با این وضع که صبانت داره، حتی سرویس Edge ایرانسل بهتره. 25KB/s، نامحدود، ماهی 10 تومن.
با این وضع که صبانت داره، حتی سرویس Edge ایرانسل بهتره. 25KB/s، نامحدود، ماهی 10 تومن.
اه اه اه.
حالم به هم خورد دیگه.
امروز پدر مارو دراوردن از بس نتم قطع شده و سرعتشم که افتضاحه....
دوستان صبور باشید، به آی اس پی محترم صبا اعتماد داشته باشید، اوضاع درست میشه، من از طرف یک مقام آگاه سخن میرانم. در آینده نزدیک سرعت شبانه بسیار بالا خواهد بود. صبور باشید.
گفتی مقام آگاه یاد ستون تماس های خوانندگان روزنامه کیهان (تخیلات حاج حسین) افتادم که همینجوری مینویسه...![]()
:دي
دوستان من الان سه روزه سرویس رو قطع کردم دارم با ایرانسل میام باور کنید هیچ فرقی با صبانت نداره تاحالا که منو لنگ نزاشته . اگه این GPRS نبود شاید من اصلا دستور جمع سرویس نمیدادم چون نمیتونم 1 ثانیه بدون اینترنت زنده بمونم .و الان با خیال راحت گفتن بیان سرویسو جمع کنن
برای من که فعلا مشکل نداره!
سرعت دانلودش حدوده 70-80 kb/s میشه
ولی چرا سرعت وب گردیش پایینه؟!!!
سلام علیکم
تا به حال کسی به این مورد برخورده بود : ؟
بهش زنگ بزنیم یا مسیج بفرستیم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad_77; 23-10-2010 at 19:03. دليل: ذکر منبع : http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQxUDN1IDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHf
بابا به خدا شما ها عجب حوصله اي داريد هنوز دست از دانلود شبانه برنداشتيد من خودم از كسائي بودم كه شبي 3.7 گيگ دانلود ميكردم اما وقتي صبانت ديدم بعد از گذشت يك هفته از اول مهر درست نشد ديگه بيخيال شدم البته دو بار ديگه هم تو اين مدت امتحان كردم او هم به خاطر صحبت بعضي از دوستان كه گفته بودند بهتره شده كه نشده بود و بدتر هم شد
حيف كه من هنوز مدت يك ماهي از اكانتم مونده وگرنه همين الان ميرفتم و با يك شركت ديگه قرار داد ميبستم به نظر من ديگه در اين تاپيك مطلب ننويسيد بزاريد كه اين تاپيك به صفحه هاي پائين انجمن منتقل بشه فقط در امضاتون براي اينكه توهيني هم به صبانت نشه يك عكس از Speedteset بزاريد و قيمتي رو هم كه براي اين سرويس ميديد بنويسيد اين بهترين كار هست و هيچ كس هم نميتونه چيزي بگه
فکر نکنم وصل کنند من که یک مسئول درجه چندم که پشتیبانی اسمش رو داده بود خواستم . گفنت نمی شه فاکس بزنین مستقیم نمی تونیم وصل کنیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)