داخل جعبه گوشی چیا باید باشه؟
بعد من میخام بدون گارانتی بگیرم از کجا بفهمم گوشی آک هست. چون یه سری که میخواستم یه گوشی دیگه بگیرم با اینکه ظاهرا آک بود ولی کابل TV توش نبود و طرف رفت برآم آورد!! تازه گارانتی اصلی هم بود مثلا!!
داخل جعبه گوشی چیا باید باشه؟
بعد من میخام بدون گارانتی بگیرم از کجا بفهمم گوشی آک هست. چون یه سری که میخواستم یه گوشی دیگه بگیرم با اینکه ظاهرا آک بود ولی کابل TV توش نبود و طرف رفت برآم آورد!! تازه گارانتی اصلی هم بود مثلا!!
آره،تو موبایلستانم همین پست رو دادم....ولی خب جوابی نگرفتم ازش هنوز!(بازم گلی به جمال بکس p30 خودمون!)
روی آداپتور نوشته که: AC 100-240 !!!
اما در مورد راه حل ها....!
1-چه آداپتوری بگیرم که مثل همین آداپتور n8 باشه؟(مال کدوم گوشی؟سوزنی یا میکرو..؟ چند آمپر؟!)
2-نه بابا! جون من بیخیال راه حل ایرانی شو!
![]()
کسی نیست جواب بده
تو فریمور 14 چه تغییری تو دوربینش ایجاد شده ؟
چه جوری پروداکت گوشی رو بفهمم ، میخوام آپدیت کنم.......گوشیم نقره ای رنگه..........
با این که نمیشه فهمید : ستاره مربع چهارتا صفر مربع
نمیخوام پشت گوشی رو باز کنم ببینم پروداکتش چنده.......
راه دیگه ای هست ؟
در مورد سوال اولت به پست 1545 مراجعه کن ، تقریبا میشه گفت لوازمش همینه که هست.....
سوال دومت هم : والا خود من که دوتا دوتا ان 95 ، ان82 ، و دبیلو 810 ، خود ان 8 و کا 750 رو داشتم ، باز هم با این تجربه نتونستم تشخیص بدم گوشی اصل هستش یا نه......
چرا که لیبل رو به راحتی میشه عوض کرد ، برچسب ال سی دی رو عوض میکنن
با شماره سریال که چیزی نمیشه فهمید.......
تایمر دائمی گوشی رو که با ستاره مربع 92702689 مربع میاد میشه با نرم افزار صفرش کرد ، واین کار رو مثل آب خوردن انجام میدن....
در ضمن موقع خرید آدم وقتش رو نداره که داخل بردش رو نگاه کنه و بفهمه اصل یا قلابی یا کارکرده.....
راستی یادم رفت بگم بعضی فروشنده ها گوشی نو رو 2 هفته استفاده میکنن بعد با ترفندهای بالا دوباره میزارنش تو ویتیرن.......
اما از من میشنوی با یکی برو گوشی بخر که تاحالا تجربه خریدن چند تا گوشی رو داشته باشه....
چون خیلی فرق میکنه ، آدم با تجربه با یه دید دیگه به گوشی و لوازم جانبیش نگاه میکنه .....
این کد هم برای تست بلوتوث هستش : ستاره مربع 2820 مربع
اگه نرم افزار نسخه بلوتوسش رو پیدا کرد ، یعنی سخت افزار بلوتوث درست کار میکنه ، وگرنه مشکل داره....
حداقل این یکی رو کاریش نمیشه کرد ، جواب میده....
حتما حتما یک تماس با گوشی نو و برعکس یک تماس از گوشی دیگه باهاش بگیر ، ببین صداش چطوریه ....
اون موقع میفهمی که توری بلندگو سالمه و صدا درست میاد....
فعلا همینا به ذهنم رسید.......![]()
ممنون دوست عزیز از راهنمایی کاملتون
این قضیه reset شدنش رو چجوری باید فهمید؟
بعد این گوشی ضبط صداش چقدر هست؟ ۱ ساعت هست یا به اندازه ی که جا داشته باشه ضبط میکنه؟
وقتی تایمر دائمی گوشی صفر شد ، با هیچی نمیشه تشخیص داد که گوشی کارکرده هست یا نه.....متاسفانه
من خودم با نرم افزار nemesis service suite تایمر گوشی قبلیم ( ان 82 ) رو بارها صفر کردم
فقط به اندازه 1 ساعت ضبط میکنه ، وقتی 1 ساعت تموم شد ، باز به اندازه ای که مموری جا داشته باشه ، باز 1 ساعت دیگه هم میتونه ضبط کنه....
همین جور برو جلو......1 ساعت ، 1 ساعت .............
البته نرم افزارهایی هم هستش که تایمر ضبطشون ، رو بی نهایت تنظیم شده و به اندازه جایی که تو حافظه مونده میتونه ضبط کنه
با سلام . شما باید بگویید اداپتور N8 . همین !
همه ی موبایلی ها باید داشته باشند جلوی علاأالدین 100 درصد پیدا میکنی . هر چیزی جلوی علاأالدین دست دستفروشها پیدا میشود !
ولی محض اطلاع ولتاژ خروجی باید 5 ولت باشد آمپراژ خروجی به اندازه ی ولتاژ مهم نیست چون اگر استاندارد نباشد به گوشی آسیب نمیرساند هر چه بیشتر باشد زودتر شارژ میکند و هر چه کمتر دیرتر . ولی آداپتور استاندارد خود گوشی خروجی 800 میلی آمپر است .
فیش سوزنی هست . مثل یکی خودت .
منظورم ریست شدن خود گوشی هست که میگن خود به خود ریست میشه. اینو از کجا میشه تشخیص داد?
این یکی رو دیگه نمیدونم......از اساتید بپرس............
کسی نیست بگه فریمور 13 تو دوربینش چه تغییراتی ایجاد شده ؟![]()
دیشب فیلم tron را دیدم که در فیلم کلی از n8 تبلیغ شده بود . گفتم به بچه های این تاپیک هم بگم بد نیست .
خیلی جالب بود تو یه صحنه از فیلم طرف با یه n8 در یه اتاق که یک متر ضخامت داشت را چند ثانیه ایی -- و باز کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)