تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 4105 اولاول ... 571071471531541551561571581591601611672072576571157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

فقط برو بکس اونایی که تازه میخان برن زیر پرچم:
    چه توی دوره آموزشی و چه بعدش هر کاری رو گفتن بلدی، از رانندگی گرفته تا کامپیوتر یا کارای فنی یا هر چیز دیگه بگید بلد نیستم.
    یادتون باشه توی سربازی شما فقط راه رفتن بلدید اونم بعضی وقتا لنگ میزنید و میخورید زمین.

خود من یه بار اشتباه کردم گفتم word بلدم، یه دفتر به اندازه A4 با 200 و خورده ای صفحه گذاشتن جلوم که بیا اسم های دفتر رو تو کامپیوتر ثبت کن.100 تا دروغ بافتم تا بیخیال من شدن.
    یا بچه هایی بودن که برای رانندگی رفتن. دیدم پول 4 تا لاستیک دادن که نکنه به خاطر لاستیک صاف تصادف کنن براشون بشه ماجرا، به خاطر تصادف یک ماه اضاف خوردن و چندین مورد دیگه

خلاصه هواستون باشه

2. 7 کاربر از harrypotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام .

نیرو زمینی ارتش ، مرکز آموزشی پاسداران کجا میشه ؟
    کدش چنده ؟
    نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران آموزشگاه جواد الائمه واقع در خیابان پاسدارن (فکر میکنم 06)
    کد 285

4. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله، شما آموزشی هر ارگانی باشی بعد آموزشی هم همون ارگان هستی
    باید یا از یه اداره که زیر نظر ارتش هست امریه بگیری (مثل آتش نشانی)
    و یا تو سازمان نظام وظیفه یه آشنا پیدا کنی که بندازتت ارتش
    روزبه جان ممنون حالا اگه کسی روبرای ردیف کردن اون 2 ماه گیر نیارم چی میشه؟؟
    آقا روزبه ما همچنان منتظریم

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام اگه بشه واسه کم شنوایی یه گوشم معافیت پزشکی بگیرم کار خوبی می کنم ؟ من مهندسی عمران خوندم !
    اصلا به آینده من چه تاثیری داره این معافیت پزشکی !؟
    اینم جواب بدین دیگه ممنون میشم یه توضیحات کامل و جامع بدین .
    اگه آشنایی هم دارین که به این طریق معاف شده چی شده براش در آینده کاریش و زندگی یه توضیحاتی بدین ممنون/.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

آقا روزبه ما همچنان منتظریم
    متوجه منظورت نشدم، منظورت از اون 2 ماه چیه؟

---------- Post added at 06:21 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------

اگه آشنایی هم دارین که به این طریق معاف شده چی شده براش در آینده کاریش و زندگی یه توضیحاتی بدین ممنون/.
    معافیت پزشکی تنها محدودیتی که داره اینکه شما طبق قانون نمیتونی در ادارات کشوری و لشگری استخدام شی، یعنی نمیتونی کار دولتی یا نظامی داشته باشی
    مشکلت رو کامل بهم بگو، من 4 شنبه میرم کمیسیون، اونجا واست بپرسم، روز قبلش هم پ خ بده که یادم بمونه

8. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

---------- Post added at 06:21 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------

معافیت پزشکی تنها محدودیتی که داره اینکه شما طبق قانون نمیتونی در ادارات کشوری و لشگری استخدام شی، یعنی نمیتونی کار دولتی یا نظامی داشته باشی
    مشکلت رو کامل بهم بگو، من 4 شنبه میرم کمیسیون، اونجا واست بپرسم، روز قبلش هم پ خ بده که یادم بمونه
    من مشکلم کم شنوایی گوش چپم هستش اونم نمی دونم از معدل 4 تا فرکانس که تو آئین نامه معافیت پزشکی نوشتن زیاده یا نه ! حال به فرض زیاد بودن معافیت دائم داره که معاف میشم ! یکشنبه یا دوشنبه خودم به یه دکتر تخصصی میرم امتحان میکنم که ببینم میشه معافیت بگیرم یا نه !!!
    در گواهینامه رانندگی چه تاثیری داره ؟ چیزی توش مینویسند ! گواهینامه مثلا معلولین اینا ؟!
    و در پاسپورت و ویزا و ادامه تحصیل
    ممنون /.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 ماه دیگه اعزام به خدمت هستم
    سوال اول اینکه باید کجا خودم رو معرفی کنم؟ سازمان نظام وظیفه ی استان؟
    سوال دوم اینه که قبل از رفتن موه های سرم رو بتراشم یا اینکه معمولی برم؟
    سوال سوم اینکه خدمت توی شهر خود آدم بهتره یا یه جای دیگه بیفتی؟
    سوال چهارم هم اینه که من رانندگیم و خطم خوبه.به نظر شما اونجا بگم که این خصوصیات رو دارم یا نه؟

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو ماه آموزشی رو میگم دوستت من.....

اگه برای مثلا ارتشپذیرش بگیرم بعد کسی رو پیدا نکنم که برای دو ماه آموزشی ام منو بندازه ارتش، تکلیفم چی میشه؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

رشته عمران رشته ای هست که بازار آزاد خوبی داره و در صورت اینکه بتونید مدارج بالاترش رو پیدا کنید خوب میتونید آینده و کارتون رو رقم بزنید.

معافیت برای کسایی که رشته هایی دارن که درص کمی میتونن توی کار آزاد وارد شن خوب نیست مثل کسی که لیسانس ادبیات فارسی داره. که آینده کاریش با آموزش و پرورش و دوسلت پیوند خورده.
    من خودم رشتم حسابداری هست و معافی رو گرفتم حسابداری یه رشته ای هست که جذب کار خوبی داره که اگه نتونی یه سغل دولتی پیدا کنی بازار آزادش خوبه.

ضمن اینکه به نوع معافی هم ربط داره مثلن کسی که بخاطر واریکوسل یا نمره بالای چشم معافی میگیره خیلی بهتر از کسیه که بدلیل مشکلات روحی روانی معافیت گرفته. نمره چشم با دوا و دکتر حل میشه ولییه چیزی مثل اختلال شخصیت همیشه مثل بختک با آدم میمونه حتا اگه سالم باشی

13. این کاربر از harrypotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

رشته عمران رشته ای هست که بازار آزاد خوبی داره و در صورت اینکه بتونید مدارج بالاترش رو پیدا کنید خوب میتونید آینده و کارتون رو رقم بزنید.

معافیت برای کسایی که رشته هایی دارن که درص کمی میتونن توی کار آزاد وارد شن خوب نیست مثل کسی که لیسانس ادبیات فارسی داره. که آینده کاریش با آموزش و پرورش و دوسلت پیوند خورده.
    من خودم رشتم حسابداری هست و معافی رو گرفتم حسابداری یه رشته ای هست که جذب کار خوبی داره که اگه نتونی یه سغل دولتی پیدا کنی بازار آزادش خوبه.

ضمن اینکه به نوع معافی هم ربط داره مثلن کسی که بخاطر واریکوسل یا نمره بالای چشم معافی میگیره خیلی بهتر از کسیه که بدلیل مشکلات روحی روانی معافیت گرفته. نمره چشم با دوا و دکتر حل میشه ولییه چیزی مثل اختلال شخصیت همیشه مثل بختک با آدم میمونه حتا اگه سالم باشی
    پس بریم ببینیم چی میشه دا ! شاید معاف شدیم ! ولی فرداش دیگه زن نمی دن به ما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •