تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 171 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 1702

نام تاپيک: مسابقه شطرنج

داره خودمونی میشه khalil2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    كره زمين

پيش فرض

امروز که گذشت
    تا فردا برای زمان مسابقه منتظرم.همگی موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جناب MSC مایکل اسکافیلد کی امادگی دارین؟؟

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

خیلی خوب حالا که برگذاری تصویب شد پیشنهادات من:
    1- بازیها رفت و برگشت باشه نه فقط اینکه هر نفر با کس دیگه فقط یه بار بازی کنه

2- شرکت کننده ها همین 15-16 نفری که الان هستیم باشن ( اگه 15 نفر باشیم 6ماهی طول میکشه)

3- بازیها هر هفته ساعت 00:00 یکشنبه قرعه کشی بشه به خاطر اینکه احتمالش زیاده بازیا جمعه شب برگذار بشه و تا نتیج ها معلوم بشه و... ممکنه یکم طول بکشه برای همین به جای 00:00 شنبه میذاریم یکشنبه ساعت 00:00

4- به هر نفر اجازه داده بشه در طول بازیا یک فرصت استراحت داشته باشه که برای مواقع ضروری باشه که واقعا نمی تونه بازی کنه به هر دلیلی. بازی عقب افتاده هم در نزدیک ترین زمان ممکن ( با توافق طرفین) انجام بگیره و البته ممکنه به پایان بازیا هم بیفته در این صورت هم حتی اگه تمام افراد بازی عقب افتاده داشته باشن بازیا یکی دو هفته طولانی تر میشه که در مقابل6-7 ماه زیاد مهم نیست

5- در زمان برگذاری امتحانات بازیا موقتا تعطیل بشه ( در این مورد می تونیم همون موقع امتحانات بحث و رای گیری کنیم)

6- زمان بازی: تو دو تورنمونت اخیر قرار بود تو یکی دو هفته سر و ته بازیا بهم بیاد و جمع و جور بشه و ضمنا بعضی افراد تازه کار بودن و لازم بود زمان بازیا زیاد طولانی نباشه ولی حالا به یه گروه با تجربه می خوایم یه تورنمنت طولانی بذاریم که توش مسلما یادگیری هم هست بنابراین چون در هر هفته هم فقط یه بازی قراره برگزار بشه پیش نهاد من اینه که بازیا استاندارد باشه اما بدون زمان جایزه
    بذارین بحث زمان و در واقع همون تایم اوت هم که قانون مهمی در شطرنجه خودشو نشون بده با این تفاسیر پیشنهاد من برای زمان بازی 20/0 هست

7- هماهنگی جهت برگزاری بازی تو همین تاپیک انجام بشه و در مورد بند 4 هم که گفتم هر نفر باید مثلا تا روز چهارشنبه بگه که من نمی تونم بازی کنم تا تکلیف مشخص بشه
    این بازی ها جدا از تورنمنت سویسی یا مسابقات دیگر خواهد بود.
    باز های رفت و برگشت هست
    چیزی به نام قرعه کشی معنا نداره چون دوره ای هست همه بازی ها همون روزه اول مشخصه.یعنی روز اول همه دور ها قره کشی میشه.
    و هر هفته یه دور بازی میکنیم و زمان بازی من 20/10 رو از رئی زمان رسمی پیشنهاد می کنم( 20 دقیقه 10 ثانیه)البته20/3 20/0 هم می تونیم بر گزار کنیم
    اگر فردی نتونست بازی رو انجام بده میتونه اول با من و بعد با حریفش هماهنگ کنه.و بعدا به عنوان بازی تاخیری انجام بده.
    همچنین اگر به دلیل عید یا امتحانات و غیره مسابقات تعطیل شد اعلام خواهد شد.
    به علت طولانی بودن بازی ها در صورت 10 نفر 18 هفته و 15 نفر 28 هفته... از افراد که هستند و می تونن هفته یه بار بازی کنن خواسته میشه ثبت نام کنن.
    دوستان تا جمعه دیگه وقت ثبته نام دارندو ایدی چس دات کامشون رو به من پست عمومی کنن حتی افرادی که
    در پست قبلی حضورشون رو با تشکر اعلام کردند
    در مورد زمان بازی نیز من 20/10 رو خوب می دونم با توجه به اینکه بازی های واقعی 1 ساعت 30 ثانیه هست.!
    می خوام شطرنج واقعیه داشته باشیم نه.!
    در هر حال از ان 3 زمان یکی رو انتخاب خواهیم کرد.دوستان می تونن نظر خودشونم در مورد زمان بگن و همچنین با ایدیشون بم اطلاع بدن
    Last edited by chessmathter; 22-02-2011 at 18:46.

4. 3 کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این بازی ها جدا از تورنمنت سویسی یا مسابقات دیگر خواهد بود.
    باز های رفت و برگشت هست
    چیزی به نام قرعه کشی معنا نداره چون دوره ای هست همه بازی ها همون روزه اول مشخصه.یعنی روز اول همه دور ها قره کشی میشه.
    و هر هفته یه دور بازی میکنیم و زمان بازی من 20/10 رو از رئی زمان رسمی پیشنهاد می کنم( 20 دقیقه 10 ثانیه)البته20/3 20/0 هم می تونیم بر گزار کنیم
    اگر فردی نتونست بازی رو انجام بده میتونه اول با من و بعد با حریفش هماهنگ کنه.و بعدا به عنوان بازی تاخیری انجام بده.
    همچنین اگر به دلیل عید یا امتحانات و غیره مسابقات تعطیل شد اعلام خواهد شد.
    به علت طولانی بودن بازی ها در صورت 10 نفر 18 هفته و 15 نفر 28 هفته... از افراد که هستند و می تونن هفته یه بار بازی کنن خواسته میشه ثبت نام کنن.
    دوستان تا جمعه دیگه وقت ثبته نام دارندو ایدی چس دات کامشون رو به من پست عمومی کنن حتی افرادی که
    در پست قبلی حضورشون رو با تشکر اعلام کردند
    در مورد زمان بازی نیز من 20/10 رو خوب می دونم با توجه به اینکه بازی های واقعی 1 ساعت 30 ثانیه هست.!
    می خوام شطرنج واقعیه داشته باشیم نه.!
    در هر حال از ان 3 زمان یکی رو انتخاب خواهیم کرد.دوستان می تونن نظر خودشونم در مورد زمان بگن و همچنین با ایدیشون بم اطلاع بدن
    ثبت نام ؟ تا آخر هفته ی بعد؟!
    به نظرم نمیشه انقدر ریع به اونایی که ثبت نام میکنن اعتماد کرد...
    اگه یکی نیاد چی؟چه راهی واسه این داری؟ مسلمه که خیلیا از وسطاش پشیمون میشن...اونوقت قرعه کشی انجام شده و اونا نمیان!

هنوز هیشکی بازی نکرده؟!

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

یه سوال راجع به سوئیسی:
    اگه تعداد شرکت کنندگان 10 نفر باشه. و ما تعداد روند هارو رو نه بذاریم.هر کس یه بار با اونیکی بازی میکنه؟اگه بذاریم 18 چی؟

6. 2 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به نظر من زمان 20دقیقه خیلی بهتره؛چون بعضی از بچه با اینترنتشون مشکل دارن و زمان زیاد باعث دیسکانکت شدنشون میشه؛مثل خودم؛
    چند نفر تا الان اعلام امادگی کردن؟
    راستی زمان به صورت fisher هستش؟اینجوری زیاد نمیشه؟
    Last edited by darvishi.2292; 22-02-2011 at 19:28. دليل: اپدیت

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرم نمیشه انقدر سریع به اونایی که ثبت نام میکنن اعتماد کرد...
    به نظر من میشه چون تا حالا خیلیا از جمله: frnsh و prince_persia221 و v_civil و Se7en77 ( با اینکه تو بازیای اخیر شرکت نکرد) MCSE_MAN و meto_895 و خودم و خودت (caca) و خودش ( chessmathter) تو این 6 ماه تو سایت فعال بودن و اینو میدیدم ( البته آقا وجید سه ماه سربازی بود)
    همچنین davy چند ساله که تو chess.com عضوه!
    khalil2 هم از وقتی با سایت آشنا شده فوق العاده فعال بوده
    به نظرم اگه همین افراد با 2-3 نفر دیگه داشته باشیم به اندازه کافی ، کافی باشه

ضمنا چون این دفعه هر هفته یه بازی هست مطمئنا دوستان می رسن بازیاشون رو ( حداقل آخر هفته که وقتشون بیشتر خالیه) انجام بدن

9. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

ثبت نام ؟ تا آخر هفته ی بعد؟!
    به نظرم نمیشه انقدر ریع به اونایی که ثبت نام میکنن اعتماد کرد...
    اگه یکی نیاد چی؟چه راهی واسه این داری؟ مسلمه که خیلیا از وسطاش پشیمون میشن...اونوقت قرعه کشی انجام شده و اونا نمیان!

هنوز هیشکی بازی نکرده؟!

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

یه سوال راجع به سوئیسی:
    اگه تعداد شرکت کنندگان 10 نفر باشه. و ما تعداد روند هارو رو نه بذاریم.هر کس یه بار با اونیکی بازی میکنه؟اگه بذاریم 18 چی؟
    میشه اگه کسی نیاد میشه بازی هاشو گذاشت برا وقت دیگه با هماهنگی خودش و حریفش و اگر کلا نشه باخت می خوره.
    نمی دونم تا حال نشده! چون سوئسی واسه این بازی می کنن که تعداد بازی ها کم بشه.!
    ثبت نام هم تا اخر هفته دیگه
    Last edited by chessmathter; 22-02-2011 at 20:15.

11. این کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سفید میز 2

13. این کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

sadboy جون منو فراموش کردی هاااا
    برای ثبت نام باید به چس مستر اعلام امدگی کنیم؟
    Last edited by darvishi.2292; 22-02-2011 at 20:21. دليل: اپدیت

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

bushido دوست عزیز شما کی وقت دارید برای بازی کردن؟
    من امشب از ساعت 8 تا 10 سعی میکنم بیام.
    من الان تو سایتم ولی خبری ازت نیست
    آن شدی سریع بیا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •