از لاستیک 175 کوچکتر میشه 165.80 که فابریک پیکان و قابریک ریو همون 175 فک نمیکنم بخوره چون فابریک ریو همون 175.70 قیمت هم این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لاستیک 175 کوچکتر میشه 165.80 که فابریک پیکان و قابریک ریو همون 175 فک نمیکنم بخوره چون فابریک ریو همون 175.70 قیمت هم این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای اسپورتیج به جای 235/55/18 ....... 235/60/18 بندازم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
سلام .
خرید لاستیک با تاریخ هفته 35 سال 2014 اشتباهه ؟! در صورتی که تاریخ جدیدترش اصلا موجود نباشه ؟!
نه فقط سرعت ماشین تون از چیزی که کیلومتر شمار نشون میده بیشتر میشه
وقتی میگید نیست انتخاب دیگه ای ندارید چه اشتباهی
یه برند دیگه یه فروشگاه دیگه یه شهر دیگه
تجربه :
لاستیک ۲۰۵ آر ۱۵ برای ۲۰۶ با فاق ۵۵ گیر میکنه . البته فقط عقب و جلو هم فرمان رو تا ته بپیچونید به لبه گلگیر گیرمیکنه .اگر هم ۱۹۵ بندازید با فاق ۵۵ گیرنمیکنه اما لاستیک فاق کوتاه میشه که باعث خشکی و مشکلات تعلیق میشه .
متاسفانه من اشتباه کردم و این سایز رو زیر SD انداختم که گیر میکرد و چون ۵۰ کیلومتر باهاش رفتم ۳۰۰ هزارتومان متضرر شدم و از رینگ آریان فابریک ۲۰۶ با لاستیک کومهو ویتنامی ۲۰۵ آر ۱۴ فاق ۶۰ استفاده کردم که کاملا استاندارد شد .
نتیجه :
گول زیبایی و حرف دوستان و افرادی که دنبال دردسر هستند رو نخورید .
به طور مثال خیلیا میگن رینگ باید بزرگ و شکیل باشه اما معایبی چون گیرکردن ٬ خشک شدن ماشین و مشکلات زیروبند و همچنین خطای شدید در نمایش کیلومتر رو باید درنظر بگیرید که با این تفاسیر اصلا ارزش نداره از رینگ بزرگ و غیراستاندارد برای زیبایی استفاده کنید .
برخی اشاره میکنن مشکلات قابل حل هست . مثلا داخل گلگیر رو میتراشیم حل میشه یا کمک رو اسپلیت میزنیم که کمک تا یه حد مشخص جمع بشه و لاستیک زیر نره یا با یکسری واشر آفست رینگ رو افزایش بدیم تا گیر نکنه ( برای چرخ های جلو )
این حرفها جز دردسر و اعصاب خوردی و صرف هزینه و وقت چیزی نداره آخرش هم ماشین کاملا مشکل پیدا میکنه .
موفق باشید .
دیروز در باران شدید مجبور شدم با تندر یک مسیر اتوبانی و کوهستانی را طی کنم و اکثرا همین مسیر را با سورن طی می کنم ولی به علت خستگی و ذیق وقت ناچار شدم از تندر استفاده کنم
در با توجه به کوهستانی بودن مسیر با اولین نیش ترمز ABS کاملا وارد مدار میشد و لاستیک های بارز عملا حس پاتیناژ را تداعی می کرد در نتیجه چون فعلا هیچ برنامه ای برای تعویض ماشین ندارم بر آن شدم که امروز هر چهار حلقه لاستیک را که حدودا 8 سال از زمان تولیدشون می گذشت را به آشغال دونی بفرستم و چهار حلقه لاستیک نو با سایز 205 بخرم
انتخابهای من به تر تیب اولویت بدین شکل یود :
1- Kumho KH17
2-Kumho KU31
3-دانلوپ
4-سومیتومو
متاسفانه هیچ کدوم گیرم نیومد و فقط یکجا دانلوپ داشت که گفت ساخت آفریقا هست و خلاصه یکجوری خودش به من فهموند که نگیرم بهتره
اما بازار پر بود از نکسن و رودستون که جفتی 400 تا 430 قیمت داشتن
یک جا هم میشلن ساخت انگلیس بود با قیمت پرت جفتی 670 ولی کیفیتش از نظر ظاهری بسیار خوب بود
هانکوک optimo me02 هم جفتی 500 که غیر منطقی بود
همه تولیدات هم ساخت هفته های آخر سال 2015
با توجه به موارد بالا فعلا از خرید صرف نظر کردم تا شاید شرایط بازار بهتر بشه
پارسال که برای خرید لاستیک سورن رفته بودم وضعیت بازار بسیار خوب بود و اکثر برندهای مطرح را میشد با قیمت معقول خرید ولی امسال حتی KR26 را که برای سورن خریده بودم هم گیرم نیومد(به خرید همین هم راضی شده بودم)
یه سوال داشتم ... چرا رو تاریخ لاستیک اینقدر حساس هستید ؟؟ و چرا موقع خرید باید به تاریخ ساخت لاستیک دقت بشه ؟؟؟
مواد بکار رفته در لاستیک های غیر ایرانی از مواد طبیعی هست که به دو عامل بستگی داره
اول مدت زمان و دم نور خورشید
معمولا اکثر لاستیک های خارجی به منظور جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید نوار پیچ میشن(بجز میشلن و دانلوپ که من دیدم)
مدت زمان استاندارد عمر لاستیک فارغ از کیلومتر طی شده هم عمدتا 4-5 سال از طرف تولید کننده ذکر میشه
البته لاستیک های ایرانی چون از مواد مصنوعی استفاده می کنند در فرآیند تولید در نتیجه روی عمر و حساسیت به نور تابش مستقیم خورشید حساسیت کمتری دارند و البته به همین دو علت خشک تر هم هستند
این مورد در مورد باطری های خشک هم با حساسیت بیشتری باید بررسی بشه و عملا باطری که تاریخ تولیدش بیش از 6 ماه گذشته نباید خریداری بشه
----------------------------
دیشب کل شیراز را زیر و رو کردم و البته هم KU31 پیدا کردم هم KH17 تولید 2014 سایز 185 و هم KH11 با سایز 205 تولید سال 2015
دانلوپ هم فقط گل SP600 در بازار بود که از انتخاب های من کلا حذف شد
در نهایت هم هیچ کدوم از موارد مد نظر خودم خریداری نشد و 4 حلقه نکسن کره تولید هفته 40 سال 2015 به قیمت جفتی 400 سایز 205 خریداری شد
اولین نتیجه مثبت حذف صدای ورر ورر در سرعت های 60-80 بود ، صدایی که 2 سال پیش نزدیک بود به خاطرش تا تعویض بلبرینگ چرخ ها هم برم
نکته مثبت بعدی حذف حس ترک ها و سنگ ریزه های خیابان توی فرمان بود که خیلی جالبه
نکته مثبت بعدی حذف گیج بودن محور عقب در ورود به دست انداز های متوسط بود
اما نکات منفی :
احساس می کنم در عبور از سرعت گیر ها ماشین کوبش بیشتری داره
ضمن اینکه عملکرد ترمز نسبت به لاستیک فابریک تغییر محسوسی نداره و به نسبت سورن که با تغییر لاستیک عملکرد ترمز بسیار محسوس تر بود این شاید با ارفاق 10% بهتر شده
دوجفت HANKOOK OPTIMO ME02 سایز 185/65R15خریداری شد به قیمت جفتی 420.000 به تاریخ هفته 10 سال 2015 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)