مگه 2.2 رسمی نیست؟
رام MIUI نسبت به CM7 هنوز در مراححل اولیشه و کار داره تا بطور کامل قابل استفاده بشه. تیم پایه گذارش هم چینی اند. من نصبشو توصیه نمیکنم چون در هر صورت باید برگردی
ببین فرق اصلی و کاربردی فرویو و 2.1 اینه که تو 2.1 که نمیشه برنامه ها رو روی SD CARD نصب کرد(البته به سختی میشه).و تو گوشی های دیگه آندرویدی این یه مشکل بود چون تعداد برنامه ای که میتونی نصب کنی به خاطر کم بودن حافظه داخلی گوشی ، محدود میشد ولی تو دیفای 2 گیگ حافظه داری و هرچی بخوای می تونی برنامه نصب کنی.
یه فرق دیگه اجرای فلش تو فرویو هست که تو 2.1 امکان پذیر نیست که همونطو که دوستان گفتن می تونی از نرم افزار skyfire برای دیدن سایت هایی که فلش توشون استفاده شده استفاده کنی.(البته فک کنم بروزر خود گوشی هم ساپورت میکنه)
مزیت های 2.1 بر فرویو:
مصرف باتری کمتر(برای من که خیلی مهمه)
تو بعضی رام های فرویو دیده شده که دوربین فیلمبرداری دچار لگ میشه(ولی تو 2.1 اصلی کیفیت فیلمبرداری عالیه و لگ نداره)
رام CM7 هم که اصلا حرفشو نزن.اولا CPU رو اورکلاک میکنه.ثانیا باتری رو می خوره . ثالثا کیفیت دورببین افت اساسی پیدا میکنه.
این ها نتیجه بیش از 100 ساعتگشتن در سایتهای خارجی و داخلی و نصب رام های مختلف و تحقیقات من بود
فعلا یخورده با گوشی کار کن و مقدمات آندروید را یاد بگیر.(2- 3ماه) تا اون موقع ایشالا یه رام خوب بهت معرفی کنم(اگر اومد)
راهی برای فارسی سازی غیر از روش restore برای رام های فرویو به بعد کسی سراغ داره؟
ممنون
یه روش هست که هم مطمئنه و هم راحت فقط رامت باید deodex باشه (اگه نیست خودت میتونی deodexش کنی) اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام هادی جان
این هم طریقه نصبش مثل سیانوژن هستش؟؟
اگه مشکل آنتن دهیش با برنامه حل شد به منم بگو یه تست بزنم
مرسی
باید دوباره تست کنم ببینم چی میشه . آره به همون روش میشه فلش زد . وبرگشتش به cm7 هم خیلی راحته .
من که با این رام حال کردم . cm7 هم خیلی خوبه . کلا" تنوع حال میده![]()
به نظر من که گوشی خیلی خوبیه
بازیهای سنگین رو هم چندتایی تست کردم کیفیت اچ دی راحت اجرا کرد
ال سی دی هم خیلی خوبه و فقط تو نور مسقیم خورشید ضعیف میشه .
مشکل بزرگ 2.1 فقط نداشتن قابلیت app2sd هست وگرنه زیاد تفاوت نداره . فقط کمی تنظیمات بیشتر و سرعت هم افزایش پیدا میکنه و به هر حال آپدیت کردن گوشی رو از نظر قابلیت بالا میبره . اما بعضی رامهای 2.2 هم از 2.1 اصلی بدتر هستن .
برای آموزش :
رام اصلی 2.2 فرانسه رو هم من تست نکردم و نمیدونم چطوریاست . فکر کنم دوستان تست کردن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون آپدیت که تو گوشی هست و میزنی هم تو ایران کاربرد نداره و مال اروپا و آمریکاست که اپراتورها آپدیتهاشون رو روی شبکه میفرستن و با یک کلیک گوشی شروع به آپدیت میکنه
بچه ها دوتا مشکلِ بد دارم من.
یکی اینکه شارژرِ گوشیم اصل نیست یعنی کابل یو اس بی نیست.یه شارژرِ مسخرست با کیفیتِ پایین.یعنی اصلا رابتِ پی سی نداشت
و باتریم هم یه باتری با هولوگرامهایِ خیلی مسخرس که روش پُره نوشته ی چینی هست
چجوری باید اصلِ اینارو پیدا کنم؟
باطری مدل : BF5X باید باشه . ممکنه از جایی که خریدی تو پکش دست برده باشن .
روی شارژر و باطری هر دو موتورولا نوشته شده با آرم موتو .
سری شارژر هم سه شاخ هست که باید تبدیلش به 2شاخ رو بخری . سیم شارژر هم از ته شارژر جدا میشه و بعنوان سیم رابط کامپیوتر میشه استفاده کرد
میدونم فایر جان/باتری هیچی
اما شارژرم کاملا قلابی ِ و فرق داره
چجوری باید بگیرم اصلش رو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)