بعیده که کسی مثل شما ندونه که برای هر مدل لپتاپی کانفیگ های مختلف وجود داره....من مثالی که زدم ۵۷۵۰ با پردازنده i5 بود... که مسلما از i7 مصرف کمتری داره...ضمن این که با توضیحات دوستمون کلا sandy bridge مصرفش نسبت به نسل ۱ سری i کمتره.
بعیده که کسی مثل شما ندونه که برای هر مدل لپتاپی کانفیگ های مختلف وجود داره....من مثالی که زدم ۵۷۵۰ با پردازنده i5 بود... که مسلما از i7 مصرف کمتری داره...ضمن این که با توضیحات دوستمون کلا sandy bridge مصرفش نسبت به نسل ۱ سری i کمتره.
علاوه بر اون یکی از مهمترین ملاک ها که قیمت هست ...این 5750که i5 2410هست 850 هزارتومنه اما اون 5750 i7قیمتش 899دلار هست که بیاد ایران میشه حدود 1 میلیون تقریبا
پس به نظر من همین 5750 i5 با این قیمت عالی نه ولی خیلی خوبه تو بین لپ تاپ ها حتی تا رنجقیمت 950 تومن
اول درجواب دوست گلمون عزیزم من رشته تحصیلیم سخت افزار بوده و اینقدر اطلاعاتم به زور هست که بدونم چه موقع چه تکنولوژی وارد بازار سخت افزار میشهدوست گلم این تایپک مربوط به 5742G هست و اگر دوست دارید در این باره بحث کنیم یک تایپک بزنید و خبر بدید تا بیام، این تایپک داره بحثش منحرف میشه از دوستا ن خواهش میشه بحث را منحرف نکنید اگر سوالی دارید تایپک جدا بزنید
من گفتم شاید منظورتون cor i7 بوده اصلان روی 5 فکر نمیکردمتازه دوزاریم افتاد که شما 5 را داشتید میگفتید اخه گفتم اینا چرا دارن میگن 7 قیمتش 850 هست اصلان یادم نبود که منطورتون 5 این مدل هست خلاصه شرمنده
اتفاقا یک مقاله کامل و 150 صفحه ای درباره 232 نانومتری و 45 نانومتری اراده دادم توی دانشگاه که جز برترینها دانشگاه شد
دوستان بازم میگم تایپک را منحرف نکنید تایپک جدید بزنید اونجا مبادله اطلاعات کنیم
دوستان مشتاق به بحث و گفتگو در این باره بیان به این تایپک
منتظر حضورتون هستم ببینم این سه ماه رو چکار میکنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون من اما خیلی به بحث سخت افزار علاقه ای ندارم (به صورت جزیی) ... اما در مجموع (به صورت کلی) بهش علاقه مندم
درهر حال از تاپیکتون هم تشکر کردم!
اما بحث ۵۷۵۰ نیز کاملا به موضوع این تاپیک مرتبطه و باید قبول کرد که دیگه الان کسی بخواد بخره باید ۵۷۵۰ بخره و نه ۵۷۴۲ !
(البته بین خودمون باشه به کس دیگری نگید D: )
درایور نصب بود.
این کارهارو هم انجام دادم
ولی باز هم درست نشد!!!
والا من این لپ تاپ رو تازه گرفتم
فعلا فقط همین رو امتحان کردم
البته یه کانتر هم نصبه که نمیدونم اونو با کدوم کارت اجرا میکنه. البته زیاد مهم هم نیست چون خیلی سبکه، ولی این بازی...
راستی فتوشاپ رو با انویدیا اچرا میکنه
درست نشد![]()
دوست عزیز من احتمال میدم اگه دوباره درایور و اینا رو نصب کردی و لی بازم درست نشد
و اینکه دیدی که حتمی nvidiaهست و بدون مشکله ...یعنی سیستم عامل رو باس عوض کنییه سیستم عامل 64بیتیx64)(
خوب و جدید باس نصب کنی
خوب دوست گرامی بعد از گشتن بین دوستان و پید اکردن این بازی مشکل حل شد این بازی ویندوز 64 بیتی راساپورت نمیکنه((البته اینو هنوز به طور قطع نمیتونم تایید کنم)) باید 32 بیتی نصب کنی البته من ویندوز 7 32 بیتی نداشتم
و روی xp نصب کردم و اجرا شد و هیچ ایرادی را نگرفت
ولی در نصب روی ویندوز 64 بیتی خطای 64 بیتی بهم میداد که دیگه نتونستم کاریش کنم
پس من به این نتیجه رسیدم این بازی 64 بیتی راساپورت نمیکنه ولی یه چیز عجیب هست که باید روی این قضیه تحقیق بشه
به زودی خبرهاشو براتون میزارم
دوست گرامی سستم مورد نیاز برای این بازی این اعلام شد
- System Memory: 2 Gb
- Windows: Windows XP®, Windows Vista®, Windows® 7
- Video Memory: 256 Mb
ولی پشتیبانی از ویندوز 64 بیتی را ذذکر نکرده و تنها دلیل اجرا نشدن را من به ویندوز 64 بیتی میدوم اگر ویندوزت 32 بیتی هست باید حتمان بایی توی قسمت DRIVER دیویدی بازی و بجز گرافیک همه رو نصب کن
Last edited by ztczt328; 14-07-2011 at 11:33.
اگه 32 بیتی باشه پس باید با این کار هم در 7 ایکس64 بالا بیاد:
روی آیکون برنامه راست کلیک و سپس propertiesرو انتخاب کنید و در صفحه جدید در تب compatibility
در بخش run this programm
تیک را زده سپس گزینه windows xp servis pack2رو انتخاب کنید و در نهایت ok کنید
حالا میتونین بازی رو اجرا کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)