متاسفانه این بازی انتظارات 2 ساله منو برآورده نکرد.بهبود بازی در زمینه صدا و گرافیک مشهود و خوبه ولی از نظر فیزیک متاسفانه پیشرفت محسوسی دیده نمیشه.ماشینها آسیب فیزیکی نمی بینند و این یکی از بزرگترین نقاط ضعف بازیه.بهر حال منکه نامید شدم.
متاسفانه این بازی انتظارات 2 ساله منو برآورده نکرد.بهبود بازی در زمینه صدا و گرافیک مشهود و خوبه ولی از نظر فیزیک متاسفانه پیشرفت محسوسی دیده نمیشه.ماشینها آسیب فیزیکی نمی بینند و این یکی از بزرگترین نقاط ضعف بازیه.بهر حال منکه نامید شدم.
تو محیط بازی f10 رو بزنی خودش عکس میگیره لازم به برنامه نیست.
بازی یه چنتا ایراد داره من با 62 تا از جلو دوربین لندن رفتم جریمه کرد دوباره رفتم کردم مایل با 57 مایل جریمه نکرد موندم اگه تو لندن مایله پس چرا 62 کیلومتر رو جریمه کرد
اگه با 100 تا سرعت تو اتوبان بری بزنی رو ترمز عقبیت وای میسه و بهت نمیخوره
ولی در مجموع خوب شده ولی برا دو سال باید بهتر میشد امیدوارم هوای برفی رو اضاف کنند
بعد تو بازی فقط جاده اصلی داریم یکمی راه جنگل و فرعی که صعب العبور باشه خاکی باشه سنگ و چاله و چوله داشته ولی میونبر باشه مثل KING OF THE ROAD و HARD TRUCK اضاف کنند
و انسان هم به بازی بیافزایند و پیاده شدن از ماشین
در مجموع 7.5/10 نمره مناسبیه
بازی در 15 ساعت اول بیش از 2000 نسخه فروخته
و در صدر فروش تو سایتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , هستش
2000*40=80000
رقم بدی نیست احتمالا هزینه ساخت رو در اوردن گفتن دارن پشتیبانی از زبانهای اسیایی رو به بازی اضاف میکنن فکر نکنم ولی فارسی توش باشه
Last edited by rahyarpaul; 21-10-2012 at 00:01.
مد عدم محدودیت سرعت بذارید.واقعا چرت میشه وقتی نتونی با سرعت دلخواه برونی.
وام چه جوری ازاد میشه؟من 100000 گرفتم میخوام بازم بگیرم اما نمیدونم چه طوری؟
سلام
منم با تاخیر یک روزه شروع کردم به بازی و خیلی خوشحال و مسرت بخشم از این اتفاق
اولین چیزی که خیلی واسم جالب بود چراغ زدن (دکمه J ) بود که خیلی فاز می داد
بعدش طبق نظر بقیه دوستان صدای ماشین و توربو ش بود که خیلی باحال بود
یه جا تو بازی داشتم سرپایینی می رفتم که گاز نمی دادم ماشین داشت همینجوری می رفت بعد که زمین صاف شد پامو گذاشتم رو گاز (انگشتمو گذاشتم رو دکمه ) صدای سوت توربو شروع شد دوباره و ...
در کل چیز جالبی در اومده مخصوصا صدای ماشین
اون دوستانی که می گن بازی خوب نیست عادت می کنن و شاید با ارائه پچ و ... بازی بهتر از این هم بشه
اینم FH12 من با موتور 750 اسب بخار
البته زیاد لوازم جانبی نزاشتم براش چون تا خرخره زیر قسطم
اینم یه تصادف وحشتناک تو عوارضی
![]()
این بازی واقعا حجمش 500 مگابایته؟چرا اینقد کم؟؟؟
این یه مد خیلی خوبه که توسط یکی از تسترهای بازی ساخته شده
1.مشکل لیمیت سرعت رو حل میکنه
2.معتقده جعبه دنده بازی خوب طراحی نشده و خودش تو این مد درست کرده
3.ترمز خوب عمل نمیکنه و تیز نیست که تو این مد من امتحان کردم بهتر شده
چون تو این سایت که گذاشته برا دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود فیلتره
تو اینجا اپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی که میگن بازی بده معلومه فقط به خاطر فرمونش ناراحتن ! بابا کاری نداره که توی تنظیمات بازی حساسیت فرمون رو زیاد کنید میشه مثل قبل ها حالشو ببرین
منو بازی هم درسته اولاش یه کم پیچیدست ولی به مرور میاد دستتت و تازه میفهمی که امکانات باحالی داره
مدیریت راننده ها هم سخته ! من الان یه راننده گرفتم یک دقیقه هم نمیشه گذاشتش به حال خودش وقتی به نرسی بار جا به جا نمیکنه یا پیام میده بار نبود خالی برگشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)