به نظرم بازی خیلی جالب شده و پیشرفت کرده ، مثلا خود ماشین ها واقعی شدن همچنین اسماشون درست شده ، و گرافیک خوبه و نحوه تیراندازی و گیم پلی کلی طبیعی تر شده ...
به نظرم بازی خیلی جالب شده و پیشرفت کرده ، مثلا خود ماشین ها واقعی شدن همچنین اسماشون درست شده ، و گرافیک خوبه و نحوه تیراندازی و گیم پلی کلی طبیعی تر شده ...
آیا اسماشون درست شدند ؟
برای مثال توی Gta Sa یه ماشین بود به نام banshee ! در صورتی که همون لامبورگینی خودمونه .
چرا اسمشو نگذاشتن لامبورگینی ؟
اینم یکی از ضعف های کلی gta که امیدوارم این سری درست شه
دلیلش اینه که از شرکت های سازنده اونها لایسنس ندارند
شرمنده ببخشيد من يه نظري دادم!اقاي عزيز من چيكار كنم گفتن 100% ممنوعست؟چرا اينقدر قاتي كردي؟ اره 3تا دي وي دي هستش.الان مگه گاد او وار ممنوعه نيست؟
![]()
اره هنوز نیومده می گن ممنوع هست بعد یارو گفت از صنف برگه دادن که توش فکر کنم 32 یا حالا هرچی
بازی ممنوع شده
آره درسته !
اما یعنی راکستار اونقدر گدا هستش که نیاد لیسانس بخره ؟!
مطمئنا اینبار هم نسخه پی سی از نسخه های کنسولی بهتر خواهد بود. ما هم که لحظه شماری میکنیم... راستی سیستم مورد نیاز اعلام نشده ؟ با این سیستم زیر میشه بازی کرد روی رزولوشن بالا ؟
rap 1gb ddr1
vga 8600gt 256mb ddr3
cpu 3ghz 1mb l2 chache intel
بابا اینقدر درباره ی این بازی نگین....من دیگه نمیتونم صبر کنم دارم دیوونه میشم....
درسو دانشگاه ول کردن نشستم پایه این تاپیک....بابا به فکر قلب ما ضعییف ها هم باشین........
نه نميشه.كارت گرافيكت خوبه ولي رم بايد2گيگ باشه.سي پي يو هم فكر كنم بايد 2 هسته اي داشته باشي.
نه با سی پی یوی یک هسته ای هم میشه ولی شاید نتونین خوب و یا روی تنظیمات بالا بازی کنین.رم رو هم پیشنهاد می کنم به 2 گیگ ارتفا بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)