تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 376 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

الکس فرگوسن: دیگر به بازنشستگی فکر نمی کنم

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد تاکید کرد که قصد ندارد به این زودی ها از فوتبال خداحافظی کند.

این مربی با تجربه اسکاتلندی این هفته با پشت سر گذاشتن رکورد سر مت بازبی به باثبات ترین مربی تاریخ منچستریونایتد تبدیل شد.

و این برای مربی ای که قصد داشت 9 سال قبل از فوتبال خداحافظی کند، اما نظرش را تغییر و به حضور در منچستر ادامه داد، بسیار جالب توجه است.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" هر چه سن بالاتر می رود، نگرانی بابت بازنشستگی افزایش می یابد. کم کم متوجه می شوید که برای ادامه دادن کار، باید بیشتر مراقب سلامتی تان باشید اما در حال حاضر هیچ فکری در مورد بازنشستگی نمی کنم.
    صحبت کردن در این مورد اشتباه است. در آن زمان دلایلی برای این کار داشتم."

فرگوسن در مورد تصمیم های سخت دوران حرفه ای اش صحبت کرد که آخرین آن نیمکت نشین کردن دیمیتار برباتوف در دیدار مقابل آرسنال بود، پس از اینکه این مهاجم بلغاری در دیدار مقابل بلکبرن پنج بار دروازه حریف را باز کرد.
    " مربی گری یعنی تصمیم گیری. بعضی مواقع تصمیم های خوبی می گیرید و بعصی مواقع نیز احساس می کنید تصمیم خوبی نگرفته اید و باید به شیوه متفاوتی عمل می کردید.
    برای مثال در مورد ترکیب تیم. ما یک شب قبل تصمیم گرفتیم برباتوف را در ترکیب اصلی قرار ندهیم. این اصلا تصمیم آسانی نبود و توضیح آنها بسیار دشوار است.
    تنها چیزی که می توانم بگویم این است که احساس می کردم می توانیم با این ترکیب پیروز شویم. اگرچه مشخص شد تصمیم درستی بوده اما هرگز نمی توان مطمئن بود."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ونگر: آرسنال موقعیتی بسیار عالی برای فتح لیگ برتر دارد

سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال بر این باور است که تیمش در وضعیتی عالی برای فتح لیگ برتر به سر می‌برد.

آرسنال در رده دوم جدول و با دو امتیاز فاصله از منچستریونایتد صدرنشین قرار دارد. آنها البته تا این‌جای فصل در خانه تمامی رقیبان بزرگ خود به میدان رفته‌اند.

مربی فرانسوی می‌گوید تیمش می‌تواند از تجربه این فصل استفاده کند: «به نظرم در کل رقابت در این فصل بسیار باز است.
    ما در خانه منچستریونایتد، چلسی، منچسترسیتی و لیورپول بازی کرده‌ایم و در موقعیتی بسیار قدرتمندانه به سر می‌بریم.
    چیزی که در دیدارهای در خانه تیم‌های بزرگ آموختیم این است که ما در آنجا با کیفیت بازی می‌کنیم.
    باقی فصل بر مبنای آنچه تاکنون انجام داده‌ایم تعیین می‌شود، این که تاکنون چقدر پیشرفت کرده‌ایم و چقدر اعتماد به نفس به دست آورده‌ایم.»

کد:

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

احتمال تمدید قرارداد ایوانوویچ و کاکوتا با چلسی

سایت گل- به گزارش نشریه ایندیپندنت، باشگاه چلسی قصد دارد قرارداد برانیسلاو ایوانوویچ و گائل کاکوتا را تمدید کند.

هنوز 18 ماه از قرارداد ایوانوویچ با آبی های لندن باقی مانده اما گفته می شود مدیران باشگاه چلسی قصد دارند قرارداد این مدافع صرب را برای سه سال دیگر و با دستمزد هفتگی 60 هزار پوند تمدید کنند.

قرارداد کاکوتا، مهاجم جوان چلسی نیز در پایان فصل جاری به پایان می رسد، در حالی که باشگاه هایی مانند میلان، بایرن مونیخ و المپیک لیون برای خرید او ابراز تمایل کرده اند.

با این وجود به نظر می رسد تیم لندنی قصد دارد قرارداد این بازیکن را تا چهار سال دیگر تمدید کند و دستمزد هفتگی معادل 40 هزار پوند به او بپردازد.

کد:
    آرسن ونگر: در ژانویه چند بازیکن می خریم

سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، تایید کرد که ممکن است در ژانویه چند بازیکن جدید به خدمت بگیرد.
    این در حالی است که سرمربی فرانسوی چند ماه قبل اعلام کرده از بازیکنانی که در اختیار دارد، راضی است و قصد ندارد در بازار نقل و انتقالات بازیکن جدیدی به خدمت بگیرد.

اما اکنون نظرش را تغییر داده و اعلام کرده اگر بازیکنان مناسبی پیدا کند، آنها را به خدمت خواهد گرفت.
    او در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت:" اگر بازیکنانی پیدا کنیم که بتوانند کیفیت تیم را افزایش دهند، آنها را به خدمت خواهیم گرفت."

گفته می شود او می داند که تیمش با بازیکنان موجود نمی تواند در این فصل نیز به قهرمانی برسد و به همین دلیل نظرش را تغییر داده است؛ و با توجه به خرید ریو میایچی که خریدش از همین حالا قطعی شده، به نظر می رسد توپچی ها قصد دارند به سال های بدون جام شان پایان دهند.

" ما به بودجه مان احترام می گذاریم. به باشگاه هایی که 100 یا 150 میلیون پوند از هزینه می کنند نگاه کنید. اگر ما چنین کاری بکنیم، ورشکست می شویم. ما هر چقدر که در توان مان باشد خرید می کنیم. ما به دنبال این هستیم که با احترام به شرایط مالی باشگاه می خواهیم به موفقیت برسیم و این بسیار زیباست!"

کد:

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

دوباره اومدم...............
    حیف لیگ انگلیس که تیمها اینقدر ضعیف شدن و منچستر داره همینجوری با گل به خودی بازیکنان حریف و پنالتی و گل دقایق پایانی میبره بازیها رو....
    کاش بارسا یا رئال تو این لیگ بودن و میدیدیم ایا منچستر تیم حساب میشه!؟ولی حیف که نیستن
    ولی از همینجا با همه ی منچستریها شرط میبندم تو جام اروپا منچستر به هر کدوم از این تیما بخوره به راحتی میبازه،اگه مردین بیاین جلو...
    بازی با لیورپول رو هم از همین الان شرط بندی میکنم....
    راستی اگه اوانس هم خواستین در خدمتتون هستم.

---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------

فقط توهین نکنید،چون...میشه بازم.

---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------

منم اصلآ توهین نکردم...
    حالا خوبه لیگ انگلیس به قول شما ضعیف شده و تو این چند سال اخیر تو لیگ قهرمانان معمولا 4 نماینده ی انگلیس تو یکچهارم نهایی حضور داشتند و گرنه لابد باید حتما همه ی فینالها رو تمام انگلیسی نگاه میکردیم

کاش رئال و بارسا تو لیگ برتر انگلیس بودن تا میدیدن که اصول دفاع و حمله کردن یعنی چی.
    به نظر من تو لالیگا مدافعا هدفشون اینه که برن جلو و توپ رو از دست بدن و دیگه بر نگردن تا گل بخورن. تو لالیگا اکثر تیما به جز 4 الی 5 تا تیم، همگی زنگ تفریحن. تو لالیگا به راحتی میشه با شیرجه زدن داورا رو فریب داد و اگه بازیکن حریف رو نازش هم بکنی داور خطا میگیره. کل لالیگا تو دو تا بازی خلاصه میشه که همون بازی رفت و برگشت رئال با بارساست و دیگه بقیه ی بازی ها رو خود طرفدارای لالیگا هم میدونن که نتیجه اش از چه قراری باید باشه. (تازه اگه فرض کنیم که نتیجه ی اون 2 بازی الکلاسیکو هم از قبل معلوم نباشه) تو لالیگا بازیکنا بعد از گرفتن 5 کارت زرد از بازی بعدی محروم میشن. تو لالیگا مدام کمیته ی داوران لیگ اسپانیا، کارتهای زرد و قرمز بازیکنای رئال و بارسا رو براشون میبخشه تا سر بازیهای حساسشون، محروم نداشته باشن ولی بازم آمار خطاها تو بازی های لالیگا بسیار بالاست. تو لالیگا اکثر بازیکنای تیمهای غیر از رئال و بارسا، مهمترین هدف فوتبالیشون منتقل شدن به یکی از این دو تیمه و اصلا هیچ تعصبی روی باشگاهشون ندارن. تو لالیگا بعضی از تیمها به بازیکنای برخی تیمهای دیگه وعده ی چمدونهای پر از پول میدن تا جلوی رقیبشون محکم بازی کنن و از اون طرف هم تیم رقیب به برخی از بازیکنای یه تیم پول میده که ساق پای بازیکن تیم رقیبشون رو پیاده کنه. تو لالیگا ....

اما تو لیگ برتر تیم ضعیف و زنگ تفریح به اون معنا نداریم. تیمهای قعر جدولی هم خودشونو از پیش باخته نمیدونن و با همه ی قوا به میدون میان. بازیکنای تیمهای کوچکتر، همه ی آرزوشون ملحق شدن به تیمهای بزرگ نیست بلکه کمک به باشگاه برای بزرگتر شدن و شکست دادن تیمهای بزرگه. تو لیگ برتر رقابت فقط و فقط میان 2 تا تیم نیست و تکلیف قهرمان معمولا تو هفته های پایانی مشخص میشه. تو لیگ انگلیس بر خلاف لالیگا به سیاه پوستا اهانت نمیشه و تماشاگرا با اینکه تا زمین مسابقه حتی کمتر از 2 متر فاصله دارن، ولی نمیپرن تو زمین و پیراهن تیم محبوبشون رو توی صورت بازیکن رقیب بکوبن. تو لیگ برتر، رقابت بر سر آقای گلی بین 2 نفر خلاصه نمیشه و همه ی مهاجمان برای کسب این عنوان در تلاشن. تو لیگ انگلیس بازیکنا با دریافت 3 کارت زرد از یک بازی محروم میشن. تو لیگ برتر، اگه بازیکنی کارت قرمز از داور بگیره بدون ردخور حداقل 3 جلسه محرومش میکنن (حالا هر کی میخواد باشه و تو هر تیمی هم که باشه). تو لیگ برتر تماشای بازی تیم نهم و دهم لیگ هم جذابیت و هیجان داره. تو لیگ برتر، اختلاف تیم دوم و سوم جدول نهایتا 5 امتیازه. (نه 25 امتیاز!) تو لیگ برتر، بازیکنا و مربیای تیمها علیه هم مصاحبه های جنجالی نمیکنن. تو لیگ برتر، مربی های زیادی پیدا میشن که دوره ی مربیگریشون در یک تیم به بیش از 6 سال هم میرسه. بهترین نتایج تاریخ لیگ قهرمانان یکی نتیجه 8 بر صفر و دیگری نتیجه ی 7 بر یک هستش که متعلق به تیمهای انگلیسیه. تو لیگ برتر ....
    Last edited by davy jones; 22-12-2010 at 18:28.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید ایشون با ضعیف شدن تیم مورد علاقه خودش یعنی لیورپول در نظر می گیره که بقیه تیم های لیگ برتر هم ضعیف شدن!!!
    راستی حیف شد بازی هفته پیش منچستر و چلسی لغو شد. خیلی وقته یه فوتبال درستو حسابی ندیدیم. امیدوارم حداقل بازی های این هفته لغو نشه

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من قبلا هم گفتم...ایشون حرف زدن شما جواب ندید...ببینید چی گفته
    میگه لیگ برتر ضعیف شده.....تاتنهام 10نفره گریه اینتر رو دراورد....سیتی مدعی....چلسی مدعی..ارسنال مدعی...تاتنهام مدعی....منچستر مدعی...حالا لیورپول 10م هست میگه لیگ ضعیغه.......خنده دار نیس؟؟؟
    ببخیال...نظر داد گذر کنید..

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

حالا خوبه لیگ انگلیس به قول شما ضعیف شده و تو این چند سال اخیر تو لیگ قهرمانان معمولا 4 نماینده ی انگلیس تو یکچهارم نهایی حضور داشتند و گرنه لابد باید حتما همه ی فینالها رو تمام انگلیسی نگاه میکردیم

کاش رئال و بارسا تو لیگ برتر انگلیس بودن تا میدیدن که اصول دفاع و حمله کردن یعنی چی.
    به نظر من تو لالیگا مدافعا هدفشون اینه که برن جلو و توپ رو از دست بدن و دیگه بر نگردن تا گل بخورن. تو لالیگا اکثر تیما به جز 4 الی 5 تا تیم، همگی زنگ تفریحن. تو لالیگا به راحتی میشه با شیرجه زدن داورا رو فریب داد و اگه بازیکن حریف رو نازش هم بکنی داور خطا میگیره. کل لالیگا تو دو تا بازی خلاصه میشه که همون بازی رفت و برگشت رئال با بارساست و دیگه بقیه ی بازی ها رو خود طرفدارای لالیگا هم میدونن که نتیجه اش از چه قراری باید باشه. (تازه اگه فرض کنیم که نتیجه ی اون 2 بازی الکلاسیکو هم از قبل معلوم نباشه) تو لالیگا بازیکنا بعد از گرفتن 5 کارت زرد از بازی بعدی محروم میشن. تو لالیگا مدام کمیته ی داوران لیگ اسپانیا، کارتهای زرد و قرمز بازیکنای رئال و بارسا رو براشون میبخشه تا سر بازیهای حساسشون، محروم نداشته باشن ولی بازم آمار خطاها تو بازی های لالیگا بسیار بالاست. تو لالیگا اکثر بازیکنای تیمهای غیر از رئال و بارسا، مهمترین هدف فوتبالیشون منتقل شدن به یکی از این دو تیمه و اصلا هیچ تعصبی روی باشگاهشون ندارن. تو لالیگا بعضی از تیمها به بازیکنای برخی تیمهای دیگه وعده ی چمدونهای پر از پول میدن تا جلوی رقیبشون محکم بازی کنن و از اون طرف هم تیم رقیب به برخی از بازیکنای یه تیم پول میده که ساق پای بازیکن تیم رقیبشون رو پیاده کنه. تو لالیگا ....

اما تو لیگ برتر تیم ضعیف و زنگ تفریح به اون معنا نداریم. تیمهای قعر جدولی هم خودشونو از پیش باخته نمیدونن و با همه ی قوا به میدون میان. بازیکنای تیمهای کوچکتر، همه ی آرزوشون ملحق شدن به تیمهای بزرگ نیست بلکه کمک به باشگاه برای بزرگتر شدن و شکست دادن تیمهای بزرگه. تو لیگ برتر رقابت فقط و فقط میان 2 تا تیم نیست و تکلیف قهرمان معمولا تو هفته های پایانی مشخص میشه. تو لیگ انگلیس بر خلاف لالیگا به سیاه پوستا اهانت نمیشه و تماشاگرا با اینکه تا زمین مسابقه حتی کمتر از 2 متر فاصله دارن، ولی نمیپرن تو زمین و پیراهن تیم محبوبشون رو توی صورت بازیکن رقیب بکوبن. تو لیگ برتر، رقابت بر سر آقای گلی بین 2 نفر خلاصه نمیشه و همه ی مهاجمان برای کسب این عنوان در تلاشن. تو لیگ انگلیس بازیکنا با دریافت 3 کارت زرد از یک بازی محروم میشن. تو لیگ برتر، اگه بازیکنی کارت قرمز از داور بگیره بدون ردخور حداقل 3 جلسه محرومش میکنن (حالا هر کی میخواد باشه و تو هر تیمی هم که باشه). تو لیگ برتر تماشای بازی تیم نهم و دهم لیگ هم جذابیت و هیجان داره. تو لیگ برتر، اختلاف تیم دوم و سوم جدول نهایتا 5 امتیازه. (نه 25 امتیاز!) تو لیگ برتر، بازیکنا و مربیای تیمها علیه هم مصاحبه های جنجالی نمیکنن. تو لیگ برتر، مربی های زیادی پیدا میشن که دوره ی مربیگریشون در یک تیم به بیش از 6 سال هم میرسه. بهترین نتایج تاریخ لیگ قهرمانان یکی نتیجه 8 بر صفر و دیگری نتیجه ی 7 بر یک هستش که متعلق به تیمهای انگلیسیه. تو لیگ برتر ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خیلی دلم میخواست مثل این داداشمون تشکر کنم
    واقعا اگر من بودم تا دوهفته پست نمیدادم

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من خودم طرفدار بارسا هستم اما لیگ انگلیس خیلی جذابتر هست بازی هم خیلی نزدیک نه مثل اسپانیا طرف فقط برای اینکه کم گل بخور بازی می کنه
    البته فقط تاتنهام عشق است

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

امیدوارم همه متوجه شدید که اون کاربر نظراش رو چه جوری اعلام میکنه...پس همون کاری که گفتم انجام بدید

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

davy jonesیه جواب دادی که من که موافقت بودم ساکت شدم چه یرسه به مخالفین
    دمت گرم دادااااش
    Last edited by shutdown; 22-12-2010 at 23:00.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

قابلی نداشت میلاد جان

خیلی دلم میخواست مثل این داداشمون تشکر کنم
    u too

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •