تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 246 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز با این پچ گیم پلی مشکلی تو آنلاین پیش نمیاد که؟

ضمنا من الان که دانلود کردم درقسمت read me فقط اسم دو تا فایله data0.big و data7.big رو آورده نه چار فایل
    چرا. باید اون طرف هم اینو نصب داشته باشه.

data0.big- data0.bh
    data7.big-data7.bh

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان من دیروز اون پچ(پچ اصلی فیفا) رو دانلود کردم(بدون کرک)و نصب کردم و از کرک خود بازی(بازی که خریدم) استفاده کردم که بازی کار کرد و وقتی وارد ارنا شد یک اسکوبورد پشت دروازه بود ولی وقتی این ورزن 2.2 یا 3(گیم پلی) رو میریزم این اسکوبورد از بین میره،الان این ورزن 3 گیم پلی رو بازی هستش و بازی اجرا میشه...میخواستم بدونم الان بازی من ورزن 1.1 کی هستش که با پچ نصب کردم یا ورزن اول بازی؟؟؟؟؟از کجا میتونم بفهمم؟؟؟؟؟؟چون الان اون اسکوبورد پشت دروازه تو ارنا نیست شک دارم که ورزن 1.1 هستش یا 1.0!!!لطفآ یکی کمک کنه...ولی همونطور که گفتم الان ورزن 3 گیم پلی رو بازی هستش و بازی رو بدون مشکل بازی میکنم...

---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------

از کجا میتونم بفهمم کدوم ورزنه؟؟؟؟؟؟

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

دوستان پچ گیم پلی نسخه 3 اومد برای نصب حتما باید پچ رسمی بازی رو نصب کرده باشین.. دقت کنید که شما باید پچ رسمی ea رو زمانی بریزد که پچ گیم پلی رو از قبل نریختین. یعنی اگر شما الان پچ گمی پلی رو نصب دارین بعد بعد پچ رسمی رو نصب کردین و حالا میخواین نسخه 3 رو نصب کنید نمیشه.

فایل هایی که بک آپ گرفتین رو در فولدر بازی جای ( فایل های فعلی که پچ گیم پلی روش نصبه ) بزرید تا بازی برگرده به نسخه بدون تغییر و اولیش. حالا پچ رسمی رو نصب کنید. بعد از اون چهار فایل data0 و data 7 یک بکاپ بگیرین.بعد چار فایل رو در فولدر برنامه پچ گیم پلی میریزیم میزاریم نصب شه و بعد به داخل فولدر بازی کپی میکنیم. توجه داشته باشین برای نصب پچ های بعدی چه گیم پلی و چه پچ رسمی باید از این 4 فایل یک بکاپ (که درشون تغییری ایجاد نشده جز پچ رسمی) داشته باشین.

تو پچ جدید پرسونالیتی تا 80 درصد بهتر شده و پرو پاسینگ تا 90 درصد.

طریقه نصب هم مثل قبله:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    لینکاش خرابه یک جای دیگه آپلود کنید

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

لینکاش خرابه یک جای دیگه آپلود کنید
    سومین پچ گیم پلی با حجم 6 MB...:

کد:

5. 2 کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من بعد از نصب این پچ گیم پلی جدید یه چکی کردم دیدم در کل کمتراز 300 کیلوبایت افزایش حجم رو در کل این چهار فایل ایجاد کرده
    یعنی کشک (جسارت نشه به دوستمون که زحمت این پچها رو میکشه)
    انصافا کوچکترین تغییری رو ایجاد نمیکنه.شاید بعضی ها هی بخوان به خودشون تقلین کنند که نه بابا کل پرسونالیدیو رو تغییر میده 80% چیه خلاصه از ماگفتن بود.
    80% پرسونالیدی شده کمتر از 300 کیلوبایت فیفا باید گل بگیره

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من بعد از نصب این پچ گیم پلی جدید یه چکی کردم دیدم در کل کمتراز 300 کیلوبایت افزایش حجم رو در کل این چهار فایل ایجاد کرده
    انصافا کوچکترین تغییری رو ایجاد نمیکنه.شاید بعضی ها هی بخوان به خودشون تقلین کنند که نه بابا کل پرسونالیدیو رو تغییر میده 80% چیه خلاصه از ماگفتن بود.

شما درجه سختی بازی رو ببر رو legendary بعد بیا بگو در ضمن ما اینقدر احمق نیستیم که به خودمون تلقین کنیم که چیزی اضافه یا کم شده. وقتی من خودم میبینم کریستیانو رونالدو و مسی بیشتر تک روی میکنن یعنی دارم خودمو ول میزنم؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شما درجه سختی بازی رو ببر رو legendary بعد بیا بگو در ضمن ما اینقدر احمق نیستیم که به خودمون تلقین کنیم که چیزی اضافه یا کم شده. وقتی من خودم میبینم کریستیانو رونالدو و مسی بیشتر تک روی میکنن یعنی دارم خودمو ول میزنم؟
    توی پست پایین مواردی از پرسنالدی پلاس که توی نسخه کنسولی وجود داره توضیح داده شده ببینید بعد از نصب این پچی که میگید این موارد به گیم پلی بازی اضافه شده یا نه .

کد:
    علاوه بر اینها این موارد هم در گیم پلی نسخه کنسولی وجود داره ببینید این موارد هم بعد نصب این پچ توی بازی مشهوده یا نه :

- فردیت گرایی ( خصوصیت رفتاری بازیکنان مختلف مثلا به عقب برگشتن توز یا رونی برای کمک به خط میانی و دریافت توپ و..... )
    - سیستم جدید پاسکاری ( Pro Passing )
    - تفاوت در نوع داوری داورهای مختلف
    - تفاوت در عملکرد دروازه بانها( از جهت سرعت عکس العمل , مقدار پرش , نوع دفع توپ و ... )
    - انیمیشنهای مختلف بازیکنان در زمینه نوع راه رفتن , دویدن , شوت زدن , استپ سینه , ضربات ایستگاهی و ...
    - استفاده از سیستم ضربات پنالتی نسخه جام جهانی
    - اضافه شدن خطای هند به بازی
    - جشن و خوشحالیهای اختصاصی بازیکنان
    - سیستم جدید خستگی و نفس بازیکنان که روی عملکرد و تواناییهای بازیکنان تاثیر زیادی داره
    - سیستم جدید تنه زنی و درگیریهای 360 درجه
    و موارد ریز و درشت دیگه که الان حضور ذهن ندارم

9. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان این بازی درجه سختی بیشتر از legendary نداره،من همینطور دارم به هر تیم 4 5 تا گل میزنم،امروز با لیورپول منچستر رو 8 به صفر بردم....دیگه چون دارم همه بازیها رو با اختلاف گل بالا میبرم بازی جذابیت همیشگی رو نداره،قبلآ تا دقیقه 90 برای برد میجنگیدم و بازی خیلی جذاب بود...اگه پچی چیزی برای سخت تر کردن بازی اومده بزارین،منم میرم به منچستر 10 تا گل بزنم...،تازه از دریبلهای شوک هم استفاده نمیکنم و همینطوری و با دریبلهای ساده(جهت)اینطور میبرم...

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دوستان کسی میتونه پچ های بازیرو بذاره و بگه که این پچها چیکار میکنن؟ممنون

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

کد:
    بفرما اینم لینک پچی که گفته بودی،البته بدون کرکش هست...

---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------

کد:
    اینم لینک کرکش...
    سلام
    این پچ اصلی که میگن همینه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •