تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 646 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

اگه می خوای گوشی بگیری sola یا U بگیر چون با اون تکنولوژی باحالش که لمس نمی خواد خیلی عالیه و از لحاظ سخت افزاری 2 هسته ای هست!پس اون بهتره.ولی اگه واسه صفحه نمایش و زیبایش و دوربینش و خیلی چیزاش که از u و سولا بهتره می خوای Arc s بگیر اگه یکم پول داری بزار روش یه Xperia P بگیر
    Last edited by Mool Tee; 26-06-2012 at 12:48.

2. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tasnim68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه گوشی اندروید 4 با قیمت معقول معرفی بفرمایید. (قیمت معقول: قیمتی که سرش به تنش بیارزه!)
    من خودم چندتا گوشی دیدم که از galaxy s iii خوشم اومد و چون هیچ تخصصی تو زمینه گوشی و خصوصا گوشی های اندروید ندارم گفتم اول از شما بپرسم!

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

اولین گوشی از سونی :Xperia S که نسبت به قیمتی که داره عالیه!دوربین 12 مگاپیکسل--- سی پی یو 2 هسته ای عالی!!!!صفحه نمایش بزرگ و عالی و مخصوصا BRAVIA engine
    اولین گوشی از سامسونگ : Galaxy S III= دوربین 8 مگاپیکسل------سی پی یو 4 هسته ای---- صفحه نمایش خوب و بزرگ!!! SUPER AMOLED و سرعت خیره کننده موبایل!
    اولین گوشی از اچ تی سی: HTC One X = دوربین فوق العاده---صفحه نمایش عالی------ و چیز های خوب دیگه !!!!
    گوشی های دیگه هم ": Galaxy nexus یا Galaxy S II هست که واقعا عالی هستند
    و از همه مهمتر که همه این گوشی ها به نسخه آخر اندروید 4.0 (ساندویچ بستنی) آپدیت میشوند
    ولی عزیز بهتره واسه گوشی زیاد پول ندی چون تا چند روز بعدش اون گوشی افت میکنه و از رده خارج میشه! بدیه همه ی برند ها همینه! به جز اپل!
    !
    Last edited by Mool Tee; 26-06-2012 at 13:57.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یه گوشی اندروید 4 با قیمت معقول معرفی بفرمایید. (قیمت معقول: قیمتی که سرش به تنش بیارزه!)
    من خودم چندتا گوشی دیدم که از galaxy s iii خوشم اومد و چون هیچ تخصصی تو زمینه گوشی و خصوصا گوشی های اندروید ندارم گفتم اول از شما بپرسم!
    فکر میکنم 1 ماهی برای S III صبر کنید بهتر باشه ، قیمت فعلی اونچنان به قول شما معقول نیس.
    اولین گوشی از سونی :Xperia S که نسبت به قیمتی که داره عالیه!دوربین 12 مگاپیکسل--- سی پی یو 2 هسته ای عالی!!!!صفحه نمایش بزرگ و عالی و مخصوصا BRAVIA engine
    دوربین XS اونقدرا هم خوب نیست ! سمپل ها رو نگاه کنید متوجه این نکته میشید ، 12 مگاپیکسل توی این اندازه سنسور اونقدرا منطقی نیست !
    براویا انجین هم چیزیه که واسه خیلی گوشی های دیگه پورت شده و فقط یه امکان نرم افزاریه و من هم زیاد متوجه تفاوت نشدم ، هر چند صفحه نمایش خوبی داره (نسبت به رقبا اصلا بزرگ نیست ولیااا. )

من توصیه میکنم صبر کنید برای S III.

6. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tasnim68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فکر میکنم 1 ماهی برای S III صبر کنید بهتر باشه
    آخه می ترسم تا یه ماه دیگه قیمتش 2 برابر بشه!!! البته خب راست میگید قیمتش اونقدرها هم معقول نیست! حالا غیر اون مدل دیگه ای مطرح نیست معرفی کنید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

جناب پارسا (نیگا چه با ادبم) خوب صفحه این گوشی از همه گوشی های دیگه خیلی بهتره و به جرئت می تونم بگم از Galaxy S III و iPhone 4s بهتره و دوربین این گوشی طبق گفته Phonearena بهترین گوشی هست که همچین دوربینی داره!پس دیگه هیچی!اگه میخواین دلیل میارم!!!تو google یه سرچ بزن میفهمی!(خودمونی شدما)
    حالا غیر اون مدل دیگه ای مطرح نیست معرفی کنید؟
    خب ببین شما باید بگی چه برندی می خوای!من به شخصه سونی رو به همه پیشنهاد می کنم!با قیمت 800 تا 850 میتونی یه Xperia S بگیری حالشو ببری!
    اگر نه که یه Galaxy Nexus بگیر حالشو نبر ! خوب ببر دیگه
    اگه قیمت معقول می خوای برو اپل بگیر 1 ملیونه خیلی هم خوبه از جمله دوربین 5 مگاپیکسلی و صفحه 3.5 اینچیش که واقعا معقوله!!!!
    Last edited by Mool Tee; 26-06-2012 at 15:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nice Devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    It makes no difference , wherever i am

پيش فرض

4xسلام دوستان،کیفیت صفحه نمایش خیلی واسم مهه بعد از اون کم نیاوردن گوشی در هنگام بازی و وقتی که حافظه فوله فوله، امابازم دارم تاکید میکنم که کیفیت صفحه نمایش خیلی واسم مهمه گوشیهای مورد نظرم ،ال جی x ال جی4 xهم گلکسی اس 3،وان
    Last edited by Nice Devil; 27-06-2012 at 01:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

4xسلام دوستان،کیفیت صفحه نمایش خیلی واسم مهه بعد از اون کم نیاوردن گوشی در هنگام بازی و وقتی که حافظه فوله فوله، امابازم دارم تاکید میکنم که کیفیت صفحه نمایش خیلی واسم مهمه گوشیهای مورد نظرم ،ال جی x ال جی4 xهم گلکسی اس 3،وان
    دوست عزیز گوشی sony xperia s میتونه اولویت اول شما باشه
    پیکسل هاش حتی از iphone 4s و samsung galaxy s3 و htc onex هم بیشتره
    یعنی کیفیت صفحه نمایش فوق العاده
    صفحه نمایشش هم 4.3 اینچ هست
    مولتی تاچ هست
    و تا 10 تا انگشت رو ساپورت میکنه
    دو هسته ای بسیار قدرت مند
    1.5 GHZ
    و ....

برندش هم که SONY کبیر هست

11. این کاربر از khashayar7206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوست عزیز گوشی sony xperia s میتونه اولویت اول شما باشه
    پیکسل هاش حتی از iphone 4s و samsung galaxy s3 و htc onex هم بیشتره
    یعنی کیفیت صفحه نمایش فوق العاده
    صفحه نمایشش هم 4.3 اینچ هست
    مولتی تاچ هست
    و تا 10 تا انگشت رو ساپورت میکنه
    دو هسته ای بسیار قدرت مند
    1.5 GHZ
    و ....

برندش هم که SONY کبیر هست
    1:داری گوشی که 2 هسته ای هست رو با 2 تا 4 هسته ای که قویترین های بازار هستند مقایسه میکنید؟
    2:Xperia s پیکسل بیشتری نداره، تراکم پیکسل بیشتری داره! اونم طبیعی هست، وقتی کوچکتر هست، تراکم میره بالا!

Xperia s گوشی خوبی هست، ولی توان رقابت با غول هایی مثل S3 و ONE X رو نداره!

از صفحه نمایش بیشتر برای چه چیزی استفاده میکنید؟ خوندن متن؟فیلم؟اینترنت؟
    اگه برای فیلم دیدن میخوای، بدون شک S3 بهترین گزینه هست!(البته NOTE برای فیلم دیدن بهتر هست با صفحه 5.3 اینچی)
    کلا دور 4x رو خط بکش چون پشتیبانی نرم افزاری جالبی از طرف توصعه دهنده ها نخواهد داشت!
    ONE X هم یک سری مشکلات کوچیک داره، مثلا مواردی بوده که زیر محافظ LCD پرز رفته! یا مثلا مموری نمیخوره!
    از نظر سخت افزار هم که TEGRA 3 از exynos 4212 شکست خورده!در بعضی تست ها با اختلاف بیشتر از 10%)
    و یک چیز S3 هست که هیچ کدوم از این 2 تای دیگه ندارند و برای من خییل خیلی مهم هست (شاید برای شما زیاد مهم نباشه) پشتیبانی از سیستم مکان یابی GLONASS هست!

در کل بنظر من بدون در نظر گرفتن قیمت بهترین انتخاب ها اینا هستند:
    GALAXY SIII
    HTC ONE X
    اگه برای فیلم دیدن میخوای، شدیدا پیشنهاد میکنم به GALAXY NOTE هم فکر کن!

13. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

1:داری گوشی که 2 هسته ای هست رو با 2 تا 4 هسته ای که قویترین های بازار هستند مقایسه میکنید؟
    2:Xperia s پیکسل بیشتری نداره، تراکم پیکسل بیشتری داره! اونم طبیعی هست، وقتی کوچکتر هست، تراکم میره بالا!

Xperia s گوشی خوبی هست، ولی توان رقابت با غول هایی مثل S3 و ONE X رو نداره!
    دوست عزیز خودم این چیزا رو می دونم
    از اونجایی که این رفیقمون کیفیت صفحه نمایش بیشتر براش مد نظر هست
    xperia s رو پیشنهاد کردم

بعدش هم
    شما قشنگ متوجه نشدید
    این رفیقمون کیفیت صفحه نمایش مد نظر هست
    نه اندازه صفحه نمایش

حالا شما که انقدر اوستایی
    میشه یه گوشی معرفی کنی که کیفیت صفحه نمایشش بهتر از xperia s باشه تا ما هم یاد بگیریم
    اینو میدونی که کیفیت صفحه نمایش به تراکم پیکسل در اینچ بستگی داره نه به سایز صفحه نمایش؟

15. این کاربر از khashayar7206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •