رینگ هستن . در این لحظه آهنگ آر تروث پخش میشه و او [مثل همیشه] از بین تماشاگرا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . ام وی پی و آر تروث مسابقه رو آغاز میکنن . ام وی پی حمله میکنه ولی تروق کونر و رول آپ میکنه ، یک..دو.. . ام وی پی بعد از تسلط بر بازی ، جای خودش رو به بنجامین میده . بنجامین بعد از چند قفل پی در پی سعی داره حریفش رو کاملا در کنترل بگیره . اما تروث با زرنگی موفق میشه یکی از فن ها رو کونر کنه . او به طرف هاریکین هلمز میره و با او تگ میشه . تماشاگرا هلمز رو [در حین ورود] مورد تشویق قرار میدن . هلمز میاد و شلتن رو بشدت میزنه . سپس کاور میکنه ، یک..دو.. اما ام وی پی دخالت میکنه . تروث هم میاد تا با ام وی پی درگیر بشه . تروث موفق میشه ام وی پی رو به بیرون رینگ بفرسته اما شلتن از پشت سر همینکار رو روی تروث انجام میده. ام وی پی با بنجامین تگ میشه و میره یه کیک به هلمز بزنه اما هلمز جاخالی میده و کیک به بنجامین برخورد میکنه . هلمز ام وی پی رو میزنه و جای خودش رو به تروث میده . تروث میاد و به ام وی پی کورک اسکرو البوء میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه. (5:33)
در بک استیج ، ویکی گررو کنار چاوو گررو هست و داره قهوه میخوره . ویکی گررو به چاوو میگه : " این قهوه که سرده . امتحانش کن ... " چاوو امتحان میکنه و سپس ویکی به او سیلی میزنه و میگه : " من گفتم قهوه ی داغ میخوام . " در همین لحظه اج وارد میشه و سر اینکه چرا امشب نمیتونه با جف مسابقه بده عصبانی هست . ویکی میگه : " صبر کن ، امشب نوبت داداش بزرگست . "
کامرشال.
مسابقه دوم :: جسی و فستس برابر قهرمانان تیمی جهان ، میز و جان مورسن
جسی و فستس وارد میشن و گروهی از تماشاگرا اون ها رو تشویق میکنن . ویدئویی از چگونگی مورد تمسخر قرار گرفتن فستس و جسی در سه هفته ی پیش اسمکدان [در حین ورود جسی و فستس به رینگ] پخش میشه . جان مورسن و میز وارد میشن و جالبه که تعدادی از تماشاگرا هم اون ها رو تشویق میکنن . میز و مورسن میان داخل رینگ . مسابقه آغاز میشه و در همین ابتدای کار ، [وقتی زنگ شروع مسابقه بصدا در اومد] میز میره بیرون رینگ و زنگ رو یکبار دیگه میزنه تا فستس نرمال بشه . اما جسی میاد و میز رو میزنه و بار دیگه زنگ رو بصدا در میاره که این باعث میشه فستس مثل همیشه [بعد از شنیدن صدای زنگ] عصبانی بشه و به سمت حریف که مورسن هست حمله کنه . مورسن کنترل بازی رو با چند مشت در دست میگیره ولی خیلی زود فستس به بازی برمیگرده و فن هایی که همیشه از او میبینیم رو اجراء میکنه . در همین لحظه میز و جسی درگیر میشن و میز میره و یکبار دیگه زنگ رو میزنه . حالا مورسن از فرصت استفاده میکنه و به فستس مونلایت درایو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (2:30)
کامرشال.
ویدئویی خنده دار از دی اکس پخش میشه که طی اون تریپل ایچ و شان همدیگه رو مسخره میکنن و در پایان تریپل ایچ به موهای شان [که داره میریزه] گیر میده و این باعث عصبانیت شان میشه .
در بک استیج ، ایو با مت هاردی مصاحبه ای ترتیب میده که تماشاگرا به محض دیدن چهره ی مت او رو مورد تشویق قرار میدن . ایو درباره ی پیروزی جف میپرسه و میخواد بدونه مت چه حسی داشت وقتی دید جف پیروز شد . مت میگه : " وقتی دیدم ، سورپرایز شدم . " سپس ایو درباره ی مسابقه ی مت با اج میپرسه.
کامرشال.
مسابقه سوم :: اج برابر قهرمان ای سی دابلیو ، مت هاردی
مت هاردی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس اج [با چهره ای مثل دیوونه ها] وارد میشه . اج میره داخل رینگ و مسابقه شروع میشه . مت سعی داره مسابقه رو در کنترل خودش بگیره اما موفق نیست و اج او رو در رستلاک گیر میندازه . مت قفل رو میشکونه و اج رو به بیرون رینگ پرت میکنه و سپس بهش میخنده . کامرشال . حالا مت کنترل بازی رو در دست داره ولی اج موفق میشه بعد از یه کونر ، اینبار او مت رو به بیرون رینگ پرت کنه . اج بعد از ریکاوری ، میره بیرون رینگ و به مت حمله میکنه . او چندین ضربه ی قوی به مت میزنه و سپس او رو به رینگ برمیگردونه . اج روی بازوی مت کار میکنه و سپس مت رو از بالای طناب ها [با سر] پرت میکنه پایین . مت به بازی برمیگرده و سعی داره به اج ساید افکت بزنه اما اج کونر میکنه و آرم بار میزنه . رستهولد از اج اجراء میشه و هاردی درون این قفل گیر افتاده . او بالاخره [بعد از تلاش زیاد] موفق میشه قفل رو بشکونه و به اج کلولاین بزنه . اتامیک دراپ از مت . هاردی بعد از یه کلوزلاین به اج ، به او بولداگ میزنه . سپس مت میره بالای طناب ها تا مونسالت رو اجراء کنه . اج میره بالای طناب ها تا مت رو پرت کنه پایین اما موفق نیست و مت با چند البوء اج رو میندازه وسط رینگ . سپس مونسالت از مت اجراء میشه . کاور میکنه ، یک..دو.. . مت منتظر هست تا اج بلند شه . او میره برای توییست آو فیت اما اج کونر میکنه و نلسن اسلم میزنه . اج قصد داره از طناب ها بالا بره اما مت میره و او رو میگیره و بهش ساید افکت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما اج روپ بریک میکنه . چندین پینفال و قفل پشت سر هم و بی فایده . مت کاملا بر بازی سوار هست و بعد از آپرهند میره برای توییست آو فیت اما اج کونر میکنه و مت رو به گوشه ی رینگ میفرسته . مت بسختی از جاش بلند میشه و اج هم فیگور اسپیر گرفته . اج منتظر میمونه تا مت برگرده . مت برمیگرده و اج به طرف او میدوئه و موفق میشه اسپیر بزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (15:08)
بعد از مسابقه ، اج به قسمت رمپ ورزشگاه میره و از اونجا به مت نگاه میکنه .
کامرشال.
مسابقه چهارم :: ازکیل به همراه براین کندریک برابر قهرمانان تیمی کارلیتو به همراه پریمو کولون
برمیگردیم و ازکیل به همراه براین کندریک وارد میشن و تماشاگرا این دو رو هو [بو] میکنن . گزارشگر فقط ازکیل رو معرفی میکنه [چون مسابقه بین او و کارلیتو هست]. کارلیتو و پریمو هم داخل رینگ هستن . قبل از بصدا در اومدن زنگ ، کارلیتو سیبش رو به طرف ازکیل پرت میکنه و به او حمله میکنه . چند حمله ی پشت سر هم از کارلیتو ولی بی فایده . کارلیتو یه سیلی به ازکیل میزنه اما ازیک او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . ازکیل حواس داور رو پرت میکنه و کندریک میره در بیرون رینگ فینیشرش رو روی کارلیتو بزنه اما کارلیتو کونر میکنه و پریمو او رو میزنه . کارلیتو به رینگ برمیگرده و ازکیل رو میزنه . سپس میره بالای طناب ها و به ازکیل کراس بادی میزنه . کارلیتو کاور میکنه ، یک..دو.. . کارلیتو میره از طناب دوم روی ازکیل اسپرینگبورد بزنه اما ازیک او رو تو هوا میگیره و فینیشرش رو روی او اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (3:29)
کامرشال.
مسابقه پنجم :: نامبر وان کانتندرز مچ فور د دیواس تاتیل :: ماریس برابر ماریا
میشل مک کول داخل رینگ هست [رفتار تماشاگرا طوری هست که انگار او رو نمیشناسن] . ماریس وارد میشه و سپس شاهد ورود ماریا هستیم که مورد تشویق قرار میگیره . برنده به مصاف مک کول [سر کمربند دیواس] خواهد رفت . مسابقه آغاز میشه و ماریس ماریا رو تهدید میکنه . ماریا به ماریس سیلی میزنه . ماریس رینگ رو ترک میکنه و ماریا به دنبال او میره اما این ماریس هست که ماریا رو میزنه . ماریس ، ماریا رو به رینگ برمیگردونه و او رو میزنه . ماریس میره برای یه کلوزلاین اما ماریا ریورس میکنه و خودش یه کلوزلاین میزنه . ماریا میره بالای طناب ها برای یه پرش اما موفق نیست . بنظر میرسه ماریا از ناحیه ی انگشت دچار مصدومیت جدی شده . ماریس ماریا رو بلند میکنه و بهش دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه. (3:36)
بعد از مسابقه ، ماریس میره بیرون رینگ و به کمربند دیواس و میشل مک کول نگاه میکنه . مک کول هم به ماریس نگاه میکنه . ماریس میخواد به کمربند دیواس دست بزنه که مک کول به او سیلی میزنه و [در] میره !
در بک استیج ، میستر کندی داره با ام وی پی صحبت میکنه . تماشاگرا با دیدن کندی ، او رو تشویق میکنن . کندی سعی میکنه ام وی پی رو آروم کنه . اما در حین صحبت هاش یه تیکه بهش میپرونه که باعث عصبانیت ام وی پی میشه و ام وی پی هم چند نکته درباره ی فیلم کندی میگه ولی تاثیر چندانی روی [اعصاب] او نداره . کندی در پایان میگه : " البته این جوری که تو میگی نیست ولی از انتقاداتت ممنونم . همچنین کریسمس خوبی رو میییییییستر کندی [کندی!] برات آرزو میکنه . "
راء ریباند پخش میشه .
در بک استیج ، ایو با گریت کالی مصاحبه میکنه و نظر او رو درباره ی بوسه ی او [کالی] با می یانگ میپرسه . کالی یه چیز به هندی میگه و رانجین سینگ ترجمه میکنه : " گریت کالی گفت که بوسه ی او با تو [ایو] خوب بود اما واقعا بوسه اش با می یانگ یه چیز دیگه [بهتر] بود . "
کامرشال.
مسابقه ششم :: دابلیو دابلیو ای چمپین جف هاردی برابر ولادیمیر کازلاو
ولادیمیر کازلاو وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . جف هاردی وارد میشه و مورد تشویق [شدید] تماشاگرا قرار میگیره . او مثل ورودی های چند وقت اخیرش با میک آپ وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و کازلاو ، جف رو در بیر هگ گیر میندازه ولی هاردی چند البوء میزنه . کازلاو ، جف رو به بیرون رینگ پرت میکنه و خودش هم بعد از کمی مکث میره بیرون رینگ اما جف سریعا به رینگ برمیگرده . کازلاو از رینگ بالا میاد تا وارد بشه [هنوز پشت طناب هاست] که در این لحظه جف به او دراپ کیک میزنه و او رو به زمین پرت میکنه . کامرشال . برمیگردیم و کازلاو بر بازی مسلط هست . ریپلی ای پخش میشه که مربوط به لحظاتی هست که شاهد کامرشال بودیم . چندین رستلاک از کازلاو اجراء میشه اما هاردی قفل هارو میشکونه و به بالای طناب ها میره و میره کراس بادی بزنه ولی کازلاو او رو تو هوا میگیره و بهش پاوراسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کازلاو میره تا روی بازوی هاردی کار کنه . آرم بار از کازلاو . هاردی سعی داره با چند مشت قفل رو بشکونه اما کازلاو هر دو دست او رو قفل میکنه و بهش تریپل هدبات میزنه . بلی تو بلی از کازلاو . کازلاو ، هاردی رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و به طرفش حمله میکنه اما هاردی جاخالی میده . هاردی به طرف گوشه ی رینگ میدوئه و از طناب ها بالا میره و به کازلاو ویسپر اینده ویند میزنه . هاردی میره برای اینکه دومین ویسپر اینده ویند رو اجراء کنه اما اج از راه میرسه و به او حمله میکنه . داور مسابقه رو [با قانون دی کیو] به نفع جف هاردی اعلام میکنه ، یعنی کازلاو هنوز توسط کسی پین نشده . (20:00)
بعد از مسابقه ، اج بشدت هاردی رو میزنه و کازلاو هم به اج ملحق میشه . از مانیتور ورزشگاه پخش میشه در بک استیج ، تریپل ایچ داره با لباس شخصی [خیابونی] به طرف ورودی ورزشگاه میدوئه . اج میبینه و متوجه میشه . او میره بیرون رینگ و یه صندلی بر میداره و منتظر تریپل ایچ میمونه . آهنگ تریپل ایچ پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . تریپل ایچ میره داخل رینگ و اج صندلی رو بالا میبره ولی تریپل ایچ یه کیک به شکم او میزنه و پدیگری رو روی اج اجراء میکنه . تریپل ایچ به کازلاو حمله میکنه و او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . تریپل ایچ زیر رینگ دنبال چیزی میگرده و بله ، او پتک [اسلجهمر] اش رو برمیداره . تریپل ایچ تا ورودی ورزشگاه بدنبال کازلاو میدوئه و کازلاو داره سعی میکنه در بره . حالا در داخل رینگ ، جف میره بالای طناب ها و تماشاگرا تشویقش میکنن . جف میپره و سوانتان بامب رو روی اج اجراء میکنه . سپس جف کمربند دابلیو دابلیو ای رو در دستانش میگیره و با تماشاگرا شادی میکنه .
عجب استوری مسخره ای بود برای شان و تیکر
ولی خداحافظی تیکر جالب رقم میخورد و تا ابد جاودانه می موند
نام رخداد : Tribute The The Troops
تاریخ انجام : شنبه . 20م دسامبر سال 2008
محل برگذاری : عراق
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه.
راء این هفته با نشان دادن ویدئویی از سازمان و ارتش کشور آمریکا و ارتباط دبلیو دبلیو ایی با سربازان آمریکایی شروع شد .
هنگام شروع مراسم جرج دبلیو بوش از طریق مانیتور برای سربازان صحبت کرد . وی گفت : من از دبلیو دبلیو ایی برای اینکه در 8 سال گذشته سربازان را یاری کرده است تشکر میکنم . همچنین اینکه دبلیو دبلیو ایی برای این مراسم هیچ گونه مبلغی را بابت بلیط دریافت نمی کند . جرج دبلیو بوش صحبت هایش را با آروزی موفقیت برای آمریکا و سربازان این کشور تمام کرد .
مسابقه اول :: جف هاردی و سی ام پانک و آرتروث در مقابل جان موریسن و میز و جی بی ال
اول جف هاردی وارد رینگ میشه . جری لاور درباره ی قهرمانی او در آرماگدن توضیحاتی را می دهد . سپس سی ام پانک وارد رینگ میشه و در ورودی خودش به آغوش سربازان میره . آر تروث نیز با خواندن آهنگ ورودی خودش وارد رینگ میشه . بهترین تگ تیم سال و قهرمانان تگ تیم راء وارد رینگ می شوند . سپس جی بی ال با لیموزین خودش وارد میشه در حالی که لباس سربازان را بر تن دارد . سربازان در حال گفتن کلمه ی USA هستند . بازی شروع میشه و در آغاز آرتروث یک ضربه ی سنگین با پا به موریسن میزنه و پشت سر اون یک آرم درگ . حالا موریسن تروث را به طرف طناب ها میفرسته و جی بی ال یک شیطنت میکنه و باعث میشه جف هاردی و پانک به نشانه ی اعتراض به رینگ بیان و به جی بی ال حمله کنند .
کامرشال.
میز یک کلوزلاین به پانک میزنه یک .. دو .. میز ساید هدلاک را بر روی پانک اجرا میکنه ولی پانک یک ضربه ی سنگین با پا به سر میز میزنه . پانک سعی داره که با یکی از اعضای گروهش دست بده ولی موریسن وارد رینگ میشه و یک ضربه به قوزک پا او میزنه . پانک اسکوپ اسلم را به موریسن میزنه . هر دو استار سعی دارن که دست خودشان را به یکی از هم تیمی هایشان بزنند جف هاردی و میز وارد رینگ میشن . جف بر روی میز کار میکنه دابل فیت بر روی میز در گوشه ی رینگ یک .. دو .. جی بی ال وارد رینگ میشه و یک مشت به سر جف میزنه . حالا جی بی ال یک بیگ بوت به جف میزنه . در یک جا به جایی جف یک توایست آف فیت میزنه و حالا به گوشه ی رینگ میره و اسوانتان بمب را میزنه . یک .. دو .. سه ..
ویدئویی از ملاقات استارها با سربازان پخش میشه .
کامرشال.
لیلیان گارسیا اعلام میکنه مراسم سانتا کلوز برگذار می شود ولی امسال 2 نفر وجود دارند . کرایم تایم !! شد و جی تی جی با لباس های قرمز رنگ کریسمس وارد رینگ می شوند . سپس شد میگه من تک تک سربازان را دوست دارم . سپس کرایم تایم اعلام میکنه که دیواها وارد رینگ بشوند . کلی کلی و میکی جیمز و ماریاو آلیشا فاکس و ایو وارد رینگ می شوند . سپس کرایم تایم و دیواها شروع به گرفتن جشن به همراه سربازان می کنند و سپس رینگ را ترک می کنند .
ویدئویی از نامه هایی که بچه ها برای سربازان نوشته اند نمایش داده می شود .
کامرشال.
ویدئویی نمایش داده می شود که سربازان درباره ی مفقود شدن تعدادی از افرادشان صحبت می کنند . کریس جریکو درباره ی پیشرفتی که اینجا نسب به سال گذشته داشته صحبت میکنه . جی بی ال نیز این موضوع را تاکید میکنه و میگه نسبت به سال های گذشته اینجا فوق العاده تغییر کرده است . همچنین تعدادی از سربازان و مردمان عراقی نیز در این ویدئو نشان داده می شود .
مسابقه دوم :: جان سینا و باتیستا و ری مستریو در مقابل کریس جریکو و بیگ شو و رندی اورتون
بیگ شو و سپس کریس جریکو وارد رینگ می شوند . جریکو در میان ورودی خودش بسیار منفور بود . رندی اورتون نیز با شخصیت هیل خودش وارد رینگ میشه .
کامرشال.
آهنگ باتیستا زده میشه و سربازان بسیار هیچان زده هستند . باتیستا یک شلوار ارتشی به پای خود کرده است و در همین حال وارد رینگ میشه . ری میستریو نیز وارد میشه و به میان آغوش سربازان میره . او این حرکت را سال پیش نیز انجام داد . در آخر نیز آهنگ جان سینا زده میشه و سربازان به شدت هیجان زده هستند و سینا برای چهارمین سال وارد این مراسم می شود .
بازی شروع میشه و باتیستا رندی اورتون را به گوشه ی رینگ میبره ولی اورتون دفاع میکنه و ضربه هایی را به باتیستا میزنه . حالا کریس جریکو در رینگ است . باتیستا یک سایداسلم به جریکو میزنه و دست خودش را به ری میزنه . ری میخواد یک 619 بزنه ولی بیگ شو اجازه نمیده و او را به بیرون از رینگ پرت میکنه .
کامرشال.
کریس جریکو در حال زدن ضربات متعدد به ری است . ری بسیار تلاش میکنه که دستش را به یکی از هم تیمی هایش بزنه ولی جریکو اجازه نمیده . حالا ری در گوشه ی رینگ است و جریکو در حال سرگرم کردن داور است و در همین لحظه بیگ شو یک ضربه سنگین با سر به ری میستریو میزنه . حالا جریکو به بیگ شو اعتراض میکنه و میگه چرا در بازی دخالت کردی . کریس جریکو یک سیلی به بیگ شو میزنه . بیگ شو عصبانی میشه و یک چوک اسلم به جریکو میزنه . حالا جان سینا در رینگ است و در حال مبارزه با اورتون . سینا فایو ناکل شافل را بر روی اورتون اجرا میکنه . جان سینا خودش را برای اف یو آماده میکنه ولی جریکو میاد و یک ضربه با پا به سر سینا میزنه . حالا باتیستا برای دفاع از سینا به رینگ میاد ولی اورتون یک بک بریکر به باتیستا میزنه . حالا اورتون میخواد آر کی او بزنه ولی سینا او را به سمت جریکو هل میده و حالا اورتون و جریکو هر دو بر روی طناب دوم رینگ افتاده اند و ری میستریو یک دابل 619 میزنه . حالا سینا اف یو را اورتون و باتیستا بمب را باتیستا به کریس جریکو میزنه . اورتون و جریکو هر دو در یک زمان پین می شوند . یک .. دو .. سه ...
نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، 22م دسامبر سال 2008
محل انجام : تورنتو ، کانادا
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
در بک استیج ، سانتینو مارلا در کنار قهرمان زنان بث فینکس هست . سانتینو به بث میگه : " تو این یه سال اخیر ، من از طرفدارا جز بی احترامی هیچی ندیدم . اما اینطور پیش نمیره . من رازی دارم که از همه ی بچه کوچیکا میخوام گوش کنن [اهمیت بدن] . درباره ی سانتا کلاز هست . " بث فینکس سعی داره جلوی سانتینو رو بگیره تا قضیه ی بابانوئل رو به بچه ها لو نده اما سانتینو میگه : " خفه شو ! " . در همین لحظه جان سینا میاد و صدای هو [بو] کردن تماشاگرا به گوش میرسه . سانتینو حرفش رو قطع میکنه . سینا میگه : " بچه ها تو حال و هوای کریسمس هستن پس بهتره درباره ی سانتا کلاز چیزی بهشون نگی . " سانتینو مارلا میگه : " به تو ربطی نداره . من امشب فرصت دارم تا دهن تو [سینا] رو ببندم . پس برو و یه پارتنر زن برای خودت پیدا کن . " چهره ی گلداست دیده میشه که تماشاگرا تشویقش میکنن . گلداست حرکات خنده داری انجام میده که مورد توجه تماشاگرا هم قرار میگیره . سپس سانتینو رو به سینا میگه : " یه نفر درست و حسابی رو پیدا کن . " سینا میگه : " باشه ، من امشب یه دیوا رو برای پارتنری خودم پیدا میکنم . " سپس سانتینو در جواب میگه : " ولی وقتی امشب من و بث فینکس بردیم ، راز سانتا کلاز رو به همه میگیم . "
اینتروی راء پخش میشه و به ورزشگاه میریم .
مراسم آغازین شوء صورت میگیره و مایکل کول به همه خوش آمد میگه .
مسابقه اول :: ریس تو د رامبل :: شان مایکلز برابر کین به همراه کلی کلی
کین وارد میشه و تماشاگرا عکس العمل خاصی نشون نمیدن . او میره داخل رینگ و منتظر میونه . آهنگ کلی کلی پخش میشه و او در میان تشویق [اندک] تماشاگرا وارد میشه . کلی میره داخل رینگ و نزدیک کین وایمیسه . کین به کلی میگه : " استفانی مک من از من خواسته تا از تو بخاطر اتفاقات هفته ی قبل عذرخواهی کنم . من از تو عذرمیخوام . ولی میدونم که تو میز رو دوست نداری و بخاطر دروغ گفتنت پشیمون میشی . " آهنگ شان مایکلز پخش میشه و شان در حالی که یه گروه دارن او رو تشویق و یه گروه دارن هو [بو] اش میکنن وارد میشه. مسابقه شروع میشه و کین و شان با هم درگیر میشن . کین ، شان رو به گوشه ی رینگ میفرسته و چند مشت قوی میزنه . سپس بیگ بوت از کین . کاور میکنه ، یک..دو.. . گروهی از تماشاگرا سرود ' ایچ بی کی ' رو سر میدن . شان بلند میشه ولی تو هدلاک کین گیر میفته . شان چندین چاپ میزنه و سپس اتامیک دراپ رو اجراء میکنه . شان به طرف کین میره اما یه رایت هند قوی دریافت میکنه . کین کاور میکنه ، یک..دو.. . یه کیک به پشت سر شان [از کین] . کین بوت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . صدای چند نفر که سرود ' کین ' سر دادن شنیده میشه . کین میره برای چوکسلم ولی شان کونر میکنه و قفل کراس فیس رو اجراء میکنه . عجیبه که تماشاگرا شان رو در این لحظه بشدت هو [بو] میکنن . کین قفل رو میشکونه و به شان اسلم میزنه و مورد تشویق قرار میگیره . کاور میکنه ، یک..دو.. . کین میره بالای طناب ها اما شان او رو میزنه . کین میاد پایین و میخواد به شان چوکسلم بزنه اما شان باز هم کونر میکنه و اینبار سوییت چین میوزیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
ویدئویی از هفته ی قبل و درگیری باتیستا و رندی [و کیک رندی به صورت باتیستا] پخش میشه.
مسابقه دوم :: کوفی کینگستن برابر مانو به همراه کودی رودس
کوفی کینگستن وارد میشه و [گروهی] او رو تشویق میکنن . سپس آهنگ تیم پرایسلس پخش میشه و مانو به همراه کودی رودس وارد میشن . مسابقه آغاز میشه و دو استار لاک آپ میشن . چندین رفت و برگشت بی فایده از کوفی و مانو . کوفی ، مانو رو به بیرون رینگ پرت میکنه . مانو بلند میشه و به رینگ برمیگرده . او به کوفی اسلم میزنه و سپس کوفی رو به گوشه ی رینگ میفرسته تا اونجا روی کوفی کار کنه . مانو دو ضربه ی قوی به پای کوفی میزنه. کودی در بیرون رینگ او رو تشویق میکنه . مانو هدلاک میکنه ، کوفی سعی داره قفل و بشکونه اما مانو بلافاصله به او اسلم میزنه . فلایینگ هدبات از مانو . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی بالاخره از دست مانو در میره و از بالای طناب ها روی مانو میپره و کراس بادی میزنه . مانو میره برای کلوزلاین اما کوفی جاخالی میده و فورآرم میزنه . سپس بوم بوم [دابل لگ دراپ] رو اجراء میکنه . مانو بلند میشه و میره برای بک بادی دراپ اما کوفی کونر و رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .
در بک استیج ، کلی کلی و جان سینا دیده میشن که دارن با هم صجبت میکنن . مشخص نیست چی میگن [صدا نمیرسه] . سینا و کلی با هم دست میدن و میرن.
در بک استیج ، سیم اسنوکا [دویس] داره با رندی اورتن صحبت میکنه که به محض دیدن چهره ی رندی ، تماشاگرا او رو مورد تشویق قرار میدن . اسنوکا به رندی میگه : " من میدونم که با حضور در تیم تو ، میتونم تیمت رو کاملا تغییر بدم . " در همین لحظه کودی رودس و مانو میرسن . رندی رو به اون ها [کودی و مانو] میگه : " نمیخوام هیچی بشنوم . " رندی رو میکنه و به اسنوکا میگه : " باید ببینم چی میشه . شاید یه عضو جدیدی به تیمم اضافه کردم . " مانو و اسنوکا همدیگه رو نگاه میکنن و اسنوکا میره .
ویدئویی از دی اکس پخش میشه .
در بک استیج ، سی ام پانک داره با شان مایکلز صحبت میکنه . او با شان درباره ی سفر عراق و نامبر وان کانتندر بودنش صحبت میکنه . در همین لحظه تریپل ایچ از راه میرسه و به شان میگه : " من باید با تو صحبت کنم . و تو خودت میدونی درباره ی چی . وقتی دیدم که تلفن هام رو جواب نمیدی مجبور شدم خودم به راء بیام. اگه تو مشکلی داشتی چرا به من نگفتی . " شان میگه : " من نمیخواستم که از بهترین دوستم ... " تریپل ایچ به شان میگه که میتونست بهش کمک کنه تا کار به اینجاها نکشه . شان میگه : " به من اعتماد کن . من میدونم که دارم چی کار میکنم . " تریپل ایچ میگه : " امیدوارم . " سپس میره . شان میگه : " من هم همینطور! " .
مسابقه سوم :: میکی جیمز و ملینا برابر جیلیان هال و لیلا
جیلیان داخل رینگ هست و داره به زبان [لهجه] بریتیش آهنگ کریسمس رو میخونه . در حین خوندن او ، میکی جیمز و ملینا وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . لیلا هم قبلا وارد شده بود . اینترکانتیننتال چمپین ، ویلیام ریگل گزارشگر مخصوص مسابقه هست . مسابقه رو ملینا و لیلا آغاز میکنن . ملینا کنترل بازی رو در دست میگیره. ملینا جای خودش رو به میکی میده و اون ها روی لیلا حرکت تیمی انجام میدن . دراپ کیک از میکی . کاور میکنه ، یک..دو.. . میکی به طرف جیلیان میره و او رو به زمین پرت میکنه . سپس برمیگرده طرف لیلا . لیلا حواس داور رو پرت میکنه . اون طرف جیلیان ، میکی رو به بیرون رینگ میکشه . لیلا میکی رو به رینگ برمیگردونه . کاور میکنه ، یک.. . لیلا جای خودش رو به جیلیان میده و جیلیان میاد و در گوشه ی رینگ میکی رو بشدت میزنه . میکی با استفاده از زانو یه فن جیلیان رو کونر میکنه و سپس با ملینا تگ میشه . فورآرم و چند اسلم از ملینا . کاور میکنه ، یک..دو.. . ملینا بر بازی سوار میشه و اسپلیت لگ دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما جیلیان کیک اوت میکنه . حالا جیلیان به بازی برمیگرده و اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما میکی جیمز دخالت میکنه و پین رو میشکونه . چند مشت از ملینا به سینه ی جیلیان . سپس ملینا فینیشرش رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
اعلام میشه مسابقه ی بعد بین ری میستریو و جی بی ال خواهد بود [ریس تو د رامبل] .
کلیپی از درگیری های ری با مایک ناکس پخش میشه .
مسابقه چهارم :: ریس تو د رامبل :: ری میستریو برابر جی بی ال
ری میستریو وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس جی بی ال [بدون لیموزین!] وارد میشه . جی بی ال میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . جی بی ال در ابتدا کنترل بازی رو در دست میگیره و رو رو به طرف طناب ها میفرسته و در برگشت شولدربلاک میکنه . جی بی ال میره برای پاوربامب اما ری کونر میکنه و جی بی ال رو میفرسته رو طناب وسطی و میره برای سیکس وان ناین اما جی بی ال از رینگ خارج میشه . ری میره بالای طناب ها و یه پرش روی جی بی ال [بیرون رینگ] انجام میده و به رینگ برمیگرده . بعد از کامرشال برمیگردیم . جی بی ال کنترل بازی رو در دست گرفته و شاهد چندین پین فال بی نتیجه هستیم . ری سعی داره به بازی برگرده اما یه کلوزلاین قوی از جی بی ال دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جی بی ال ، ری رو میبره بالای شونش ولی ری کونر میکنه. ری به طرف جی بی ال میره اما جی بی ال قفل اسلیپر رو روی ری اجراء میکنه . ری با جاء بریکر کونر میکنه . هد سیزرز از ری . سپس بولداگ از او . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری به طرف جی بی ال میره اما از او بیگ بوت میخوره . کاور میکنه ، یک..دو.. . جی بی ال ری رو میزنه و او رو بلند میکنه تا بهش فال اوی اسلم بزنه اما ری با دی دی تی کونر میکنه . کاور ، یک..دو.. . انزگویری کیک از ری به همراه یه دراپ کیک که باعث میشه جی بی ال به روی طناب وسطی پرت بشه . ری میره برای سیکس وان ناین اما در همین لحظه شان مایکلز از راه میرسه و جی بی ال رو از رینگ به بیرون میکشه . شان جی بی ال رو بلند میکنه و یه سیلی به گوش جی بی ال میزنه تا به این ترتیب جی بی ال با دی کیو پیروز بشه .
بعد از مسابقه ، جی بی ال میخنده و مشخصه که شان این کار رو کرد تا رئیسش [جی بی ال] پیروز بشه و قصد زدن جی بی ال [از عمد] رو نداشته . ری میستریو هم با داور صحبت میکنه.
کلیپی از درگیری های رندی اورتن و باتیستا [و کیک رندی به صورت باتیستا] که در هفته ی پیش اتفاق افتاد پخش میشه .
مسابقه پنجم :: ریس تو د رامبل :: باتیستا برابر رندی اورتن
آهنگ رندی اورتن پخش میشه و او بشدت مورد تشویق قرار میگیره . رندی اینبار به تنهایی وارد رینگ میشه و به بالای طناب ها میره و فیگور مخصوصش رو میگیره . تماشاگرا بار دیگه او رو تشویق میکنن . در همین لحظه یه داور به سمت لیلیان گارسیا میدوئه و چیزی به او میگه . لیلیان اعلام میکنه که باتیستا امشب قادر نیست که مسابقه بده [بدلیل مصدومیت] و به این ترتیب رندی اورتن با قانون فورفیت پیروز مسابقه هست .
بعد از مسابقه ، رندی میکروفون رو از لیلیان میگیره و تماشاگرا رندی رو بشدت تشویق میکنن . رندی میگه : " من در کریرم چیز های زیاد و بیاد موندنی ای رو بدست آوردم [و دیدم] اما زدن کیک توی صورت باتیستا در هفته ی قبل برای من خیلی رضایت بخش بود . چهار سال پیش من اولین قهرمانی جهانم رو در همین ورزشگاه بدست آوردم [تماشاگرا تشویقش میکنن] ولی فرداییش در راء ، باتیستا من رو محکم به زمین زد . از چهار سال پیش عقده ی زدن کیک توی صورت بایتستا رو داشتم . آرزو داشتم ، هر شب خوابش رو میدیدم ، چهار سال تمام . اما بالاخره هفته ی قبل موفق شدم ، زمانی که به کریسمس خیلی نزدیک بودیم و هستیم . باتیستا ، چه حسی داشتی وقتی فهمیدی نمیتونی تو رامبل مقابل سینا قرار بگیری ؟ اینکه تو کریرت وقفه ایجاد کردم چه حسی داره [داری]؟ " تماشاگرا سرود ' آر کی او ' رو سر دادن و رندی رو بشدت تشویق میکنن . رندی در ادامه میگه : " باتیستا زمان داشت ولی وقتش [زمانش] دیگه تموم شده . باتیستا ، دفعه ی بعد که من رو میبینی ؛ من بار دیگه قهرمان سنگین وزن جهان هستم . " تماشاگرا بشدت رندی رو تشویق میکنن و آهنگ رندی اورتن پخش میشه .
در بک استیج ، کلی کلی داره خودش رو آماده میکنه . او دالف زیگلر رو میبینه و زیگلر خودش رو به کلی معرفی میکنه . کلی برمیگرده و میز و مورسن رو میبینه . میز میگه : " ممنون که باعث شدی در هفته ی قبل راء از کین چوکسلم و تومبستون دریافت کنم . حالا چرا داشتی با سینا صحبت میکردی [دقایقی قبل] ؟ " کلی میگه : " هیچی ، او فقط از من سوال کرد که میخوام همتیمیش بشم یا نه . " میز و مورسن کریسمس رو به کلی تبریک میگن و میرن.
مسابقه ششم :: ریس تو د رامبل :: کریس جریکو برابر سی ام پانک
کریس جریکو وارد میشه و مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . جریکو میره داخل رینگ و تماشاگرا رو نگاه میکنه . آهنگ پانک پخش میشه و او وارد میشه . پانک میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . جو ورزشگاه کاملا طرف کریس جریکو هست . دو استار لاک آپ میشن و شولدربلاک از جریکو باعث میشه پانک بیفته وسط رینگ . این دو بار دیگه لاک آپ میشن و جریکو ساید هدلاک و سپس تیک داون میکنه . هد سیزرز از پانک . چند آرم درگ از پانک . کاور میکنه ، یک..دو.. . جریکو ، پانک رو میفرسته گوشه ی رینگ و بهش کلوزلاین میزنه . سوپلکس از جریکو . کاور میکنه ، یک..دو.. . جریکو چند مشت میزنه اما پانک به بازی برمیگرده و از بالای طناب ها به جریکو کراس بادی میزنه . چند مشت و کیک قوی از پانک که باعث میشه جریکو بیفته . داور جریکو رو چک میکنه و ازش میپرسه که آیا او میتونه ادامه بده یا نه . بعد از کامرشال برمیگردیم . پانک جریکو رو توی اسپایدر هولد گیر انداخته اما جریکو کونر میکنه . اسلم از جریکو . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک قصد داره با بازی برگرده اما جریکو به او های نی میزنه . سپس یه کیک به پشت سر پانک . تماشاگرا جریکو رو بشدت تشویق میکنن . جریکو پانک رو بلند میکنه و روی طناب های گوشه ی رینگ میذاره . او میره برای سوپرپلکس اما پانک جریکو رو پرت میکنه پایین [روی رینگ] . تماشاگرا پانک رو هو [بو] میکنن . کراس بادی از پانک . کاور میکنه ، یک..دو.. . جریکو بطور ناگهانی والز آو جریکو رو روی پانک اجراء میکنه و پانک بسختی موفق میشه در بره و قفل رو بشکونه . پانک جریکو رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و رانینگ نی و سپس بولداگ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک یه بار دیگه اینکار رو انجام میده [بدون اجرای بولداگ] و سپس یه کیک به پشت سر جریکو میزنه . پانک میره به کمک طناب ها میره تا به جریکو اسپرینگبورد بزنه اما جریکو پانک رو تو هوا میگیره و به پانک کدبریکر میزنه . جریکو کاور میکنه ، یک..دو..سه.
بعد از مسابقه ، داور دست جریکو رو به عنوان پیروز بالا میبره و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . جریکو هم لبخند میزنه و به بک استیج میره.
در بک استیج ، کلی کلی داره به سرعت ورزشگاه رو ترک میکنه و تاد گریشام هم داره دنبال او میدوئه و ازش میپرسه : " پس مسابقه ای که با سینا تیم هستید چی ؟ " کلی میگه : " من با سینا صحبت کردم و او با این موضوع مشکلی نداره . "
مسابقه هفتم :: سانتینو مارلا و قهرمان زنان بث فینکس برابر جان سینا و تریش استراتس
سانتینو مارلا و بس فینکس وارد میشن و مورد تشویق قرار میگیرن . اون ها بار دیگه در حین ورود وایمیسن تا بث فینکس بره پیش یکی از طرفداراش [که در ورودی ورزشگاه نشسته] . سانیتنو و بث میرن داخل رینگ و سانتینو میکروفون میگیره . تماشاگرا یکصدا سانتینو رو تشویق میکنن . او لبخند میزنه و میگه : " من یکی از طرفدارام رو دیدم که تو ورزشگاه نشسته و اسمش روزا مندز هست . [او به روزا اشاره میکنه] اونا ، او بهترین طرفدار من هست . " سانیتنو بحث رو عوض میکنه و میگه : " من حالا میخوام راز سانتا کلاز رو بهتون بگم . " در همین لحظه آهنگ جان سینا پخش میشه و تماشاگرا بشدت او رو هو [بو] میکنن . جان سینا میره داخل رینگ و به تماشاگرا نگاه میکنه . سینا میکروفون رو میگیره و تماشاگرا باز هم او رو هو [بو] میکنن . سینا میگه : " قبل از اینکه تو راز سانتا کلاز رو لو بدی . من یه سانتا کلاز رو تو ورزشگاه بهت نشون میدم [و نشون میده] . او پارتنر امشبم رو بهم هدیه میده . تریش استراتس ! " آهنگ تریش پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . سانتینو و بث با تعجب به هم نگاه میکنن . سانتینو به بث میگه که میخواد خودش مسابقه رو شروع کنه . سینا و سانتینو با هم لاک آپ میشن و سینا ، سانتینو رو میکوبه به رینگ که تماشاگرا سینا رو هو [بو] میکنن . سینا در گوشه ی رینگ سانتینو رو میزنه . سانتینو در میره و جای خودش رو به بث فینکس میده . سینا هم با تریش تگ میشه . تریش و بث میان وسط رینگ و با هم فیس تو فیس میشن . بث ، تریش رو هول میده اما تریش چندین فورآرم به بث میزنه و بث رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . چند حرکت زیبا از تریش . چاپ از تریش . بث گلوی تریش رو میگیره و او رو بلند میکنه و سپس به گوشه ی رینگ میندازه . بث ، تریش رو قفل میکنه و سانتینو میره بالای طناب ها . اما تریش با زدن ضربه به طناب ها باعث میشه سانتینو بیفته و با بیضه به طناب برخورد کنه . بث ، تریش رو بلند میکنه و با سر روی رینگ میکوبه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اسکوپ و دو اسلم از بث فینکس. کاور میکنه ، یک..دو.. . بث موهای تریش رو میکشه و او رو بلند میکنه . چند مشت از تریش . تماشاگرا سرود ' سینا ساکس ' رو سر میدن . تریش یه فن رو کونر میکنه و حالا هر دو دیوا افتادن . تریش و بث [هر دو] به سمت پارتنراشون میرن و دو تگ همزمان شکل میگیره و سینا و سانتینو وارد میشن . سینا دو شولدرتکل میکنه . بک سوپلکس از سینا . سینا دستش رو بالا میبره به نشونه فن فایو ناکل شفل که تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . سینا یو کنت سی می رو میگه [چند نفری هم با او تکرار میکنن] و فن رو اجراء میکنه . سینا میره برای اف یو اما بث فینکس دخالت میکنه . تریش هم از اون طرف دخالت میکنه و یه کیک به بث میزنه که باعث میشه بث بیفته بیرون رینگ . سینا بار دیگه سانتینو رو بلند میکنه و اینبار اف یو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
بعد از مسابقه ، داور دست سینا و تریش رو بالا میبره و تریش میره بالای طناب ها و برای تماشاگرا دست تکون میده. راء این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .
اوففففففففف!!!!!!!
پس از یک هفته اومدم !!!!!!
خوب الان وقت کمی دارم ولی باید بگم که اونی که گفت تیکر از پدیگیری و استانر باخته باید بگم که اصل این بازی ها رو باید در hell in a cell بنگرید چون اونجا واقعا به صورت واقعی هست مثلا باتیستا به تیکر روی میز فینیشر زد ولی تیکر پین نشد!
در حالی که در یک مسابقه ی دیگر با یک فینیشر معمولی باتیستا پین شد!!!!!
واحتمالا هم اونجا می خواستن تیکر ببازه وگرنه پدیگیری تریپل اچ عمران به باتیستا بمب برسه!!!
فعلا وقط ندارم خداحافظ![]()
چرا اون میگی تیکر 2بار از اج اسپیر خورد و بعدش هیلز گیت زد
راستی استوری تیکر و اوماگا تقریبا قطعی شد و این استوری احتمالا تا رویال رامبل ادامه پیدا می کنه و بعد از رامبل استوری شان و تیکر شروع میشه
اون ورم که همه چیر برعکس شده سینا دارن و حشتناک بوووووووو می کنن و رندی تشویق در کل به نظرم سینا لیاقتش همینه و وینس تو دادن تایتل به سینا اشتباه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)