امروز که گذشت
تا فردا برای زمان مسابقه منتظرم.همگی موفق باشین
امروز که گذشت
تا فردا برای زمان مسابقه منتظرم.همگی موفق باشین
جناب MSC مایکل اسکافیلدکی امادگی دارین؟؟
این بازی ها جدا از تورنمنت سویسی یا مسابقات دیگر خواهد بود.
باز های رفت و برگشت هست
چیزی به نام قرعه کشی معنا نداره چون دوره ای هست همه بازی ها همون روزه اول مشخصه.یعنی روز اول همه دور ها قره کشی میشه.
و هر هفته یه دور بازی میکنیم و زمان بازی من 20/10 رو از رئی زمان رسمی پیشنهاد می کنم( 20 دقیقه 10 ثانیه)البته20/3 20/0 هم می تونیم بر گزار کنیم
اگر فردی نتونست بازی رو انجام بده میتونه اول با من و بعد با حریفش هماهنگ کنه.و بعدا به عنوان بازی تاخیری انجام بده.
همچنین اگر به دلیل عید یا امتحانات و غیره مسابقات تعطیل شد اعلام خواهد شد.
به علت طولانی بودن بازی ها در صورت 10 نفر 18 هفته و 15 نفر 28 هفته... از افراد که هستند و می تونن هفته یه بار بازی کنن خواسته میشه ثبت نام کنن.
دوستان تا جمعه دیگه وقت ثبته نام دارندو ایدی چس دات کامشون رو به من پست عمومی کنن حتی افرادی که
در پست قبلی حضورشون رو با تشکر اعلام کردند
در مورد زمان بازی نیز من 20/10 رو خوب می دونم با توجه به اینکه بازی های واقعی 1 ساعت 30 ثانیه هست.!
می خوام شطرنج واقعیه داشته باشیم نه.!
در هر حال از ان 3 زمان یکی رو انتخاب خواهیم کرد.دوستان می تونن نظر خودشونم در مورد زمان بگن و همچنین با ایدیشون بم اطلاع بدن
Last edited by chessmathter; 22-02-2011 at 18:46.
ثبت نام ؟ تا آخر هفته ی بعد؟!
به نظرم نمیشه انقدر ریع به اونایی که ثبت نام میکنن اعتماد کرد...
اگه یکی نیاد چی؟چه راهی واسه این داری؟ مسلمه که خیلیا از وسطاش پشیمون میشن...اونوقت قرعه کشی انجام شده و اونا نمیان!
هنوز هیشکی بازی نکرده؟!
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
یه سوال راجع به سوئیسی:
اگه تعداد شرکت کنندگان 10 نفر باشه. و ما تعداد روند هارو رو نه بذاریم.هر کس یه بار با اونیکی بازی میکنه؟اگه بذاریم 18 چی؟
به نظر من زمان 20دقیقه خیلی بهتره؛چون بعضی از بچه با اینترنتشون مشکل دارن و زمان زیاد باعث دیسکانکت شدنشون میشه؛مثل خودم؛
چند نفر تا الان اعلام امادگی کردن؟
راستی زمان به صورت fisher هستش؟اینجوری زیاد نمیشه؟
Last edited by darvishi.2292; 22-02-2011 at 19:28. دليل: اپدیت
به نظر من میشه چون تا حالا خیلیا از جمله: frnsh و prince_persia221 و v_civil و Se7en77 ( با اینکه تو بازیای اخیر شرکت نکرد) MCSE_MAN و meto_895 و خودم و خودت (caca) و خودش ( chessmathter) تو این 6 ماه تو سایت فعال بودن و اینو میدیدم ( البته آقا وجید سه ماه سربازی بود)به نظرم نمیشه انقدر سریع به اونایی که ثبت نام میکنن اعتماد کرد...
همچنین davy چند ساله که تو chess.com عضوه!
khalil2 هم از وقتی با سایت آشنا شده فوق العاده فعال بوده
به نظرم اگه همین افراد با 2-3 نفر دیگه داشته باشیم به اندازه کافی ، کافی باشه
ضمنا چون این دفعه هر هفته یه بازی هست مطمئنا دوستان می رسن بازیاشون رو ( حداقل آخر هفته که وقتشون بیشتر خالیه) انجام بدن
میشه اگه کسی نیاد میشه بازی هاشو گذاشت برا وقت دیگه با هماهنگی خودش و حریفش و اگر کلا نشه باخت می خوره.
نمی دونم تا حال نشده! چون سوئسی واسه این بازی می کنن که تعداد بازی ها کم بشه.!
ثبت نام هم تا اخر هفته دیگه
Last edited by chessmathter; 22-02-2011 at 20:15.
سفید میز 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sadboy جون منو فراموش کردی هاااا
برای ثبت نام باید به چس مستر اعلام امدگی کنیم؟
Last edited by darvishi.2292; 22-02-2011 at 20:21. دليل: اپدیت
من الان تو سایتم ولی خبری ازت نیست
آن شدی سریع بیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)