تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 284 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه babakgol70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام. دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید. من پوستم حساسه مخصوصا زیر گلوم ، بیشتر اوقات از موزر استفاده میکنم. گاهی اوقات از فیوژن 5 لبه. وقتی از ژیلت استفاده میکنم بعد از 3-2 روز که میخواد موها بیرون بیاد زیر گلوم دستش میکشم کمی درد میگیره.... دنبال یه ریش تراش هستم که زیر گلو رو خوب بزنه. کاملا تمیز کنه ، قرمز نکنه ، لازم نباشه بعد از اصلاح برای زیر گلو از ژیلت استفاده کرد. با قیلیپس امتحان کردم برای من خوب نبود زیر گلوم رو قرمز کرد، جوش زد ، و مقداری جا گذاشت. چند ماه پیش رفتم و براون خریدم از فیلیپس بهتره ، زیر گلوم جوش نمیزنه، ولی چون مجبورم چندین بار بکشم زیر گلوم قرمز میشه و متاسفانه تک و توک موهای زیر گلو جا میمونه و مجبورم بعدش ژیلت بکشم. توی این سایت بچه ها خیلی از پاناسونیک تعریف کردن. کسی هست که داشته باشه و بتونه مقایسه کنه؟ من برام این مهمه که زیر گلو رو با یک بار یا دوبار کشیدن کاملا تمیز کنه و زیر گلو قرمز نشه. آیا واقعا پاناسونیک زیر گلو رو مثل ژیلت میزنه؟ فروشنده ای که براون خریدم مچون خودش تعمیر کار هم بود میگفت : قطعات پاناسونیک اصلا نیست و فقط یکبار مصرفه . توی بازار فقط قطعات فیلیپس و براون هست. دوستان من میخوام پاناسونیک Es-LV61 بگیرم. به نظر شما این مدلش خوبه یا مدلی دیگه بخرم؟ اصلا پاناسونیک خوبه و میتونه نیاز منو برطرف کنه ؟ یا واقعا دارم پولم رو هدر میدم؟
    درست ديدم اين 1 ميليونه
    آخه با اين پول چرا پاناسونيك؟؟؟وقتي برند هاي متخصص تري مثل براون و فيليپس هست؟؟؟

در مورد درد هم من مي ترسم شما ريش تراش بگير و اين همه هزينه كني ولي 60 برابر ژيلت درد و سوزش بگيري.كه اون موقع خيلي ضرر كردي.

برو اول يك دكتر پوست پرسش كن ببين چرا درد مي گيره.

مطمئني كه ژيلت رو به سمت بالا نمي كشي؟
    چون با اين كار مو را دادي زير پوست و اون دردي كه مي گي به خاطر فرو رفتن موهاي ريز و تيز به پوست صورتت هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام بابک جان. ببخشید اشتباه نوشتم. من میخوام پاناسونیک مدل ES-LF51 بگیرم. قیمتش رو سایت آژند سرویس زده 640 تومان . سوال من اینه که از بچه ها کسی هست که قبلا براون داشته و الان پاناسونیک داشته باشه که بتونه برای من مقایسه کنه؟؟ میگم نکنه پاناسونیک هم بخرم و مثل براون باشه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام. دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید. من پوستم حساسه مخصوصا زیر گلوم ، بیشتر اوقات از موزر استفاده میکنم. گاهی اوقات از فیوژن 5 لبه. وقتی از ژیلت استفاده میکنم بعد از 3-2 روز که میخواد موها بیرون بیاد زیر گلوم دستش میکشم کمی درد میگیره.... دنبال یه ریش تراش هستم که زیر گلو رو خوب بزنه. کاملا تمیز کنه ، قرمز نکنه ، لازم نباشه بعد از اصلاح برای زیر گلو از ژیلت استفاده کرد. با قیلیپس امتحان کردم برای من خوب نبود زیر گلوم رو قرمز کرد، جوش زد ، و مقداری جا گذاشت. چند ماه پیش رفتم و براون S4خریدم از فیلیپس بهتره ، زیر گلوم جوش نمیزنه، ولی چون مجبورم چندین بار بکشم زیر گلوم قرمز میشه و متاسفانه تک و توک موهای زیر گلو جا میمونه و مجبورم بعدش ژیلت بکشم. توی این سایت بچه ها خیلی از پاناسونیک تعریف کردن. کسی هست که داشته باشه و بتونه مقایسه کنه؟ من برام این مهمه که زیر گلو رو با یک بار یا دوبار کشیدن کاملا تمیز کنه و زیر گلو قرمز نشه. آیا واقعا پاناسونیک زیر گلو رو مثل ژیلت میزنه؟ فروشنده ای که براون خریدم مچون خودش تعمیر کار هم بود میگفت : قطعات پاناسونیک اصلا نیست و فقط یکبار مصرفه . توی بازار فقط قطعات فیلیپس و براون هست. دوستان من میخوام پاناسونیک Es-LF51 بگیرم. به نظر شما این مدلش خوبه یا مدلی دیگه بخرم؟ اصلا پاناسونیک خوبه و میتونه نیاز منو برطرف کنه ؟ یا واقعا دارم پولم رو هدر میدم؟ سوال من اینه که از بچه ها کسی هست که قبلا براون داشته و الان پاناسونیک داشته باشه که بتونه برای من مقایسه کنه؟؟ میگم نکنه پاناسونیک هم بخرم و مثل براون باشه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

در ماشین های پاناسونیک تفاوت LV-61 با LF-51 درچیه؟ بجز 4 و 5 تیغه بودن.چرا اینقدر تفاوت قیمت دارن؟ آیا واقعا تفاوتشان اینقدر هست که 400- 500 تومانبیشتر بدی؟ چرا کسی جواب منو نمیده ؟

5. 2 کاربر از haghighat243 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام. دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید. من پوستم حساسه مخصوصا زیر گلوم ، بیشتر اوقات از موزر استفاده میکنم. گاهی اوقات از فیوژن 5 لبه. وقتی از ژیلت استفاده میکنم بعد از 3-2 روز که میخواد موها بیرون بیاد زیر گلوم دستش میکشم کمی درد میگیره.... دنبال یه ریش تراش هستم که زیر گلو رو خوب بزنه. کاملا تمیز کنه ، قرمز نکنه ، لازم نباشه بعد از اصلاح برای زیر گلو از ژیلت استفاده کرد. با قیلیپس امتحان کردم برای من خوب نبود زیر گلوم رو قرمز کرد، جوش زد ، و مقداری جا گذاشت. چند ماه پیش رفتم و براون S4خریدم از فیلیپس بهتره ، زیر گلوم جوش نمیزنه، ولی چون مجبورم چندین بار بکشم زیر گلوم قرمز میشه و متاسفانه تک و توک موهای زیر گلو جا میمونه و مجبورم بعدش ژیلت بکشم. توی این سایت بچه ها خیلی از پاناسونیک تعریف کردن. کسی هست که داشته باشه و بتونه مقایسه کنه؟ من برام این مهمه که زیر گلو رو با یک بار یا دوبار کشیدن کاملا تمیز کنه و زیر گلو قرمز نشه. آیا واقعا پاناسونیک زیر گلو رو مثل ژیلت میزنه؟ فروشنده ای که براون خریدم مچون خودش تعمیر کار هم بود میگفت : قطعات پاناسونیک اصلا نیست و فقط یکبار مصرفه . توی بازار فقط قطعات فیلیپس و براون هست. دوستان من میخوام پاناسونیک Es-LF51 بگیرم. به نظر شما این مدلش خوبه یا مدلی دیگه بخرم؟ اصلا پاناسونیک خوبه و میتونه نیاز منو برطرف کنه ؟ یا واقعا دارم پولم رو هدر میدم؟ سوال من اینه که از بچه ها کسی هست که قبلا براون داشته و الان پاناسونیک داشته باشه که بتونه برای من مقایسه کنه؟؟ میگم نکنه پاناسونیک هم بخرم و مثل براون باشه؟؟
    من یک سال و نیم هست که مدل پاناسونیک lt20 گرفتم . ازش راضیم.قبلش با تیغ میزدم .من که از خریدم راضی هستم.روی صورت رو واقعا چپه تراش میکنه و زیر گلو رو خیلی بهتر از سایر ریش تراش ها میزنه مخصوصا که با براون پدرم مقایسه میکنم(البته مال اون مربوط به ده سال پیشه!!!).
    زیر گلو رو سفید نمیکنه ولی میزنه با ۷یا ۸بار کشیدن.
    البته اگه شما زیر دوش و با شامپو اصلاح کنید جریان کلا فرق میکنه و انقدر عالی میزنه که فکر میکنید از ژیلت هم بهتر زده.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta

7. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در ماشین های پاناسونیک تفاوت LV-61 با LF-51 درچیه؟ بجز 4 و 5 تیغه بودن.چرا اینقدر تفاوت قیمت دارن؟ آیا واقعا تفاوتشان اینقدر هست که 400- 500 تومانبیشتر بدی؟ چرا کسی جواب منو نمیده ؟
    سلام دوستان
    آیا کارکرد و کیفیت اصلاح بین پاناسونیک LF51 (حدود 600 تومن) با مدل LV61 (حدود یک میلیون) این تفاوت قیمت رو توجیه میکنه؟ یعنی تفاوت کیفیت اصلاح بین ریش تراش 4 تیغه و 5 تیغه حدود 40 درصد هست؟ یا تفاوت خاص دیگه ای هم دارند؟
    اگر لطف و راهنمایی کنید قصد خرید دارم تا مناسب ترین انتخاب را داشته باشم.
    ممنون
    مشابه سئوال شما رو من چند وقت پیش (حدود 2 ماه قبل) پرسیده بودم، منتها کسی جواب نداد.
    تنها راهنمایی که دوستان کردند: هر کدوم گرونتر باشه اونو بخر (البته دلیلی برای تفاوت کیفیت ذکر نکردند!)

9. این کاربر از majid_306 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اول اینکه تاپیک بهتری برای ارایه این سوال پیدا نکردم!
    لطفا یک before shave (روغن اصلاح) و خمیر اصلاح و after shave برای پوست چرپ و حساس معرفی کنید.
    باتشکر

11. این کاربر از Capcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام دوستان
    اول اینکه تاپیک بهتری برای ارایه این سوال پیدا نکردم!
    لطفا یک before shave (روغن اصلاح) و خمیر اصلاح و after shave برای پوست چرپ و حساس معرفی کنید.
    باتشکر

در این رابطه یه تاپیک جدید ایجاد کنید.

13. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم
    من نمی دونم شما چرا با ریش تراشاتون مشکل دارید شاید قبلش درست صورتتون رو آماده نمی کنید
    من 6 سال پیش یه HQ9170 از فیلیپس خریدم و کاملا هم ازش راضیم هیچکدوم از این مشکلایی رو که گفتید ندارم باهاش موهای من بسیار پر تراکم ولی نرم و ضخیمه پوستمم خیلی حساسه قبل از اصلاح صورتم رو با کف اصلاح ماساژ می دم و یه صابون خوب هم استفاده می کنم و بعد با سشوار خشک می کنم و اصلاح می کنم خیلی عالی جواب می ده

موفق باشید

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من یه ریش تراش فیلیپس sensotouch 2d خریدم ولی خوب کار نمیکنه.تازه خمیر ریش هم میزنم. نمیدونم نکته خاصی داره ؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •