واضح که 6770M قوی تره....
از لحاظ سرعت،حافظه و سایه زن بسیار بهتر هست.....
واضح که 6770M قوی تره....
از لحاظ سرعت،حافظه و سایه زن بسیار بهتر هست.....
سلام
خود اچ پی اینطوری زده بود من دست نزدمشما باید بک درایو Primary داشته باشین و بقیه ظرفیت هارد رو به صورت Extented partition در بیارین و درایو Logical بسازین....
به خاطر اینکه ریکاوری هم یک درایو بوت هست ب همین دلیل از اول لاجیکال نبود
![]()
قربان من معذرت می خوام فکر کردم از این سایت های خرید لپتاپ کپی شده
و در مورد آپگرید وقتی هر دو مدل یک چیپست و یک پردازنده دارند چه جوری می شه که حداکثر رمشون با هم فرق کنه
خود سایت HP هم حداکثر رم رو 8 گیگ برای 6100 ذکر کرده
ولی با این همه رم 16 هم روی جفتشون می شه گذاشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شوخی کردم دوست من....
البته نه همه مدل های سری 6100....
بسته به پارت فرق می کنه....مثل 6091us.....
اما سری 6 در هر مدل و پارت فقط تا 8 ساپورت می کنه....
سلام دوستان
من می خوام hp 6090 رو بخرم چند تا سوال داشتم
1- کدوم پاساژ ارزون تره
2- کدوم گارانتی
3- کدوم فروشگاه
در ضمن داشتم این تاپیک رو می خوندم دو نفر هاردشون سوخته بود از این بابت به شک افتادم که بخرم یا نه
ممنون از دوستان که راهنمایی می کنند
اگر هم نمیشه اون سه تا سوال رو جواب بدین لطفا از طریق pm بهم بگید
دوست عزیز gggmail
نه خیر دوست عزیز ....
تو این سری تا اون جا امکان داشته از بهترین قطعات استفاده شده و این مساله امکان خرابی رو به شدت پایین آورده اما باز هم طوری نیست که بشه با نظر قطعی در موردش صحبت کرد...به دلیل ماهیت دستگاه های الکترونیکی همیشه می شه درصدی رو به خرابی قسمت های مختلف نسیت داد اما این مساله طوری نیست که باعث نگرانی بشه با توجه به تجربه برند hp در تولید محصولات مختلف....
در مورد هارد هم به دلیل این که از برند Toshiba استفاده شده شده تقریبا می شه با اطمینان گفت که مشکلی در آینده نخواهید داشت مگر در موارد استثنا.....
این رو هم بگم که اگه کار خاصی جز Gameing ندارین بهتر هست 6050 رو بگیرین با پردازشگر i5 و گرافیک 6770m....
با این که پردازشگر دو هسته ای هست ولی واقعا فوق العاده هست ونمی تونین به راحتی فرقی بین این و نوع چهار هسته ای پیدا کنین...
من خودم قبل 6050 ،، 3052nr داشتم واقعا اون 4 هسته ای 6 مگ کش اصلا قابل قیاس با این دو هسته ای فرکانس بالا نیست....
پس بهتر هست نه شما و نه هیچ کس دیگه اسیر تبلیغات نشین و احساس نکنین که اگه الان 4 هسته ای داشته باشین دیگه سیستم پرواز می کنه نه به هیچ وجه این طوری نیست....
تصورات اشتباه نکنین چون به شخصه دوست ندارم کسی برای چیزی که مورد نیازش نیست پول اضافه بده...
پس حرف گوش بدین و 4 هسته ای رو به نظر من نخرین....
خرید 6080 با توجه به نیاز شما کار درستی نیست فقط 250T بی جهت از دستتون خارج می شه....
Last edited by em0fab0y; 06-08-2011 at 18:21.
راستی این هم بگم کسی به هیچ وجه تشکر یادش نره....
خودم دوست ندارم ولی داستان داره و این رو انجام بدین....
سلام. ازتون چند سوال داشتم راجع به 6070 ولی لینک پیغام خصوصی بهتون برام بسته بود. میشه میلتون را بدید. میخواهم پسفردا بخرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده این سوال ممکن است بچه گانه باشه
من الان اومدم 3درایو از طریق ویندوز درست کردم و همشون هم primary هستن !!!!
سوالم اینه که ، فقز درایو مربوط به ویندوز باید primary باشه ؟
چجوری دو درایو دیگه رو لاجیکال کنم ؟هرکاری میکنم دکمه ای برای لاجیکال کردن نمیبیینم
پورت hdmi لبتاب فقط خروجی صدا و تصویر یا ورودی هم میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)