با سلام. دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید. من پوستم حساسه مخصوصا زیر گلوم ، بیشتر اوقات از موزر استفاده میکنم. گاهی اوقات از فیوژن 5 لبه. وقتی از ژیلت استفاده میکنم بعد از 3-2 روز که میخواد موها بیرون بیاد زیر گلوم دستش میکشم کمی درد میگیره.... دنبال یه ریش تراش هستم که زیر گلو رو خوب بزنه. کاملا تمیز کنه ، قرمز نکنه ، لازم نباشه بعد از اصلاح برای زیر گلو از ژیلت استفاده کرد. با قیلیپس امتحان کردم برای من خوب نبود زیر گلوم رو قرمز کرد، جوش زد ، و مقداری جا گذاشت. چند ماه پیش رفتم و براون خریدم از فیلیپس بهتره ، زیر گلوم جوش نمیزنه، ولی چون مجبورم چندین بار بکشم زیر گلوم قرمز میشه و متاسفانه تک و توک موهای زیر گلو جا میمونه و مجبورم بعدش ژیلت بکشم. توی این سایت بچه ها خیلی از پاناسونیک تعریف کردن. کسی هست که داشته باشه و بتونه مقایسه کنه؟ من برام این مهمه که زیر گلو رو با یک بار یا دوبار کشیدن کاملا تمیز کنه و زیر گلو قرمز نشه. آیا واقعا پاناسونیک زیر گلو رو مثل ژیلت میزنه؟ فروشنده ای که براون خریدم مچون خودش تعمیر کار هم بود میگفت : قطعات پاناسونیک اصلا نیست و فقط یکبار مصرفه . توی بازار فقط قطعات فیلیپس و براون هست. دوستان من میخوام پاناسونیک Es-LV61 بگیرم. به نظر شما این مدلش خوبه یا مدلی دیگه بخرم؟ اصلا پاناسونیک خوبه و میتونه نیاز منو برطرف کنه ؟ یا واقعا دارم پولم رو هدر میدم؟